Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 11:56 am Paylaş

cnm bölüm harika olmuş türkü nün vurulması iyi olmuş olabilir mesela daha da yakınlaşabilirler Exclamation cnm yeni bölümü bekliyorum
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyPerş. Ağus. 18, 2011 12:00 pm Paylaş

goktug demiş ki:
cnm bölüm harika olmuş türkü nün vurulması iyi olmuş olabilir mesela daha da yakınlaşabilirler Exclamation cnm yeni bölümü bekliyorum

Üzgünüm canım yakında benimle yakınlaşıcak Ümit :zaa:
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyCuma Ağus. 19, 2011 12:37 am Paylaş

süper ellerine sağlık ayy türkü ölmesin ölürsede yok yok ölmez ölürse senaryo biter değilmi?
yb bekliyorum ayy kıyamam türküyeeee
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyCuma Ağus. 19, 2011 11:15 am Paylaş

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim.
Evet, Türkü ölmeyecek. :D
Dilara, şekerim senin sert erkeklere olan bağlılığını anlayamıyorum. (Aslında bende öyle severim.)
Ayrıca sen Ümit'i bezdirirsin lan, ona sert kadın lazım, Türkü gibi. :D
Bence senden ona yar olmaz, ondan da sana yar olmaz. :D Crying or Very sad
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyCuma Ağus. 19, 2011 10:37 pm Paylaş

Türkü öLmez ölmez :D
Yeni bölümü bekliyorumm Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 2:50 am Paylaş

Yeni bölüm bu akşam gelecek. (:
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 3:20 am Paylaş

Bekliyoruz :D
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 3:53 am Paylaş

bekliyoruz Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 4:00 am Paylaş

Yazdım birazını (:
Uzun bir bölüm koymayı düşünüyorum. (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 4:56 am Paylaş

bekliyoruz canım Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 7:37 am Paylaş

Bekliyoruzz Very Happy
http://twitter.com
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:12 am Paylaş

~ 19. Bölüm ~

- Melike'den -

48 saat bizim için çok zor geçiyor, Özgün ile ben yoğun bakım ünitesinin karşısına koyunlan iskemlelerde oturuyoruz, yan yanayız.. Ümit ise kapının önünde dizlerinin üzerine çökmüş, başını ellerinin arasına almış bir vaziyette.. Berbat görünüyor, ben Özgün'e; Özgün'de bana destek veriyor ancak ikimiz de Ümit'e kızgın olduğumuzdan ona destek veren yok. Nihayet Türkü'yü ameliyat eden doktor çıkıyor yoğun bakım ünitesinden. Ve hepimiz onun başına üşüşüyoruz tabii ki..

Doktor Bey:Dalağını kaybetmiş olmasına rağmen pek umrunda değil sanırım..
Melike:Bu-bu ne demek.?
Doktor Bey:Gözlerini açar açmaz ''Arkadaşlarım'' dedi.
Özgün:Bu çok güzel..
Ümit:Gözlerini açtı yani..
Doktor:Evet, hatta görebilirsiniz.. Birazdan özel odaya alacağız.
Melike:Siz bana dünyanın en iyi haberini verdiniz.. Çok teşekkürler. (:
Doktor Bey:Görevimiz..

Yirmi dakika sonra Türkü'yü normal odaya alıyorlar.. Doktor geliyor, tüm tahlillerin temiz çıktığını ve eve gidebileceğini söylüyor, ben panik yapıyorum, ''Açık yarası var, mikrop kapmasın.'' gibi saçma sapan şeyler söylüyorum.. Doktor birşey olmayacağını söylüyor.. Toparlanıyoruz.. Özgün Türkü'yü kucağına alıp arabaya koyuyor, ben yanına oturuyorum ve evimize gidiyoruz. Ümit'i ise hastaneden beri görmüyorum.. Bir anda kayboluyor yanımızdan.. Ve sonunda eve geliyoruz.. Ümit bizi kapının önünde bekliyor. Özgün Türkü'yü yine kucağına alıp arabadan indiriyor. Türkü yavaş yavaş eve doğru yürüyor.. Bir şey dikkatimi çekiyor, Türkü'nün hastaneden çıktıktan sonra hiç konuşmadığı.. Sanki o eski neşeli, diktatör Türkü gitmiş, yerine her şeyi olduğu gibi kabullenen ve asık suratlı Türkü gelmiş.. Türkü odasına çıkıyor, arkasından da Ümit.. Bizde Özgün'le salonda oturuyoruz. Onları rahatsız etmek istemiyoruz.

Özgün:Sonunda Türkü iyileşti..
Melike:Evet.. Eğer onu kaybetseydim ben..
Özgün:Böyle konuşma, bir şey olmadı işte..
Melike:Haklısın.. Sen hiç ailneden birini kaybettin mi.?
Özgün:Ben hiç öyle bir aileye sahip olmadım ki..

...

- Türkü'den -

Yavaş yavaş yürüyerek odamın kapısına geliyorum, kapının önünde yara yerim sızlıyor ve biraz duraksıyorum. Ümit hafif endişeleniyor ve iyice yanıma sokularak beni belimden kavramaya çalışıyor.. Bense asla ve asla ona bu kadar yakın durmak istemediğimden hemen kendimi geri çekiyorum.. Odaya giriyoruz. Yatağımın ucuna oturuyorum.. Ümit dilinin ucunda bir şey varmışta söyleyemiyormuş gibi bakıyor..

Ümit:Türkü.. Bir boşluk hissediyor musun.? Sonuçta dalak nerden baksan portakal bilemedin ayva kadar vardır.
Türkü:Hissetmiyorum..
Ümit:Peki, canın acıyor mu.?
Türkü:Acımıyor..
Ümit:Buldun tabi ezik yönümü kurcala, benim de bir vicdanım var, böyle olmasını ister miydim.?
Türkü:Hoşçakal Ümit..
Ümit:Ne.. Ne demek bu şimdi..
Türkü:Hoşçakal demek; yalnız kalmak istiyorum demek, hoşçakal demek; seni burada görmek istemiyorum demek ve en önemlisi hoşçakal demek;s*ktir git demek.!

Hiç bir şey söylemeden odanın kapısını yavaşça kapatıp dışarı çıkıyor.. Salondan konuşmaları duyuluyor hepsinin.. Özgün ve Ümit her ihtimale karşı bizde kalmak istiyorlar.. Melike de sesini çıkarmıyor.. Onları dinlerken birden telefonumun sesiyle irkiliyorum..

Türkü:Efendim..
--:...
Türkü:Madem konuşmayacaksın ne diye arıyorsun.!
--:Türkü..
Türkü:Yemen.. Nerdesin..
Yemen:Cehennemde..
Türkü:Ben..
Yemen:Seni görmem lazım..
Türkü:Tamam, nerdesin.?
Yemen:Sizin sokağın sonundaki barakadayım..
Türkü:Geliyorum..

Bizimkiler salonda otururken üzerimi değiştirmeden pijamalarımın üzerine hırkamı alıp çıkıyorum.. Sokağın sonundaki eski barakaya giriyorum. Yemen oturuyor bir köşede, beni görünce ayağa kalkıyor..

Yemen:Türkü.. Manyak ve Psikopat Türkü.!
Türkü:Yemen..
Yemen:Ben böyle olsun istemedim.
Türkü:Hiç birimiz böle olsun istemedik..

Yavaşça yürüyorum ve yanına oturuyorum.. Hafifçe yüzünü okşuyorum.. Hayır hayır, bu sandığınız gibi aşkla gerçekleşmiş bir okşama değil.. Daha çok ağlayan çocuğunu sakinleştiren bir annenin okşayışları..

Türkü:Bu defa çok ileri gittim.. Senin bana olan aşkını bile bile seni kullandım.. Çok özür dilerim..
Son sözlerimden sonra ikimizde ağlıyorduk.. Birbirimize sarıldık.. Ondan hiç bir zaman nefret etmiyordum.. Derken bir adam geliyor ve biz sarılmayı bırakıyoruz. Adamın adı Salih'miş.. Sonradan öğrendiğime göre.
Salih:Yemen, gitmemiz lazım.. Polisler yakalayacak..
Yemen:Seni bir daha göremeyecek miyim.?
Türkü:Git lütfen..
Yemen:Lütfen Türkü.. Seni seviyorum..
Türkü:Git Yemen git.. Kurtar kendini..

...

- Ümit'ten -

Melike'yle sohbet ederken sesler duyuyorum.. Onların kalmasını, gidip bakacağımı söylüyorum.. Evden çıkıp sesin geldiği yöne doğru ilerliyorum.. Sokağın sonundaki barakaya girdiğimde Yemen'in Türkü'yü kolundan çekiştirdiğini görüyorum.. İkisi de ağlıyorlar. Dayanamayıp Yemen'e vurmaya çalışıyorum ancak Türkü beni kollarımdan tutup duvara yaslıyor, kendisi de önümde duruyor.. O kadar yakınız ki.. Neyse ki Yemen de yanındaki adam da kaçıyorlar.. Türkü de onların gitmesiyle bana sıkı sıkı sarılıyor.. O kadar güzel ki.. Saçlarının kokusunu doya doya içime çekiyorum.. Bir şey söyleyip bu anın tadını kaçırmaktan korkuyorum.. Türkü yaptığının farkına varıyor ve beni bırakıyor..

Türkü:Gitti..
Ümit:Sonunda, artık her şeye yeniden başlayabiliriz..
Türkü:O kadar şey oldu, yıktık, yıkıldık, parçalandık.. Bunca yaradan sonra tekrar birlikte..
Ümit:Biz birbirimize aidiz..
Türkü:Hayır, bundan sonra olmaz artık..
Ümit:Bırak bizim masalımız da mutlu sonla bitsin.!
Türkü:Masalların sonunda sadece prens ve prenses mutlu olur Ümit, geriye kalan herşey mahvolmuştur.. Biz yıkılmış onca şeyin üzerine mutluluk kuramayız.. Yıkılır ve ben bir daha o enkazın altından sağ çıkamam..

Söylediklerinde haklıydı.. Çokça şey yaşamıştık ve yaşıyordukta.. Bir saniyemiz mutlu geçmiyordu.. Ama bundan sonra böyle olmayacaktı..

...

Türkü'nün köşe yazısı:

Ayrılık vakti geldiği zaman, hüzünlenir biraz bırakılan..
Bilmez ki oysa;
Sevdiği onun iyiliği için gidiyor..
Ayrılık vakti geldiği zaman, bencilce düşünür kalan..
Hiç düşünmez sevildiğini..
Hiç gelmez mutlu günlerinden aklına tek bir an..
Oysa;
Sevdiği tek başınadır artık..
Kalanın arkasında dostları, ailesi vardır.
Gidenin ise duvar boyunca sessizliği ve kapıların gıcırtısı kadar rahatsız edici yalnızlığı...
Kalan unutur sevdiğini, alışır durumuna..
Yeni birisi girer hayatına...
Peki ya giden.?
O, hiç bir zaman yeni bir düzen kuramaz.
Onun bir ailesi olamaz..Yalnızlık her geçen gün biraz daha sert,
Biraz daha çetin vurur yüzüne geçmişini..
Sevdiğini..
Unutturmaz ona eskisini, sokmaz hayatına yenisini..
Giden, yalnızlıkla beraber geçirir ömrünü,
Ardında bıraktıklarının hayalini kurarak..

~ 19. Bölüm Sonu ~

Kusura bakmayın biraz geç oldu,
İnşallah beğenerek okursunuz.
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:19 am Paylaş

süper olmuş canım türkünün yazısı çok güzel olmuş :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:20 am Paylaş

müge demiş ki:

Sağol şekerim, okudun mu gerçekten doğru söyle. :D
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:21 am Paylaş

physikçi demiş ki:
müge demiş ki:

rica ederim şekerim evet okudum ben hızlı okurum okudum okudum hemde ekrana yapışarak okudum canım .. Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:32 am Paylaş

müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:

rica ederim şekerim evet okudum ben hızlı okurum okudum okudum hemde ekrana yapışarak okudum canım .. Very Happy

Hee iyi iyi, şaka yapmıştım zaten. (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:40 am Paylaş

physikçi demiş ki:
müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:

hhımm öyle valla canım eğer geç okuduysam bir sebebim vardır hissediyorum yeni bölümün geldiğini hemen okuyorum canım :D :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:52 am Paylaş

müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:

hhımm öyle valla canım eğer geç okuduysam bir sebebim vardır hissediyorum yeni bölümün geldiğini hemen okuyorum canım :D :D

Anlayabiliyorum, neyse susalım yoksa sohbet etmeyin diye kızacaklar. ((:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 10:16 am Paylaş

physikçi demiş ki:
müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:
physikçi demiş ki:
müge demiş ki:

Anlayabiliyorum, neyse susalım yoksa sohbet etmeyin diye kızacaklar. ((:
tamam canım :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 11:38 am Paylaş

süper
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 12:38 pm Paylaş

Çok güzel olmuş. :D
Bayıldım.
Türkünün köşe yazısı yine harikaaa. :D
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 12:55 pm Paylaş

Bak 100 yaptık sayfayı Very Happy
http://twitter.com
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 1:08 pm Paylaş

ellerine sağlık cnm çok gzl olmuş:D
buketsevil
Deneyimli
Deneyimli
buketsevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1374
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1387
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'ES' A$K 'AC'

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:04 pm Paylaş

askikizi demiş ki:
Çok güzel olmuş. :D
Bayıldım.
Türkünün köşe yazısı yine harikaaa. :D
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 28 EmptyC.tesi Ağus. 20, 2011 9:18 pm Paylaş

Oha.
Muhteşem olmuş.
Ellerine sağlık canım.

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
28 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Sonraki