Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sonraki
YazarMesaj
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:13 am Paylaş

sabırsızlıkla bekliyorum(z) cnm Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:24 am Paylaş

yb bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:32 am Paylaş

5.BÖLÜM
****Ev arkadaşlığı****
Melike ve sevil melikenin evine gelmişlerdir.Melike kapıyı açtığında bir bavul görmüştür ve şaşırmıştır.
S:Pardon misafir mi vardı?Ben gideyim daha sonra gelirim.
M:Yoktu da dur sen ben bir anneme sorup geliyorum.
S:Tamam..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Melike yukarı çıkmıştır.Annesini bulmaya çalışıyordur.
M:Anneee nerdesin?
N:Buradayım kızım odamda.
M:Hıhh anne aşağıdaki bavul kimin misafir falan mı geldi yoksa anneannemler mi?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Yok kızım gelmedi kimse ben gidiyorum.:/
M:Neden?
N:Anneannen biraz rahatsızlanmış…
M:Noldu anneanneme iyi mi?
N:Şuan iyi ama ben yine de gideyim ne olur ne olmaz.:/
M:Peki tamam.:/Haa anne ben sana bir şey söylicem.
N:Söyle.
M:Ya ben bir ev arkadaşı buldum yalnız kalmamak için ama…
N:İyi etmişsin kızım da tanıyormusun bari nasıl biri?
M:Evet tanıyorum adı sevil bizim okuldan çok iyi bir kız.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Eee iyi o zaman.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Zaten şuan aşağıda.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Nasıl?
M:Ben ona evi göstermek için getirdim..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Tamam inelim de görelim bakalım şu sevili.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Tamam hadi.:)Der ve inerler.
M:Özür dilerim ya seni de aşağıda beklettim.:/
S:Önemli değil..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Bu arada sevil annem nergis anne bu da sevil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Tanıştığımıza memnun oldum.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Bende kızım.:)Hadi içeri geçelim burada beklemeyin.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Evet hadi sevil.:)Der ve içeri geçerler.
N:Kızlar ben kek yapmıştım çayda koyup içersiniz tamam mı?
M:Anne içersiniz derken?
N:Kızım benim otobüsümün saati geldi gitmem lazım..:/
M:Neden bu kadar erken aldın?
N:Bilet bir tek bu saate kalmıştı da ondan.:/
M:Tamam.:/
N:Sevil kızım kendinize iyi bakın ev size emanet tamam mı?
S:Tamam sizde kendinize iyi bakın gözünüz arkada kalmasın.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Sevil ben annemi yolcu edip geliyorum.
S:Tamam ben oturuyorum zaten.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Tamam..:)Der ve giderler.Nergis taksi beklerken melikeyle arasında kısa bir konuşma yaşanır:
N:Melike kızım bak kombiyi açık bırakmayın,geceleri kapınızı iyi kitleyin,elektrik falan kesilirse sakın prizlere dokunmayın kızım Allah korusun çarpılırsınız sonra.
M:Tamam annem ya neden yine öğüt veriyorsun artık büyüdüm anne daha çocuk değilim.
N:Sen benim için her yaşta çocuksun ve çocuk olarak kalıcaksın.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Peki tamam anne.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:İyi.Ha melike?
M:Efendim?
N:Bu sevil iyi bir kıza benziyor aferin kızım sana.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Saol anneciğim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
N:Kızım taksi geldi hadi öpiyim kendinize dikkat edin.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Tamam annem sende dikkat et.:)Der ve nergis taksiye binip gitmiştir ama melikenin unuttuğu bir şey vardır bunu sevil hatırlamıştır.
S:Bunu unuttun?Deyip elindeki suyu döker.
M:Saol ya ben gerçekten unutmuştum.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Önemli değil su gibi gitsin gelsin.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:İnşallah.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Hadi sevil ben sana evi gezdireyim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Tamam.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Melike çayı üstüne koyup o sırada sevile evi gezdiriyordur.
M:Sevil burası benim odam.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Çok güzelmiş.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Teşekkür ederim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Önemli değil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Burası annemin odası ama bir süre boş kalıcak gibi gözüküyor.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Burası da senin odan tabi istersen.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Yok burası da çok güzelmiş teşekkür ederim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Rica ederim.:)Burası tuvalet yanında banyo var.
S:Hımm büyükmüş baya.
M:Evet.:)Hadi aşağıya inelim.
S:Tamam.
M:Burası bildiğin gibi salon yan tarafı oturma odası karşısıda mutfak.
S:Eviniz çok şirin ve büyükmüş.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Öyle.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Kaç yıldır bu evdeydiniz?
M:2 yıl oldu.
S:Yani üniversite 1’de mi geldiniz?
M:Evet ondan önce izmirdeydik.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Bizde 2 yıldır buradayız ama daha önce ankaradaydık.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Anladım neyse çayını nasıl alırsın?
S:Normal olsun yardım ediyim mi?
M:Yok gerek yok saol.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Önemli değil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Bunlar böyle konuşadursunlar biz birde behlülümüze yani ekreme bakalım.
Ekrem evde fır dönüp duruyordur.Ama arkadaşı kaanın telefonu neleri değiştirecek bakalım?
E:Allah Allah bu kimin numarası ki ya?Efendim?
K:İyi günler ben sağlık müdürlüğünden arıyorum ekrem beyle görüşecektim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Benim.:/
K:Ekrem bey şuanda eviniz karantina bölgesindedir eğer evdeyseniz 1 hafta dışarı çıkmak yasak;eğer dışarıdaysanız da kendinize 1 hafta kalıcak yer bulun.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:İyide neden karantina bölgesi anlamadım?
K:Antalyadan gelen bir virüs sizin semtinizde saptanıldı ve eviniz karantinaya alındı hatta o virüs şuan kapınızı çalabilir.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Neyyy?:/Der ve kapı çalar.
K:Evet işte Antalyadaki virüs.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Kaan?Kardeşim ne haber ya?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:İyidir kardeşim ya ee kapıda mı konuşucaz?
E:Valla madem virüs var ondan alamam sizi maalesef hem daha ilaçlanmadı.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:İyiki bir şaka yapalım dedik tamam meraklı değilim zaten ilaçlanmamış sivrisinekler ısırır beni sonra.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Onlar seni görünce kaçarlar merak etme.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:Hahaha çok komik neyse abi bu kadar iltifat yeter bugünlük.Bünye dayanmıyor.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E.Tamam ben zaten 12 saat sonra etkisi geçince uygularım.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:Oldu cnm bir de damla yoluyla ver.İyice sağlık ocağına çevirdi burayı ya.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Hadi geç içeri geç.:)Der ve geçerler.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Özgün,Kubilay ve umut ise kendi aralarında konuşuyorlardır.
K:Teyzemlerde kalıcam ben bir süre herhalde.:/
U:Amcamlarda beni çağırıyorlar sen özgün?
Ö:Ben kendime daha kalıcak bir yer bulamadım ama merak etmeyin tamam mı?Derler.Akşam olmuş sevilin annesi ve babası gidecektir.
Se:Sevil kendine iyi bak tamam mı kızım bak gözümüzü arkada bırakma.
H:Evet sevil:)
S:Tamam siz merak etmeyin…Anne,baba ben aslında tek yaşamıcam ev arkadaşı buldum.
Se:Ya kız dimi hem nasıl biri?
S:Yani tabiî ki kız anne çok iyi birisi.:)Derken biri gelir………..Bakalım kim gelmiş?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930

En son sunny tarafından Salı Haz. 28, 2011 12:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sebahat beyda
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sebahat beyda
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 226
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 227
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : Paris France french benden sorulur!!!
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayat Bir Sınavsa Ka

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:52 am Paylaş

kim gelmiş
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:56 am Paylaş

çok güzel olmuş Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 3:59 am Paylaş

oww çok güzel olmuş
ellerine sağlık
çok begendim
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 4:03 am Paylaş

E:Allah Allah bu kimin numarası ki ya?Efendim?
K:İyi günler ben sağlık müdürlüğünden arıyorum ekrem beyle görüşecektim.
E:Benim.:/
K:Ekrem bey şuanda eviniz karantina bölgesindedir eğer evdeyseniz 1 hafta dışarı çıkmak yasak;eğer dışarıdaysanız da kendinize 1 hafta kalıcak yer bulun.
E:İyide neden karantina bölgesi anlamadım?
K:Antalyadan gelen bir virüs sizin semtinizde saptanıldı ve eviniz karantinaya alındı hatta o virüs şuan kapınızı çalabilir.
E:Neyyy?:/Der ve kapı çalar.
K:Evet işte Antalyadaki virüs.
E:Kaan?Kardeşim ne haber ya?
K:İyidir kardeşim ya ee kapıda mı konuşucaz?
E:Valla madem virüs var ondan alamam sizi maalesef hem daha ilaçlanmadı.
K:İyiki bir şaka yapalım dedik tamam meraklı değilim zaten ilaçlanmamış sivrisinekler ısırır beni sonra.
E:Onlar seni görünce kaçarlar merak etme.
K:Hahaha çok komik neyse abi bu kadar iltifat yeter bugünlük.Bünye dayanmıyor.
E.Tamam ben zaten 12 saat sonra etkisi geçince uygularım.
K:Oldu cnm bir de damla yoluyla ver.İyice sağlık ocağına çevirdi burayı ya.
E:Hadi geç içeri geç.:)Der ve geçerler.
çooook güzel olmuş cnm devam Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 4:16 am Paylaş

Teşekkürler.Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 4:27 am Paylaş

cnm harika bir bölüm olmuş dewam et lütfen
cerkezseyma
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cerkezseyma
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4436
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4747
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : sakarya <3
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümiiittt !!

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 4:34 am Paylaş

çook güzel olmuş dewam dewam dewwam Very Happy Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 4:53 am Paylaş

Exclamation devam cnm Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 5:47 am Paylaş

Teşekkür ederim arkadaşlar yarın olmazsa,çarşamba günü büyük ihtimalle 6.bölüm sizlerle.Very Happy
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 5:58 am Paylaş

dvm
http://forum.emreaydin.org/
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 6:28 am Paylaş

daha14 demiş ki:
dvm
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 9:52 pm Paylaş

çook güzel olmuş.
yb bekliyorum =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 10:32 pm Paylaş

Teşekkürler.:)Bu arada merak ettim adın ne?=the meadow
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPtsi Haz. 13, 2011 10:46 pm Paylaş

oo süper olmuş ellerine sağlık devamını bekliyorum(merakla)Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptySalı Haz. 14, 2011 2:44 am Paylaş

Teşekkür ederim cnm saol beğendiğin için.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Haz. 15, 2011 10:18 am Paylaş

yb ??
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Haz. 15, 2011 11:44 pm Paylaş

Yb isteyenler kimler?Çok istek olursa yb birazdan sizlerle olacak..Very Happy
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Haz. 15, 2011 11:45 pm Paylaş

gelsinnnnnnnn Very Happy bekliyorum cnm :D Laughing
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Haz. 16, 2011 12:04 am Paylaş

ewt cnm bekliyorum lütfen gelsin
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Haz. 16, 2011 12:06 am Paylaş

Peki birazdan yb gelecek.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Haz. 16, 2011 4:57 am Paylaş

6.BÖLÜM
****Sadece Aşkım İçin Yaptım!!!****
Bakalım kim gelmiş?Sevil arkada birinin ona seslendiğini görür.
X:Sevilllll
S:Aaa sen nerden çıktın?
X:Milli piyangodan.:)Gelen tabiî ki melikedir.Sevil ona söylemiştir aslında ama hiç düşünmemiştir buraya kadar geleceğini.
S.:)Tamam da hiç gelicem demedin bana?
M:Olsun sen benim annem giderken yanımdaydın şimdide ben senin yanındayım kötü mü ettim?:/
S:Yok yok iyi etmişsin.:)Haa bu arada anne baba işte ev arkadaşım melike.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Se-H:Merhaba kızım.
M:Merhaba efendim nasılsınız?
Se:İyiyiz seni sormalı?
M:Bende iyiyim saolun.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
H:Allah iyilik versin bu arada ben sevilin babası Hüseyin.
Se:Bende Semra annesiyim.
M:Memnun oldum bende melike zaten sevil söylemişti.
S:Evet anne,baba ben melikenin evine taşınıcam yalnız çünkü onların kendi evleri o yüzden.
Se:Melike için sorun yoksa bizim içinde yok kızım.
M:Yok efendim benim için hiç sorun olmaz zaten ben istedim bunu çünkü kira derdi falan oluyor en azından onunla uğraşmayız.
Se:İyi düşünmüşsünüz kızım ne diyelim hayırlısı olsun ha melike kendinize dikkat edin olur mu?
M:Siz merak etmeyin.:)Der ve o sırada otobüsün saati gelmiştir.
Se:Sevilcim kızım bak kendine çok dikkat et bizi merakta bırakma hergün arayacaksın tamam mı?
S:Tamam annecim arayacağım söz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
H:Hadi kızım görüşürüz.Der ve sevili öper melikeninde elinden sıkar.
S:Görüşürüz babacım.
M:Güle güle Hüseyin amca.
Se:Tekrar seni tanıdığıma sevindim melikecim keşke biraz daha tanısaydık ama olsun sevil seni tanıyordur zaten bu yeter bize.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Bende sevindim tabi öyle sizlerde kendinize iyi bakın.:)Der ve otobüse biner ve giderler tabi sevil biraz duygulanmıştır çünkü ilk defa onlarsız kalıcaktır.Melike bunu görmüş ve o da biraz üzülmüştür çünkü onunda annesi gitmiş ve o da ilk defa yalnız kalıcaktır.Bir süre sonra konuşmaya başlamışlardır.
S:Pardon seni de üzdüm özür dilerim.:/
M:Yok ya önemli değil benim duygusallığım üzerimde sen kusura bakma.:/
S:Peki öyle olsun.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Tamam hadi gidiyoruz.
S:Nereye?
M:Eve nereye olacak.
S:Yok ya benim daha eşyalarım toplanmadı o nasıl olucak?
M:Ya hepsini şuan taşıyamıcağımıza göre geceleyin için pijamanı yarın içinde bir kıyafet falan alırsın sonra okul çıkışı gider toplarız eşyalarını.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Tamam hadi gidelim o zaman.:)Der ve giderler.Bakalım kaan ve ekrem ne yapıyorlar.Bu arada kaan kim mi?Tabiki de ekremin arkadaşı ve bundan sonrada kadronun bir üyesi olacak olan kişi.Kaan ekremi İlkokuldan beri tanıyordur aynı liseye gitmişlerdir.Kaanda ekrem gibi komik ve biraz ukala bir tiptir ama kalbi temiz birisidir.Okul yeni açıldığı için 1 haftalık boşluğu vardır ama bakalım buraya geldiğinde neler değişecek?Kaan ve ekrem yemek yedikten sonra bişiler içerler ve sonra konuşmaya başlarlar.
E:Eee kardeşim nasıl geldin buraya?
K:Otobüsle.:D
E:Aman ya onu demiyorum yani nereden çıktı buraya gelmek?
K:Ya okul yeni açıldı ya 1 haftalık boşluğumuz vardı bende buraya geliyim dedim.
E:İyi yapmışsın.:)Der ama ekrem biraz dalgındır sevilden dolayı.Kaan bunu fark etmiştir.Ve soru yağmuruna tutmuştur.
K:Kardeşim sen beni bırakta şimdi hayırdır niye bu kadar dalgınsın sen?
E:Be…ben?Yok cnm iyiyim ben..
K:Bana hiç öyle gelmedi ama…
E:Neyse ya boşver ee sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor hayat?
K:İyi nolsun işte oğlum sen neden yazın gelmedin antalyaya?
E:Ya annemler didime gittiler ben onları yalnız bırakmak istemedim.
K:Hımm eeee?
E:Ne eesi?
K:Abicim senin nasıl gidiyor?Hem var mı sevigili durumu falan?Ekrem biraz tedirgin olmuştur kaandan çekindiğinden değil sadece sevil aklına gelmiştir yine.
E:Yo…yok ya ne sevgilisi?
K:Hadi hadi oğlum sen eskiden de böyleydin ama sınıftaki kızlar senin peşinden koşardı hep…^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:O eskidendi artık tam terside olmuş olabilir.:/
K:Nasıl yani oğlum doğru düzgün anlatsana şunu?
E:Doğrusu bu yani her şey eskide kaldı.
K:Ekrem kardeşim hayırdır sana bişi mi oldu ya da yaptılar?
E:Yooo
K:Anladım tamam sen kesin birininden hoşlanıyorsun dimi?
E:Offff evet ama ondan önce daha önemli bir sorunum var.:/
K:Noldu?
E:Ben bu kızın kalemini aldım.:/
K:Nasıl yani çaldın mı?Oğlum manyak mısın niye çalıyorsun kızın kalemini?
E:Ya saçmalama be oğlum çalmadım aldım daha doğrusu o düşürmüştü bende aldım.
K:Ee tamam ne var bunda yarın geri verirsin düşürmüşsün falan dersin.
E:Hayır yapamam.
K:Niye?
E:Çünkü o bana bugün geldi sordu kalemimi gördün mü diye ama bende yok görmedim dedim.
K:Oğlum niye yalan söyledin kıza söyleseydin ben buldum diye.
E:Yapamadım işte diyemedim çünkü ondan sadece bir şey kalsın istedim o yüzden söyleyemedim.
K:Kardeşim senin bu hoşlanmaktan çıkmış artık sen bu kıza resmen aşık olmuşsun.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
Ekrem evet dercesine kafasını sallamıştır.
E:Evet abi ben bu kıza resmen aşık oldum.
K:Eee yengemiz nasıl biri anlat bakalım?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Oğlum ne yengesi ya Allah Allah.Neyse nasıl anlatıyım?
K:Adı ne mesela ondan başla?
E:Adı sevil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:Hımm aynı bölümdemisiniz?
E:Yok o edebiyat bölümünde ama ortak dersimiz var.
K:Peki tipi nasıl?
E:Saçları simsiyah gözleride öyle ha ama biraz Japonlara benziyor yani gözleri çekik.Sonra benden bir 20 cm kadar kısa ince,güzel öyle işte.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:Oğlum kızı öyle bir anlatıyorsun ki sanki kırk yıldır görüyormuşsun gibi hayal edebiliyorum ama görmeden hakkınızda bişi diyemem.Eee başka?
E:Bu kadar zaten daha bu yıl tanıştık.
K:Hadi be?Eee nasıl tanıştınız?
E:Kafeteryada tanıştık öyle.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
K:Daha fazla detaya girmiyim o da benim özelim diyorsun yani.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
E:Yok ya….
K:Tamam tamam anladım.Ee o seni seviyor mu peki yani böyle hissettin mi hiç?
E:Bilmiyorum ama onun kesin sevgilisi vardır öyle bir kızı asla boş bırakmazlar ki.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 1371890812
K:Nerden biliyorsun oğlum belki yoktur müneccim misin sen?
E:Off bilmiyorum abi neyse boşver ya.:/Der ve konuşmaya devam ederler bakalım özgün ne yapıyor?Son bir kez üç arkadaş kendi evlerinde kalıyorlardır.Hepsi toplanmış özgün ise bir pansiyonda kalıcaktır ama bir çare bulması gerekiyordur.Sevil ve melike ise sevilin evinde birkaç parça bişi almış ve melikenin evine gelmişlerdir.Kızlar üstlerini değiştirmiş ama ikisininde gözünde uyku yoktur.Sevil kitap okumaya çalışıyordur ama pek işe yaramıyordur melike ise yatağında bir o yana bir bu yana dönüp duruyordur.Ama daha fazla dayanamaz sevilin yanına gidecektir.Sevil de aslında melikenin yanına gitmeyi düşünüyordur ama uyumuştur diye gitmemiştir ve kendini kitapla oyalamaya çalışıyordur.
Melike sevilin odasının kapısını tıklatmıştır.Ve;
M:Uyumadıysan girebilirmiyim?
S:Tabi gel.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Kusura bakma ya uykundan ettim dimi seni?
S:Benim uykum yoktu zaten hatta bende senin yanına gelicektim ama uyumuşsundur diye gelmedim.
M:Yok bendede uykudan eser yok biraz sohbet edelim mi?
S:Çok iyi olur.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:Ya biz hiç şey konularını konuşmadık…^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Ne konularını?
M:Şey özel hayat diyelim.Yani sevgilin var mı?
S:Benim mi?
M:Evet.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Şeyy yok yani yok.Senin?
M:Benimde yok.:/
S:Olmadığı için mi bu kadar üzülüyorsun peki?
M:Hayır yani sevgilim yok ama sevdiğim biri var ama o benim farkımda bile değil.:/
S:Üzülme bence fark edicektir biraz daha bekle.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
M:İnşallah.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930
S:Eee okuldan mı?
M:Evet.
S:Adı ne?
M……………………….

“Böyle bir durumda olmak gerçekten zor birbirlerinden uzak olupta aslında hiçte uzak olmamak…Vazgeçmek ya da vazgeçmemek…”Bakalım onlar hangisini yapıcak?
Herkese iyi okumalar.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 650269930

En son sunny tarafından Salı Haz. 28, 2011 12:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Haz. 16, 2011 6:43 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm devam Very Happy

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 12 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Sonraki