Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
ebru222
Üye
 Üye
ebru222
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 70
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 81
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) Empty
MesajKonu: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:29 am Paylaş

Karakterler Çakıl taşlarının karakterleri.....

Giriş

Çok yağmurlu bir gündü.İlkbaharın o müthiş yağmurlarından… Yağmurda yürümeye bayılırım.Okul çıkışı eve doğru yürürken yağmur başlamıştı.Sokaklarda el ele yürüyen sevgililer çoktu.E ilkbahar aşk mevsimi… Benim yanım boşş  Aslında bu tür konuları pek takan ve üzülen biri değilimdir.Ama bugün farklı duygular hissediyorum,içimde bir burukluk var…Acaba nede ? Tabi nerden bilecektim bu günün dönüm noktam olacağını … Çok sevdiğim bir çay bahçesi vardı.Hafif bir üşüme alınca beni oraya doğru yöneldim.Bir çay içip ısınırım ve o aşıkların yağmur yürüyüşlerini izlerim demiştim.Geçtim içeride cam kenarıbir masaya oturdum.Bir çay istedim.Çayım hemen gelmişti.Yudumlaken dışarıyı seyrediyordum.Aaaaaa o da ne ?.....[center]

En son ebru222 tarafından Çarş. Şub. 23, 2011 2:33 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 466
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 462
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÖNCE BEN ÖĞRENİYİM SONRA SANA SÖYLERİM
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bİ TUTAM BİLEMMİ ÇAKIL TAŞLARI OLMADAN YAŞANIRMI

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:35 am Paylaş

HAYIRLI OLSUN GÜZEL OLMUŞ
DEVAMINI BEKLİYORUM
[...C€R€N...]
Deneyimli
Deneyimli
[...C€R€N...]
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1444
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1438
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ank.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KırıLacak ßir KaLp Daha kaLmaDı ßεnDε.. Sana Son ßir tavSiyε ; [ VεdaLar Soğuk oLur... Sıkı qiyin , üŞütMε..! ]

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:37 am Paylaş

h.oLsun ttLım quzeLe benzıyorr devamını ne zzaman yaZarsın peki ?
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:48 am Paylaş

Hemenn Very Happy))
1.BÖLÜM
Bir çay istedim.Çayım hemen gelmişti.Yudumlaken dışarıyı seyrediyordum.Aaaaaa o da ne ?..... Allahım kalbime ne oluyor?Neden titriyorum?Soğuktan mı ?Hayır hava soğuk değil hem de ben kolay kolay üşümem ki… Yoksa… Bu titreme ,kalp atışlarımdaki hızlılık… Aşk mı ? Nasıl buldu beni bunca yıl sonra… Gözlerimi kırkmadan takip ettim onu. Buraya yaklaştı. A çay bahçesine girdi.Yanımdaki boş masaya oturdu.Çok ıslanmıştı tıpkı sudan çıkmış gibiydi.Gülmemek için kendimi zor tuttum.Çay istemiş olacak ki garson elinde bir çay bardağı ile masasına yanaştı.Çaydan bir yudum aldıktan sonra üstünü,saçını,başını düzeltti ve etrafa göz gezdirmeye başladı.Hemen başımı çevirdim.Çünkü bana bakıyordu.Acaba beni hoş bulmuşmuydu?Kalbim yerinden çıkacak gibiydi.Gözleri üzerimde gibi hissettim.Evet evet bana bakıyordu.Önce acaba pencereden dışarıya mı bakıyor dedim.Ama bir şey beni onun bana baktığına inandırıyordu.Anlayabilmek için döndüm.Evet göz gözeydik.Mavi gözleri tıpkı okyanus gibi derin bakıyordu.Sıcacık bir gülüşü vardı suratında.Gülümsediğini görünce bende gülümsedim.Fakat daha fazla göz göze kalsaydım sakarlık yapıp çayı üzerime dökebilirdim ki o zaman çok rezil olmuş olurdum yada bişeyler kırıp düşürebilirdim.Oyüzden son kez güldüm ve istemeyerek pencereye doğru döndüm.Dışarıyı seyretmeye başladım o an aklıma ilk aşkım geldi ne kadar benziyordu gözleri ona… “1.sınıfta başlıyordum.Sınıfa girdim kimseyi tamnımıyordum.Usulca köşedeki sıraya oturdum .Sonra yanıma sıcacık gülüşlü süslü pembe tokalı bir kız yaklaştı .
-Meraba tanışalım mı ? ben Ayçin peki ya sen ?
O kadar tatlıydıki hemen sevivermiştim onu…
-Bende Sevil…:D
Öğretmeni bekleyorduk.Birden sınıfa bi çocuk girdi. Girer girmez göz göze geldik.Gülümsedi .Yanıma gelecekti öğretmen geldi ve onu bir sıraya doğru ittirdi….İşte böyle karşılaşmıştık ilk aşkımla .Ama tanışamadan okulun 2. Haftası okuldan ayrıldı.Sonradan duyduğuma göre babasının işi nedeniyle şehir değiştirmişler, adıda EKREMmiş .Onu bir daha hiç göremedim.Sanrım o benim ilk aşkımdı :D Ogünlerde çok üzülüp,ağlamıştım.Snrada kendi kendime büyüyünce onu bulacağım diye söz vermiştim :D Çocukluk tabirimle büyüdüğümü anladığım zaman aramak istedim ama sadece adını biliyordum … İşte böyle başlamadan bitmişti aşkım :D
Telefonumun sesiyle irkildim.Arayan annemdi.
-Kızım nerde kaldın.Üniversiteyi aradım , dersin bittiğini söylediler bir sorun mu var ?
-Hayır anne yağmur yağıyordu bende biraz yürüdüm sonrada çay bahçesinde bi çay içtim.şimdi çıkıyorum merak etme :D
Ve telefonu kapattım.Hızla toparlanıp yan tarafa baktım.Gitmişti Masada bir not vardı okuyup okumamak için tereddüt ettim başta…. Okumaya karar verdim.Açtım:
GÖZLERİN TIPKI BİR ELMAS GİBİ…. :D
Az daha düşüp bayılacaktım.Kendimi zor toparladım.Ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmıştım.Elim ayağım birbirine girmişti.[Ah ah köşeden beni izlediğini bilseyim mutluluğumu ve heyecanımı bu kadar belli eder miydim ?]Ama artık kendime gelmeliydim.Belkide bana değildi.Bu düşünce beni sinirlendirdi ve hışımla notu masaya bıraktım.Hem neden bana olacaktı ki ne alaka ? .Hemen kendimi toparladım,yağmurda dinmişti .Hızla adımlarla ve doğru yürüdüm.Kapıyı açtım içeri girdim.
Annem:Geldin mi ?
-Evet…
A:Okul nasıl geçti ?
B:Güzeldi…
A:……
B:Ben odama çıkıyorummm..
A:tamam çağırınca gel
B:…..
Böyle kısa bi diyalogtan sonra hızla odama çıktım .Üzerime rahat bişiler giyip,uzandım.Çünkü dinlenmeliydim.Hala ellerim titriyorduNasılda kendimi kaybetmiştim.Kendime kızarak yatağa uzandım.Kızıyordum çünkü aşka yenilmemeliydim.Ben güçlü biriydim.Etrafımda aşkım aşkım die dolanan insanlar yüzünden aştan soğumuştum ….. [ama aşk onların küçülttüğü gibi bir şey değildi aşk bamAŞKaydı ]
Aşk güzel şeydi ama bana yaramıyordu.Aklımı allak bullak ediyordu.Bi yandandan kelebek gibi pır pır dı yüreğim…Mutluydum.Onu bir daha görmeyi ne çok isterdim.Bu düşüncelerle uykuya dalmışım …Annemin bağrışlarıyla uyandım.Ah be annem tamda okyanus gözlüm rüyamdaydı….. :D Bir hafta olmuştu.Hala ilk günkü gibi aklımdaydı…Kafamı ne derse nede başka bi şeye veremiyordum.Üniversite zordu, kazanmak için çok çalışmıştım.Artık ipleri elime alıp kalbimin sesini susturmam ve sınavlara sıkıca çalışmam gerekiyordu.Öylede yaptım ve artık daha az anımsıyordum onu.Ta kiii……………..
Yorumlarınızı bekliyorum umarım beğenmişsinizdir... Very Happy)
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bİ TUTAM BİLEMMİ ÇAKIL TAŞLARI OLMADAN YAŞANIRMI

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:53 am Paylaş

AY BEĞENMEMEK MÜMKÜNMÜ
ÇOK GÜZEL OLMUŞ
KLAVYENE SAĞLIK
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:56 am Paylaş

çok güzel devam =)
sevilcim
Forumcu
 Forumcu
sevilcim

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 6:57 am Paylaş

live741 demiş ki:
çok güzel devam =)

KATILIYORUM
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:05 am Paylaş

Saolun teşekkürler Very Happy))
[...C€R€N...]
Deneyimli
Deneyimli
[...C€R€N...]
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1444
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1438
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ank.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KırıLacak ßir KaLp Daha kaLmaDı ßεnDε.. Sana Son ßir tavSiyε ; [ VεdaLar Soğuk oLur... Sıkı qiyin , üŞütMε..! ]

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:13 am Paylaş

ehehehehehe ekrem sevılın 1.sınıf askımıymıs .d.d.d ne guzel ıstee tekrar karsılastılar bakk .d ellerıne saglık bıtaneöm bnm cok guzel yazmısssn .d.d.d
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:17 am Paylaş

harika bir senaryo devam etmelisin(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:20 am Paylaş

Ellerine sağlıkk ebrumm facede yorum yaptım burdada yapıyımmm =))
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:22 am Paylaş

Very Happy saolun
saol ferhanım Very Happy)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :kalpp:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:25 am Paylaş

Faceni aşsana btaenmmm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 7:25 am Paylaş

Açık kii :D
kübü- eko
Deneyimli
Deneyimli
kübü- eko
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 580
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 548
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmem nerdeyim ben?

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 9:09 am Paylaş

çok güzel bir senaryo sende süper anlatıyosun cnm sana kocaman bir tebrik koyuyorum=)=)yb ne zaman cnm???
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyPtsi Ocak 03, 2011 8:35 pm Paylaş

harikaa.
devam et.
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 1:43 am Paylaş

Teşekkürler...
Yeni bölümü birazdan koyucam Very Happy
eskiAcik
Site Sahibi
Site Sahibi
eskiAcik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Erkek
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11490
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7689
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/06/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 1:48 am Paylaş

artik aksama okurum ikinci bolumu

birinci bolum guzeldi begendim
kübü- eko
Deneyimli
Deneyimli
kübü- eko

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 1:49 am Paylaş

yupppiii :yupii: bekliyoruz cnm
ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 1:54 am Paylaş

Biraz kısa ama .... Very Happy

2.BÖLÜM
Ertesi gün kantinde tost ve çay almak için sıraya girdim,aldım ve gözüme bir masa kestirdim.Tam oturacaktım biri hızla gelip oturdu.neye uğradığıma şaştım ben hakkını arayan,ne pahasına olursa olsun koruyan biriydim.Kafamı kaldırdım,tam bağıracaktım ki…
Birde ne göreyim o….Oişte bana bakıyor,sıcacık gülümsemesiyle.Oan bana o kadar tatlı geldi ki tam sinirim geçmiş gülümseyecektim ki erkek gıcıklığımm…..Rahat bırakır mı? Birden istemsizce kaşlarımı çattım.Garibim ne olduğunu anlamadan yüzüne bile bakmadan gözümle başka bi masa aradım gözüme ilişen ilk masaya bir hışımla oturdum.Dönüp bir kez olsun bakamadım. Cünkü deli gibi pisman olmustum. Ama neden yaptgmi biliyordum. Aska yenilmemek icin. . . Ders saatim yaklasmst. Mecburen kalktim masadan, derslige dogru yürüdüm. Cok merak ettim döndüm baktm. GITMISTI ve masada yine bir not
"Neden böyle yaptn? Kizdirdim mi seni? Ben sadece seninle tansmak istemistim. Evet biraz garip bi tansma diyeceksin ama bende böyleyim. . Tekrar ÖZÜR DILERIM. . . Sen gecen gün cay bahcesindeki kzsn degil mi? O sun evet 3 hafta oldu ama o gözleri asla unutamam ki.d.d "
Icim yandi. Neden böyle yapmstm. O da beni hos bulmustu iste. . Sanrm bi 5 dk öyle düsüncelerle dalms bi sekilde dikildim. Arkadasm Ayçinin sicacik sesiyle kendime geldim. . .
Ayçin:Hey! Burda msn? Sevil ? Kime diyorum. Bu ne hal derin! Iyi misin cnm?
Ben:Ah! Aaa Ayçin pardon ya duymamsm bi an hadi gidelim mi derslige?
Ayçin:Kizim bu ne hal ya trans m oldun? Iyi misin?
Ben:Ne transi ya :D iyiyim tabiki. .
Ayçin:Anlat bakalm neler oluyo arkadasma? Seni hic böyle görmemistim.
Ben:Yok bisi ne olcak ki? Hem naslmsm ki?
Ayçin:Tabi tabi eminim bisi yoktur. Halini sorarsan böyle gözlerin parlyo mutlu huzurlu ama bi o kadarda kararsz bakyosun. Ya ne bu halin Allah askna? Cabuk anlat daha fazla itiraz etme!
Ben:Tamam anlaticam ama önce derse girsek?
Ayçin:Aa tabi ya unuttum. Ama ders cksi anlatcaksin kacmak yok ona göre :D
Ben:Tamam tamam kacmycam korkma . . . . Dersi dinleyemiyordum. Cünkü bi yandan notu bi yandan da olanlari Ayçine nasil anlatacagmi düsünüyodum. Korkuyordum. . O askm diye dolanpta asktan anlamayan biri olmaktan. . Ya da askn beni esir almasndan. . Of aklm artk ipleri eline al ve sustur kalbimi. ! . . . . . Dersin sonu gelmisti. Hoca cikti.Ayçin bana hadi der gibi isaret yapip hzla kapya dogru gitti. Yapacak biseyim yoktu anlatacaktm. Ama nasil? Daha önce ona hic böyle bisey anlatmamstm. Hep o bana anlatmst. Aslnda duygularimi paylasmak bana iyi gelebilirdi. Hem o bu konularda bilgiliydi. Eveeet beni bekliyordu. Esyalarm topladm yanina gittim.
Ayçin:Hadi tatlm meraktan ölücem. Kantine gidelim?
Ben:Tamam gidelim canm. . . . . . . . .
Agzmi acmadm. Kafamda kelimeleri topluyordum. Sonunda kantine geldik gördügümûz ilk bos masaya oturtuk.
Ayçin:Evet seni dinliyorum.
-Ayçin ben sanrm ask oldum. . .
Ayçin:Neee! -Ask. .
Ayçin:Nee?
-Ask dedim ya. .
Ayçin:Hayr ya anladim da sen mi ? Ay kime kimd cabuk söyle ! Gidip alnndan öpücem enistemin. .
-Of dalga gecmesene. Ne enistesi?:D
Ayçin:Ne dalgasi ya cok ciddiyim. E nasl oldu anlat? Olanlari anlattm. (gözlerim dolmustu)
-Ne yapmalym?
Ayçin:A nie gözlerin doldu senin bakiyim. Baksana o da senden hoslanms iste oh ne güzel. Ne mi yapcaksn gidip cocukla konusucaksn baksana kirildigini falan zannetmis.
-Yapamam.
A:Neden? -Neden mi erkeklerin hangisinin bir kalbi varda sevebilir? Dalgasna yazmstr o notu felan. .
A:Of senin su erkek gicikligini anlamyorum ya ask ayagna geldi daha ne istiyosun anlamdm yani? Ben olsam bi dk durmam. .
-. . . .
A:Aa bu cocugun burda ne isi vardi peki?
-Aman ne biliyim ben.(icimden: evet ya acaba burda m okuyo ki?)
A:Aman ne sinirleniyosun ya. Of cok merak ettim su cocuguda. . .
-Aaa o !
A:Ne hani nerde? Ay sevil sana diyorum nerde?
- Buraya dogru gelen mavi cizgili gómlekli. .
A:Vay bea bu ne süper ötesi kzm. . . A dur cagraymda tanslm.
-Hey ayçin dur ! Dinlemedi ki beni aslnda iyi ki de dinlemedin. Gelsin tanslm. Belki o da beni . . . Ne diyorum ben of.s
A:Sey meraba ben ayçin burda m okuysnz ? Ilk defa górüyorum sizi. .
O:Meraba. Bende Ekrem. Tansdgmza memnun oldum. Evet yeni saylrm. Sadece snvlara giriyodum. Bi isim vard da bitti. Artk derslerede giriyorum.
A:Aa ne güzel. Sey bende surda arkadasmla oturuyorum. Bize katlmak ister misin?
E:Sey arkadasn rahatsz olmasn?
A:Yok ya ne rahatszlgi. Tabi istersen. . .
E:Peki. . . .
Yanma yklastlar. Ellerim yine titriyordu. Of el sksmamalydm.Of kalbim sussana duyucak simdi. . .
E:Meraba k.bakmayn rahatsz etmedim umarm. Ben Ekrem. . . Elini uzatti of elimi uzatmaynca yüzü düstü. Belli ki sasrmst.
-Rahatsz etmek mi? O nasl söz buyrun bu arada Ben Sevil .:D tanstgma memnun oldum.
Ekrem:Bende.
Karsmdaki sandalyeye oturdu. Sey seninle cay bahcesinde ve sabahta burda karslastm dimi.d.d
. . . . . . 2. Bölüm sonu. . . . . . .
YORUM+TAHMİNLERİNİZİ BEKLİYORUM.. Very Happy

ebru222
Üye
 Üye
ebru222

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 2:01 am Paylaş

Bu arada görmemişim.. Teşekkürler Very Happy
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 2:41 am Paylaş

güselllll
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 2:55 am Paylaş

Şimdi ilk aşkıyla mı karşılaştı .))) süpeeer .)))
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptySalı Ocak 04, 2011 9:30 am Paylaş

çookkk güzel olmuşş devam lütfenn Very Happy)
kübü- eko
Deneyimli
Deneyimli
kübü- eko

MesajKonu: Geri: İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) İLK BAHARIM   ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :) EmptyÇarş. Ocak 05, 2011 1:45 am Paylaş

süpersin cnm yb ne zaman???

İLK BAHARIM ( S&E ) 6. Bölüm geldiii :)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki