Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Empty
MesajKonu: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Ağus. 28, 2011 10:50 am Paylaş

O gün en yakın arkadaşım Melike'yle dolaşıyordum.Ben akşamları babannemde kalıyor kalan bütün günümü Melike ile geçiriyordum.Çünkü babaannem ile Melike aynı apatmanda kalıyor .Sitelerinin arkasında bir çardak, çardağın arka tarafnda siteden ayrı bir park vardı.Melike bana o parktan biraz bahsetti.O paktaki ıssız banklarda hep serseriler otururmuş.Bu yüzden bizim akşamları parka gitmemize izin vermediler ama yine bunu ne kadar dinliyorduk ?Akşamları gizlice parka kaçıyorduk... Neden mi ? Çünkü ben Türkü Turan "Kalbimi Bir serseriye Verdim..."

Türkü Turan: Güzel mi güzel bir genç kız.Simsiyah çekik gözleri severek baktığı up uzun saçları var. Bir kaç ilişki yaşasa da tam anlamıyla severek bir ilişki yaşamadı.En yakın arkadaşı Melike.Onla aynı ilde otursa da farklı ilçelerde oturuyor.Bu yüzden sık görüşemiyorlar (şimdilik) ama interet sayesinde her zaman birbirlerine yakınlar Very Happy

Melike Emiroğlu: Yeşil gözlü fıstık gibi vücudu olan bir kızımız.Şaçları hakkında şimdilik açık kumral ama değişiklik yapmayı çok seviyor.Serseri tayfasından bir kaçını tanıyor ama öyle konuşmuşluğu samimiyeti falan yok.İçlerinden biri var ki bizimkinin kalp atışlarını hızlandıracak Very Happy

Nil Erkoçlar: Bu kızımızda çok güzel ama erkeklerle pek alakadar değil.Melike'nin 2 alt sokağında oturuyor.Bu aralar Nil tatilde olduğundan pek görüşemediler ama genelde hepbirliktedirler.Türkü ile henüz tanışmadı....

"Serseriler Tayfası" (park tayfası)

Ümit Kantarcılar: Bazen mavi bazen yeşil gözleri ile kızları büyüleme yeteneği var.Garip bir varlık değil sadece fazla yakışıklı.Tayfasının başı.Yaklaşık 10 -15 kişiik bir gruptan söz ediyoruz.Ne yazık ki kötü bir alışkanlığı var sigara.Arkadaş ortamı sayesinde başladığı ve devamının geldiği bir illet onun için.Canı çektiğinde bir ilaç ama istemediği zaman baş belası.Kızlarla sadece birlikte olmak için çıkar sonra kullanıp atar.Kızlara ve yeni tanıdığı kişilere karşı fazlasıyla serttir.Göz korkutmayı sever.

Özgün Karaman: Evet o da kızları gülüşü ile büyülüyor ve emin olun ki o da normal.Onunda Ümit gibi bir kusuru var sigara...Tayfada sözü geçen birisidir.Çapkındır ama bir kızı en fazla 1 hafta kullanır.Sonra çöpe...

Kaan Yılmaz: Yakışıklı sayılabilecek bir tipi var.Bu oğlanımız serserilik işine kendini fazla kaptırmış.Sokakta yanından geçerken korkacağınız tipten."Emanet" olarak adlandırdıkları çakıyı hep yanında taşır.Göz korkutmak amacı ile çakıyı birkaç kişiye sallamış tayfadan ters düştüğü bir kişinin bacağına saplamıştır ama ona bir laf edebilirler mi ASLA !

Hepsinin yaşı 19.Önümüz tatil.Yeni maceralar yeni beklentiler yeni aşklar.Hepsi için sadece beklemede kalın Very Happy Kocaman öpüldünüz Very Happy

En son #Beril tarafından Ptsi Ekim 17, 2011 8:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Ağus. 28, 2011 11:33 am Paylaş

Çok güzel olmuş tanıtım.
Hayırlı olsun canım (:
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Ağus. 28, 2011 11:35 am Paylaş

Teşekkürler Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Ağus. 28, 2011 11:37 am Paylaş

Konun hayırlı olsun,çok güzel..
Bayıldım.
İlk bölümü bekliyorum.
http://twitter.com
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Ağus. 28, 2011 11:39 am Paylaş

Çok teşekkürler Very Happy
#Gαує
Deneyimli
Deneyimli
#Gαує
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 925
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 839
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Colin.Katie.Bradley~

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 2:10 am Paylaş

Beril'm burada takip edeceğim senaryonu..
Eline sağlık.. Very Happy
Bölümü sabırsızlıkla bekliyorum..

-Çünkü ben Türkü Turan "Kalbimi Bir serseriye Verdim... buraya öldüm Very Happy
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 2:14 am Paylaş

ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 2:24 am Paylaş

değişik ve ilginç
ben bayılırım bu ikiliye
tanıtım süper olmuş
ilk bölümü sabırsızlık bekliyorum
ha bu arada konun hayırlı olsun
bol yorum olur inşallah Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 3:02 am Paylaş

tanıtım çok güzel olmuş Very Happy
ilk bölümü bekliyorum...
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 8:28 am Paylaş

Çok az daha yorum alsam ilk bölüm hazır yayınlarım Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 8:59 am Paylaş

Ya,lütfen yayınla.
http://twitter.com
#Gαує
Deneyimli
Deneyimli
#Gαує
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 925
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 839
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Colin.Katie.Bradley~

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 9:30 pm Paylaş

Beriiiillll....
Bölüümmmmmmmmmmmmmmmmmmm Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptySalı Ağus. 30, 2011 11:53 am Paylaş

Saat 1'de kalkmak bana göre değildi.Herhalde voleybol antremanlarım ve okul nedeniyle [/center] 8'de kalkmaya alışık olduğum için başka saatte kalkamıyordum.Kurulu bir saat gibi 8'de ayaktaydım her sabah olduğu gibi.Yüzümü yıkayıp dişimi fırçalamak gibi rutin işlerimi bitirdikten sonra kahvaltı sofrasına oturdum.

T:Günaydın dede günaydın babaanne

(dedesi atilla babaannesi nursel)

A:Günaydın yavrucuğum.

N:Günaydın canım tabağını verde omletkayayığım.

T:Peki babaanneciğim.
dedem ve tabağımı uzattım saaaaaat 8:30 1 saatim kalmıştı.9'da Melike uyanacak 9:30'da kapılarına dayanacaktım Very Happy

Bababannem tabağıma omleti koymaya devam ederken gözlerim kocaman açıldı.Koyuyor koyuyor ve koymaya devam ediyordu...

T:Babaanneciğim bu bana çok fazla hepsini bitiremem

N:Aaaa olmaz Türkü kuş kadar yemek yiyorsun zaten.Sporcu dediğin her öğün düzenli yemek yer hele ki kahvaltı onun için en önemli öğündür.

T:Hatırlattığınız için teşekkür ederim ama gerçekten ziyan olur şu parçayı alırsanız sevinirim.

N:Peki Türkücüğüm

dedi ve kahvaltımıza bugün neler yapacağımızı konuşarak devam ettik.Sonra banyoya gittim elimi yıkadım.Rimel sürmeden dışarı çıkmazdım ama bugün öze bir gündü.Rimelim alta ve üste kalemim allığım kırmızılaştırıcı rujum ve ben hazırdık.Saçıma hemen kurtarıcı fön makinem ile her gün çektiğim fönün üzerinden geçtim.Bu sırada fark ettim ki şaçım yağlanmış akşam banyo zamanı.Akşamları banyo yapmayı çok severim sanki bütün günün yorgunluğunu üzerinden alıyor.Bunu bana hep annem söyledi bende öyle alıştım.
İşlerim bittiğinde saat 9'du.Yarım saatte kendimi televizyon ile oyaladım.Sonra ben çıkıyorum diyerek Melikelerin kapısını çaldım.Açan annesi serpil teyze oldu.

S:Günaydın yavrum

T:Günaydın Serpil Teyze Melike hazır mı ?
O sırada Melike -Geliyoruuuuuum diye banyodan seslendi.Gülümsedim ve içimden tipik Melike diye geçirdim.Bir beş dakika Serpil teyze ile ayak üstü sohbet ettikten sonra Melike geldi.

S:Tuvaletin deliğine düştün sandım kızım :D

Sabah sabah kahkaha atmaya başladım

M: hahaha çok komik kolay mı allığını farını rujunu......

T:Tamam Melike sen saymaya yolda devam edersin yeterince zaman kaybettik :D Görüşürüz Serpil teyze dedim ki Melike'de bu sırada ayakkabılarını giyiniyordu.

Üstümüze baktım Melike Spor bir tişört altına basket şortu giyinmişti.Ben ise düz beyaz v yaka bir bluz altına 1 karış uzunluğu olan bir kot şort üzerine şık bir kolye takmıştım.Nerden bilebilirdim ki burası için fazla geleceğini başıma nelerin geleceğini .... !!1!11!!!1!!!

Yürümeye başladık psp'lerden karşılıklı oyun oynadık.Bazı taşların facedeki fotoğraflerına baktık ve kendi aramızda yorum yaptık ki bu ben bence en eğelenceli kısımdı saat 1'di.Burger King'e gitme kararı aldık bize yakındı bu yüzden yürümeye başladık.Yolda Melike'nin okuldan arkadaşaları ile karşılaştık aynı yere gitiiğimiz için yürümeye başladık.Hepsi tatlı kızlardı.Gideceğimiz yere vardık sipariş vermeye başladık ve fark etttim ki kasiyer okuldaki çok yakın arkadaşlarımdan Tuğra'ydı.

:Tuğraaaa !

Tu: Türküüü Very Happy

:Neden burda çalıştığını söylemedin...

dedim ama cevabını alamadım çünkü şefin bakışları üstümüze çevrildi ve sıradakilerin sesi bir hayli arttı.Siparişimi melike'ye verdim ve Tuğra'nın yerine 5dklık biri geçti onlada biraz sohbet ettik bugün ya da yarın akşam bizim daha doğrusu Melikelerin apartmanına gelecek bir kaç arkadaşıda alıpVedalaşıp Melike'nin yanına geldim.Konunun dışında kaldığım için söz çok bana gelmedi.Yemeklerde bittikten sonra saat 3tü.Kabul etmeliyim zaman çabuk ama sıkıcı geçiyordu.4 gibiydi onlardan ayrıldık başka sokaklarda vitrinlere bakmaya başladık...Başlamaz olaydık.Melike bu durur mu vitrin bakmak ne kelime her mağzaya daldı ve eli boş dönmedi.Bu arada benim elimede birşeyler doldurdu.saat 6 olmuştu.Sitenin yan tarafındaki yoldan öndeki girişe doğru yürümeye başladık.Meşhur parkın yanındaydık üstümüzde fazlasıyla bakış vardı.Melike telaşlı bir sesle sakın o tarafa bakma dedi ve adımalrımızı hızlandırdık.Arkamızda yürüyen birileri vardı.Korkumla birlikte ayak seslerini dinledim sanırım 3 kişiydi.Sİtenin girişine girdik güvenlikten geçip arkamıza baktık ama kimse yoktu.Derin bir oh çektik.İyi macera oldu.Ardından evlere dağıldık saat 9'da tekrar buluşmak üzere.Babaannem ile yine aynı yemek muhabbetlerini yaşadım biraz facede takıldım annem ne yapıyorsun diye aradı onla konuştum saat 9 olmuştu.Bu sefer kapıyı çalan melike olmuştu.Tuğra aradı ve 10'da emre büşra ve kuzey ile geleceklerini haber verdi.Arkadaki çardağımıza oturduk

M:3 gün sonra nil geliyor

T:Nil kim ?

M:Unutkan kız kaç kere bahsettim hanı 2 sokak aşağıda oturuyot yakın ardaşım diye...

T:heeee doğru dedim ve gülüşmeye başladık Very Happy) o sırada demirlerin arkasından bir kaç kişi çıktı.

Ü:Muhabbetiniz bol olsun.

Biz melike ile ayağa fırladık koşmaya başladık sonra yerde yatan kocaman bir köpek vardı.Onu görünce yavaşladık zaten gelen kimse yoktu.Sonra Tuğra geldik diye aradı sitede oturulacak yer çoktu öndeki çardakta oturtuk ve konuşmaya başladık.Emre tatlı çocuk bana ilgiside büyüktü gözümden kaçmamıştı.Benim bir şeyler hissettiğimi anlamış olacak ki beni ileri çağırd beraber yürümeye başladık.Emre 4 senelik arkadaşım ama öyle çok yakın değildik Tuğra kadar.

E: Türkü...

T: Efendim Emre ?

E: Sende hissettin mi blmiyorum ama ben senden çok hoşlandım.

T: Evet bana ilgin olduğunu bende hissettim

E: Güzel ben sana bir soru sorcaktım.

nedeni yoktu şu zamana kadar kimle severek çıktımki diye geçirdim ama heyecanlanmıştım yinede.Emre iyi ve popüler bir çocuktu.Benim gibi belkide gerçekten uyumlu olabilirdik onu gerçekten sevebilirdim ama geçmişinde oldukça kız vardı sevsem bile güvene bilir miyim bilmiyordum ama denemeye değerdi.

T: Dİ..Dinliyorum

E: Türkü benimle çıkar mısın dedi ve bana doğru bir adım attı.Yüzümde bir gülümseme oluştu sanırım gerçekten birini sevmiştim.Evet deyip boynuna atladım.Sonra dudaklarımız masum bir şekilde buluştu ve öpüşmeye başladık.

Birbirimizden ayrıldığımızda hala birbirimize sarılıyorduk ama burdaki siteyeye yabancıyım birileri görebilir ve bu hiç iyi karşılanmazdı.Melike'ye masaj attım biz emre ile sitedeyiz diye.Melike ile bizimkleri yanlız bırakabilirdim hemen ısınmışlardı birbirlerine muhabetleri iyi gidiyordu.

ve olaylı çardakta oturduk.Etrafı ağaç demirlikler yaprakarla sarılı olduğu ve ışık olmadığı için dikkatli bakılmasa görülmeyecek bir yerdi.Emrenin omzuna yaslandım o da elini belime atı ve bir öpücük daha.Bu sırada biri bizi izliyordu.Emre hemen ayağa kalktı.Ümit olduğunu anlamıştı demek ki daha önceden tanyordu.

E:Ne istiyorsun ümit ?

Ü:Ne var sevgilinle yiyişmeni izlemek istedim bu fıstıkla kaç gün daha çıkarsın sonra bana yolla.

T: Sen beni ne sandın salak.

Ü: Ağzını topla yoksa kötü olur.

T:Olmazsam ne olur dedim ama böyle birine fazla diklenmiştim.Demirlerden atlamaya kalktı ama arkadan birileri onu tuttu.Emre onu burdan götürün dedi onlarda onaylayıp gitti.

T: seni dinlediler

E: Serseri değilim ama sözü geçen birisiyim.

T:Nerden tanışıyorsunuz

E: Serseriliğe başlamadan önce orta okulda iyi ardaştık 7'ye kadar.8 ve sonrasında bozulmaya başladı...

T:Hımm dedim ve sarılıp oturmaya devam ettik.Sonradan saat 1 gibiydi gitm vakitleri gelmişti ayrıldık.Ümitle olanlar dahil her şeyi Melikeye anlattım apartmada o da şaşkınlıkla beni dinledi.Saat 1:24'tü konuşmamz bitmişti eve artık dedik ve ayrıldık.Sabah yine emre'yi görmek için sabırsızlanıyordum Very Happy[center]
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 698
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar ♥

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptySalı Ağus. 30, 2011 11:08 pm Paylaş

Çok güzel olmuş canım,eline sağlık.
2.Bölümü bekliyorum. Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) 650269930
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002168061621#!/profile
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyÇarş. Ağus. 31, 2011 12:33 am Paylaş

harika olmuş cnm :)devam...
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPerş. Eyl. 01, 2011 10:24 am Paylaş

Hiç yorum almıyorum bu kadar mı kötü ?
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPerş. Eyl. 01, 2011 2:12 pm Paylaş

Yeni Konun hayırlı olsun (:
Sanki Yaren'in 'Birden Bire Hayatımın Tümü Oldun Gecelerime Gün Gibi Doğdun' Senaryosunu andırıyor gibi(: Hatta bir çok yeri de benziyor (:
Neyse uzun lafın kısası umarım bol yorumlu bol bölümlü olur (: Devamını bekliyor olacağım..
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyCuma Eyl. 02, 2011 2:33 am Paylaş

_' TürkÜmit ' _ demiş ki:
Çok güzel olmuş canım,eline sağlık.
2.Bölümü bekliyorum. Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) 650269930
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyCuma Eyl. 02, 2011 4:43 am Paylaş

Yeni Konun hayırlı olsun
bölüm spr olmuş ellerine sağlık
yb bekliyorum Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 6:08 am Paylaş

Eda~ demiş ki:
Sanki Yaren'in 'Birden Bire Hayatımın Tümü Oldun Gecelerime Gün Gibi Doğdun' Senaryosunu andırıyor gibi(: Hatta bir çok yeri de benziyor (:
Neyse uzun lafın kısası umarım bol yorumlu bol bölümlü olur (: Devamını bekliyor olacağım..

anlamadım şu zamana kadar kimsenin senaryosunu çalmadım çalmam burdan senaryo bile okumuyorum arada sırda da sevdiğim kişilerin senaryolarını okuyorum bunu yazarken kendi hayatım diye de belirttim !
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 6:27 am Paylaş

Ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 6:43 am Paylaş

Eda~ demiş ki:

Biraz benziyor ama kendi hayatını anlatıyomuşsun sonuçta.
Ya ben bu kızların Ümit'i görünce niye koşup kaçtıklarını anlamadım çocuk orda bişey yapıcak diyemi korkuyorlar?
Neyse devam.

En son Dilαrα~ tarafından Paz Eyl. 04, 2011 7:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Eda~
Deneyimli
Deneyimli
Eda~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1547
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1588
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 04/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Öğrenipte napcan ?
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 6:45 am Paylaş

#Beril demiş ki:
Eda~ demiş ki:

anlamadım şu zamana kadar kimsenin senaryosunu çalmadım çalmam burdan senaryo bile okumuyorum arada sırda da sevdiğim kişilerin senaryolarını okuyorum bunu yazarken kendi hayatım diye de belirttim !

Canım Ben Sana Zaten Çaldın Demedim ki, Benziyor dedim. Ayrıca Kusura bakma Belirttiğin yazıyı görmemiştim. Ha bir de bu kadar çok sinirlenicek bir şey yok bence Benim de yazdığım senaryoların başka senaryolara benzediği yönleri oluyor o zaman ben çalmış mı oluyorum ! İyi kötü her yoruma açık değil misin, ben de düşüncemi belirttim..
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 8:32 am Paylaş

Eda~ demiş ki:
#Beril demiş ki:
Eda~ demiş ki:

Canım Ben Sana Zaten Çaldın Demedim ki, Benziyor dedim. Ayrıca Kusura bakma Belirttiğin yazıyı görmemiştim. Ha bir de bu kadar çok sinirlenicek bir şey yok bence Benim de yazdığım senaryoların başka senaryolara benzediği yönleri oluyor o zaman ben çalmış mı oluyorum ! İyi kötü her yoruma açık değil misin, ben de düşüncemi belirttim..

Bunun iyi veya kötü yoruma açıklıkla alakası yok beğenmedim desen anlayışla karşılarım ama "hatta birçok yeri benziyor" demek sanki konuyu ondan almışım demek ki bu benim yapacağım bir iş değil ve bu yazıyı okuduktan sonra ne kadar üzüldüğümü anlatamam yazmaya heves bile kalmadı.
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril

MesajKonu: Geri: Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular) EmptyPaz Eyl. 04, 2011 8:35 am Paylaş

Dilαrα~ demiş ki:
Eda~ demiş ki:

Biraz benziyor ama kendi hayatını anlatıyomuşsun sonuçta.
Ya ben bu kızların Ümit'i görünce niye koşup kaçtıklarını anlamadım çocuk orda bişey yapıcak diyemi korkuyorlar?
Neyse devam.

Tanıtımda Türkü Melike parkatakilerin bana nasıl tipler olduğunu anlatmıştı demişti Türkü.Ondan yola çıkarak kendilerini tam tanımadığı kişilerden korumya çalışıyorlar kaçışın nedeni bu.Benzeyen yerler isteyerek olmadı haberim bile yoktu

Kalbimi Bir serseriye Verdim... (4.bülüm) s.8 (Karmaşık Duygular)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki