Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor''

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5234
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : binary madness
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Empty
MesajKonu: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPtsi Nis. 30, 2012 7:55 pm Paylaş

Karakter Tanıtımı
Sevil:19 yaşında.Üniversite birinci sınıf öğrencisi.Asi,hırçın,deli dolu,aksi ve huysuzdur.Duygusaldır fakat bunu belli etmez.
Ayçin onun çocukluk arkadaşıdır.Ona çok değer verir.Onu üzen olursa Sevilde onu üzerbilir.Çok inatçıdır.Uyumaktan hoşlanır.
Üşengeç bir yapısı vardır.Eğlence birisidir.Genelde neşeli olur.
Ekrem:19yaşında.Üniversite birinci sınıf öğrencisi.Serseri ruhludur.Kızlarla pek ilgilenmez.Deli doludur.Fakat üzüldüğünde
kendine gelmesi zaman alır.Asidir.Kuzeni Cenker ile birlikte yaşıyor.Derslerden nefret eder.Ailesi ile arası pek iyi değildir.
Cenkere çok değer verir ve onun üzülmesi onuda üzer.
Ayçin:19 yaşında.Üniversite ikinci sınıf öğrencisi.Deli dolu,duygusal ve narin bir yapıya sahip.Arkadaşları ile vakit geçirmeyi çok
sever.Genelde neşelidir.Onu kimse kolay kolay üzemez.Sevile çok bağlı.Seville aynı evde kalıyor.Sorumluluklarını biliyor.Olgun
birisi.Sevilin yanında çocuksu olabilir.
Cenker:19 yaşında.Üniversite birinci sınıf öğrencisi.Nazik birisidir.Serserilerle gezmez.Fakat en değer verdiği insan Ekrem
serseridir.Ekremle anlaşamazlar fakat birbirlerini çok severler.Evin tüm işini Cenker yapar.Derslerle arası iyidir.Kızlarla gezmez
Duygusal konularda başarılı değildir.Panik atak var biraz.

Giriş Bölümü ''Yeni Okul''

Sevil uyanmıştı.Yorgun ve heyecanlı hissediyordu.Üstüne bir ağırlık çökmüştü yine.Yalnız hissediyordu kendini.Fakat gözleri Ayçine değince bu yorgunluk uçtu gitti..Melek gibi uyuyordu.O olmasa çekilmezdi bu hayat..Sevil ne zaman kendini yalnız hissetse Ayçin yanındaydı.Ne zaman bezgin olsa,ne zaman yorulsa Ayçin ona destek çıkardı.Ayçin onun tek neşe kaynağıydı.Sevil pencereyi açtı.Sonbahara yeni girdikleri için rüzgar tatlı bir şekilde esiyordu.Yüzünü rüzgara vermek ona huzur veriyordu.Ayçininin uyandığını duydu:
Sevil:Günaydın prenses.
Ayçin:Günaydın cadı.
Sevil:Hala uyanamamış gibisin.
Ayçin:Sende öylesin.
Sevil:Ayçin bazen hiç çekilmiyorsun canım.
Ayçin:Sende öyle oluyorsun merak etme.
Sevil:Gevezeliği bırakta üstünü giy.Bugün yeni okulumuza gidicez.Unuttun sanırım.
Ayçin:Ne unutması ya rüyama bile girdi.Çok heyecanlıyım.Üniversiteye başladık nihayet!
Sevil:Ayçin hadi geç kalıcaz.
İkiside hazırlanmaya başladılar.Heyecanlarını saklayamıyorlardı.Yeni okul,yeni insanlar,yeni bir ortam demekti.Sevil herkesle anlaşamasada heyecanlıydı.Melike arkadaş canlısı birisi olduğu için onun heyecanı biraz daha fazlaydı.Mimar olacaktı.Sevil ise doktor.Sevil pek 6 yıl üniversite okuyacak birid eğil ama,çaktırmıyordu.Ayçinin gözlerinin içinin gülmesi Sevilide mutlu ediyordu.Onun mutlu olması çok güzeldi.Sadece onunla mutlu olmak daha güzeldi..

En son fatime tarafından Cuma Mayıs 11, 2012 9:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1399
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : sanane:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SAYGIN yeter bana:)))))
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Empty
MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPtsi Nis. 30, 2012 8:27 pm Paylaş

Konumuzz hayırlı olsun o zaman
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptySalı Mayıs 01, 2012 1:23 am Paylaş

çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.hayırlı olsun.ilk bölümü bekliyorum.Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptySalı Mayıs 01, 2012 1:42 am Paylaş

çok güzel konu hayırlı olsun ellerinize sağlık merakla yeni bölümü bekliyorum
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyÇarş. Mayıs 02, 2012 12:45 am Paylaş

~Masal~ demiş ki:
çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.hayırlı olsun.ilk bölümü bekliyorum.Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930

Çok teşekkür edriz canım Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyÇarş. Mayıs 02, 2012 12:45 am Paylaş

goktug demiş ki:
çok güzel konu hayırlı olsun ellerinize sağlık merakla yeni bölümü bekliyorum

Çok teşekkür ederiz canım Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyÇarş. Mayıs 02, 2012 1:39 am Paylaş

çok çok teşekkürler ikinize de:D
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPerş. Mayıs 03, 2012 3:49 am Paylaş

yeni konunuz hayirli olsun devamini bekliyorum Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPerş. Mayıs 03, 2012 7:02 am Paylaş

delicik demiş ki:
yeni konunuz hayirli olsun devamini bekliyorum Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930

Saol
buketsevil
Deneyimli
Deneyimli
buketsevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1374
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1387
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'ES' A$K 'AC'

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyCuma Mayıs 04, 2012 7:29 am Paylaş

~Masal~ demiş ki:
çok güzel olmuş.ellerinize sağlık.hayırlı olsun.ilk bölümü bekliyorum.Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyCuma Mayıs 04, 2012 6:57 pm Paylaş

buketsevil demiş ki:
~Masal~ demiş ki:

Teşekkür ederim tatlım Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930
esra ceyhan
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
esra ceyhan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 150
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 74
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/01/12
<b>Nerden</b> Nerden : türkiye
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Cadı <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyCuma Mayıs 04, 2012 8:42 pm Paylaş

Güzel olmuş yb çabuk gelsin Fatime Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 277638789
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyCuma Mayıs 04, 2012 9:11 pm Paylaş

teşekkürler canlarım
DiziFilmKolik
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
DiziFilmKolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 155
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 88
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/05/12

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:17 am Paylaş

spr olmus çok gzl bir senaryo da srmn...! istek çalismalarinda birsey istedim bir goz atabilirsen
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:19 am Paylaş

Yaptım cnm ben onu :D yolladım sayfaya bak istersen saol bu arada
DiziFilmKolik
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
DiziFilmKolik

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:22 am Paylaş

rica ederim cnm
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:23 am Paylaş

sana özelden mesaj gönderdim oku ve özelden cevap ver lütfen..
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:49 am Paylaş

Çok teşekkür ederiz :D
DiziFilmKolik
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
DiziFilmKolik

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 12:59 am Paylaş

rica ederim cnm
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyC.tesi Mayıs 05, 2012 3:36 am Paylaş

bir araya gelemiyorz yaa :pff:
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPaz Mayıs 06, 2012 7:25 pm Paylaş

Yb haftasonu gelir arkaaşlar Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930
srmn...!
Deneyimli
Deneyimli
srmn...!

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPerş. Mayıs 10, 2012 2:25 am Paylaş

eeeeeee tamam ya o zaman :D haftasonu karşınızdayız millet
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyCuma Mayıs 11, 2012 9:34 pm Paylaş

1.Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor''
Sevil ve Ayçin üniversiteye gelmişlerdi..Çok kalabalıktı..Onlar gibi bu sene üniversiteye geçen de vardı.Herşey çok karışıktı.Hiç birşey anlaşılmıyordu.Dünya dönüyordu sanki.Sevilin başı dönmeye başlamıştı.Ayçin onun koluna girdi ve ona destek verdi.Yürümeye başladılar.Dolaşıyorlardı.Bir kafeye girdiler ve biraz oturdular.Sevil kahvesini içerken ona döndü ve:
Sevil:Burası çok karışık Ayçin..
Ayçin:Evet ilk günümüz olduğu içindir.İlkokula yeni başladığımızda da böyle hissetmemiş miydik?
Sevil:Ayçin İlkokulla üniversite bir mi?
Ayçin:Aynı olmayabilir fakat aynı his şimdide var dimi?
Sevil:Neyse ya gel biraz daha dolaşalım.
Sevil ve ayçin kalkmak üzereyken birisi geldi ve:
X:Merhaba.Ben Ekrem.Üniversiteye bu sene başladım fakat çok kalabalık hiç bir yeri bulamıyorum.Yardımcı olur musunuz?
Ayçin:Bizde bu sene başladık.Biraz soluklanmak için oturduk buraya.
Ekrem:Birlikte dolaşalım o zaman.
Ayçin:Peki kalkalım o zaman.
Ekrem önde gitmeye başladı.Sevil ve Ayçin arkadaydı.Sevil Ayçine fısıldadı:
Sevil:Niye tanımadığımız bir adamı yanımıza alıyoruz ya!
Ayçin:Of Sevil ya ne pimpiriklisin!Oda bu sene başlamış işte!
Sevil:Asıl sana of yürü hadi yürü!
Yürümeye başladılar.Sonunda grubu bulmuşlardı.40 kişi falan bir grup oluşturuyordu ve de önde adı Berk olan birisi okulu tanıtıyordu.Okul büyüktü ve oldukça güzeldi.Herşey vardı içinde.Sevil büyülenmişti.Ayçin onun kadar olmasa da sevmişti.Ekrem kuzenini yanına almış kızları gösteriyordu.Cenker onu umursamayıp okulla ilgileniyordu.Üniversiteyi kazanmıştı ve kuzeni yine kızlara sarkıyordu!Nihayet tur bitmiştide bir kafede oturmaya gittiler.
Cenker:Tur sırasında tanışamadık.Ben Cenker Ekremin kuzeniyim.
Sevil:Bende Sevil.Bu da Ayçin,çocukluk arkadaşımdır.
Cenker:Ne güzel.
Ayçin:Eeee biraz kendinizden bahsetsenize.
Ekrem:Anlatacak birşey yok ki..Hep aynı işte.
Sevil:Bir derdin var gibi.
Ekrem:Bir derdim yok,olsada yeni tanıştığım birine anlatmam.
Sevil:Sadece yardımcı olmak istemiştim.Kalk Ayçin eve gidelim ben çok yoruldum.
Sevil ve Ayçin kalktılar.Cenker Ekreme döndü ve şaşkınca ona baktı.
Cenker:Neyin var senin,niye tersledin kızı?
Ekrem:Ne terslemesi ya o fazla alıngan.
Cenker:Tabi tabi.Hadi kalk dolaşalım biraz.

Kızların Evi

Sevil yatağında uzanmış müzik dinliyordur.Yorgunluk çökmüştü üstüne.Ayçin de nerden çıkarmıştı şu çocukalrı başına ya!Ne güzel kendi halinde takılıyordu.Sevil böyle düşünürken Ayçin odaya elinde bir tepsiyle girdi.
Ayçin:Biraz atıştırırız diye düşünmüştüm.
Sevil:İyi düşünmüşsün.
Ayçin:Sevil neyin var senin ya?
Sevil:Hiç bir şeyim yok..Neden sordun?
Ayçin:Bir kırıklık var gibi sende.O yüzden sordum.
Sevil:Yok birşeyim sadece yorgunum.
Ayçin:Emin misin?
Sevil:Eminim.Endişelenme benim için.
Ayçin:Neyse o zaman anlatmak istersen dinlerim..Eee okulu beğendin mi?
Sevil:Çok beğendim ye çok güzeldi.
Ayçin:Evet gerçekten de güzeldi.Ama tanıştığımız çocukalr da iyiyidi hani.Okulun ilk gününden arkadaş bulduk baksana şansımıza.
Sevil:Hı hı evet ne arkadaş ama.
Ayçin:Ay Sevil ya,çocuğun bir derdi var demek ki sana patladı.
Sevil:Ben ona patlatıcaktım bir tane görcekti.
Ayçin:Huysuz keçim benim!
Seville Ayçin konuşmaya başlamıştı.Sevil Ayçine belli etmek istemesede içinde bir sıkıntı vardı.Bir kırıklık vardı.Bir kırıklık!
esra ceyhan
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
esra ceyhan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 150
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 74
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/01/12
<b>Nerden</b> Nerden : türkiye
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Cadı <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPaz Mayıs 13, 2012 12:44 am Paylaş

Çok güzel olmuş.. 2.bölümü bekliyorum Very Happy
fatime
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
fatime

MesajKonu: Geri: Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' EmptyPaz Mayıs 13, 2012 4:57 am Paylaş

esra ceyhan demiş ki:
Çok güzel olmuş.. 2.bölümü bekliyorum Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930

Saol bitanem Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor'' 650269930

Unutamam Ben Onu... (Fatime&Srmn...!Ortak seneryosudur)1. Bölüm ''Dünya Dönüp Duruyor''

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki