Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Paylaş|

GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
YazarMesaj
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 785
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 544
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : ORDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit kantarcilar<
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) Empty
MesajKonu: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptySalı Mayıs 29, 2012 10:23 am Paylaş

Evet ben kubra , bazilariniz beni KALBIMIN SES, ASKIN ilaci varmidir , Melegim <3 den taniyorsunuz. Bir senaryo daha yazmak istedim , okumak istiyenlere. Begenirseniz devam edecegim.
Okulum bitti sayilir, ve artik sIKca yazabilirim tabi isterseniz ve begenirseniz.
Not: ben isvecte yasiyorum , ve turkcem biraz zayif, oyuzden yanlisim olursa kusuruma bakmayin artik...

GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL...

ANNE OZAMAN GUNES YENI BATMISTI , GÖKTEKI DOLU AY YENI YENI BELLI OLUYORDU. ANNE SEN O GÖKTEKI AY KADAR PARLAK , OKADAR ISIK DOLYDUN. AMA O GECE ANNE SEN , SEN NEFES ALMAYI BIRAKTIN ANNE. DOGUM GUNUM SENIN ÖLUM GUNUN OLDU. SENIN KADAR SICAK KIMSE OLMADI ANNE.
SENIN KADAR KIMSE SEVMEDI BENI...
SENIN GIBI SARILMADI BANA...

5 YIL önce...
yine senin mezar tasindayim anne , yine basinda agliyorum. Hergun oldugu gibi yine saat beste burdayim anne. Babam bu saatlerde kahvede oluyor. Ona söylemiyorum buraya gelldigimi. Cunku cok uzuluyir anne. Biliyorum bana cok kizicaksin ama , ben okulu biraktim. Niye diye sorma . Herkezin annesi cocuklarini okul bakcesine kadar getiriyor anne , beslenme catalarinda kurabiyeler var, ben sadece meyve getiriyorum. Arkadaslarimi sevmiyorum artik beni hep uzuyorlar. Sacimla dalga geciyorlar. Cok cirkin hic guzel degil git sacini tara diyorlar. Ben beceremiyorum anne , babamda canimi acitiyor. Ben yine gelicem anne .
Sevil bir kavanoz cikardi. Yarisi toprakla doluydu. Bir avuc toprak aldi annesinin mezarindan.
S: ben bunsuz uyuyamiyor annecigim GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) 1371890812

5 YIL SONRA...
yine ben geldim annecigim , besyil tam bes yil oldu. 17 yasina girdim anne , biliyorum unutmadigini. Ben seni hep yanimda hissediyorum zaten. Seninle konusmak cok iyi geliyor anne, benim en iyi arkadasim , en iyi dinleicim , en iyi sirdasimsin. Herzamanki gibi babam yine kahvede butun gununu orda geciriyor , benimle cok fazla konusmuyor. Neler hisediyor , ne yapmak istiyor , benden beklentisi ne hic bilmiyorum. Evde oldugu zamanlar sadece pencereden disariya bakiyor , sessizce saatlerce. Ve cok sigara iciyor. Bazen benimle konusacak gibi oluyor ama yapamiyor. Bana bakmayi kiyamiyor. Benim gözlerimde seni göruyor anne. bU canimi yakiyor. Seni cok sevdigini ve cok özledigini biliyorum. Tamam uzulme , fatma annem var benim , tabiki silada .. can dostum.
Ikiside bana cok yardimci oluyor. Artik gitmeliyim. (ve yine bir avuc toprak alip kavanoza koydu.)

Konu: antarkyanin kucuk bir kasabasinda , yasayan IKI EKSIK GENCIN hikayesi. Burasi sicak bir kasaba . Hem iyi hem kötu insanlarla dolu. HERSEY GUNES BATINCA , DOLUNAY GÖKYUZUNDE ONLARIN YUZUNE GULERKEN BASLADI...
GUNES BATTI hayatlar durdu , ama artik birseyler degisecekti...

karekter tanitimi...
sevil...
iyi kalpli, sevgiye ac, huzunlu , kalbi eksik biri. Annesini 12 yasindayken kaybetti. Kucuk ahsap evleri var. Babasiyla yasiyor. Babasiyla iletisim kuramiyor okulu 12 yasinda birakti. Siiri ve kitap okumayi cok seviyor. Hayatinda iki önemli insan biri can dostu sila digeri ise fatma annesi...

ekrem...
(ekremin hikayeside dolunayla basladi) annesi öldu. On yedi yasinda , hircin , gerektiginde fazlaca agresif olabilen , sinirli ve psikolojik sorunlari olan bir genctir. Tum kasaba yakisikligiyla begensede, tavirlarindan urkerler. Yasina göre oldukca uzundur ve boncuk gözleriyle tanilir. Babasi tam bir delidir. Hergun icer ve ekremi döver. Ekrem guclu biridir . Hem guc olarak hemde fiziki olarak babasini ikiye katliyabilir ama ölmus annesinin hatrina elliyemiyordur. Babasindan nefret ediyordur. Ensesinden baaslayan ve sirtinin bitisine kadar bir izi vardir. Ekrem sabahlari okula kacar , aksamlari ise insaata calisiyordur , tek guvendigi ise ali babadir.

Ali: insaata calisiyordur, bas calisandir. Seevip sayilan , sözune saygiyla davranirlar. Lakabi babadir. Baba adamdir. Ekremi ayri sever , kucuk bir kazada oglunu kaybetmistir , ekremi oglu sayar...

sila...
sila 17 yasinda bir genc kizdir. Sevilin can dostudur. Sirdasi. Annesiyle yasiyordur. Babasi o kucukken birakmis gitmistir.

Nazan: silanin annesi , sevili sever...

Fatma; kasabanin annesi , fatma anne. Ne cocugu vardir nede bir kocasi. O kasabanin en sevilen , en yardimsever en dogrucusudur, sevili ayri sever ve toz kondurmaz.

Fiko: sevilin amcasi. Yegenine sahip cikan bir diger kisi...
nazinin platonik asigi...

nazi: istee kasabanin dedikoducusu. Kötu kalpli olmasada merak yuzunden uyuz olunan tek kisi. Nerde haber orda nazi. Kisacasi kasabanin ayakli gazetecesi. Kimse pek sevmez naziyi ama birseyi merak eden olursa direkt bunun kapisini calarlar (daha sonra dahil olacak)

musatafa : ve kasabanin belalisi. Sevilin platonik asigi. 20 yasinda. Harac kesmek , kabadayilik , sacma sapan nekadar is varsa bunda. Sevilin babasinin gözune girmeyi basarabilen tek kisi.

Sefa : ekremin babasi, deli sefa...
sadik: sevilin babasi , dilsiz sadik

sera: sevilin annesi
suzan:ekremin annesi

En son 07kubra tarafından Çarş. Mayıs 30, 2012 11:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness

MesajKonu: Geri: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptySalı Mayıs 29, 2012 8:32 pm Paylaş

Yine Kübra ve yine harika bir seneryo GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) 277638789

2. bölümü bekliyorum
GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) 650269930
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptyÇarş. Mayıs 30, 2012 7:50 am Paylaş

bende beğendım devam lutfen=)
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptyÇarş. Mayıs 30, 2012 11:24 am Paylaş

Süper olmuş canım Very Happy
07kubra
Deneyimli
Deneyimli
07kubra
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 785
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 544
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : ORDAN
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümit kantarcilar<

MesajKonu: Geri: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptyÇarş. Mayıs 30, 2012 11:52 pm Paylaş

GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL...
2.bölum part 1
yine herzamaki gibi normal , gunluk islerimle ugrasiyordum . Bazen okulu biraktigim icin kendime kizmiyor degildim. Ama annemi kaybettikden sonra okula gitmek cok zordu. Herzamanki gibi saat 9 ve kalktim , mutfaga gitttip cay koydum. Mutfak dedigim tabiki konforlu birsey degil. Dunya 2012 girmis olsa bile , bizim kasaba´da herkez girmedi. Herkez kendine göre kendi senesinde yasar. Oyuzden kasabada hicbir yenilik olmamistir , eski hala yerindedir. Hala ahsap evlerimiz vardir oyuzden. Okulu birakmis olsamda , cok kitap okurum. Bilgili bir insanimdir. Böyle konustuguma bakmayin icine kapanigimdir cogu zaman . Hayatta konusabilecegim sadece iki kisi vardir, bunlar en yakin arkadasim sila ve fatma annemdir. En buyuk buruklugum
babamla iletisim kuramamam . Annem öldugunden beri benimle konusmuyor. Pencerenin önune oturup bizim bahceye bakiyor. Saatlerce orda oturup sadece sigara iciyor. Cok az göz göze geldigim zamanlar, ki bu hic olmuyor nerdeyse hemen gözlerini aliyor. Bu beni cokkiriyor. Benim annemle gözlerim ayniydi. Onunda böyle cekik, zeytin gözleri vardi. Saclari ise beline kadar, benim annem bir melekti. Galiba babama annemi hatirlatiyordum. Nedenini bilmesemde,
sanki babam annemin ölumunden beni sucluyormus gibiydi. Ben bu dusunceyle buyudum , ve herzaman ezildim bu yukun altinda. Kendimi sucladim. Bunun konusunu acmasamda , kabullenip herseyi bu sacma suskunlugun eline biraktim. Babamin adi sadik. Dedemin ismini almis. Babama dilsiz sadik derler. Cunku hic konusmaz , kimseyle sohbet etmez, tek kisi haric o´da mustafa abi. Kasabalilar onu hic sevmezler , cunku beleli biridir. Babamin onu neden sevdigini bilmesemde , bende onunla görusmesinde rahatsiz duyuyordum. Benimle , öz kiziyla konusmuyordu ama kasabanin belalisiyla cok ic iceydi. Onlar konusmaya baslayinca hemen kapiya gidip dinliyorum babamin sesini unutmayayayim diye, bu bana cok koysada ona kizamiyordum. Cay demlenmsti, altini kistiktan sonra. Kahvaltiyi salona hazirladim. Babam herzamanki gibi kalkmis elinde sigarisiyla penceredeydi. Bir an gözum ona takildi , gözlerim dolmustu yne. Kapinin tiklandigini duydum , kosarak salondan ciktim. Salon dediysem kucucuk bir oda. Gelen fatma annemdi. Yine böreklerimi unutmamisti. Sicak simitte vardi.
S: sen harikasin fatma anne Very Happy
F: haa kuzum benim , börek getirdim , sick simitte var Very Happy
S: ahh be fatma anne sende olmasan :s
F: sen bak bir bana hele
ellerini ceneme yerlestirdi ve kaldirdi. Gözundende hicbirsey kacmiyor...
F: annemm noldu sana , gözlerin niye kizarik, agladin mi sen!
S: yok bee fatma anne aglamadim , toz kacti
F: hadi hadi anlat bana noldu
S: babam , herzamanki gibi babam
F: ahh be yavrumm
S: fatma anne kapida kaldin hadi ,sende gel sicak cay var
F: yok kuzum hic gelmeyeyim , bsizim saniye hasta ona bakicam
S: yaa gacmis olsun , dileklerimi ileti Very Happy
F: olur kuzum , hadi kendine iyi bak
S: sende Very Happy
iste fatma annem. Her sabah böreklerimi getirir hic eksik etmez. Hep yardimci olmustur bana . Salona geri döndugumde sofraya gecmisti babam. Böyleydi iste sessizce anlasiyorduk. Bunu nasil basariyorduk bende bilmiyorum ama oluyordu bir sekilde iste. Babam sessizce yedi ve kalkti , cikti. Yine kahveye gidiyoru...
bende ortaligi toparladiktan sonra, sila geldi can dostum.
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi) EmptyPerş. Mayıs 31, 2012 4:21 am Paylaş

gzel

GUNES BATINCA DOLUNAYIM OL... (2.bölum part 1 geldi)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası