Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 989
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 982
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ordan Burdan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   Empty
MesajKonu: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptySalı Nis. 12, 2011 8:24 am Paylaş

Tanitim

Sevil

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   Cakil7

Çok güzel zeki çaliskan biraz hirçin ve asi kizimiz üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor Ekreme liseden beri sirilsiklam asik.Sevilin kankasi Ayçin bunu bilen tek kisi.Üzülme bee elbet Ekremin akli basina gelir...

Ekrem

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   Cakil4

Çok yakisikli zeki ukala ve çapkin çocugumuz üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor.Hergün baska bir kizla takilan aska inanmayan bir tip.Sevili hiç fark etmemis ve farketmemeye devam ediyor.Tabii bu hiç farketmiyecek anlamina gelmez Ekremcim öyle degilmi!!!Birde Cenker ve Cihan ile kanka.

Ayçin

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   A6B76119225C6FEC1C916B04AF06F

Çok güzel zeki çaliskan süse püse bayilan çok seker bir kiz üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor.Cenker ile 2 haftadir sevgili ona deli gibi asik çok mutlular Allah bozmasin diyoruz ve devam ediyoruz ha birsey unuttum birde Sevil ile kanka.

Cenker

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   36232120727201305956120

Çok yakisikli zeki çaliskan Ayçin ile 2 haftadir sevgili ona deli gibi asik Ayçin ile çok mutlu ama onu kaybetmekten çok korkuyor.Bu kadar korkma canim Ayçin seni kolay kolay birakmaz merak etme.Üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor.Ekrem ve Cihan ile kanka.Seville Ayçin sayesinde tanisti.

Cihan

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   02

Çok yakisikli zeki çaliskan biraz içine kapanik gerçek aski ariyor daha bulamadi ne diyelim insallah bulur.Üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor.Ekrem ve Cenker ile kanka.Cihancim askin ne zaman gelecegi belli olmaz o yüzden sen umudunu kaybetme...

Zeynep

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   2vxev4m

Çok güzel zeki çaliskan biraz çilgin deli dolu bir kiz üniversite 1.sinifta okuyor oyuncu olmak istiyor.Kolunu kirdigi için okula bir ay gecikme ile gelecek besliden hiç kimseyi tanimiyor.Gerçek aski ariyor.Heyy bu gerçek aski arama olayi sizede tanidik gelmedimi????

Ilk Bölüm Yorumlardan Sonra

En son eko-sevil tarafından Ptsi Ekim 31, 2011 2:46 am tarihinde değiştirildi, toplamda 15 kere değiştirildi
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   Empty
MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptySalı Nis. 12, 2011 8:36 am Paylaş

güsel tanıtm yanlz ilk bölümü isterim ona göre beklemedeim
Rüya*Sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Rüya*Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 128
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 129
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/04/11
<b>Nerden</b> Nerden : Fransa

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptySalı Nis. 12, 2011 10:31 pm Paylaş

loss_girl demiş ki:
güsel tanıtm yanlz ilk bölümü isterim ona göre beklemedeim
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 3:12 am Paylaş

1.Bölüm

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   A15c7c90

Sevilden

Bugün herzamanki gibi okulun yolunu tuttum akilmda herzamanki düsüncelerimle:Ekrem neden beni fark etmiyor?Bir gün oda beni sevecek mi?Acaba bir gün konusa bilecez mi?

Yolda Ayçini gördüm okula kadar birlikte yürümeye basladik bana bir seyler anlatiyordu ama onu dinlemiyordum çünkü Ekremi ilk gördügüm ani düsünüyordum herzaman ki gibi...

Lise son siniftaydik Ekrem yeni ögrenci olarak bizim sinifa gelmisti onu ilk gördügüm an asik oldum ama o daha ilk günden kizlari etrafinda pervane ediyordu dogruyu söylemek gerekirse Ekrem çoook yakisikli biraz da kendini beyenmis oldugu için onunla konusmaya cesaret edemedim.Tam bir yil 3 hafta boyunca onunla konusmadim konusamadim konusamamaya devam ediyorum...Bugüne dönelim Ayçin ile birlikte okula girdik girer girmez Cenker geldi Ayçine sarildi...

Cenker:Merhaba askim
Ayçin:Merhaba sevgilim
Cenker:Naber Sevil?
Sevil:Iyilik senden?
Cenker:Sagol bende iyiyim

"Bir süre sohbet ettikten sonra Seviller sinifa gittiler."

"Sevil yine harzamanki gibi Ekremi izliyor tabii yakalanmamaya çalisiyor.Sanki Ekremi izlemekten kendini ali koyamiyor.Tam o sirada Sevil hocanin sesiyle irkilir"

Hoca:Evet çocuklar gelecek hafta bir tiyatro oyununa basliyacagiz adi Romeo ve Juliyet gelecek hafta kimin neyi oyniyacagina karar vericem ders bitmistir çikabilirsiniz

Sevilden...
Sonunda iyi bir haber Romeo ve Juliete bayilirim.Imkansiz ama Romeoyu Ekrem Julieti de ben oynasam ne güzel olur hiç olmayacak kadar güzel...

"Bu isler belli olmaz Sevilcim hiç belli olmaz..."
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 3:19 am Paylaş

çok güzel olmuş ellerine sağlık devam
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 3:52 am Paylaş

Çok güzeL haytım devm Plesae (:
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 4:26 am Paylaş

Canım Senaryonu Çok Beğendim Very Happy
Yeni Bölümü Bekliyorum (:
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 4:30 am Paylaş

sagolun arkadaslar (:
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 180
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 185
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Susmak kabullenmek d

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 7:18 am Paylaş

çok güzel olmuş canım devamm
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 7:49 am Paylaş

çok güzel olmuş (=
Türkü~Ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Türkü~Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 269
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/02/11

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyPerş. Nis. 14, 2011 8:49 am Paylaş

süper olmus ama yb ne zaman????????
http://www.google.fr/
Rüya*Sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Rüya*Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 128
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 129
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/04/11
<b>Nerden</b> Nerden : Fransa

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyCuma Nis. 15, 2011 12:09 am Paylaş

spr olmus dewam et Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyCuma Nis. 15, 2011 7:07 am Paylaş

süper olmuş cnm
devam lütfen =)
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyCuma Nis. 15, 2011 10:42 am Paylaş

saddsdd demiş ki:
Canım Senaryonu Çok Beğendim Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   650269930
Yeni Bölümü Bekliyorum (:
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyCuma Nis. 15, 2011 7:04 pm Paylaş

çok güzl cnm dewam et lütfen hatta bugün 1 bölüm isesem Very Happy
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 1:57 am Paylaş

1.Bölüm Part.2

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   1450

Sevilden...

Bu sabah yine herzamanki gibi okula geldim sinifa dogru yürümeye basaldim birde ne göreyim Ekrem bir kizla konusuyor kizda Ekremin içine düsücek resmen suna bak yaaa.Sakin ol Sevil sakin.Ekremlerin yanindan sakince ve umursamaz bir tavir sergilemeye çalisarak geçtim ve sinifa girdim yine ayni düsüncelerle ayni üzüntülerle...Ben yine dalmis Ekremi izlerken hocanin sesini duydum ve hemen toparlandim.

Hoca:Bu derste herkes Romeo Ve Julietin hikayesini okuyup anlamaya çalisacak sira arkadaslarinizla diyaloglari okuyabilir oyniyabilirsiniz.

Ekreme dönelim bakalim yanindaki kiz Julietin repliklerini okuyor daha dogrusu okumaya çalisiyor pek basarili oldugu söylenemez ama neyse.Ekremde Romeonun repliklerini okumaya basliyor o kadar içiten o kadar gerçekçi oynuyor ki herkes durup onu izlemeye basliyor:

Ekrem:" Asaletim sadece aşkının tapınağına girdiğimde olacak içimde. Bir gün yıkılırsa bedenin başka ülkelerin çamurlu evlerinde: Bil ki bütün denizleri ayaklarına dökeceğim."

Kiz:"Eğer sevgin azalacaksa gittikçe çoğalan aşkımdan, Bırak avcılar çıkarsın kalbimi yerinden! Sök at ne varsa: çamura bulanmış sevdaları, bu dağların ceylanlarını, kana susamış kontları ve senden arta kalan şu cılız bedenimi! Yok et benim olmadığım bütün şatoları. Görebileceğin bir şey kalmasın benden kalan…"

Kiz bu replikleri okurken Sevilde kendi içinde Julietin repliklerini Söylüyor sanki Ekreme kendi içinde cevap veriyor.Sevilin gözünden bir damla yas akiyor Bunu birtek Ayçin görüyor ve arkadasinin haline bir kez daha üzülüyor...Sevil hemen gözünün yasini siliyor hiç kimse görmesin diye...

Hoca:Bravo bravo evet Romeomuzu bulduk Romeoyu Ekrem oyniyacak!!!
Kiz:Bende Juliyetimi??
Hoca:Yok evladim yok Julieti daha bulamadik...
Ekrem:Sagolun hocam
Hoca:Önemli degil çocugum evet ders bitmistir herkes evinde istedigi role çalissin yarin seçme var.

Herkes siniftan çikti bir tek Sevil kaldi ve Julietin repliklerini yüksek sesle içitenlikle okumaya basladi derken bir alkis sesi duydu...

Hoca:Bravo mükemmel süper
Sevil:Hocam :utanirim: siz ne ariyorsunuz burada?
Hoca:Not defterimi unutmusum iyikide unutmusum yoksa seni duyamiyacaktim.
Sevil:Sey hocam ben öylesine okudum yanee...
Hoca:Itiraz istemiyorum Julieti sen oyniyacaksin!
Sevil:Ama...
Hoca:Amasi mamasi yok hadi sana iyi günler yarin okulda görüsürüz...

Sevil içinden...

Inanmiyorum Ekrem Romeoyu benden Julieti oyniyacagim...

Sevil:JULIETI BEN OYNIYACAGIM!!!!
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 2:07 am Paylaş

Omg.
Hayatım süper bu Lütfen Lütfen Yb hazırsa ekelyilbimrisn ?
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 2:12 am Paylaş

yorumun için sagol Yb yorumlara bagli o yüzden ne zaman gelecegi belli degil
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 2:19 am Paylaş

Harika Gidiyosun Canım Very Happy
Yeni Bölümü Bekliyorumm.
aayyççiinn
Üye
 Üye
aayyççiinn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 36
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 36
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 5:41 am Paylaş

süperrr çok gzl olmus devam canim (:
seln^mm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
seln^mm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 191
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 193
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 6:17 am Paylaş

yeni okuyucuu!
çok güzel yazıyosun Very Happy
devam...
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 6:18 am Paylaş

harika olmuş
çok beğendim
devam et canım (=
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 7:22 am Paylaş

yorumlariniz için çok sagolun (:
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptyC.tesi Nis. 16, 2011 11:58 pm Paylaş

çok güzel olmuş =)
yb'yi hemen yaz lütfen
Ipek*Sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Ipek*Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 146
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 142
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/04/11
<b>Nerden</b> Nerden : .........
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   EmptySalı Nis. 19, 2011 10:46 pm Paylaş

çooook güzel olmus canim devammm

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki