Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Sonraki
YazarMesaj
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  Empty
MesajKonu: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:22 am Paylaş

[img]ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  72486316[/img]

17BÖLÜM DEWAMI ((MİRAY VE SİNEM DEMİRİN ORTAK SENORYOSUDUR ))
SEVİL DEN
AYÇİNLER OKADAR MUTLU Kİ CENKER SÜPRİZ ONU DÜNYANIN EN MUTLU KIZI ETTİ.BENDE MUTLU OLMAK İSTERDİM AMA BAŞARAMIYORUM
ÇÜNKÜ EKREME HER DEFA YALAN SÖYLEMEYE DAYANAMIYORUM KALP OKDAR ACIYOKİ….
ONU ÇOK KIRDIĞIMIN FARKINDAYIM… SUAN TEK BU SIRINI PAYLAŞABİLCEĞİM VE BENİ ANLAYAN BİTEK CİHAN VAR …

EKREM DEN
CENKO İLK DEFA BÖYLE MUTLU GÖRÜYORUM VE İLK İLİŞKİSİ AYÇİNE ÇOK AŞIK BUNU GÖZLERİNDEN ANLANIYORUM .. BEN ARTIK YAŞAYAN BİR ÖLÜYÜMSEVİL SENİ S-E-V-M-İ-Y-O-R-U-M DEDİ GÜN ÖLDÜM .. ONU OKADAR ÇOK SEVİYORUM ONA OKADAR AŞIGIMKİ CANIMI İSTESE VEREBİLİRİM…

CENKER DEN
AYÇİNLE ÇOK MUTLUYUM NASI KUSMADAN ÖPEBİLDİNMHALADAHA İNANMIYORUM AMA İLK ÖPÜCÜGÜMÜZÜ HAYAT BOYUNCA UNUTAMICAM
DUDAKLARIN SICAKLIGI HALA DAHA DUDAKLARIMDA HİSSETİYORUM .. DANS EDERKEN Bİ ARA GÖZÜM EKREM CARPIYO OKADAR ÜZGÜN OKADAR ÇARESİZKİ
CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM KARDEŞİMİ BÖYLE GÖRMEYE DAYANAMIYORUM İLK DEFA BU KADAR Bİ KIZA AŞIK OLUYO ÇOĞU KIZIN CANINI YAKTI AMA SEVİL ONUN İLK GERÇEK AŞKI.
AYÇİN DEN
CENKERLE ÇOK MUTLUYUM İLK ÖPÜCÜK HALE DAHA AKLIMDA GALİBA HİÇ ÇIKMICAK.. DANS EDERKEN BİRDEN GÖZÜM SEVİLE ÇARPIYO OKADAR MUTSUZ VE ÇARESİZKİ NEDEN BÖYLE YAPDIĞINI BİLMİYOM EKREMİ SEVİYO AMA NEDEN BÖYLE YAPDIGINI ANLAYAMIYORUM.
CİHAN DAN
AYÇİNLECENKER OKADARMUTLU Kİ VE OKADAR BİRİNE AŞIKKI.
EKREMLE SEVİL E BAKTIGIMDDA HÜSRAN VE GÖZYAŞI VAR..
SEVİLİ BÖYLE GÖRMEYE DAYANAMIYORUM NİYE ONU BUKADAR SAHİPLENİYODUM NİYE HER BAKDIĞIMDA KALP RİTMİ YÜKSELİYODU YOKSA ONA AŞIKMI OLUYODUM HAYIR BU OLAMAZ OLMAMALI O BENİM KARDEŞİMİN AŞKI BUNU EKREME YAPAMAM !

MÜZİK BİTER…
AYÇİN IN SEVİLİN YANİNA GİDER..
AYÇİN:SEVİL NİYE EKREMLE KONUŞMUYOSUN?…
SEVİL: AYÇİN ÜSTELEME BİZİM İLŞKİMİZ BİTTİ EKREMLE SEVİL YOK !
AYÇİN:SEVİL HERŞEY BUKADAR ÇABUK VE BASİTMİ?
SEVİL :EVET HERŞEY BUKADAR ÇABUK VE BASİT !
AYÇİN :PEKİ EKREMİSEVMİYOMUSUN?
SEVİL:EWT SEVMİYORUM..
AYÇİN :PEKİ SEVİL ONU BÖYLE GÖRMEK CANINI ACITMIYOMU?
SEVİL AYÇİN ÜSTÜME GELME BEN E-K-R-E-M-İ S-E-V-M-İ-Y-O-R-U-M !
AYÇİN :PEKİ TAMAM
SEVİL AĞLAYARAK DIŞARI ÇIKAR VE CİHANDA PEŞİNDEN GİDER
CİHAN: SEVİL NE OLDU?
SEVİL:CİHAN DAYANAMIYORUM ARTIK EKREME HER GÖZLERİNE BAKTINDA YALAN SÖYLEMEYE VE ONA KÜS KALMAYA DAYANAMIYORUM..
CİHAN :SEVİLİN GÖZ YAŞLARINI SİLER VE SEVİLE MERAK ETME HER ŞEY DÜZELECEK VE SİZ TEKRAR BİR ARAYA GELİCEKSİNİZ..

SEVİL:HİÇ Bİ ŞEY ARTIK ESKİSİ GİBİ OLMAZ BUNDAN SONRA EKREMLE SEVİL AŞKI BURAYA KADARMIŞ…
CİHAN :ŞŞŞT AĞLAMAK YOK AYÇİNLE CENKERİN EN MUTLU GÜNÜ HER ŞEY YOLUNA GİRER MERAK ETME…
SEVİL:CİHAN İYİKİ VARSIN İYİKİ BENİM DOSTUMSUN VE CİHANA SARILIR…
CİHAN:SEVİL SENİ EVE GÖTÜRİYİM Mİ İYİ GÖZÜKMİYORSUN
SEVİL:OLUR
EKREM ARKALARINDAN BAGIRI
EKREM:SEVİL SEVİL
SEVİL:EKREM KONUŞMAK İSTEMİYORUM
EKREM:SEVİL BEN (LAFINI TAMAMLAMADAN)
SEVİL:(BAGIRARAK)YA GÖRME BENİ KONUŞMA BENLE GİT!
EKREM:SEVİL YAPMA BÖYLE BEN SENSİZ YAPAMAM ARTIK OLMAZ
SEVİL:EKREM YETER
CİHAN:EKREM TAMAM SAKİN OL
EKREM:CİHAN SEVİL SANA EMANET KARDEŞİM EVE YANLIZ GİTMESİN
CİHAN:TAMAM

CİHAN VE SEVİL SEVİLLERİN EVİNİN ÖNÜNE VARIRLAR
SEVİL:CİHAN ÇOK SAĞOL
CİHAN:BEN NE YAPTIMKİ SEVİL
SEVİL:YANIMDA OLMAN BANA GÜÇ VERDİ SEN OLMASAYDIN
CİHAN:SEVİL SEN ÇOK GÜÇLÜ BİR KIZSIN SEN HERŞEYİ BAŞARIRSIN HADİ ARTIK GEÇ OLDU EVDEKİLER MERAK EDİCEK
SEVİL:TAMAM
(SEVİL İÇERİ GİRER)
BÖLÜM SONU..
İNŞ BEĞNİRSİNİZ İYİ YADA KÖTÜ YORUNLARINIZI BEKLİYORUZ...

En son ümitkolik_mry tarafından Salı Ocak 04, 2011 3:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  Empty
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:29 am Paylaş

begenmediniz mi?
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 683
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:30 am Paylaş

ilk yorumun bnden çok gzl olmş cnm devam Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:32 am Paylaş

çok teşekkür ederiz nesrincim çok sağol:))))
nrdn
Üye
 Üye
nrdn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 85
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 89
<b>Nerden</b> Nerden : manisa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sewil & ekrem

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:35 am Paylaş

çokkk qüzel olmuş dewamm :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:37 am Paylaş

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ CNM ...
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:38 am Paylaş

dvm
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:39 am Paylaş

çok teşekkür ederiz cnm
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:43 am Paylaş

Sinem ablacım çok güzel olmuş sendende yani sizdende bu beklenirdi zaten
bayıldım devam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 7:44 am Paylaş

çok teşekkür ederiz canım çok sağol
beyourself
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
beyourself
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4867
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1844
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Çağatay Ulusoy ~~ Türk erkeğinden taş olmaz kuramını bozan adam <3 <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:00 am Paylaş

yine süper bi senaryo ve yine miray ve sinem ellerinize sağlık canm çok güzel olmuş
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:01 am Paylaş

çook güzel olmuş canlarım hayırlı olsun
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:02 am Paylaş

SAĞOL BİTANELERİM...
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:02 am Paylaş

çok teşekkür ederiz yorumlarınız için çok sağolun tugçem mügem
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:03 am Paylaş

birşey değil tatlım
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:08 am Paylaş

süper olmuş canlarım devam...
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:09 am Paylaş

çok sağol cnm ....
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:14 am Paylaş

meltem yorum atmışVery Happy)))))çok sağol canımın içi
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:21 am Paylaş

turku'm demiş ki:
çok teşekkür ederiz nesrincim çok sağol:))))
ne demek gerçeler yeni bölüm ne zaman Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:22 am Paylaş

yarın canım yorumun için tekrar sağol
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:27 am Paylaş

turku'm demiş ki:
yarın canım yorumun için tekrar sağol
tmm :mutluluk: :yupii: :cici:
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:38 am Paylaş

çok güzel
sıla11
Deneyimli
Deneyimli
sıla11
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 783
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 784
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/07/10

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:39 am Paylaş

çokk güzle olmuşşVery Happy)
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 8:45 am Paylaş

çok teşekkür ederiz sevil ve sıla çok sağolun Very Happy))
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm

MesajKonu: Geri: ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR.. ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR )  bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..  EmptyC.tesi Ara. 04, 2010 9:16 am Paylaş

yeni bölümü yazmaya başlıyoruz arkadaşlar:)))

ÜŞÜYORUM ÖDÜNÇ VER ELLERİNİ(turku'm ve sinem demirin ortak senayosdur) ÖLÜMÜNE SEVMEK ' 20.BÖLÜM SAYFA:83(EKREM SEVİL AYÇİN CENKER DİR ) bu seferde yorum gelmesse FİNAL DIR..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 26 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Sonraki