Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :))

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki
YazarMesaj
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Mart 04, 2012 7:06 am Paylaş

masmavi970 demiş ki:
çok gzllllllllllll
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Mart 07, 2012 8:59 am Paylaş

fatime demiş ki:
masmavi970 demiş ki:
çok gzllllllllllll
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 09, 2012 8:10 pm Paylaş

yb ne zman cnm? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 960134461
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 785
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 544
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : ORDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit kantarcilar<

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Mart 10, 2012 7:29 am Paylaş

en yakin zamanda cnm Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPerş. Mart 15, 2012 6:39 am Paylaş

En yakın zaman derken ne zaman?
Hafta sonu gelebilir mi mesala?
Hafta sonu yb bekliyorum(z)
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPerş. Mart 15, 2012 8:35 am Paylaş

Yarın yeni bölumu ekleyebilmek için elimden geleni yapacağım eğer yazdığım defteri bulabilirsem :-S
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Mart 16, 2012 5:48 am Paylaş

Biz bekleriz ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 650269930
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 20, 2012 10:54 am Paylaş

askin ilaci varmidir??
9.bölum
umit paketi turkuye verir , turku ise pakete uzun sure bakar. Uzerindeki turkuye yazan nottaki el yazisini taniyordur. Sasirmistir ve paketi acmaya baslar....

pakete uzun uzun bakti turku , onun haricinde uc merakli göz paketin icindekilerini merak ediyordu.
Turku birseylerin ters gittigini hissediyordu. Paketi acmisti, ama akli baska yerdeydi , hala o el yazisini dusunuyordu o. Daha sonradan aklina gelmisti. Sinirle ayaklandi ve hizla mutfaga gitti.
T: allah kahretsin!!!
U: turkuuu noldu , turkuu
T:.................................................................
U: noluyor yaa !!

umit merakla, turkunun arkasindan gitti. Endiseyle turkunun yaptiklarini izliyordur. Sert bir hareketle cöpe atar turku paketi. Sinirden kan canagina dönmus gözllerine bakti umit turkunun.
Kendisine cevirdigi kadina bakti ve ne oldugunu sordu. Derin bir nefes alan turku umitin sorusunu cevap verdi.
T: sarptan .
U: anlamadim???
T: el yazisi , sarpin
U: sen sarpin el yazisini hatirliyormusun ??
T: haydaa , umit allahin askina baslama yine!!
U: allah hallah yaa baskasi olsa kocam beni kiskaniyor diye göbek aticak sen hic tinlamiyorsun bile.
T: bu adam benim canimi iyice sikmaya basladi. Ama ben ona yapicagimi bilirim??
U: sakin bak sakin turku . Onu görmeyeceksin
T: nedenmis o
U: sana sadece okadarini söyluyorum

turku umite icten gulumseyerek gitti, ama umit bunu yalnis anladi ve kolundan tuttu . Mutfagin kapisinda kendine cekti umit turkuyu. Cektikten sonra umitin nefesi turkunun yuzunu yalayip gecti. Hosnutla gulumsedi turku. Ayaklarinin yerden kesildigini hisseden turku sarhos gibi olmustu. Durumunun farkinda olan umit hicbir firsati atlamadan sevdiginin dudaklarina yapisti. Kayitsiz sartsiz karsilik veren turku . Kendini kaybetmisti. Bu sefer ilk cekilen umit oldu. Yuzunde capkin bir gulumsemeyle turkuye bakiyordu.
T: kiskanildigim icin sinir oldugumu kim söyledi, bu tavirlarin acayip hosuma gidiyor (fisiltiyla)
ve kacarak nefes nefes salona atti turku kendini. Umit misafirlerini unuttugu icin söylenerek salona geldi turkunun kolundan tuttu yine ve...
U: heyy öyle söyleyip kacmak yok hanim efendi.
Herseyden habersiz iki arkadas soru isaretiyle bizimkilerin guler yuzune bakiyordu. Aycinin gözunden hicbirsey kacmas , yuz kizarticak soruyu sormus.
M: sen niye nefes nefesesin turku. Turkunun yanaklari hafif pembelesmieye baslamistir, haline iyise herseyden haberdar olan umit guler.
T: seyyy iii seyyy mutfakta ayagim takildi seye ii haa sandalyeye dustum oo ondan
M: hayret biz ses duymadik yaa
T: yaa hayret!! gerilme sirasi umitteydi...
Ö: sen ne siritiyorsun oglum öyle
U: hic , seyden seyden iste iii
Ö: neyden
U: öylesene iste abicim oldumu
M: ii tatlim eee kocanda geldi , iyilestinde sayilir ben gideyim artik . Valla uykum geldi
T: ee burda kal canim
M: yok sagol ben eve gideyim hem yarin erkenden iste olmam lazim
T: ee iyi oldu ozaman
Ö: ee hadi ozaman ben seni götureyim askim
M: ben kendim giderim özgun sen zahmet etme
Ö: sacmalama melike
M;: neden sacmaliyormusum , ne zaman yanimda oldun ki zaten. Simdide yormayayim seni diye gerek yok dedim.
Ö: melike senin derdin ne yaaa
M: bir dusun bakalim ne derdim olabilir
U: heyy heyyy noluyor yaa . Allah hallah kendinize gelin.
Ö. evet insanlara rahatsizlik vermeyelim melike , ben seni eve birakayim sende yolda bana anlatirsin derdini.
U: sacmalama oglum onun icinmi dedim yaa

melikeyle özgun evden cikarlar. Ve arabaya binerler.

Turkuyle umit arkalarindan baka kalmislaridr. Onlar icin sorunlu bir gece olacagi az cok belliydi. Hallerine uzulmuslerdi.
U askim ne oldu simdi bunlara böyle
T: hic sorma sabahtan beri cok gergindi melike
U: yalniz ben bunlari hic böyle görmemistim
T: bende.

Herzaman neseli , sempatik ve deli halleriyle dikkat ceken özgun simdi sinirden direksiyona vuryordu. Melikeden tik cikmadigi icin daha cok geriliyor daha cok vuruyordu direksiyona. Karanlik bir hava , sessizlik ve sinir bozucu bir sinir vardi simdi. Ilk defa ipler bukadar gerilmisti melikeyle özgunun arasinda. Melike susuyordu cunku kendi yalnisini bulmasini istiyordu.
Bu gereksiz sessizligi bozan tabiki özgundu.
Ö: derdin ne ??
yuzune bile bakmai tercih etmemisti özgun. Bos yola dikiliydi özgunun bakislari. Iste sorun buydu özgunun umursamamazliklari, ilgisiz sevgisiz halleri. Bir iliskinin nasil yurudugunu bilmiyordu. Melike aile kurmak istiyordu en az turku kadar mutlu olmak istiyordu. Aycin guclu bir kizdi. Aglamak mutsuz olmak aycinin kitabinda yoktu. Askta daildi yasaklarin arasinda ama olmsutu birkere. Bu adam bu kalbi serseri olan bir adamA kaptirmisti kendini. Hicbirzaman evlilik sözu acilmamisti.
Ö: konussana melike , dilinimi yuttun??
M: sen beni gercekten seviyormusun??
aycin sorusu uzerine ani bir firene basti özgun. Saskinligi koruyamadan mal mal bakmaya basladi aycinin yuzune. Delirdinmi sen bakisiyla bakmaya surdurdu.
M: cevap versene , veremiyormusun diymi. Cunku sen beni hic sevmedin. Belki hoslandin ama simdi gecti hevesin nasil kurtulurum diye dusunmeye bile basladin belki.
Ö: ne sacmaliyorsun sen??
bu tavirlar cok uzuyordu melikeyi. Hayir yalnis biliyorsun ben seni deli gibi seviyorum senin icin ölurum. Istedigin gibi olurum . Sen benim hayatimsin demek yerine sacmala diyordu. Aycinin gözleri dolmaya baslamisti ama hayir aglamayacakti. Onun icin gözyasi dökmeyecekti. Bu aptallikti bu acizlikti. Onun karsisinda ezilmeyecekti melike. Tam tersine guclenecekti.
M: sacmaliyorum öylemi?
Ö: evet!
M: biz neyiz özgun , haa biz neyiz??
Ö: bu ne demek simdi??
M: biz ne zamandir birlikteyiz özgun??
Ö: iii seyyy??
M: uzun zamandir diymi??
Ö: evet!!! yaa kizim noluyor yaa
M: su oluyor sen benimlöe gönul eglendiriyorsun olan bu...
Ö: sacmalama
M: evlenelim
Ö: tamam olur kizim yeter ki sen iste. Neeeeeeee??? evlilik mi? Delirdinmi sen?
M: hayirr . Hem neden??
Ö: biraz daha taniyalim birbirimizi
M: özgun birdaha sakin karsima cikma .
Melike arabadan indi. Tum bu laflardan sonra , carptigi kapi bir tokat gibi gelmisdir özgune.
Özgun herseyi tartiya almali ve herseyi tartmaliydi. Melikemi ?? yada tek gecelik kizlar mi'???
melike sinirle yolun kenarina kadar yurudu. Soluna bakiniyordu. Sonunda bir taksi buldu. Eliyle durdu ve arabaya bindi. Gözlerine dolan yaslarini icine akitti. Yine kanitlamisti. Erkekler herzaman ayniydi ve hep öyle kalicakti. Duzgun adam dedikleri cok azdi.
Kacisi yok özgun unutulacakti...

turku mutfaktan icecek birseyler getiriyordur umtle kendisine. Saat epeyce gec olmustur. Umit televizyonun karsisinda durun dvdilere bakiyordu. Turku iceriye gelince tum dikkatini önunde duran seksi kadina verdi. Meshur capkin gulumsemeyle karisina gitti. Elindeki bardaklari aldi masaya birakti. Ve turkunun belinden sarildi.
T: delirdin mi umit ne yapiyorsun??
U: hayir delirmedim tam tersine aklim basima geldi.
T: himmmmm
U: mutfaktaki itirafin aklimin basima gelmesine sagladi canim karicim . Demek seni kiskanmam hosuna gidiyordu.
T: hatirlayamadim canim
U: öylemi ?
T: öyle

keyifli bir geceden sonra , maalesefki sabah olmustur.

Holding....
umit-özgun
umit dusuncelidir , dunki gördugu manzaradan sonra sabahi zor etmistir. Umit simdi buuyuk bir cikamaza hapsolmustur. Eceliyle burunburunudir. Simdi sakladigi sirrini dusmani biliyordur. Elinden gelse bir kasik suda bogacagi dusmani. Canindan cok sevdigi karisinin eski sevgilisi herseyi biliyordu. Umit simdi ne yapacakti??
umit bunlari dusunurken iceriye özgun geldi. Gözleri arkadasindaydi. Umit sanki özgunu ilk defa böyle kahrolmus göruyordu. Yuzunden dusen bin parcaydi. Özgun umitin karsisina gecti derin bir off cekerek basini ovusturdu.
U: özgun , kardesim bu ne hal???
Ö: BITTI abicim bitti. Terketti beni
U: kim terketti oglum noluyor yaa hic birsey anlamadim , adam gibi anlat sunu da anlaylayalim. Yardimim dokunur belki.
Ö_: bana kimsenin iyiligi dokunmaz abicim , ama ben bunuda atlatirim. Bana kizmi yok. Unutulmaz mi sanki o.
U: sen hangi kizdan bahsediyorsun kardesim
Ö: melikeden kardesim melikeden baska kimden olacak , sanki bin tane kiz varda
U: yok mu yanee??
Ö: umittttttt
U: tamam oglum yaa off
Ö: hem asil sen kendi haline bak , sana ne oldu
U: bu sefer ben gercekten öldum kardesim , artik arkamdan insalara helva dagitirsiniz
Ö: allah korusun yahuu , noldu?

Dun gece...
turku umitin kollarinda uyuyordu. Umitin gözlerine uyku girmemisti. Aklini kurcalayan tek birsey vardi, sarptan turkuye gelen o paket. O pakette buyuk birsey oldugunu seziyordu umit. Merakina yenik dustu. Sessizcene turkuyu uyandirmadan kollarindan siyrildi. Mutfaga indi. Lambayi yakti. Cöp kuusunu cikardi ve paketi eline aldi. Paketi actiginda ise buyuk soku yasamisti. Buyuk sirri, hersey o paketeydi.

Umitin butun cabalari bosa girmisti. Birseyleri duzeltme cabaari suya dusmustu. Cunku dusmanin eline en buyuk koz gecmisti. Sevdigi kadinin onu kalbinde sökup atmasi icin sebep olabilecek o buyuk sirr eski sevgilisinin elindeydi. Umit biliyordu eger ona sirtini cevirseydi turku yasiyamazdi. Aslinda hakkediyordu böyle birseyi . Yaptigi buyuk hatalardan sonra. Bunu hakketmisti.
Kanatlari kirilmisti umitin, kalbine cökmustu yine koca koca kayaliklar. Yine huzun ele gecirmisti organlarni. Yuregi yine ayaklarinda odaya cikti. Sevdiginin basina gitti. Yataga oturdu. Uzunca yuzune bakti . Dokunmak istedi. Beceremedi. Ve gözyaslari birer birer yuzunu buldu. Umit simdi ucurumdaydi iste. Yasamak aci , ölmek vicdan azabi.
U: iste böyle
Ö: oglum bittik farkindamisin , umit turkuye anlat senden duymasi lazim
U: biliyorum

turku hazirlanmisti. Umite söz vermisti ama yinede gidecekti. Yinede o ugursuzun yuzunu görecekti. Turku hazirlandi ve arabasina bindi. Hizla sessizce sarpin holdingin yolunu tuttu. Gelmisti. Kapida kararsiz kalmisti girmekle girmemek arasina ama kacisi yoktu. Girecekti. Son bir konusma yapip bu sacma sapan sinir bozucu oyunlara bir son verecek. Bir dur diyecekti. Turku asansöru beklemedi, merdivenleri kullandi. Sarpin odasina girecekti , resepsiyonist yerinde degildi. Umursamadi turku , kapiyi tiklatmadan girdi.

S: bende seni bekliyordum cano:)
T: bana bak , sakin sakin birdaha bizi böyle sacma sapan seyler yuzunden rahatsiz etme.
S: kabullendinmi yani olayi , sen bukadar gurursuzmuydun
T: ne sacmaliyorsun sen , neyi kabullenmisim ben??
S: paketi görmedinmi , ccindiklerini
T: hayir el yazini tanidim ve paketi acmadan cöpe attim
S: yazik cok yazik. Umit yine pacayi siyirdi ozaman
T: ne demek bu
S: kocana sor, o cok sevdigin kocana
turkunun kafasi karismisi, ne demek istiyordu sarp??
T: hayir hayir kafami karistirmana izin vermeyecegim
turku sinirle cikacaktiki...
S: o pakette bak turku , o pakete bak ve sonra gel birlikte hareket edelim birlikte calisalim
T: hih delirmisin sen

turku cok dalgindi. Icini kemiren bir duygu , kendide anlam veremiyordur. Bir yani kendine cook kiziyordu, sarp gibi birinin lafina nasil inanirsin diye. Ama diger bir tarafi ne demek istedigini anlamaya calisiyordu. Ikl defa bukadar kuskuluyuydu ve konu sevdigi adamdi. Turku nihayet eve gelmisti. Kosar adimlarla eve girdi. Daha sonra paketi attigi cöpe bakti.

T: eee nerde simdi bu …. ne yani umit mi aldi??...iyide neden... gercekten....ahh sacmalama turku , umitten bahsediyorsun seni canindan cok seven adamdan... utanman gerekirr...

turku kafasini kurcalayan tum sacma sapan dusuncelerden almaya basarmisti. Umite ve kendine yiyecek birseyler hazirlamank icin kollar sivar. Aksama kadar sofrayi hazirlamistir turku. Umitin arabasini duydu ve hemen kapiyi acti.
T: hosgeldin askim
U: hosbulduk canim
umit uzerindeki ceketten kurtuldu ve...
T: yemekler hazir hadi gel
turkuyle umit birlikte dönunce , karsi karsiya gelir. Oldukca yakindirlar. Sadece birbirine bir nefes kadar uzaklardir...

umit...
sanki asirlar gecmis gibi...oysa daha dun aksam bukadar yakindik...bukadar guzel olmak zorundamisin...bu kucuk kizin kalbini , burdan hissedebiliyorum....oldukca sesli atiyordu...onu bukadar heyecanladirabiliyorum hala...bakislarindaki ask...

turku...
evliyiz ama hala ne zaman bukadar yakin olsak, heyecanimi yenemiyorum. Icimdeki o kipirtilari durduramiyorum. Nefesimi kontrol edemiyorum. Kalbimin atislarini susturamiyorum. Okadar gulclu atiyorki yaninda duyduguna eminim. Neden her nefesini yuzumde hissetiginde sarhos oluyorum?? neden bana böyle baktiginda dunya hizli dönuyor. Peki saatler neden isik hiziyla geciyor senin yaninda. Neden o deniz gözlerin gözlerime deydiginde ben öluyorum.
Bana dogru eyiliyordu , kalbim rimtini daha nekadar bozabilirdi. Kalbim sanki yerinden cikacakti. Kalp krizi gecirebilirdim. Kokusunda boguluyordum sanki. Iste simdi sicakligini hissedebiliyordum. Usulca dokunmustu dudaklari dudaklarima. Iste simdi dunya hizli dönmeye baslamisti yine. Yavasca öpuyordu beni. Karsilik veremiyordum. Cok garip ama utaniyordum. Basimdan , parmak uclarima kadar yanan bir kor gibiydim. Dunya dumusmudur?? ellerimi kaldirdim , parmaklarimi yuzune yerlestirdim, umitin elleri yavasca belimi buldu. Galiba karsilik veriyordum. Herseyi unutmustuk. Öpusuyorduk. Ve bu öpusme gidikce hizlaniyordu. Siddetlendikce siddetleniyordu. Ve bu gece bir masal kadar guzel bitecekti...

sabah...
turku uyandi , hizla kosarak banyoya kostu. Midesi bulaniyordu. Turku bundan nefret ediyordu ama kusuyordu. Ilik bir dus alamaya karar verdi turku. Dusunu aldi uzerine kiyafetlerini giyindi saclarini kuruttu ve acikip birseyler yedi. Kitap okumak itedi turku. Kucuk bir kitap koleksiyonlari vardi umitin calisma odasinda. Turku umitin calisma odasina gitti. Kitaplara bakmaya basladi. Kitaplara bakarken birsey farketti. Bu bir kutuydu , turkunun cöpe attigi kutuydu. Kocaman gözlerle aldi paketi turku , yazi masasininuzerine koydu. Bu sefer kendini alamadi. Hayatini altust edecek o kutuyu acti. Iste simdi hersey pamuk ipligine bagliydi.

Saatler sonra...
umit nihayet islerini bitirmisti. Cok mutluydu. Karisini cok özlemisti. Yaklasik on dakika surmustu eve gelmek . Disarindan bakinca eve hicbir hayat belirtisi yoktu. Turkunun yatigini dusundu umit.
Kapiyi acti umit karanlikti. Isiklari acmak icin duvardaki tuslara basti.
Turku bir sandalyade uturmus, dirseklerini bacaklarina dayamis yuzunu elllerine gömustu. Umit iceriye girince evin heryeri daginikti. Gözune carpan tek birsey vardi . O kutu ve aglamatan gözleri kipkirmizi olmus sevdigi kiz. Dizlerinin ustune cöktu umit. Dolan gözlerini gizlemedi busefer, simdi 17 yasindai umit olmustu. Cok genc olan , fazlasiyla cocuk olan umit. Dunyanin en buyuk hatasini yapan umit olmustu. O korkak umit olmustu. Agliyordu umit konusmuyordu. Zaten ne söyleyebilirdiki. Hayatin onlara buyuk kazik attigini mi. Unutmak icin asik oldugunu ve aslinda cok sevdigi kizi herzaman uzdugunu mu. Bilmeyerek sebep oldugu ailenin kizina asik oldugunu mu. Yalnizliginin asil sebebinin o oldugunu u söyleyecekti. Yutrlarda buyumenin asil suclusunun o oldugunu mu söyleyecekti.
T: nasil yaptin bunu bana . Sen sen benim sevdigim.... (derin bir nefes alir, bakislarini tavana baglar ve yutkunur) sen bir katilsin. Uc canin katili. Evlendigim adam canimdan cok sevdigim adam . Sen kanilsin. Beni kandirdin. Vicdanini rahatlatmak icin benimle evlendin. Sen beni hic sevmedin. Sen beni kandirdin. Sen beni öldurdun. Sen benim hayatimi ,ailemi gelecegimi gecmisim cocuklugumu sevincimi hayattaki tek seyimi ailemi aldin. Sen nekadar acimasizmissin. Ben seni nasil sevdim. Ben sana nasil guvendim. Sen benim kanima nasil girdin.
U: turku cok genctim. Bilerek olmadi.
T: sus konusma Sad
U: 17 yasindaydim , bir hevesti arabayi kacirmistim. Arkadaslarla icmistik cok sarhostum ne yaptigimi bilmiyordum.
T: sen benim hayallerimi caldin Sad duygularimi caldin Sad
U;: arkadaslarim beni lafa tuttu. Görmedim bile onlari , karsima ciktilar bir an. Arabayi durdurmaya calistim ama yapamadim. Carptim. Sad
T: kactin , onlari orda birakip kactin
U: korktumm cok korktumm Sad
T: onlar senin yuzunden öldu!!
U: bende öldum turku bende öldum !!
T: benden ne istedin , ailemi aldin yetmedimi.
U: hicbirsey sadece sevdim seni!!
T: yalan söyluyorsun sen beni sevmedin .. sadece vicdanini rahatlatak istedin
U_ o yuzden uzak duruyordum senden . Igrendim kendimden. Uyuyamadim uzun bir sure.
Benim yerime abim yatti iceide. Ben senin onarin kizi oldugunu evlendikten bir sene sonra ögrendim.m.
T: kes artikk kes , nefret ediyorum senden. Bitti artik

turku hazirladigi bavulu alarak gidiyordu. Umit turkuyu kolundan tuttu. Kendine cevirdi. Tiksinen gözlerle karsilasinca bu yaptigindan utandi.
T: sakin birdaha dokunma bana sakin. Kendimden nefret ediyorum. Yolumu cikma birdaha
U: seni seviyorum

son söz uzerine durdu turku. Arkasi dönuktu. Bakmadi yaslar akiyordu yuzune. Ici aciyordu sevdigi adam ailesinin katiliydi. Onu sevemezdi artik. Ona asik olamazdi. Ve gidiyordu turku. Sadece susuyordu söyliyemedi gözlerine ona dikip seni sevmiyorum diyemedi . Bu durumda bile beceremedi. Artik hersey cok zor olacakti cok acili olacakti. Artik hicbirsey eskisi gibi olmayacati. Umit hayatinin hatasini yapmisti. Intikam soguk yenen bir yemekti, oda elbette bu yemegin tadina bakacakti. +artik herse+y ASK VE NEFRET olacakti...

1 AY SONRA...
turku hastaneleri hic sevmezdi. O kokuyu o atmosferi. Herseyinden nefret ederdi . En sonki anisi hastaneyle cok kötuydu. En son o soguk odalardan birine girmisti. Ailesini tek tek tehsiz etmek zorunda kalmisti. Simdi dusunuyordu doktoru beklerken ailesini ölduren adami , bir zamanlar evli oldugu adam asik oldugu adami. Evet bosanali 28 gun olmustu. Onu tam bir aydir görmuyordu. Turku rahatsizdi. Surekli bayiliyordu. Basi dönuyordu kusuyordu. Bu normaldi ögrendiklerinden sonra cok kötu olmustu turku gunlerce evden cikmamis surekli aglamisti.
D: turku hanim sonuclariniz cikti , buyrun odamda konusalim
odaya giderler...
T: ciddi birsey mi doktor bey
D: evet ciddi birsey Very Happy
T: neyim var doktor bey
D: tebrik ederim turku hanim bir bebeginiz olacak , bir aylik hamilesiniz
T: neeee???

30 gun önce...
turku intikamini alacakti umitten. En buyuk oyun ise sarpti. Bir tasta iki kus. Her ikisindende gecmisin intikamini alacakti. Ikiside yaptiklarini buyuk bir bedelle ödeyecekti.
S: turku !!!
T: sarp konusmamiz lazim
S: biliyordum gelecegini
T: is teklifin hala gecerlimi??
S: evet , herzaman
T: peki benimle cikarmisin??, sevgilim olurmusun???
S: ….......................

1 ay sonra
hastaneden sonra, aycinin evinde....
M: kizim sacmalama , eminmisin
T: onun bebegini doguracak degilim melike
M: turku delimisin sen , o kucucuk minicik seyin , off hem o seninde bebegin yalniz basina yapmadin yaa bu cocugu
T: evet dogruu , aptal turku
M: icin hicmi acimiyor turku , anne olacaksin o senin bebegin
T: ben ben ben
M: sen bu cocugu istiyorsun diymi arkadasim .
T: hemde cok , ama yapamam . Bu cocuk dogdugunda babamdan niye ayrildin derse . Ben cocuga ne diyecegim . Baban ailemin katili mi??
M: yapma turku , sonra ömrun boyunca aci cekersin

9.bölum sonu
iyi okumalar bol bol yorum atmalar...
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 20, 2012 8:42 pm Paylaş

süper olmuş
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Mart 21, 2012 3:16 am Paylaş

Süper Olmuş Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Mart 25, 2012 9:58 pm Paylaş

Çokkkk güzel olmuş boşanmalarına üzüldüm yb ne zaman? ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 960134461
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptySalı Mart 27, 2012 8:56 am Paylaş

harika olmuş Exclamation çok beğendim ümite üzüldüm ama inş. en kısa zmnda araları düzelir merakla yeni bölümü bekliyorum
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPerş. Mart 29, 2012 2:06 am Paylaş

Yb gelsin artıkkkkkkkkkkkkkk ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 3268751438
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Mart 31, 2012 10:10 am Paylaş

Yb ??
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Mart 31, 2012 8:28 pm Paylaş

Yb ne zaman ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 960134461
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPtsi Nis. 02, 2012 11:41 pm Paylaş

Yeni bölümü en kısa zamanda yazmaya çalışacağım. Üzgünüm bu aralar fazla giremiyorum nete . Dersler bir yandan vitaminsizlik bir yandan . Şimdi bile en nefret ettiğim şey olsa bile doktora gitmek zorundayım . Ama bu hafta sonu gelir yeni bölüm inşallah :-)
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptySalı Nis. 03, 2012 10:01 pm Paylaş

Canım geçmiş olsun bende ne kadar nefret etsemde doktora gittim yani korkunun ecele faydası yok demişler ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 650269930
Umarım çabuk iyileşirsin ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 650269930Geçmiş olsun ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 960134461
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Nis. 06, 2012 9:47 am Paylaş

yb nezaman canım ?
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyCuma Nis. 06, 2012 8:24 pm Paylaş

ümitkolik_mry demiş ki:
yb nezaman canım ?

Bu soruyu en çok ben sordum hala cevap gelmedi ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 277638789
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Nis. 07, 2012 8:35 am Paylaş

Yb gelse artık
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Nis. 07, 2012 10:45 am Paylaş

Ayy gerçekten üzgünüm :'( yeni bölümü yazmaya çalışıyorum ama hep bir engel çıkıyor . Birde bu aralar moralim sıfır . Önümde benim için çok önemli bir sınav aklıma o takıldı . Panik oldum çok stresliyim . Ve hiç zamanım kalmadı . Ve ayrıca bu sınava çalışılımıyor ve bundan nefret ediyorum . Ve yine bir engel çıkmazsa pazar akşamina hazır olur :'( üzgünüm :'(
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Nis. 07, 2012 10:58 am Paylaş

Canım bilmiyodum çok çok özür dilerim :'( bekleriz bizim için önemli değil Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Nis. 07, 2012 6:51 pm Paylaş

ümitkolik_mry demiş ki:
Canım bilmiyodum çok çok özür dilerim :'( bekleriz bizim için önemli değil ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 650269930

Evet canım ya sen sınavına odaklan biz bekleriz ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 650269930
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Nis. 07, 2012 8:58 pm Paylaş

Ya sağolun :-D çok teşekkür ederim :-D
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :)) ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de  :)) - Sayfa 4 EmptyPaz Nis. 08, 2012 7:34 am Paylaş

Canım bölüm gelir mi bu akşam ?

ASKIN ilaci varmidir?? (FINAL SAYFA 38'de :))

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 11 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Sonraki