Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Sonraki
YazarMesaj
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 549
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Doludizgin Yıllar..
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:37 am Paylaş

diziyle ilgili evet bu yüzden daha fazla uzatmak istemiyorum..dediğim gibi üslubunu beğenmediğimi ifade ettim.görüşüne katılmıyor değilim bu da bir varsayım rüya ihtimalinde duruyorum o kadar..
s.o.a.d_burjuva
Yeni Üye
Yeni Üye
s.o.a.d_burjuva
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 15
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : yer gök inliyo wuhh cenkeer <3
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:39 am Paylaş

Ya herkes senin görüşlerini benmsemek zorunda değil demişsin öyle bi durum söz konusu değil ona kızdım ben sadece yoksa görüşlerne saygı duyarım elbet.
Bnde candan telfondn numarayı alıp çıktktan snra cenkeri uzun süre gösterdi ve cenekr elyle yüznü fln kapattı.Dikkatmi çekti ama izlerken aklmda rüya gbi bi dşünce yoktu tbi.
Kafam karıştı benmde yaa.. Ama fragmanı görnce gerçek olduğu ihtimali var.
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:45 am Paylaş

s.o.a.d_burjuva demiş ki:
Ya herkes senin görüşlerini benmsemek zorunda değil demişsin öyle bi durum söz konusu değil ona kızdım ben sadece yoksa görüşlerne saygı duyarım elbet.
Bnde candan telfondn numarayı alıp çıktktan snra cenkeri uzun süre gösterdi ve cenekr elyle yüznü fln kapattı.Dikkatmi çekti ama izlerken aklmda rüya gbi bi dşünce yoktu tbi.
bende baştaki cümlene kızdığım için öyle söyledim ama görüşüne sayglıyım.şimdi cenkere yakınlaştı ya kamera o sırada ben dedim aha kesin rüya görecek ayçini filan görüyordu filan dedim ama bi baktım hemen sabah oldu başta o kadar şaşırmadım ama herkesin aynı anda öğrenmesi bana fazla tesadüf geldi ve bi an için cenkerin rüyası olma ihtimalini artırdı ayrıca özette de bu durumun ortaya çıkmasından anılın askere gittiğinden filan bahsedilmiyor benim şaşırdığım oydu sadece.. yani bence rüya olabilir fragmanda rüyanın devamını göstermişlerdir belki de ve sonra herşey arap saçına dönmüşken aniden cenkerin uyandığını filan görebiliriz diye düşündüm dizilerde bunu çok sık yaparlar özellikle fragman şaşırmak için aaa öğrendiler dememiz için olabilir diye düşünüyorum yani bu kadar çabuk öğrenmeleri garip geliyor sadece..

En son ekremsevil..aşıklar tarafından Cuma Eyl. 03, 2010 10:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
~єναηєѕcєηcє.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~єναηєѕcєηcє.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10249
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 7974
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : [ $єяєƒѕιz нαуαт !]
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .'αʂʅα ʋαȥɠҽçɱҽ'.

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:47 am Paylaş

ekremsevil..aşıklar demiş ki:
bende baştaki cümlene kızdığım için öyle söyledim ama görüşüne sayglıyım.şimdi cenkere yakınlaştı ya kamera o sırada ben dedim aha kesin rüya görecek ayçini filan görüyordu filan dedim ama bi baktım hemen sabah oldu başta o kadar şaşırmadım ama herkesin aynı anda öğrenmesi bana fazla tesadüf geldi ve bi an için cenkerin rüyası olma ihtimalini artırdı ayrıca özette de bu durumun ortaya çıkmasından anılın askere gittiğinden filan bahsedilmiyor benim şaşırdığım oydu sadece.. yani bence rüya olabilir fragmanda rüyanın devamını göstermişlerdir belki de ve sonra herşey arap saçına dönmüşken aniden cenkerin uyandığını filan görebiliriz diye düşündüm dizilerde bunu çok sık yaparlar özellikle fragman şaşırmak için aaa öğrendiler dememiz için olabilir diye düşünüyorum yani bu kadar öğrenmeleri garip geliyor sadece..

ya aslinda bilmiyorum buda bir ihtimal ...insl dogru cikar ve herseyy ruyaadir  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_neutral
aRzU : )
Deneyimli
Deneyimli
aRzU : )
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1321
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 868
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SiLgİ KuLLaNmAdAn ReSiM YapMa SanaTına HaYaT DeniLmeKteDir....

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:49 am Paylaş

kalpsiz_cadi demiş ki:
bende baştaki cümlene kızdığım için öyle söyledim ama görüşüne sayglıyım.şimdi cenkere yakınlaştı ya kamera o sırada ben dedim aha kesin rüya görecek ayçini filan görüyordu filan dedim ama bi baktım hemen sabah oldu başta o kadar şaşırmadım ama herkesin aynı anda öğrenmesi bana fazla tesadüf geldi ve bi an için cenkerin rüyası olma ihtimalini artırdı ayrıca özette de bu durumun ortaya çıkmasından anılın askere gittiğinden filan bahsedilmiyor benim şaşırdığım oydu sadece.. yani bence rüya olabilir fragmanda rüyanın devamını göstermişlerdir belki de ve sonra herşey arap saçına dönmüşken aniden cenkerin uyandığını filan görebiliriz diye düşündüm dizilerde bunu çok sık yaparlar özellikle fragman şaşırmak için aaa öğrendiler dememiz için olabilir diye düşünüyorum yani bu kadar öğrenmeleri garip geliyor sadece..

ya aslinda bilmiyorum buda bir ihtimal ...insl dogru cikar ve herseyy ruyaadir  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_neutral
Bnce rüya olmaması daha iyi hep stres hep stres artık rahat rahat dışarı çıkabilecekler birde o açıdan bakın :D
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:50 am Paylaş

bencede bu doğru olsa ne iyi olur çünkü öbür türlü çok karmakarışık olur durumlar...ayrıca müge denen kadın bütün olanları nerden biliyorki daha süleyman efendiyi bile tanımıyor herşeyi anlatsı??
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:52 am Paylaş

aRzU : ) demiş ki:
kalpsiz_cadi demiş ki:

Bnce rüya olmaması daha iyi hep stres hep stres artık rahat rahat dışarı çıkabilecekler birde o açıdan bakın :D
o zaman dizinin pek heycanı kalmazki bence ayrıca dizinin sloganına ters bi durum yani bunların amacı zaten üniyi kazandıklarını saklayıp tekrardan hazırlanmak değil mi şimdi herşeyin su yüzüne çıkmasından sonra herşeyin güllük gülistanlık olma durumu falan tuhaf bence..
AsLı^han
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
AsLı^han
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 250
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 190
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:53 am Paylaş

Bence rüya değil gerçek bu yüzdende çok korkuyorum çünkü
Süleyman dede Ekrem'i evden kovabilir 😢
s.o.a.d_burjuva
Yeni Üye
Yeni Üye
s.o.a.d_burjuva

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:53 am Paylaş

Aaaaa. Evet yaa askerlik falan :D ohaa o zaman gerçekten rüya ihtimali yüksek. Her şey çözülüyorken blinç altnda hep o yalanlar kalmş demek .
Bizi yanıltmak amacıyla yapmş olablrler yada gerçektr cenkeri blerek öyle gösterdler kafamzıı karıştrmak için. Her şey 2.fragmanda açık olur
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:54 am Paylaş

Aaaaa. Evet yaa askerlik falan :D ohaa o zaman gerçekten rüya ihtimali yüksek. Her şey çözülüyorken blinç altnda hep o yalanlar kalmş demek .
Bizi yanıltmak amacıyla yapmş olablrler yada gerçektr cenkeri blerek öyle gösterdler kafamzıı karıştrmak için. Her şey 2.fragmanda açık olur
evet bencede 2.fragman ve özeti bekleyelim bakalım ama bence mügenin bu kadar çok şeyi bilipte anlatması tuhaf bütün bu olanları nerden biliyor süleyman efendiye bunları anlatıyorr
rndll
Üye
 Üye
rndll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 56
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 66
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/07/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 11:00 am Paylaş

Ya aslında bence iki ihtimalde oluyor..
1. Müge o kadar şeyi bilip nasıl anlatıyo Süleyman Efendi'ye.. O yüzden rüya olabilir...
2. Şimdi 8. bölüm özetinde okudum...Sonunda 'Ancak Naile'nin takip ettiği izler onu en büyük kabusuyla karşı karşıya getitir.'yazıyo.Bu da Cenker'in yalan söyleyip sınavı kazanamaması olabilir..
ekremsevil..aşıklar
Deneyimli
Deneyimli
ekremsevil..aşıklar

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 11:11 am Paylaş

rndll demiş ki:
Ya aslında bence iki ihtimalde oluyor..
1. Müge o kadar şeyi bilip nasıl anlatıyo Süleyman Efendi'ye.. O yüzden rüya olabilir...
2. Şimdi 8. bölüm özetinde okudum...Sonunda 'Ancak Naile'nin takip ettiği izler onu en büyük kabusuyla karşı karşıya getitir.'yazıyo.Bu da Cenker'in yalan söyleyip sınavı kazanamaması olabilir..
bence ayçinin telefonunu bulması olabilri sonuçta cenker görüşmediklerini söylemişti..
rndll
Üye
 Üye
rndll
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 56
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 66
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/07/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 11:16 am Paylaş

O da doğru..
excellence
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
excellence
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2594
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 443
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Wien
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Imkansiz oLmussuz...Hayattayken üstelik..!

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 12:04 pm Paylaş

arkadaslarrr ke$keee rüya olsaa ama kendimizi kandirmayalim rüya olmasi imkansiz...
bi insan okadar seyi birden rüyada göremez ayrica diyer fragmanida gördünüz odami rüya yani... kendimizi rahatlatmak icin sacmaliyoruz rüya olamaz Sad(

I$leri bitti valla baya bi azar isitecekleri kesin
Bikere Aycinin annesi Aycini mahfeder...
Ekrem zaten bitti yani dedesi ya böyle birsey olamaz bunlarin kurtulusu zor hatta imkansiz gibi
Cenkere yine fazla yüklenmeyebilirler ama en cok olan Ekrem le Aycin e olucak gibi
Bide bittigni düsünüyorsunuz ama bence dizi daha yeni basliyor cünkü bu dizinin tek konusu ailelerini kandirdiklari felan olamaz yani degisik seylerde olur...
AMA COK zorr görünüyor nasil cikicaklar bu durumun icinden bilemiyorum Sad ama kesinlikle rüya degil bundan emin gibiyim Sad
purple_anqel
Üye
 Üye
purple_anqel
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 68
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 72
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmem ankara heralde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardi

MesajKonu: 9.bölüm tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 12:11 pm Paylaş

BUNLAR SADDECE BENİM HYL GÜCÜMDEN ÇIKAN DÜŞÜNCELER:
ya bence ailelerine kazanacaklarına söz verirler ve bi süre sonra aileleri oları affedip yeniden derse baslarlarbiraz saçma ama nese :D
yada yine bi yalan uydururlar

sizce ne olur
purple_anqel
Üye
 Üye
purple_anqel
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 68
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 72
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmem ankara heralde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardi

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 12:12 pm Paylaş

ya ama ben ekremime üzülüyorum yaa
mhrbn_06
Yeni Üye
Yeni Üye
mhrbn_06
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:06 pm Paylaş

bnce bu bi rüya cenkerin rüyası..hani kardeşi ayçinin tel numarasını alıoKen uyuyodu ya..orda bi dulanıklaştırdılar..hem rüya oLmassa..bu kdr çabuk öğrenilirse dizi biter..bnce rüya yani.. :o
ßuS€
Forumcu
 Forumcu
ßuS€
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 491
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 454
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/08/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 8:27 pm Paylaş

ekreme yazık olcak..yhaaaaaa çok kızcak dedesi...  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_sadben rüya olduğunu düşünmüyorumm...9. bölümün de konusu bu bir rüya bu kadar uzun sürmez..  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_scratch
denizkızı
Deneyimli
Deneyimli
denizkızı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1991
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1598
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Niall Horan ♥

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 9:15 pm Paylaş

ßuS€ demiş ki:
ekreme yazık olcak..yhaaaaaa çok kızcak dedesi...  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_sadben rüya olduğunu düşünmüyorumm...9. bölümün de konusu bu bir rüya bu kadar uzun sürmez..  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 Icon_scratch

evet haklısın
sheydaaa
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
sheydaaa
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 205
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:11 pm Paylaş

heralde sevil'in ailesi ögrenmedi fragmanda ailesini göstermediler ayrıca rüya falan değildir...
LxL
Deneyimli
Deneyimli
LxL
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 534
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 524
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/08/10

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:14 pm Paylaş

off herşey ortaya çıktı o zaman film berbat olur yaa bnce bi şekilde gene eskisi gibi olacak 8. bölümde cenker uyurken kardeşi ayçinin numarasını almak için odasına girince cenkeri baya gösterdi bnce rüya fln olacak umarım öledir off berbat oluyo böle yaa iannamıyorum bi şekilde hallederler de 2 hafta nasıl bekleyeceğiz yaa zman geçmiyo ....Sad
LawaqirL
Forumcu
 Forumcu
LawaqirL
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 330
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 350
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Yooook :D

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:19 pm Paylaş

Benim tahminim şöyLe oLacak ;)

En çok Ekrem'in üstüne yükLenilecek .S
Cenker, kardeşi Canan'ın okula gitmediğini babasına söyleyebilir.Sonuçta kötü kız Canan :D Onların foyalarını ortaya çıkardı.Söyledi.
Sevil'e gelindiğin de Süleyman Efendi ona çok kızacak .S
Ayçin'i annesi paralayabilir.Üstüne gidebilir.Babana ne dicez? O gördüğü okulu seve eve anlattı diye.
Cihan'ın abisi birşey demiyecek bence.Tekrar denemesini söyleyecek.Ama orada biraz duygusal anlar olabilir.
Neşet ,boşanmak istediği eşine bağırabilir.Kızımı geri getir bana diyebilir.
Ama sonuçta şu şey olabilir.Hepsi ders çalışmaya başlayabilir Neşet aracılığıyla.Aileleri de bunu bilir...
pikachu56
Üye
 Üye
pikachu56
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 61
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 59
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : yer gök inliyo; CENKER CENKER!!!<3

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:21 pm Paylaş

mhrbn_06 demiş ki:
bnce bu bi rüya cenkerin rüyası..hani kardeşi ayçinin tel numarasını alıoKen uyuyodu ya..orda bi dulanıklaştırdılar..hem rüya oLmassa..bu kdr çabuk öğrenilirse dizi biter..bnce rüya yani.. :o

bana sanki olabilir gibi geliyo... scratch ayrıca neşetin karısı neşetin onlara ders verdiğini nerden biliyo??
sevil_ekrem
Deneyimli
Deneyimli
sevil_ekrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1820
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2053
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÜMİTÜRKÜ SEVİLEKREM

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:31 pm Paylaş

herşey rüyadır inş ama nasıl olacak nerden neresi rüya olacak ben şöyle düşündüm akşam ekrem sevilin tokadını düşünmekten uyuamamış olsa testleri çözerken uyuya kalsa o an görse rüyayı iyi olur
s.o.a.d_burjuva
Yeni Üye
Yeni Üye
s.o.a.d_burjuva

MesajKonu: Geri: Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri  Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri   - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 03, 2010 10:47 pm Paylaş

Evet rüya ihitmali var inşallah rüyadır ama pek sanmıyorm :/
Bizi yanıltmak için cenkeri gösterdiler yada candan odaya girdiğinde monütöre çarptı orda abisi uyanr gbi oldu . Candan çıktıktan snra uyurken 5sn gösterdiler.Ya bizi yanıltmak için yaptılar yada gerçekten bi art niyet yoktu :D Cenker bayılıyodu nergisin dükkanın önünde ayçinin kıyafeti de değişikti. Gerçek olsa nasıl dışarı çıkablrler yani anlayamıyorm off :D Mantıklı dşünemiyorm hiç :D
2.Fragman ne zman verilecek bilemiyorum ama o zaman daha iyi tartışabiliriz Very Happy
Rüyada olsa gerçekte olsa çok güzel ve heycanlı bir bölüm bizi bekliyo bencee Very Happy

Çakıl Taşları 9. Bölüm Tahminleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 15 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Sonraki