Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 10:16 am Paylaş

unutkanlık konusuna katılıyorum canım ramazanın 4. günü hastanelik oldum ama unutkanda oldum ya tekrar başlıycam oruç tutmaya bir hafta dinlen dedide doktor canım
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 11:39 am Paylaş

bende kendime üzülüyodum unutkan olduğum için meğerse herkeste bundan dert yanıyor Laughing
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 11:52 am Paylaş

goktug demiş ki:
bende kendime üzülüyodum unutkan olduğum için meğerse herkeste bundan dert yanıyor Laughing
aynen canım hastanelik de olunca sürekli bana hatırlatmaya başladılar artık ne kadar sürücek bu durum bilmiyorum valla Very Happy Sad
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:11 am Paylaş

hatice_sevil demiş ki:
yok canım ben birkaç gün giremedim bizde misafir vardı o yüzden ama telden takip ettim ama yorum atamadım girince hemen okuduklarıma yorum attım canım Very Happy

Teşekkür ederim canım. (:

physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:12 am Paylaş

müge demiş ki:
goktug demiş ki:
aynen canım hastanelik de olunca sürekli bana hatırlatmaya başladılar artık ne kadar sürücek bu durum bilmiyorum valla Very Happy Sad

Geçmiş olsun canım.
Hayırdır, neden hastanelik oldun.?
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:25 am Paylaş

ee yb nezaman gelir canım meraklandımm
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:31 am Paylaş

Yazmaya başlayacağım birazdan. (:
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:32 am Paylaş

süper bekliyorum
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:39 am Paylaş

Bekliyorum Very Happy
http://twitter.com
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:46 am Paylaş

Bekleyin şekerim. (:
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:56 am Paylaş

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 650269930 bekliyoruzzzz
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 3:58 am Paylaş

Bekliyoruz tatlım Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 4:51 am Paylaş

~ 14. Bölüm ~

Buradan nasıl kurtulacağımı düşünürken görüyorum onu.. O da şaşırmış yüz ifadesi ve sakin adımlarıyla yanıma geliyor. İkimizde uzun bir süre yaşadığımız şoku atlatamıyoruz.. Bir taraftan karnına bıçak dayayarak onu ölümle tehdit eden ben, diğer taraftan bana defalarca hakaret etmiş ama karşılığını da almış olan o.. Nasıl şaşırmamamız gerekiyordu ki.? Yine sakin tavırlarıyla dışarıda kamera kaydı almak için bekleyen görevliye ''Git.'' işareti yapıyor, iskemleyi yanıma çekiyor ve filmlerde sorgu sahnelerinde gördüğüm polisler gibi ters oturuyor. İçimden, -Artist işte, nolacak.?- diye geçirmeden de edemiyorum.

Ümit:Hayırdır, neden buradasın.?
Türkü:Başka polis mi kalmadı memlekette.?
Ümit:Kalmadı şekerim.! Anlat işte, hem yardımcı olurum sana merak etme.
Türkü:Ne karşılığında.? Dur tahmin ediyim, benimle bir gece.?
Ümit:Off, hayır bayan laf ebesi, lütfen anlatır mısınız artık olay nasıl gelişti.?
Türkü:Ben yine her zaman ki gibi işimi yapıyordum, o Anıl denilecek pisliğin yanındaydım, bana eve gidelim dedi, bende evlere gitmiyorum dedim. Israr edince de kafasına viski şişesini yedi. (:
Ümit:Nee.? Adamın kafasında viski şişesini mi kırdın.?
Türkü:Evet. (:
Ümit:Anlaşılan ucuz kurtulmuşum elinden. (:
Türkü:Sabah da seni yaralıycaktım az kalsın unuttun mu.?
Ümit:O konuya girme.! Hem zaten haketmiş adam.
Türkü:Sende haketmişsin.
Ümit:Allah'ım delireceğim yaa.! Bak kızım.!
Türkü:Bana kızım deme.! Ben senin kızın mıyım be.?
Ümit:Ya sabır.! İmzala ifadeni sonra odama gel.!
Türkü:Nee.? Ne odası be.! Sen var yaa sen.!
Ümit:Dur kız, bişey yapmak için değil, korkma yemem seni, ifadeni bende imzalayacağım o yüzden.
Türkü:Haa, o zaman..
Ümit:Tamam tamam hadi görüşürüz sonra.

...

Melike'den..

Karakola geldiğimizden beri Türkü'yü göremiyordum. Beni bir köşede oturtmuş, beklememi istiyorlardı. Ama ben Türkü'yü çok merak ediyordum. Hem Türkü suçsuzdu hemde onu sorguya çekiyorlardı. Hayat Türkü'ye bir kazık daha atmıştı. ): Düşüncelerimi kafamda muhasebe ederken yanımdan geçen Özgün'ü bile föremiyordum.

Özgün:Dalıp gitmişsin yine.
Melike:Türkü'yü merak ediyorum.
Özgün:Merak etme Ümit onu sorguya çekiyor.
Melike:Nee.! Ümit mi.? O dengesiz mi Türkü'nün yanında.?
Özgün:Melike, Ümit Türkü'yü çok üzmüş olabilir ama bu ona dengesiz deme hakkını sana vermez.!
Melike:Sen ne diyorsun bee.? O savunduğun hödük bize iki hafta öncesine kadar o***pu muamelesi yapıyordu.
Özgün:Ama hatasını anladı.!
Melike:Bana bak Özgün, eğer o ruh hastası arkadaşın senin için bu kadar önemliyse.. Önemliyse..
Özgün:Evet Melike, önemliyse.. Getir devamını, çekinme, ''Ayrılırız.!'' de.

Hiç bir şey söylemeden koşarak dışarı çıkıyorum. Özgün'e bakıyorum, gelmiyor peşimden.. Ağır mı konuştum diye düşünüyorum ama kendime hak veriyorum yine de.. Karakolun bahçesinde bekliyorum Türkü'yü.. Kimseye görünmeden, sessizce ağlayarak..

...

Ümit'ten..

Yaklaşık 20-25 dakika sonra dosyalarla boğuşurken kapım çalınıyor.. İçeri bozulmuş saçları, akmış rimeli ve yırtılmış elbisesini rağmen hala güzelliğini koruyan Türkü giriyor.. Baştan aşağı süzüyorum onu. Süzdüğümün farkında, pek kalmak istemiyor gibi odamda.. Kağıdı bırakıyor ve ağzımdan çıkan cümleleri sabırla bekliyor.

Ümit:Tamam, imzaladın mı.?
Türkü:İmzaladım.
Ümit:Otursana, bir kahve içeriz.
Türkü:Saçmalama.! Bittiyse gidiyorum ben.
Ümit:Ben bu imzayı buraya atmadan hiç bir şey bitmez.
Türkü:At o zaman şu imzayı.
Ümit:Atmazsam.? -Hafifçe masama eğiliyor ve gözlerindeki alaycı gülümsemeyle konuşmaya başlıyor, nefesi yüzümü okşuyor.-
Türkü:O imzayı atacaksın.!
Ümit:Tamam tamam, sakin ol.. Geç otur şöyle.
Türkü:Bak Ümit, senin gibileri çok gördüm ama artık sıkıldım oyunlarından.. Sabrımın da bir sonu var değil mi.? Tanıştık, hiç anlaşamadık ve şimdi, şuandan itibaren saygılı iki arkadaş olarak birbirimiz hayatından çıkacağız. Bilmem anlatabildim mi.?
Ümit:-Biraz daha yaklaşıyorum Türkü'ye- Oyun daha yeni başlıyor Bayan laf ebesi.

Sinirle masanın üzerinde bulduğu kalemliği duvara fırlatıyor ve kapıyı çarpıp çıkıyor.. Bense hala o sinir bozucu ama hiçbir kızın dayanamadığı gülümsememe devam ediyorum.

-14. Bölüm Sonu. -
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 4:57 am Paylaş

İlk yorum:

Çoookkkk güzel olmuşşş!
ÖzMel'e bayıldım,süperr!
Tamam,sakin olmalıyım..Bölümü beklerim artık Very Happy
queen_B
Üye
 Üye
queen_B
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 64
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 64
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/08/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 5:00 am Paylaş

yb Ü istiyorumMmMMMMmMmMmmMmMMMm... Very Happy
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 5:03 am Paylaş

süper olmuş ya hemen yb istiyorummmmmmmmmmmm
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 5:07 am Paylaş

HARİKA oyun daha yeni başlıyor bayan laf ebesi çok güzel olmuş cnm [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 3726834481
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 5:16 am Paylaş

Süper olmuş popican (:
Öm atamıyorum iki gündr sana sen bana atta cevap veriyim kanka ya (:
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 5:32 am Paylaş

spr olmuş Exclamation
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 6:15 am Paylaş

Herkese çok teşekkür ediyorum. (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 6:44 am Paylaş

çoook güzel olmuş canım ...:D
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 7:21 am Paylaş

harika olmuuuş.bayıldım :D
iremzb
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
iremzb
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 107
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 97
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 7:25 am Paylaş

çook güzel bir bölüm olmuş çok beğendim Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:15 am Paylaş

cnm çok güzel olmuş Exclamation ümit ne kadar ukala ya türküye hak veriyorum yani devamını bekliyorum
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 21 EmptySalı Ağus. 09, 2011 10:50 am Paylaş

harika olmuş

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
21 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Sonraki