Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 6:35 am Paylaş

peki birazcık bklyn ne olur..
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 6:53 am Paylaş

bekliyoruz tatlım...
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 7:37 am Paylaş

Tamam bekliyoruz ama lütfen yaz.Very Happy
zehra...
Yeni Üye
Yeni Üye
zehra...
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 16
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 15
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türkÜmit ♥

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 8:12 am Paylaş

Yeni okuyucun geldi Very Happy Ben Zehra.
Senaryonu beğendim;ikisininde birbirini sevmesine rağmen açılamamaları ve acı çekmeleri hoş olmuş.
Yeni bölümü merakla bekliyorum...
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 8:53 am Paylaş

....BENİ BIRAKMA!....

Kaza yapmıştı!

Sevil'in telefonu çaldı.Arayan Ekrem'di.Telefonu açtı.

"Ekrem."

"Sevil ben Selin.."

"Selin ,sen ..Hiçbir şey anlamadım sen neden beni Ekrem'in telefonundan arıyorsun?"

"Sevil.."

"Efendim?"

"Sana birşey söyleyeceğim.."

"Ama iyice kafam karıştı meraktan öleceğim ne oluyor?"

"Sakin ol tamam mı?"

"Ne oluyor ya..?!"

"Sevil Ekrem bir kaza geçirdi.."

Sevil mahvolmuştu o an.Kendisin bile duyamayacağı bir sesle adeta fısıldar gibi:

"Ne!"

"Şimdi hastanedeyiz .....................Hastanesinde."

Sevil telefonu elinden düşürdü birden ,ağlıyordu.Ama kendinde olmadğından ne birşey işitebiliyor nede konuşabiliyordu...

"Sevil...Sevil!"

Selin onun için endişelenmişti.Telefonu kapattı birkaç kez aradı.Ama açan olmadı.Sevil'e gelince..Yatağının üzerine oturmuş ağlıyor bağırıyordu..Sonunda kendini az bile olsa topladı.Telefonunu yerden aldı.Selin söylediği hastanenin adını hatırlamaya çalıştı.Evet sonuda hatırlamıştı.Hemen bir taksiye binip hastaneye gitti.Yüzü hala ıslak gözleri kıpkırmızıydı.Hastanenin önüne geldiğinde içeriye girmeye cesaret edemedi.Ya kötü birşey olduysa..? Ya o,ya o.... Düşündükçe hıçkırıklara boğuluyordu bir hışımla içeriye girdi.Görevliden kaçıncı katta olduğunu öğrendikten sonra hemen yukarı çıktı.Selin bir yere oturmuş başını ellerini arasın almış ağlıyordu.

"Selin! Ne oldu ona söyle ne oldu?!"

"Sakin ol."

"Lütfen birşey olmadığını iyi olduğunu söyle bana ne olur kötü birşey söyleme .."

Bunları söylerken Selin'i sarsıyordu.Hıçkırarak ağlıyordu.

"Sevil dur!!"

Sevil durdu.Dikkatle onu vereceği cevabı bekliyordu..

"Ekrem'i ameliyata aldılar doktor hala çıkmadı..Birşey söylemedi."

"Allah'ım ne olur ona birşey olmasın ne yaparım ben..."

Uzun süre beklediler hala birşey söyleyen yoktu.Sevil başını Selin'in omzuna dayamış içini çekerek ağlıyordu.Gözleri bir noktaya kilitlenmiş.Bir şeyler söylüyordu.

"Benim yüzümden oldu.."

"Sevil ne diyorsun?"

"Benim yüzümden oldu.."

"Nasıl yani?"

"Gitmek istediğimi söyledim engel olmak istedi gitme dedi ama ben ..."

"Tamam tamam canım suçlama kendini senin bir suçun yok.."

"Var eğer 'Sana söz veriyorum gitmeyeceğim .'Deyip sımsıkı sarılsaydım gitmesine izin vermeseydim olmazdı belkide.."

"Bunu bilemeyiz Sevilcim yapma böyle .."

"Ya kötü birşey olursa.."

"Sakın söyleme böyle.."

Bu sırada Sevil'in telefonu çaldı.Bitkin bir halde telefonuna baktı.Burak tam sırasıydı!

"Efendim."

"Sevil nerelerdesin sen ya?"

"Ne var dı?"

"Sen ağlıyor musun sesin çok kötü geliyor.."

"Evet ağlıyorum rahat bıraksana beni ya!"

"Ne oldu?"

"Ekrem..."

"Ne oldu Ekrem'e?"

"Kaza kaza yapmış.."

"Tamam ağlama neredesin?"

"Hastanede.."

"Hangi hastane?"

".............................Hastanesi."

"Hemen geliyorum .."

"Kimdi?"

"Okuldan bir arkadaşım."

bir üre sonra Burak geldi.

"Sevil."

"Burak ".dedi.Sımsıkı sarıldı ne yaptığını bilmiyordu tabi..

"Tamam ama yapma böyle iyi olacak inşallah.."

Burak bile anlaşamamalarına rağmen üzülmüştü.

Uzun bir bekleyişin ardından hemşire çıktı:

"Hemşire hanım ne olur birşey söyleyin.."

"Sakin olun lütfen ameliyat devam ediyor ancak A Rh- kana ihtiyacımız var sizde aramaya başlayın bizde anons ettireceğiz."

Sevil çok çaresiz görünüyordu fakat şaşkın ve ne yapacağını bilemeyen başka biri vardı.Burak..

"A Rh- mi dedi?"

"Evet.."

"Bu benim kan grubum.."

....
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 9:04 am Paylaş

çok güzel olmuş canım çok beğendim... =)
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 9:04 am Paylaş

süper olmuş Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 9:16 am Paylaş

Ay çok güzel olmuş devam et.Very Happy
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyPtsi Şub. 28, 2011 9:17 am Paylaş

Hadi be burak ver hmn kanınıı :D :D
Çoook Güzel Olmuşş :D
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 4:38 am Paylaş

çooooooooook spr
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 5:02 am Paylaş

teşekkür ederim ..
vanessa
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
vanessa
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 127
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 125
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : uyan artık uyan bitti rüya!!!!!!!!!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 5:21 am Paylaş

süper olmuş yb ne zaman??
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 5:43 am Paylaş

bilmem yani size(yorumlara )bağlı .)
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 5:54 am Paylaş

dewam çk gzl
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 6:08 am Paylaş

saol tatlım..
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 6:35 am Paylaş

rica ederim...herkese ii akşamlarr
~meyra~
Deneyimli
Deneyimli
~meyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 579
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 8:00 am Paylaş

çok güzel olmuş.
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptySalı Mart 01, 2011 8:18 am Paylaş

saol canım yeni bölüm fragmanı yada kısada olsa y.b istermisiniz?
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 1:36 am Paylaş

ewt ewt ewt ewt ewt ewt ewt
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 2:44 am Paylaş

evt evt evt evt evt isterimmm
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 2:50 am Paylaş

İsterizz
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 2:56 am Paylaş

hadi ayzz lütfenn
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 5:14 am Paylaş

ee yb istiyorz bizz
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 5:43 am Paylaş

hadi yaz artık yb yb yb
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 10 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 10:33 am Paylaş

~^~SEN AĞLAMA~^~

"A Rh- mi dedi?"

"Evet."

"Bu benim kan grubum."

Sevil hem şaşkın hemde yalvaran gözlerle Burak'a bakıyordu.Bu sırada hemşire takrar ameliyathanenin önüne geldi tam içeri girecekti ki:

"Hemşire hanım!"

"Buyrun"

"Benim kan grubum hastaninkiyle uyuşuyor kan vermek istiyorum."

"Herhangi bir hastalığınız var mı?"

"Hayır."

"Peki öyleyse hemen benimle gelin."

Sevil birden Selin'in boynuna atladı.

"Ona kan verecek inanamıyorum!"

"Evet tatlım ama neden bu kadar şaşırdın anlamadım."

"Şey onlar ...Aman boşver artık umrumda bile değil .."

"Tamam çok şükür son birkaç saattir yüzzünün azda olsa güldüğünü gördüm.."

"O iyi olcak değil mi?"

"İnşallah iyi olacak canım."

"İnşallah ."dedi ve gözleri tekrar daldı..

"Çok seviyorsun değil mi?"

Birden şaşırdı.Selin ona bunu nasıl soruyordu Ekrem onun sevgilisi değilmiydi ...Ama cevap vermedi gözlerini kaçırdı.Selin çenesinden tutup Sevil'i kendine döndürdü.

"İtiraf etmeyecek misin artık?"

"Şey ben..."

"Biliyorum ona deli gibi aşıksın.."

"Ama sen bunları ..Selin sen ya sen onu sevmiyor musun?"

"Seviyorum ama sandığın gibi değil onu senin kadar sevemem ki.."

"Çok mu belli oluyor ?..."

"Evet hemde çok.."

"O anlamıyor ama bunu.."

"Aşkın gözü kördür Sevil .."

"Ne demek yani şimdi bu ..?"

Selin cevap verecektiki Burak geldi.

"Daha iyisin değil mi Sevil?"

"Evet çok saol ona kan vermeseydin.."

"Tamam bunları konuşmanın ne sırası ne yeri..."

"Tamam.."

Biraz daha beklediler sonunda doktor çıkmıştı ..

"Hastanın yakınları sizler misiniz?"

"Evet durumu nasıl iyi değil mi?"

"Elimizden geleni yaptık bundan sonrasında bekleyeceğiz."

"Ne yani onun iyi olması için bir şeyler yapmak yerine bekleyecek misiniz öylece?!!"

"Sakin olun ancak beklemek ve dua etmekten başka çaremiz yok..."

"Kusura bakmayın sinirleri bozuk .."dedi Selin.Sevil koltuklardan birine oturmuş ağlıyordu.Selin yanına gitti.

"Sevil lütfen bak en azından ameliyatı iyi geçmiş .Belki bir kaç saat sonra gözlerini açacak..."

"Belkide hiç açmayacak değil mi!"

"Yapma böyle O seni bırakmaz.."

"Bırakmaz ,ben Onu bırakmayı düşündüm ama onu haketmiyorum!"

"AAA! Kızıyorum ama artık!"

Bu sırada Ekrem'i ameliyathaneden çıkarıyorlardı.Sevil görünce hemen yerinden fırladı.

"Ekrem!"

Onu o halde görünce hıçkırarak ağlamaya başladı.Selin'in omzuna koydu başını.Daha sonra Ekrem'i yoğun bakıma aldılar.Sevil yoğun bakım odasının camına doğru ilerledi.Bakmaya korkuyordu adeta...

"O iyi olsun yanından ayrılmayacağım,kovsa bile gitmeyeceğim!"

"O seni kovmaktansa ölmeyi tercih eder Sevil.."

Bu sıralarda Burak bir köşeye sinmiş oturuyordu.Evet Ekrem'den haz etmiyordu ama artık hata aptığını anlamıştı.Ekrem'in hırslanmasının sebebi tek sebebi Sevil'e olan aşkıydı.Artık daha fazla onların arasına girmeye cesareti yoktu...Diğer taraftan Sevil ve Selin:

"Acaba onu görebilir miyim?"

"Şuan buna izin vereceklerini sanmıyorum.."

"Offf! Ona sımsıkı sarılmayı öyle özledim ki..."

"Seni anlayabiliyorum.."

"Ne garip sen onun sevgilisisin ama ben şuan sana Ona olan aşkımı ,sevgimi anlatıyorum.."

"Sevil aslında ben onun sevgilisi falan değilim."

"Nasıl yani?"

"Hepsi yalandı daha doğrusu bir oyun.."

"Neden ,yani nasıl hiçbir şey anlamıyorum .."

"Bu kadarını bil yeter aslında sana bunu bile söylememeliydim ama daha fazla acı çekmene dayanamıyorum.."

"Peki neden yaptınız bunu!?"

"Bunu ben söyleyemem.."

"Off O kadr soru işareti o kadar karmaşık şeyler var ki içimde..."

"Neyse boşver bunları şimdi bol bol dua edelim onun için sende uyu birazcık dermen kalmadı gözlerinde ağlamaktan,uykusuzluktan.."

"Peki ama nasıl uyurum o bu haldeyken.."

"Uyumaya çalış..."

Yine Selin'e dayandı...

"Biliyor musun ..Gök gürültüsünden korktuğum zaman onun yanına giderdim yatağının kenarına otururdum ..O hiçbir şey söylemeden 'Gel buraya küçük cadı'der ve yorganı üstüme örtüp sımsıkı sarılırdı bana ne korkar ne üşürdüm..Şimdi ise ..Ben bunu yapmak istiyorum.Gözlerine bakarak:'Gel bakalım mavişim.'deyip ona sımsıkı sarılmak istiyorum..."

"Canım ..."

"O şimdi üşüyor mudur?"

"Sevil.."

"Acaba benim gibi korkuyor mudur ?"

"Sevil!"

"Onu çok özledim çok!"

"Sevil!!"

Sevil ürperdi birden..

"Sevil lütfen kendini bu kadar üzme hastalanacaksın.. Deminden beri sana sesleniyorum beni duymuyorsun bile.."

"Aklım .ruhum.kalbim..Burada değil.."

birden daldı gitti..

Birden makineler ötmeye başladı.Hemşireler koşuşturuyordu.

"Ekrem!"

İçeriden doktor çıktı..

"Söyleyin birşey söyleyin.."

"Elimizden geleni yaptık ama malesef hastayı kurtaramadık.."

"Hayır!"

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
10 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22  Sonraki