Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:33 am Paylaş

Senarist nerde nerde bu senarist.! (:
Burdayım, burdayım..
Madem ki çok ısrar ediyorsunuz ki bu çabalarınızdan belli :D
Bende yazmaya karar verdim.
Yeni bölümü 19.30 gibi okuyabilirsiniz. (:
Teşekkür ederim.
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:33 am Paylaş

şimdi koysan?
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:36 am Paylaş

Şimdi yazıyorum koyamam ki (:
Üzgünüm cnım (:
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:40 am Paylaş

bekleriz bizde ama eğer çıkmak zorunda kalırsam bende yarın okurum yorumda yarın gelirrrrrrrrrrrrrrrrrr
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:45 am Paylaş

bekliyoruz :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 5:43 am Paylaş

5. Bölüm..

Şarkımı söylerken Ümit'in içeri girdiğini görmüştüm..Şarkımı çok beğenerek dinlediği her halinden belliydi. O da eşlik ediyordu çünkü, en çok da gözleriyle her hareketimi inceleyerek bana eşlik ediyordu. Şarkımı bitirdikten onra sahneden indim ve bizimkilerin bulunduğu masaya yöneldim.

Türkü:Hadi Nigar, gidiyoruz.
Melike:Aaa, nereye ya.?
Türkü:Eve, nereye olacak.!

Belli ki Özgün'den hoşlanmıştı ve bırakıp gitmek istemiyordu ama ben Ümit Bey'in bu iğneleyici bakışlarına daha fazla mazur kalmak istemiyordum. Melike, aceleyle kağıt-kalem çıkardı ve telefon numarasını yazıp Özgün'e verdi, ben onu zorla dışarı çıkarırken de ''Beni ara.!'' gibisinden işaret yapmayı da unutmadı hanımefendi.! Onun bu kadar rahat olması beni çileden çıkarıyordu. Sonuçta onlar daha dün, bize o***pu damgası vuran kişilerdi. Yol boyunca ikimizde sustuk ama eve gelince daha fazla dayanamadım.

Türkü:Amacın ne Melike.?
Melike:Özgün'den hoşlanıyorum.
Türkü:Her halinden belli oluyor zaten.! Yaa o adamlar bize daha iki gün öncesine kadar hakaret ediyorlardı.!
Melike:Özgün öyle bir şey yapmadı.! O Ümit denilen pislik her şeyi mahvetti.
Türkü:Canım bak, anlamıyorsun beni.
Melike:Anlıyorum, benim için endişeleniyorsun ama endişelenme.! Özgün de benden hoşlanıyor. Hissediyorum..
Türkü:Emin misin.?
Melike:Hem de adım gibi.!

Diyecek bir şey yoktu bundan sonrası ondaydı..İpler Melike'nin elindeydi. Daha fazla üzerine gidemezdim çünkü onu kaybetmek istemiyordum. Üzerimizi değiştirdik, Melike yatmaya gitti. Onu kırdığımı düşünüyordum. Sonuçta; Özgün gerçekten de bize karşı bir yanlış yapmamıştı, herşeyi Ümit yapmıştı. Melike'nin odasına gittim ve hiçbir şey demeden yanına uzandım. Tek kolumla sarıldım ona.. Saçlarını okşadım, o da bana doğru döndü ve kafasını göğsüme yasladı.. Korktuğu zaman hep yapardı bunu. İkimiz de birbirimizin varlığından güç alarak uyumaya başladık. (:

~ Ümit'ten ~

Dün geceden beri onu düşünüyordum. Muhteşem fiziğini, beline uzanan saçlarını, çekike siyah gözlerini ve şarap rengi dudaklarını.. Ona aşık değildim, beni ona çeken ten uyumuydu ya da o an için ben öyle sanıyordum. Yataktan fırladım, bugün tatil günümdü ve ben o kızı bugün elde edebilirdim. Özgün'ün odasına daldım, uyandırdım, planımı anlattım ve Melike'yi aramasını istedim.

Özgün:Alo, Melike sen misin.?
Melike:Evet de siz kimsiniz.?
Özgün:Ben Özgün..Uyandırdıysam üzgünüm, nasılsın.?
Melike:Yok uyanıktım zaten. İyiyim, sen.?
Özgün:Bende iyiyim. Ben şey için aramıştım. Ümit'in size karşı yaptığı eşekliklerin farkındasındır, Ümit, Türkü'den özür dilemek istiyor ve onu akşam yemeğine davet ediyor. Ell-Bulli'de, saat 20.00 gibi.
Melike:Aaa, Türkü hayatta kabul etmez.
Özgün:İşte, kabul ettirmek de sana kaldı.
Melike:Tamam tamam, hallederim bir şekilde.
Özgün:Akşama görüşürüz o zaman.
Melike: Görüşürüz.

~ Melike'den ~

Ayy akşama görüşürüz dedi demek ki gelecek pavyona. (: Türkü'yü kaldırıyım da akşama kadar ancak hazır olur.

Melike:Türkü'cüm akşama seni Ell-Bulli'de patronun arkdaşlarından biri bekliyormuş, demin patron aradı.
Türkü:Sanada günaydın Melike, saat kaç gibi.?
Melike:20.00 (: Kalk hazırlan hadi..
Türkü:Tamam. (:

Yeni aldığımız elbiselerden birini giydi, Ell-Bulli İstanbul'un en pahalı restorantlarındandı, çok şık olmalıydı ve bunu kendisi de biliyordu. Makyajını yaptığında saat 19.30'du. Duraktan taksi çağırdım iki tane. Onu restaoranta gönderdim, bende pavyona doğru yol aldım. (:

.....

Restoranta geldiğimde etrafta patronun arkadaşlarından hiç biri yoktu. O vardı.. Ayağa kalktı ve bana doğru ilerlemeye başladı. Pis pis sırıtıyordu..Sanırım benimle oyun oynuyordu ama intikam sırası bendeydi.!

Ümit:Bu ne güzel sürpriz.!
Türkü:Sürpriz olmadığını ikimizde biliyoruz.
Ümit:Hadi oturalım, daha konuşucak çok zamanımız olacak, gece uzun..

-2/3 saat sonra-

Beni sarhoş zannediyordu. Ondan daha fazla içmeme rağmen sarhoş değildim.. Alkole dayanamasam zaten bu mesleği yapmazdım. Ama oyunu kurallarına göre oynamak gerekiyordu ve bende öyle yaptım.. İyice koluna abandım.!

Ümit:Bizim eve gidelim mi.? Bir kahve içer, kendimize geliriz.
Türkü:Ahaha. (: Olur.

Evine gider gitmez beni odasına çıkardı, bende oyunu bozmadım. Ucunda sadece minik taşı olan kolyemi çıkardı ve komidinin üzerine bıraktı.. Ben gözlerim kapalı bir şekilde yapacaklarını bekliyordum. Sanırım beni uyuyorum zannediyordu. Üzerime geldiğini hissediyordum, eliyle saçlarımı arkaya doğru attı, öpmek için yüzüme doğru eğiliyordu ki aniden fırladım yataktan. Çok şaşırmıştı.. Gözleri fal taşı gibiydi.! Sadece ''Türkü'' diyebildi.

Türkü:Oyun bitti küçük bey.!
Ümit:Şeyy ben..
Türkü:Sen sadece sarhoş bir bayandan faydalanmak istedin o kadar.
Ümit:Türkü bir dakika dinler misin.?
Türkü:Nasıl bu kadar pis, iğrenç bir adam olmayı beceriyorsun anlayamıyorum.
Ümit:İleri gidiyorsun ama, bu gece herşey burada bitecek. -Kolundan tutar ve zorla öpmek ister.-

Beni zorluyordu, böyle bir manyaktan herşey beklenirdi zaten.! Tüm gücümle ittim onu üzerimden, yüzüne doğru yaklaştım ve tüm gücümle bir tokat attım. Ardından bir tane daha..Dudaklarımdan sadece şu cümleler döküldü. ''Biri geçmiş, diğeri bugün içindi..Sen bunu çoktan hakettin.'' Çantamı aldım ve koşarak dışarı çıktım.

5. Bölüm Sonu
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 5:48 am Paylaş

spr ötesi olmuş cnm ellerine sağlık
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 5:50 am Paylaş

aferim türküyeeeeeee yb süper olmuş ellerine sağlık yb bekliyorum
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 5:52 am Paylaş

(: Teşekkür ederim.
Herkesin beklediği o tokadı bu bölümde attım. (:
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 5:54 am Paylaş

içimin yağları eridi valla ellerine sağlık(bu kelimeyi söylemiştim sanki neyse)yb heyecanla bekliyorum ümitte ileri gitti yanii
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 6:08 am Paylaş

bende tokadı bekliyodum bu bölümeymiş :D:D haketti ama ümitt :/ çok güzel olmuş cnm Very Happy devam...
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 6:50 am Paylaş

türküyü tebrik ediyorum [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 891285 ümit haketti tokatı keşke yumruk çaksaydı daha kalıcı olurdu ama olsun ellerine sağlık muhteşem olmuş Very Happy
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 601
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 7:10 am Paylaş

yb istiorumMmMmmMmMMmMm
zynp ~Tutkun.
Deneyimli
Deneyimli
zynp ~Tutkun.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1728
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 905
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ...

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 7:53 am Paylaş

harika olmus ellerine saglk
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 8:17 am Paylaş

waww yb gelmiş şimdi gördüm tabisi yine çok güzel bir bölüm
hatice_sevil demiş ki:
türküyü tebrik ediyorum [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 891285 ümit haketti tokatı keşke yumruk çaksaydı daha kalıcı olurdu ama olsun ellerine sağlık muhteşem olmuş [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 650269930
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 11:24 am Paylaş

cnm muhteşem olmuş ne diyecegimi bilemiyorum ümitten bu kadar hayvanlık yapacağını düşünmezdim öyle hayvanlığa güzel bir tokat iyi gitti valla yeni bölüm isterim
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 180
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 185
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Susmak kabullenmek d

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyPerş. Tem. 14, 2011 10:25 pm Paylaş

çok akıcı ve güzel bir bölüm olmuş.yüreğime iniyodu.tokatda iyi olmuş.yeni bölüm ne zaman gelir?
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 2:11 am Paylaş

devam canım (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 5:18 am Paylaş

Teşekkürler canlarımm..
Beğenmenize çok ama çok sevindim.
Yeni bölümü yazdım ama koymayacağım.
Çünkü daha dün koydum.
2-3 gün sonra koyarım. (:
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 5:23 am Paylaş

23 gün mü saçmalama bnce 2/3 sat sonra koy Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 5:29 am Paylaş

Olmaaaaaaazzz..
O zaman yarın koyuyum (:
papatyam18
Deneyimli
Deneyimli
papatyam18

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 5:42 am Paylaş

anlaştık :D
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 6:31 am Paylaş

ellerine sağlık bölüm muhteşem olmuş ellerine sağlık:)
yb şimdi koysan olmaz mı yarına kadar çatlarız ama
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 8:35 am Paylaş

ellerine sağlık cnm çok gzl olmuş:D
buketsevil
Deneyimli
Deneyimli
buketsevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1374
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1387
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'ES' A$K 'AC'

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 8 EmptyCuma Tem. 15, 2011 7:06 pm Paylaş

prenses güzelim demiş ki:
aferim türküyeeeeeee yb süper olmuş ellerine sağlık yb bekliyorum

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sonraki