Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPaz Mayıs 29, 2011 6:04 am Paylaş

Çooo...ok güzel =))
ηυяѕαн~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ηυяѕαн~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2659
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1944
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : Karşıyaka♥

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPaz Mayıs 29, 2011 7:03 am Paylaş

Ne kötüsü çok güzel olmuş.
Sen iyileşmene bak.
İyileşince uzun bi bölüm bekliyorum senden.
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPaz Mayıs 29, 2011 8:32 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm =)
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 989
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 982
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ordan Burdan
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPaz Mayıs 29, 2011 9:42 pm Paylaş

sagolun arkadaslar en kisa zamanda uzun ve güzel bir bölüm yazacagim Very Happy
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPaz Mayıs 29, 2011 9:56 pm Paylaş

süper devam :okey:
http://forum.emreaydin.org/
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPtsi Mayıs 30, 2011 3:11 am Paylaş

süper olmuş cnm devam yb ne zaman gelir? Very Happy
Pebble Stone - '
Deneyimli
Deneyimli
Pebble Stone - '
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1046
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 754
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : DağLarı DeLdim Tek Başıma'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPtsi Mayıs 30, 2011 4:37 am Paylaş

Süper oLmuş Very Happy
Ekrem çatLasın iyi oLdu ona Very Happy
Geçmiş oLsun iyiLeşince senden uzun bi böLüm bekLiyorum ona göre .d
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 02, 2011 4:38 am Paylaş

çk gzl olmş hmde çk
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 02, 2011 4:55 am Paylaş

(yeni okuyucu) senaryon hayırlı olsun tatlım bütün bölümleri bir solukta okudum yb bekliyorum
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptySalı Haz. 07, 2011 8:31 am Paylaş

yorumlar için herkese tskler beyendiginize sevindim ayrica yeni okuyucuya merhaba yeni bölüm yarin gelir diye düsünüyorum Very Happy
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptySalı Haz. 07, 2011 8:53 am Paylaş

merakla bekliyorum
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptySalı Haz. 07, 2011 9:22 pm Paylaş

yb bekliyorum (:
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 3:56 am Paylaş

yb yb ???
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:05 am Paylaş

Arkadaslar Yeni Bölümü Uzun Yazmaya Çalisiyorum Ama Daha Bitmedi O Yüzden Bugün Gelmzse Yarin Kesin Gelir Kusura Bakmayin n'olur :utanirim: Very Happy
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:08 am Paylaş

tamam caanım ben beklerim ama uzun beklerim ona göre :D
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:46 am Paylaş

merak etme canim uzun bir bölüm olucak Very Happy
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 5:54 am Paylaş

(yeni okuyucu)gzl yaziyosun dvm Exclamation
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 7:12 am Paylaş

beklioruz.
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:40 am Paylaş

Ikinci Parti bir kaç saat içinde ekliyecegim o yüzden simdilik
Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 41124097252934041604
7.Bölüm Part 1

Ekrem günlük yaziyor bak bak bak...

Ekrem:Merhaba lan günlük ilk defa yaziyorum sana yanlis anlama öyle yazmak degil haa baya bildigin kalemle yaziyorum neyse basliyayim
Sevgili günlük deminden beri aklimda bir sürü düsünce var aklimi yitiricem sandim o yüzden bende bari günlüge yaziyimde oda benimle birlikte aklini yitirsin dedim.Kizma lan saka yapiyorump saka.Neyse biraz cidiyet lütfen evet bugün Seville prova yaptik çook güzeldi kabul ediyorum bu Sevil son zamanlarda iyice ilgimi çekmeye basladi vallah ne yalan söyliyeyim bende sasirdim ben nasil bu güne kadar bu kizi farkedemedim .Asikmi tss hih yok canim tss yok artik(Ekrem garip garip sesler çikarmaya basladi Alahim iyice delirdi bu çocuk)Bir dakka ya kesme lafimi günlük iste sonra ben Sevile seni eve birakayimmi dedim oda(Sevilin sesini taklit ederek)Yok yaa ben almaya gelicikler dedi bende kendimi tutatamadim SherlockEkrem olaraktan Sevili takip ettim tek basina yürüdü tek basina cafeye gitti tam sevindirik olacaktim ki artist kilikli bir adam geldi öyle havali burnu havada züppenin tekiydi ayrica çook çirkindi...Vallah sendende hiç bir sey kaçmiyor günlük tamam lan yakisikliydi ama tabiki benim seviyeme yetisemez.Lan bana bak bu herif Sevilin sevgilisi olmasin yok canim degildir...Yani insallah.Hadi günlükçügüm sana iyi geceler bir sonraki bölümde görüsmek üzere tatli rüyalar iyi uykular sana!

Ekremden...

Bu sabah çok yorgun bir sekilde uyaniyorum bütün gece Sevili düsünmekten uyuyamadim...Ne zaman gözlerimi kapasam o simsiyah boncuk gözleri aklima geliyor ve sonrada o havali züppe ondan sonrada bir sürü cavapsiz soru...

Vah Vah yazik sana Ekrem diyemiyecegim çünkü sende Sevili az üzmedin o yüzden ohh olsun sana.Ya tamam kiyamiyorum sana insallah en kisa sürede Sevil ile birlsirsiniz!! :utanirim:

Simdi sizinle birlikte okula gidiyoruz hemen sinifa yöneliyoruz hih iste Sevil tek basina camdan disari dalmis bakiyor o sirada sinifa Ekrem giriyor ve bakislarini hemen Sevile dikiyor onu biraz izledikten sonra yavasça Sevile yaklasiyor Sevilde onu fark ediyor ve ikisinin bakislari bulusuyor...

Ekrem:....
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:41 am Paylaş

merek etmeyin ikinci parti uzun Very Happy
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 12:43 am Paylaş

Çok güzeL oLmuş
cansu_ekrem:)
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
cansu_ekrem:)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 287
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 289
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aşk alır götürür bir

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 1:23 am Paylaş

Eline sağlık canım çok güzel olmuş :D
Çatlasın Ekrem ohh canıma değsin : D
Sevile ne kadar çektirdiyse o da o kadar çeksin :D
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 1:28 am Paylaş

çok güzel =)
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 2:54 am Paylaş

cansu_ekrem:) demiş ki:
Eline sağlık canım çok güzel olmuş :D
Çatlasın Ekrem ohh canıma değsin : D
Sevile ne kadar çektirdiyse o da o kadar çeksin :D

aynen katılıyorum Very Happy
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :) Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)   - Sayfa 7 EmptyPerş. Haz. 09, 2011 4:35 am Paylaş

Çok güzel olmuş (:
Ellerine sağlık (:

Karşılıksız Aşk E'S Yeni Bölüm Geldi 7.Bölüm Part 2 Geldi SF:30 iyi okumalar :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 9 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki