Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
YazarMesaj
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 6:10 am Paylaş

B:Melike napıyorsun sen burada?

Melike korkmuş bir şekilde:Ayy kızım ödüm koptu ya niye öyle sinsi sinsi geliyorsun arkamdan?

B:Yoo valla ayakkabı topuklarımın sesini sağır sultan bile duydu da sen duymadın.Öyle bir dalmışsın ki…

M:Aman ya ekremi görünce böyle oluyor işte sen bakma.:/

B:Eee napıyorsun burada?

M:Ya ben panoya ev arkadaşı bulmak için bir yazı asıcaktım o arada gıcık olduğum bir çocuk panonun önündeydi.Sonra beklemeye başladım ondan sonra çocuğun yanına ekrem geldi ve konuşmaya başladılar ben de onlara bakıyordum.

B:Hımm bakıyım hangi çocukmuş bu?Der ve begüm panoya doğru baktığında özgünü görür ve şaşırır.

B:Aaa bu bu özgün değil mi?

M:Kim ya hangisi?

B:Ya işte senin gıcık olduğun çocuk.

M:İyi de sen nereden tanıyorsun?

B:Özgün benim eski sınıf arkadaşım liseden.

M:Hıı o zamanlarda öyle gıcıkmıydı?:/

B:Yok ya aslında çok iyi biridir biraz utangaçtır ama iyidir özgün..

M:O mu utangaç?Yani begüm utangaç görmesek inanıcaz da neyse.

B:Neyse ya hem sen neden ev arkadaşı arıyorsun ki?

M:Ya annem izmire geri dönüyor ben de evde yalnız başıma kalmak istemiyorum ondan.

B:Hımm anladım cnm ben de bir sorarım etrafa ihtiyacı olan biri varsa sana yönlendiririm sen de ona göre bulursun birini.

çok güzel olmuş cnm devam Very Happy
Nur*Sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Nur*Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 194
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 183
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/05/11
<b>Nerden</b> Nerden : Surdan Burdan Ne Yapican ?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : *Nur Aysan*Asli Enver*Beren Saat*Ipek Karapinar*
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 6:19 am Paylaş

spr olmus devam ett spr yaziyorsun devamini dilerim mutis
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 9:25 am Paylaş

süpeeerrr ötesi olmuş cnm
devammm Very Happy
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 9:53 am Paylaş

çokk gzl olmuşş cnm ..) ellerine sağlıkk.d.d
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 9:58 am Paylaş

Süper canım devam Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 5:04 pm Paylaş

Teşekkürler ama yorumlar çok az arkadaşlar böyle olursa yb geç gelecek.:/
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 11:03 pm Paylaş

aaaa olmz çok güzel devan yb erkenden gelsin
http://forum.emreaydin.org/
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 11:04 pm Paylaş

bugn glsn lütfen çok gzl olmuşş Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 11:46 pm Paylaş

cnm senaryoyu yeni okudum bayıldım dewam
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Haz. 11, 2011 11:59 pm Paylaş

Teşekkür ederim bakalım biraz daha zaman geçsin yorumlara göre yb bugün belki gelebilir.Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 12:31 am Paylaş

harika olmuş devam
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 12:39 am Paylaş

süpeerrrrrrrrr baska bişi diyemiyorumm .d.d bugn glsin ybb..)
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 12:52 am Paylaş

Valla 3. bölümde bu kadar yorum pes doğrusu!Bak bu kadar isteyen var [bende varım] ! Üzme kimseyi! Surprised Surprised
http://twitter.com
-Rüya-
Üye
 Üye
-Rüya-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 88
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : Paris,Fransa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ekrem,Sevil,Ibrahim,

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 12:58 am Paylaş

ok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok gzl olmus çok sanslisin canim sana hep yorum geliyor bana hiç gelmiyor yane çok sanslisin senaryomu imzama bile koydum hala hiç kimse yorum yapmiyor Sad ama sen çok sanslisin çok gzl olmus canim devam ettttttt
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 12:59 am Paylaş

yb hadiiii ?
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:02 am Paylaş

hadi yb ya!
http://twitter.com
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:05 am Paylaş

yb lütfenn ....d.d
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:22 am Paylaş

İyi peki yb birazdan geliyor ama lütfen yorumlar çoğalsın ben sizi kırmayıp yb koyuyorum sizde beni kırmayıp yorum yapın.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:29 am Paylaş

yb'yi bekliyoruzzz.
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:49 am Paylaş

sevgiiiii demiş ki:
yb'yi bekliyoruzzz.
:yupii:
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 1:54 am Paylaş

ybbbbbbbbbbbbbbbbbb
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 2:14 am Paylaş

4.BÖLÜM
****İki şık arasında kalmak A mı yoksa B mi?****
Ekrem bunu duyunca ne yapıcağını şaşırmıştır.İçinden ben ne dicem şimdi?Ben de olduğunu söylersem bu sefer ondan olan tek şeyi de kaybederim ama söylemezsem de olmaz ya kızarsa sonradan öğrendiğinde?Allahım ne yapıcam ben şimdi ya.:/
S:Ekrem kalemimi gördün mü dedim çok zor bir şey mi sordum ki ya?:/
E:Haaa?
S:Ohoo senin kafan nerede?
E:Hiç ya sevil ben senin kalemini…
S:Evet.
E:Gö…görmedim.:/
S:Yaa tamam neyse saol yinede.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
E:Haa?Ha şey önemli değil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Sana bugün bişi olmuş ama anlamadım.:/Neyse hadi oturda neşet hoca gelir şimdi.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
E:Tamam.:)Der ama içinde bir huzursuzluk vardır.Çünkü ilk defa sevdiği ve değer verdiği birine karşı yalan söylemiştir.Ama aslında sadece ondan bir parça kalması için onu geri vermek istememiştir.Ekrem hem üzgün hem de acabalarla düşünürken.Neşet hoca çoktan gelmiştir.Ders başlamış ama ekrem dersi dinlemiyordur kafasındaki düşüncelere yoğunlaşmıştır.Sevil ise bir yandan dersi dinlemeye çalışıyor bir yandan da kaleminin nerede olduğunu düşünüyordur.Onlar böyle duradursun biz birde melike ve özgüne bakalım.Melikeler şan bölümünde oldukları için şan ve ses sanatçısı ebru hocayla birlikte ses teknikleri hakkında konuşuyorlardır.Özgünler ise ilk dersleri geometridir.Sami hoca da geometri ve cisimler hakkında bilgi veriyordur.Her ikisinin dersi iyi geçmiştir.Ama sevil ve ekremin öyle değildir çünkü ikiside doğru düzgün dersi dinleyememiştir.Ders bitmiştir.Ekrem bundan sonraki derse girmicektir.
E:Hadi görüşürüz sevil yarın.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Tamam da senin bugün 1 dersin mi vardı?
E:Yok ya benim birkaç işim var diğer derse girmicem.
S:Tamam görüşürüz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
E.:)Gider sevilin ise daha 1 dersi vardır.Dışarı çıkmıştır ama gözüne bir şey çarpmıştır.Panoya asılan yazı:”Ev arkadaşı aranıyor!!!”diye sevil bakmıştır ve “Aslında benim de bir ev arkadaşına ihtiyacım vardı dur ben şu numarayı bir arıyayım.”Der ve numarayı çevirir.Melike ise begümle beraber sınıflarından gizemle konuşuyorlardır.Gizemin bu eve ihtiyacı vardır ama melike biraz takıntılı biri yani öyle gece hayatı çok olmayan evi doğru düzgün kullanabilen birini arıyordur.Ama gizem onun aradığı vasıflarda değildir.
G:Eee ne diyorsun melike?
M:Valla gizemcim şimdi tamam diyemicem kusura bakma çünkü ben öyle Dakka başı dışarıda gezmelerden,arkadaş partilerinden hoşlanmam.O yüzden sen de benim gibi panoya ilan ver bence ev bulmak için tamam mı?
G:Peki öyle olsun.:s
M:Napalım cnm kısmet değilmiş.:s
G:Tabi görüşürüz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Görüşürüz.:)Der ve begümle melike kafeteryaya doğru giderler.Ama o sırada melikenin telefonu çalar.
M:Allah Allah..
B:Noldu kim arıyor?
M:Bilmiyorum dur açıyım ben.Der ve açar.
M:Alo?
X:Alo merhaba melike hanımla mı görüşüyorum acaba?
M:Evet de kimsiniz?
X:Şey ben sevil panodaki ilanınız için aramıştım.
M:Haa evet buyrun?
S:Şey konuşabilirmiyiz?
M:Tabi ben şuan kafeteryadayım oraya gelirmisin?
S:Tamam gelirim.:)Der ve sevil kafeteryaya doğru gider.Melikeyle begüm ise oturmuş sevili bekliyorlardır.Aralarında kısa bir konuşma geçer.
B:Acaba karşımıza nasıl biri çıkacak?
M:Hiçbir fikrim yok ama ses tonu öyle kötü değildi sanki beğenebileceğim gibi biri gelicek ama bakalım.:)Der ve o sırada sevil gelmiş ama melikenin kim olduğunu bilmediği için kafeteryadaki görevliye sorar.
S:Pardon şey siz melike diye birini tanıyormusunuz acaba?
G:Tabi biliyorum ben melikeyi.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Öyle mi?Çok iyi peki burada olduğunu söyledi hangisi?
G:Bakın şurada hafif karamel renkli saçlı,yeşil ceketli bir kız var hatta saçı dalgalı gibi görüyormusunuz?
S:Haa evet…
G:İşte o.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Peki teşekkür ederim..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
G:Rica ederim.:)Der ve sevil masaya doğru ilerler.O sırada melike ve begüm kendi aralarında konuşuyorlardır.Ve sevil gelmiştir.
S:Merhaba melike hanımla görüşecektim ama…^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Buyrun benim siz de sevil hanım olmalısınız öyle değil mi?.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Evet benim.:)Der ve el sıkışırlar.Ve daha sonra otururlar.
M:Şey bir şey sorucam neden ev arkadaşı arıyorsun?
S:Benim annemler ankaraya dönüyorlar ee ben şu ana kadar da hiç yalnız başıma kalmadım onun için birazda.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Gerçekten mi?
S:Evet niye bu kadar şaşırdınız?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Çünkü benimde öyle yani aynı kaderleri paylaşıyoruz..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S.:D
M:Neyse ya benim şimdi sana birkaç soru sormam lazım sorabilirmiyim?
S:Tabi.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Öncelikle çok dağınıkmısın?Ev partileri veriyormusun?Veriyorsan ne sıklıkla veriyorsun?Gece dışarı çıkman var mı?Varsa kaçta çıkıyorsun kaçta geliyorsun?Ve benim için en önemlisi diç macununu neresinden sıkarsın?^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Öncelikle dağınık biri değilim.Ev partilerinden hoşlanmam ve hiç vermedim.Gece de dışarı çıkmam gündüz işlerimi halletmeyi severim.Ve en önemlisi diş macununu ortasından sıkanlardan nefret ederim.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:…….:O
S:Noldu niye o kadar şaşırdınız?
M:Ya sen benim aynımsın.Ayrıca ben aslında biraz dağınık biriyim ama 2 kişinin dağınık olmasını istemem ondan sordum.Ve bende nefret ederim diş macunun ortasından sıkılmasına.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Tamam o zaman anlaştık beraber kalıyoruz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Nasıl yani bu kadar çabuk mu?
M:Evet nolucaktı ki?
S:Ya ne bileyim hem ev kirasını nasıl halledicez?Yani tabi part time bir iş bakıcam ama yinede öğrenmek isterim.
M:Bunlara hiç gerek yok çünkü bizim ev kendi evimiz kira sorunu yok.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:O zaman mecburen ben size gelicem çünkü benim evim kira.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Ya zaten ben ev arkadaşı arıyordum önemli değil kendi evinden çıkarsın bana taşınırsın.Hatta dersin yoksa şimdi gidip bakalım eve belki beğenmezsin.Ben seni çok beğendim ama ev konusunda bir şey diyemicem.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Teşekkür ederim.Yok ya ben öyle hiçbir şeyi beğenmeyen bir insan değilim..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M.:)Güzel o zaman gidelim mi?
S:Ya benim bir dersim daha var bitene kadar beklermisiniz?
M:Tabi zaten benimde birkaç işim vardı hem onları hallederim..:)Ha bu arada şu sizli bizli konuşmaları bir kenara bırakalım ha?Ben öyle çok resmiyet sevmem de.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
S:Tabi olur.Tekrar tanıştığımıza memnun oldum.Görüşürüz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
B:Görüşürüz.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Görüşürüz.:)Der ve sevil gider.
B:Gerçekten çok iyi bir kıza benziyor ama inşallah değişmez.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
M:Bence değişmez ama kendime de biraz benzetmedim değil.^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
B:Fiziği ne kadar düzgündü değil mi?Saçlarıda simsiyah gözleride sanki Japonlar gibi acaba bir tarafı japonmudur?
M:Yuhh artık beğüm yani Japonlarla ne alakası var sadece biraz çekik o kadar.:)Ama fiziği falan güzel hoş bir kız..^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930
B:Evet neyse hadi gidelim artık.
M:Tamam.Der ve giderler sevil derse girmiştir.Ama ekrem eve gitmiş ve sevilin kalemine uzun uzun bakmıştır.
E:Offffff offfffff ben ne yapıcam ya resmen sevile yalan söyledim sevdiğim kıza yalan söyledim.Ne dedim ben?Sevdiğim kız mı?Tabi cnm sevmiyormuyum sanki sevili?Kendimi kandıramam hemde aşık oldum ben ona.:)Ama ben ne yaptım yalan söyledim.Ya öğrenirse benim aldığımı hadi öğrendi diyelim peki bana sorarsa neden aldın da vermedin diye ne dicem?Ben aslında seni seviyorum ve senden bir şey kalsın diye mi aldım diyecem.Yok yok hayır zaten sevgilisi falan vardır kesin.Öyle bir kızın peşini bırakmazlar ki?Offf neyse yaa.:/Der ve koltuğa oturur.Özgün ise bugün sevili görememiştir ve merak ediyordur.Sevilin dersi bitmiş ve melikeyi bekliyordur kapının önünde.O sırada özgünde görmüştür sevili yine sevgi dolu gözlerle ona bakıyordur.Melike gelmiş ve seville beraber gidiyorlardır.Özgün ise melikeyi görünce çok şaşırmıştır.Hatta içinden;Sevilin ne işi var bu gıcıkla ya?Diye ve sonra o da evine doğru gitmiştir…..
İyi okumalar…^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 650269930

En son sunny tarafından Salı Haz. 28, 2011 12:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
eko-sevil
Deneyimli
Deneyimli
eko-sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 989
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 982
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ordan Burdan

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 2:48 am Paylaş

Ilk yorum benden (yeni oyucunum) süperrr olmus bayildim senaryona yaa gerçekten çook güzel yeni bölümü merakla bekliyorumm Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 3:00 am Paylaş

M:Şey bir şey sorucam neden ev arkadaşı arıyorsun?
S:Benim annemler ankaraya dönüyorlar ee ben şu ana kadar da hiç yalnız başıma kalmadım onun için birazda.
M:Gerçekten mi?
S:Evet niye bu kadar şaşırdınız?
M:Çünkü benimde öyle yani aynı kaderleri paylaşıyoruz..
S.:D
M:Neyse ya benim şimdi sana birkaç soru sormam lazım sorabilirmiyim?
S:Tabi.
M:Öncelikle çok dağınıkmısın?Ev partileri veriyormusun?Veriyorsan ne sıklıkla veriyorsun?Gece dışarı çıkman var mı?Varsa kaçta çıkıyorsun kaçta geliyorsun?Ve benim için en önemlisi diç macununu neresinden sıkarsın?
S:Öncelikle dağınık biri değilim.Ev partilerinden hoşlanmam ve hiç vermedim.Gece de dışarı çıkmam gündüz işlerimi halletmeyi severim.Ve en önemlisi diş macununu ortasından sıkanlardan nefret ederim.
M:…….:O
S:Noldu niye o kadar şaşırdınız?
M:Ya sen benim aynımsın.Ayrıca ben aslında biraz dağınık biriyim ama 2 kişinin dağınık olmasını istemem ondan sordum.Ve bende nefret ederim diş macunun ortasından sıkılmasına.
S.
M:Tamam o zaman anlaştık beraber kalıyoruz.
çok güzel olmuş cnm devam Very Happy
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı

MesajKonu: Geri: ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) ^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":) - Sayfa 4 EmptyPaz Haz. 12, 2011 3:04 am Paylaş

dvmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

^^*^AMA O BENİM ARKADAŞIMIN AŞKI?^*^^10.Bölüm yeni"İlk Karşılaşmalar...":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 12 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki