Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 785
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 544
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : ORDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit kantarcilar<
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 08, 2012 11:03 am Paylaş

ASKIN ilaci varmidir??
10.bölum

1. hafta sonra
bana yabanci bir odadayim , karma karisik duygularlayim. Karnimda minicigim , aklimda acimasiz sert intikam pilanlari , ve kalbimde savastigim askim. Ilk defa bukadar caresizdim, ilk defa bukadar aciz. Sevdigim adam ailemin katili. Ben ailemle yakin olmadim , ben uzun sure yurtlarda kaldim belki ama benim ailem vardi. Cok sevdigim bir ailem. Onlar simdi yoklardi cunku uguruna dusunmeden canimi verebilecegim , cehennemde hic dusunmeden yanabilecegim adam öldurmustu.
Ondan bir bebegim vardi , karnimda, her gecen gun dahada buyuyen, her gecen gun dahada benimsedigim bir bebegim. Icimde cok buyuk bir burukluk vardi , birde kucukte olsa kirik bir umudum. Anne olmak böyle birseydi galiba, elimi yine karnimda bulmustum.
T: özur dilerim kucugum , seni bir an da olsa istemedigim icin , özur dilerim.

Hatirlama...
bir kac gun önce...
bir odaydi burasi , buz gibi bi oda. Cok isik vardi. Göz gözu görmeyecek kadar , ve bir masada yatan bir beden. Ugultular ve sesler geliyordu. Birde aciyan hissler vardi. Göz kapaklarinin ardindan resimler geciyordu, mutlu mutlu resimler. Ve beden gittikce agirlasiyordu. Sanki zaman gittikce aci daha cok siddetleniyordu , ve zaman gectikce pismanlik duygusu dahada belirleniyordu kalbinde. Lanet yagdiriyordu icinde. Istemedigini bir turlu dile dökemyirdu kadin.
Son bir umutla kiprasti...
T: istem..i..yorum...o...benim...yapmayin...istemi...yorum
D: durun , ameliyat olmayacak

turku odadan kalkti, arkadasinin evinde kaliyordu melikede. Ikiside eskiye dair ne varsa unutmaya calisiyorlardi. Ikiside canindan cok sevdigi adamlari unutucakti. Melike farkinda olmadan özgune kalbini teslim etmisti ama o arabadan indikten sonra , ayrildiklari gunden sonra birdaha görusmemisti onunla. Ve melikenin yanina salona gitti. Melike dalgindi , ve birden turkuyu farkedince gulumsedi...
turku melikenin kucaguina yatti...
T: kendimden nefret ediyorum...
M: yeter ama turku daha nekadar kendini suclayabilirsin , hem gecti aldirmadinki bebisi. Hadi gulsun su yuzun artik...
T: bana söyleyene bak , asil sen kendine bak , ruh gibisin ayni melike. Gözlerinin alti mosmor uykusuzluktan , bana diyorsun ama sende onu unnutamyiyorsun.
Melike yuzunu cevirdi. Turku dogruldu yatigi yerden ve...
T: saklanma, bir kez olsun birak kendini. Agla icinden geldigi gibi davran. Icini dök. Böyle yapmak iyi gelmiyor. Insanlar asik olurlar melike bundan daha dogal birsey yok .
M: ben bir erkek icin aglamayacagim diye söz verdim kendime turku. Erkeklerden nefret ediyorum. Babam yuz....
birden durdu melike, gözlerini sIkIca kapatti . Aglamamak icin kendini zor tutuyordu , artik elleri tir tir titriyordu. Sözleride kesik kesik....
T: ben dinlerim seni melike, kardessiz biz unutma
M: ben babami cok severdim , ona cok duskundum hatta sirf buyuzden annemle kavga ederdik. Yani annemle pek anlasamazdim. Hani derler ya babasinin kizi diye ayni öyle iste. Oda beni cok severdi. Yani ben öyle saniyordum. Bir yaz ben 16 yasindayken , annem bursaya teyzemlere gitmisti, dedem rahatsizlanmisti, annem beni göturmedi okul daha bitmemisti. Bir aksam arkadasima gitmistim. En fazla bir saat durdum sonra birsey oldu pek hatirlamiyorum eve gidiyordum. Ev kapisinin acik oldugunu gördum. Babam baska bir kadin...(iste simdi uzun zamandir yapmadigi birseyi yapiyordu melike agliyordu yillardir icinde sakladigi bu sirri ilk defa can dostuna turkuye anlatiyordu. Turkununde gözlerinden bir kac damla akmisti. Babam beni farkettiginde ne yapicagini bilemedi. Uzun bir sure bana bakti. Sonra o o oru..... gitti. Ben hemen bagirmaya basladim . Kavga ediyorduk anneme seni söylicem dedim. Bir kamyon dolusu dayak yedim. Artik babamla aramdaki butun bag kopmustu. Beni yillarca döverek tehdit etti, bende cesaret edip anlatamadim. Ve bazen gözumun önunde onunla görustugu oluyordu. Yaklasik bir sene sonra annem kansere yakalandi, gun gectikce kötuye gidiyordu durumu, babam artik kendini kaybediyordu ickiye baslamisti. Cok iciyordu . Ben hasta anneme bakiyordum , oda ictikce bir araba dolusu dayagi yiyordum. Bir gun annecgim ÖLDU (agliyordur ikiside.)
iste ozaman evden kactim. Daha 18 yasindaydim turku. Ama o evin kapisindan ciktigimda. Kendime söz verdim. Birdaha ne bir erkegi sevecektim nede onun icin aglayacaktim. Cunku ben babam yuzunden , her gece agliyordum her gece.
Turku melikeye sarildi. Melike turkunun sicakligini hisseti. Onlar gercekten arkadastan öteydi , kadeslerdi.
M:ama ben ne yaptim , gittim capkin birisine asik oldum , ondan uzak duramadim...
T: söz veriyorum , erkeklerden intikamimizi alicam !!
M: Very Happy
T: hepsinden , canimizi yakan herkezden , sonra gideriz buralardan.
M: evet gideriz kayboluruz . Sessiz bir yerde mutlu yasariz Very Happy
T: sen ben bebis Very Happy
…..............................................................................................................................................

umit yine kendini en yakin bara atmisti. Ard adrina izćiyordu kadehlerini. Her geci kendini kaybedicek kadar iciyordu. Ve unutana kadar icecekti, unutamiyacagini bilsede iciyordu.
U: birtane daha
umitin yanina bir kadin yaklasti. Umit bakislarini kadina cevirdi. Upuzun saclari belini buluyordu kadinin. Gözleri simsiyah ti. Pek kisa sayilmazdi. Kadin umitin bakislarini farketti. Gulumseyerek ona döndu. O turkuye benziyordu...
K: ne iciyorsun ???
kadin umitin kadehini aldi ve yudumladi …
K: mmmmm guzelmis , bende bundan istiyorum

iki saat sonra...
umitin kapinin önundeydileri. Kadinin kollari umitin boynunda geziniyordu. Umit kadina yaklasti. Kapiyi acti ve ayagiyla itekledi. Dudaklari kadininkini ariyordu ve buldu. Öpusmeye baslamiti. Gayet atesli bir sekilde öpuyordu. Kalbindeki kadina ihanet ediyordu....

…............................................................................................................................................................

cenker kendini kandirdi uzun bir sure , teselliyi baska bir kadinlarda arasada . Yanildigini her defasinda gördu. Pes etmisti artik. Arkadasiylada ilgilenemiyordu cunku kendi icinde de yanan bir kor vardi. Gunden dune her organini ele geciren bir yangin. Her gece oldugu gibi yine o gecelerden bir gun gibi melikenin kapisindaydi. Orada öylece bekliyordu. Sansi varsa bir kez olsun yuzunu pencereden görebilirdi.

…...........................................................................................................................................................

sarp . Turku
turku holdinge yeni gelmisti. En buyuk intikam pilanin ilk asamasini gecmisti sarpla ortakti. Ve onunla sevgiliydi. Koltugunu yeni oturmustu turku.
S: hosgeldin askim Very Happy
T: sahteden sevgiliyiz sarp , unuttun mu??
S: benden hoslandigini daha ne kadar sakliyacaksin
T: sarp lutfen
S: tamam tamam sustum
T: hersey hazir mi??
S: evet ortak

BUYUK TOPLANTI...
turku uc aydir bekledigi toplantiya nihayet girecekti. Asil intikam pilanlari simdi basliyacati. Uzeregini giyindi simsiyah elbisesi yeni yeni belli olan karnini rahatlikla kapatiyordu. At kuyruguyla tamamlanmisti elbisesini. Ayaginda uygun bir topuklu ayakkabisi vardi. Toplantinin tum asamasi hazirdi.

Iki genc adam holdinden iceriye girdiler. Hizli hizli adimlarla öndeki asistani takip ederek toplanti odasina giriyorlardi. Kadin usulca oturdugu sef koltugundan kalkti ve sevgilisinin elinden tuttugu , yuzune en soguk bir okadarda etkileyici gulumsemesini yerlestirdikten sonra...
T: hosgeldiniz umit bey Very Happy

berbat bir bölum oldu,,,
10.bölum sonu
iyi okumalar bol bol yorum atmalar...

bölumun kisa oldugunu farkindayim kusura bakmayin.
Gec geldigi icin uzgunum , sorry Sad

masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 08, 2012 7:54 pm Paylaş

çok güzel olmuş canım ama türkü ümitten intikam almasın ümit isteyerek öldürmediki hem bu kadar aşık olan bir kız bence bunu yapmamalı tabi bu benim fikrim
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 08, 2012 8:24 pm Paylaş

Çok üzücü bir bölüm olmuş ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438
Ümite çok kızdım başka birisi ile birlikte olduğu için ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 2000664365
Ama bir o kadar da üzülüyorum durumuna ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438
Türkü ise bebişi aldırmadığı için çok mutluyum ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Hatta şu cümle çok hoşuma gitti:
sen ben bebis ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
Ayyy eminim bebiş çok tatlı bir bebiş olacak
ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
Birşey itiraf edicem:O Sarp denen adam seneryoya girdiği günden beri hiç gözüm tutmamıştı ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 253468018
En iyisi sen onu at seneryodan ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 795560
Mükemmel bir bölüm olmuş yb çabuk gelsin tatlım ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 2338788160
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 08, 2012 10:05 pm Paylaş

Süper süper olmuş resmen nefesim kesildi okurken Ümite lanet yağdırmadım değil hani :/ Türküye kızıyorum ama hakda veriyorum yani sonuçta ben olsam bende aynı seyi yapardım neyse Yeni bölümü buyuk merakla bekliyorum lutfen neolur neolur cabuk gelsin
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPaz Nis. 08, 2012 11:46 pm Paylaş

ASKIN ilaci varmidir
11.bölum

Iki genc adam holdinden iceriye girdiler. Hizli hizli adimlarla öndeki asistani takip ederek toplanti odasina giriyorlardi. Kadin usulca oturdugu sef koltugundan kalkti ve sevgilisinin elinden tuttugu , yuzune en soguk bir okadarda etkileyici gulumsemesini yerlestirdikten sonra...
T: hosgeldiniz umit bey Very Happy

umit neyin icine dusdugunu yeni farkindaydi , ates gibi yanan gözleriyle eziyordu adeta turku umiti. Cok kizgin olmaliydi , hayir nefret ediyor olmaliydi. Ama umiti yikan o olmadi tabiki , hakketigini dusunuyordu nede olsa. Onu yikan tek birsey vardi sevdigi kadinin elini tuttan eldi. Kalbine yeni bir darbe yemisti umit. Dizlerinin bagi cözuldugunu hissediyordu. Ezilmisti , en sevdigi tarafindan. Özgunun ondan farki yoktu , gözu surekli umitin uzerindeydi. Cunku biliyordur heran yikilabilirdi umit zaten uc aydir kendinde degildi. Turkuonu biraktiktan sonra hicbirsey normal olmamisti . Isleri aksaltmisti , kendine ickiye vermisti. Özgun zorda olsa umiti ikna etmisti onu en buyuk dusmani sarpin holdingine gelmesine . Simdi ise kendine lanet yagdiriyordu özgun , cok pisman olmustu.

Umit kadinin gözlerine uzunca bakti, turkude bakiyordu. Umit turkunun gözlerininde kucucukte olsa ona dair kalan birseyi ariyordu. Cok zordu cunku nefret butun gözlerinini ele gecirmisti. Umit pes etmeye karar vermisti. Gözlerinini cekmek istiyordu, ama tam ozaman birsey oldu. Sanki turknun gözleri doldu. Bu ne demekti??
biliyordu iste umiti hala seviyordu. Sarpin elini o tutmuyordu , sarp onun elini sikica sarmisti.
T: ayakta kaldiniz gecsenize , söyle buyrun digerek masayi gösterdi turku Very Happy
yuzundeki gulumseme zoraki oldugu belliydi. Herkez butun holdingdeki calisanlar umitle turkunun gecmisini biliyordu. Kackere magazine cikmislardi , asklariyla. Herkez biliyordu birbirine nasil askla baktiklarini. Disaridan kim olsa bilitdi nekadar birbirini sevdiklerini. Simdi de belliydi. Aslinda kimse anlam veremiyordu neden böyle olduguna. Herkez butun calisanlar sanki ordan ele ele cikaslarmis giibi geliyordu.

Turku...
cok uzun zaman oldu , onu görmeyeli. Simdi karsimda duruyor. Agima takilmis bir balik , sudan cikmis bir balik gibi. Aci cekiyordu, aciyla kivraniyordu. Gözlerimin önunde eriyordu peki ben niye mutlu degildim??, neden bundan zevk almiyordum. Aglamak istiyordum , sadeceaglamak. Hayir aglamakta istemiyordum. Sadece ona sarilmak istiyordum. Bu adamin gözleri hep beni etkilemistir. Yine etkiliyebiliyordu. Asil aciyi ben cekiyordum. Karnimda onun cocugunu tasiyordum. Ve bundan kimsenin haberi yoktu.

Ikiside o odada aski icin yaniyordu. Kimsenin tiki cikmiyordu. Calisanlar aralarinda iddiyaya bile girmisti. Kimisi barismaz diyordu kimi ise barisirlar diyorlardi. Simdi barissalarda barismasalarda onlarin birbirini hala deli gibi sevdikleri , asklari icin yandiklarina sahit olmustu herkez. Burda ise sarp fena halde dalgaya girmisti. Hem butun holdinge rezil olmustu , hemde asagilanmisti. Bu ise hic umrunda degildi. Ama turkunun umite olan bakislari onu deli etmeye yetiyordu.
S: ii evet artik basliyabiliriz
turku gözlerini yavasca umitin gözlerinden cekti, gözleri dolmustu.
T: evet , konuyu uzatmayalim
U: bencede , bu konu ne kadar cabuk kapanirsa okadar iyi olur
T: konulari hemen kapatma yetegini biliyoruz zaten , oyuzden hic supheniz olmasin bunuda halledersiniz
Ö: iii evet baslasak artik
T: bizim size bir teklifimiz var
U: yaa öylemi!!
T: evet, biz o insaat binasini istiyoruz sizin gibi. Teklifin uc katini teklif ediyoruz. Siz uc katini alicaksiniz bizde araziyi...
U: hmmmm, bu binayi neden istiyorsunuz turku hanim !!
T: bu sizi ilgilendirir mi ??
U: evet ilgilendirir. Szi oraya o buyuk alisveris merkezlerinizi yapicaksiniz diymi??
T: bunun bir sorun yaratacagini sanmiyorum
U: ben orasini sokakta yatan , ac cocuklar icin bir bina yapicagim , bunun daha degerli oldugunu saniyorum … turku bunu beklemiyordu , onun elinin bukadar saglam oldugunu bilmiyordu. Herseyden önce turku bir anneydi. Bu onu derinden etkilemisti. Kisa bir sure umite hayranlikla bakti. Umit ise bundan cok hosnuttu. Turku kendini topladi.
T: bence siz bunu dusunun , umit bey!!

umitler kalkti. Turku yerinden toparlandi. Icinden allaha yalvariyordu guc versin diye cunku dizlerinde derman kalmamisti. Salondan cikmadan önce elini uzatti umit turkuye. Turkude elini sIkti. Umit en tatli gulumsemesiyle kulagina eyildi...
U: sen bu degilsin , sen bukadar gaddar olamasin !

Umitle özgun azlarinin payini almislardir. Boynu bukuk iki cocuk gibi holdingden ciktilar...
U: ben bu herifi öldururum , benim karimin elini nasil tutar yaa...cildircam yaa !!
Ö: sakin abii yaa , siz bosandiniz hem.
U: o benim sevdigim kadin degil abii o turku degil . Onun icine seytan kacmis yaa
Ö: umit o seni seviyor, eskisinden daha cok belkide. Yaa 15 dakika boyunca gözlerinizi birbirinizden ayirmadiniz. Sence bu ne demek...
U: ben biraz dolasacagim kardesim görusuruz...
umit arabasina gecti , ve beklemeye basladi...

turku kendini odasinaki koltuga atti.
Hic utanmiyor yaa, bir de artist artist sen bu degilsin , sen bukadar gaddar olamassin diyor. Sen sanki ben i taniyorsun yaa . Sen ne biliyorsun . Taniyor tabi seni senden daha cok taniyor. Ben kendimi kandiriyorum. Off allah kahretsin ben onu neden bukadar cok özluyorum. Ben ben yapamicam galiba...

turku kendini dusuncelere kaptirmisken , kapiya sarp gelir...
T: hihhh ödumu aldin yaa , insan biraz nazik girer yaa
S: pardon , dusunemedim
T: zaten hanginiz dusunurki bizleri
S: efendim
T: yok birsey sen neden gelmistin
S: hadi gel birseyler yiyelim
turkunun hava almaya ihtiyaci vardi oyuzden itiraz etmedi.
T: peki

turkuyle sarp holdinden ciktilar. Turku arabaya yerlestirdi. Umit ise onlari görmus yeni bir öfke nöbeti geciriyordu.n sarp arabayi calistirdi , umitte hemen pesine takildi. Turku kendini cok yorgun bir okadarda bitkin hissediyordu. Yasadiklari ona cok agir geliyordu bazen dusunmekten basi patliyacak gibi oluyordu. Turku pencereyi acti ve basini ruzgara verdi. Bu ona herzaman iyi gelirdi.

Geldikleri yer kucuk bir okadarda mutevazi bir yerdi. Yemekleri siparis etti sarp. Cok gecmeden yemeye basladilar. Ikiside sus bus oturuyordu. Umit ise bunlari bir kösede izliyordu. Turku yemekle oynuyordu. Diger eli ise masada duruyordu.. sarp elini turkununkine koydu. Turku sasirmis gibi ona bakti.
S: yeter bukadar dusundugun . Ben seni c....
T: benim lavobaya gitmem lazim !!

turku yerinden kalkti ve lavoboya dogru yuruyordu. Umit hemen arkasindan firladi. Lavobaya giremeden yakaladi turkuyu kolundan ve duvara yapistirdi...
T: ahh , noluyor yaa. Sen...neysin var burda???
U: neden yapiyorsun bunu ?
T: ne yapiyorum yyaa manyakmisin sen ??
U: sirf benim canimi acitmak icin bunlar diymi , sirf bunun icin o sarp denen p....... cikiyorsun ???
T: neden yapicakmissim , ben onu seviyorum.
U: nyalan söylemeyeyi hicbirzaman beceremiyorsun
T: birdakika yaa ben sanahesap vermek zorunda degilim
U: mecbursun tabi
T: allah hallah ben senin o esmer kizla öpusdugun diye hesap soruyormuyum
U: hih , sen beni mi takip ediyorsun
turku uzun zamandir sakladigi gözyaslarini birakti.
T: gördum onu nasil öptugunu , igrencsin
umiti ustunden itekler...
umit turkuye yaklasir , elleriyle turkunun gözyaslarini siler.. turku gözlerini kapatir..
U: o bi hataydi, ben seni seviyorum. Saklamaya calissanda sende beni seviyorsun.
Turku kafasini hayir seklinde sallar.

Umit butun gucunu toplayarak. Turkuye yaklasir yaklasir ve dudaklarini dudaklarini yapistirr. Yavas yavas öpmeye baslar . Turku karsilik vermiyordu. Kendini kaybetsi uzun surmedi oda karsilik vermeye basladi. Turkunun kendine gelmesi uzun surmedi . Umiti tekrar uzerinden atti...

U: sende beni seviyorsun , sende bunu biliyor
T: defol defol git burdan

umit gitti. Turku oldugu yere cöktu, bir eli karnindaydi yine ve aglamaya basladi. Söz konusu umit olunca korumasiz cok zayifti. Umitinnyanindaki varligi yetiyordu. Onun gözleri . Onun o can alici kokusu yetiyordu. Butun o kusandigi guc kayboluyordu. Butun o acimasizliklar siliniyordu. Turku yine eski turku olup cikiyordu. Bundan nefret ediyordu turku , ama olmuyordu iste onun oldugu biryerde kötu olamiyordu.

Turku zorda olsa toparlanip , sarp birsey söylemeden cekip gitti...

11.bölum sonu
iyi okumalar bol bol yorum atmalar...

bu bölumu uzun zaman yazamadigim icin , özur kabul edin
arkadaslar:)

ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 12:29 am Paylaş

Süper süper olmuş Ümit bence biraz acı çekmeli ama kosa sürürsün ya bebeklerini birlikte buyutsunler tamam sacmaladım ::D neolur yb cabuk gelsin neolur Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 3:22 am Paylaş

Yine sen ve yine süper bir bölüm ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Bak bu seneryo senin ama sen beni dinle at şu Sarpı seneryodan ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 1683067806
Herşey daha güzel olacakya güven bana ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 129687
Türküyede Ümitede çok üzülüyorum ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438
Ama öpüşmeleri çok güzel oldu gerçekten ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 42509
Neyse günün sorusunu soruyorum:
Yb ne zaman gelir? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 960134461
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 3:27 am Paylaş

ee artik yeni bölumu yorumlardan sonra canlarim Very Happy
ayrica sarpi senaryodan atarsam olmaz onun daha zamani
var. hem kafamdaki tilkilikleri ozaman yazamam....
burda sarp sorun gibi gözukuyor ama ilerleyen bölumlerde
yani senaryodan sIkIlmasaniz daha sorunlar olacak....

burda acidigim tek birsey var umitede turkuyede yazik olacak...
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 3:33 am Paylaş

07kubra demiş ki:
ee artik yeni bölumu yorumlardan sonra canlarim ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
ayrica sarpi senaryodan atarsam olmaz onun daha zamani
var. hem kafamdaki tilkilikleri ozaman yazamam....
burda sarp sorun gibi gözukuyor ama ilerleyen bölumlerde
yani senaryodan sIkIlmasaniz daha sorunlar olacak....

burda acidigim tek birsey var umitede turkuyede yazik olacak...

Yorum attık ya canım ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
Ayrıca Sarpı seneryodan atmalısın onun zamanı doldu ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Kafandaki tilkilikleride at canım aaa ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 225263658
Sarp zaten başlı başına bir sorun ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 253468018
Seneryodan sıkılmayız merak etme ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Ama Ümit ile Türküye yazık olmasın ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 3:39 am Paylaş

yaniiiii . maalesef kacari yok umit ile turku uzulecekleriyle kalacaklar.
cunku ben onlara ne tilkilikler yasatacam.
ooo ben galiba cok kötuyum Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 3:43 am Paylaş

07kubra demiş ki:
yaniiiii . maalesef kacari yok umit ile turku uzulecekleriyle kalacaklar.
cunku ben onlara ne tilkilikler yasatacam.
ooo ben galiba cok kötuyum ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930

Ne güzel söyledin işte:Kaçsınlar ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Ümit Türküyü kaçırsın buralardan ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
Sen onlara tilkilikler yaşatmasan,daha çocuk onlar ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438
Evet sen çok kötüsün ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438 ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 2000664365
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 8:53 pm Paylaş

çok güzel olmuş 11.ölüm bayıldım harika bir bölümdü türkü artık bırasın sarpı dönsün ümite bak ümit nasıl acı çekiyor görmüyor mu yaaaa
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 10:26 pm Paylaş

Yorumlariniz için çok teşekkürler . Söz vermeyeyim ama bir yeni bölüm daha gelebilir akşam Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPtsi Nis. 09, 2012 10:46 pm Paylaş

Gelsin neolur canım Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 10, 2012 4:05 am Paylaş

harika olmuş Exclamation merakla yeni bölümü bekliyorum
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptySalı Nis. 10, 2012 5:01 am Paylaş

cok tesekkurler :D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 5:43 am Paylaş

Yb ne zaman ?
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:05 am Paylaş

Yaa şimdi konuşmalarımızdan anladığım kadarıyla sen Türkü ile Ümiti ayırmakta kararlısın öyle mi? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438

(Cevabı duymaya hazır değilim)

Bu arada yb ne zaman? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 190124
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:08 am Paylaş

yb ne zaman gelir bilmiyorum belki yarin,
diger soruya gelince merak etme cevap vermem. Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:10 am Paylaş

07kubra demiş ki:
yb ne zaman gelir bilmiyorum belki yarin,
diger soruya gelince merak etme cevap vermem. ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930

Çok kötüsün yaaa ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789

Ağlamak istiyorum ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438

Hayır ya bu gerçek olamaz onları ayırmıyacaksın değil mi? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 2000664365
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:12 am Paylaş

cevapp yokk , belkide ayirmaktan beter ederim. :kivir:
ne yapalim ben umiti kisakniyorum yaa galiba Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:13 am Paylaş

07kubra demiş ki:
cevapp yokk , belkide ayirmaktan beter ederim. ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 422250
ne yapalim ben umiti kisakniyorum yaa galiba ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930

Senden herşey beklenir valla ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 3268751438 ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 253468018

Bu arada Ümiti kıskanma konusuna gelirsek evet haklısın aslında.Ayırmalısın onları ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 795560
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyÇarş. Nis. 11, 2012 8:16 am Paylaş

yada senaryoya kendimide dahil ederim ,
umiti turkunun elinden alirim.
sizide kendime dusman ederim Very Happy

nu arada ismin fatime mi?? Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 12, 2012 6:13 am Paylaş

07kubra demiş ki:
yada senaryoya kendimide dahil ederim ,
umiti turkunun elinden alirim.
sizide kendime dusman ederim ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930

nu arada ismin fatime mi?? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930

Bir dakka ya sen burda Ümiti sahipsizmi sandın?! ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 2000664365
Biz fanları onu kimselere kaptırmayız tamam mı? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 277638789
Bu arada Ümiti Türkü nün elinden alamazsın onlar birbirlerine aşık ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 795560 ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 650269930
Soruna gelirsek evet ismim Fatime.Senin isminde sanırım Kübra ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 960134461
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 5 EmptyPerş. Nis. 12, 2012 8:56 am Paylaş

evet aynen kubra ismim.
siz onlarin fanisiniz evet ama , hikaye bende.
vee onlari ayirip umiti bana asik edebilirim Very Happy

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki