Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Empty
MesajKonu: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 7:45 am Paylaş

Evet arkadaşlar sezon finalinde ayçinin doğum günü kutlanıp birlikte şarkı söylenip bitmişti işte bnde eğer başlarsa nasıl devam eder diye bir şeyler yazmak istedim.
18.BÖLÜM
Doğum günü bitmiş ve herkes evlerine gitmek üzeredir.Ekrem sevile uzaktan bakmaktadır ki
Recep amca(yusuf):Ekrem oğlum bu fırsat kaçmaz hadi oğlum git kzı evine bırak belki o zaman konuşursunuz.
Ekrem:Recep amca doğru olurmu şimdi bu yani ya sevil beni terslerse?
Recep amca:Yok oğlum bişi demez hem belki yumuşar o arada.
Ekrem:İyi tamam o zaman ben gidiyimde evine bırakayım japon balığımı Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930
Sevilin yanında ayçin cihan ve cenker vardır.Ekremde yanlarına gelir.
Sevil:Ayçincim cnm tekrar doğum günün kutlu olsun benim eve gitmem lazım haa bu arada sende geç kalma nergis teyze öyle dedi.
Ayçin:Tamam cnm çok saol hadi yarın görüşürüz.
Aynı şekilde cihan,ekrem de tekrar kutlarlar.Sonra ekrem sevilin yanına gider.
Ekrem:Sevil ben seni evine bırakayım der.
Sevil:Hayır hç gerekyok bn kendim evime giderim çok lazım olursa cihanda benimle gelir senin gelmene gerek yok :x
Ekrem:iyi peki tamam o zaman :cry:
Sonra Neşet hocanın bir işi çıkar ve zeynebi tek başına eve yollamak istemez ve yardımı ekremden istemeye karar verir.
Neşet:Ekrem oğlum hadi zeynebi eve sen bırak tek başına gitmesin şimdi :|
Ekrem biraz düşünür ve sevil ile konuştukları aklına gelir ve
Ekrem:Tamam hocam ben bırakırım.
Sevil de bu duruma bozulur hatta içi içine kıskançlık krizlerine girer.Ama o da sırf gıcıklık olsun diye cihanla gitmek ister.
Tabi ekremde bunu görünce aynı sevilin durumuna döner...Binbir zorlukla evlere dağılırlar tabi ayçin ve cenkeri unutmamak lazım onlarda herkes gittikten sonra giderler.Cenker ayçini evine bırakır yolda:
Ayçin:Cenker sna çoooook teşkür ederim bugün bei çok mutlu ettin yani nasıl mutlu ettin anlatamam yani sevil böyle mutlu etseydi bu kadar sevinmezdim yani çok saol Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930
Cenker:Saol ayçin ya valla sen beni seville mi kıyaslıyosunaşk olsun :cry:
Ayçin:Hatırlarsan sen de beni ekremle kıyaslamıştın derslere gelmediğim zmanlar ;)
Cenker:Anladım tamam söz bundan sonra seni hiç kimseyle kıyaslamıcam
Ayçin:Ha şöyle işte benim sevdiğim venker böyle olmalı dimi ama:)
Cenker:Sen beni gerçekten seviyormusun ayçin :?: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930
Ayçin:Tabikide cenker peki ya sen :?:
Cenker:Eğer ben sni sevmeseydim seni güldürmek için elimden geleni yapmazdım ve eğer ben seni sevmeseysim annemi karşıma almayıp onun lafını dinlerdim ayçin...Ben seni çok seviyorum.
Ayçin:Bende deyip sarılırlar kapılarınn önüne yaklaştıklarında onları büyük bir süpriz beklemktedir.
Bu arada sevil ile cihanda beraber eve giderler
Cihan:sevil ne güzeldi dimi ayçin nasılda sevindi.
Sevil hiç cevao vermez çünkü aklı hala ekrem ve zeyneptedir.
Cihan:sevillll aa bak karşıdan kim geliyor ekrem:))Sevil karşıya bakatr ama ekremi göremez ve sonra şaka olduğunu anlayıp;
Sevil:Çok komik ya cihan bravo sana..
Cihan:ee napıyım yaa snde sabhtan beri bişi demiyosun bnde öyle kendi kendime konuşuyorum.
Sevil:Ya cihan bak zeynebi ekrem eve bırakıyor ya gıcık oluyorum o kıza zaten herşeyi o mahvetti bide yine o korunuyor ekrem tarafından :x
Cihan:yapma sevil kendini harap etme bak görürsün ekrem hayatta o kıza bakmaz yaa tamm bi hata yapmış sana sözylememiş ama sırf sen yanlış anlama diye ve sırf seni kaybetmemek için yalan söyledi..
Sevil:Eğer beni kaybetmek istemesydi önceden söylerdi ve bu meselede burada kapanırdı.
Cihan:Sence başka kapanması gerekn bir mesele daha yok mu?
Sevil:offf ya onu hç hatırlatma zten kendimi çok kötü hissediyorum.Her gün ekreme yalan söylüyorum,onun yüzüne bakamıyorum ve en kötüsü onu sevidiğimi ondan saklayıp bide ona seni sevmiyorum diyorum :cry: :cry:
Cihan:Sevil sen ne dedin en son?
Sevil:bişi demedim.
Cihan:yaa sen ekreme seni sevmiyorum mu dedin?
Sevil:evet
Cihan:offff sevil yaa ekrem şimdi nasıl üzülmüştür kim bilir
Sevil:Yaaa biliyorum ama napıyımkendimi ondan uzaklaştırmanın tek yolu buydu...
Cihan:Şimdi sanki ekremden uazklaştın mı bak hala senin peşinde dolaşıyor seni evine bırakmak istiyor.
Sevil:Evt ama...susar aman yaa boşver neyse geldik artık saol cihan beni eve bıraktığın için Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930
Cihan:Bişi değil seivl ama bu konuştuklarımızı bir dha düşün.. :|
Sevil:tamm düşünürüm :|
Ekremde sevili düşünür ama(ne yazıkki)yanında zeynep vardır..
Zeynep:Çok düşünceli görünüyorsun yine sevil meselesi mi?
Ekrem:haa ha evt yaa başka ne meselem olcak ki benim.Sevil işte yine aynı şeyler tam ona yakınalşıyorum birden bişi oluyor ve pat herşey yeniden başa sarılıyor.
Zeynep:Bu bir şey ebim herhalde.
Ekrem:ehh öylede denilebilir :roll:
Zeynep:Anladım ya tamam ben bişiler düşünürüm sizi barıştırmak için..
Ekrem şaşırır:Sen sen mi? Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 3696926579
Zeynep:Evt beğenemedin mi ha o kadar da kalpsiz değilim yaa madem bu işi ben bozdum düzeltmesinide ben yaparım tabi senn ve diğerlerinin yardımına ihtiyacım var.
Ekrem:Tamm ya onları hallederiz.Ya zeynep çok saol eğer bana bu iyiliği yaparsan çok mutlu olrum yani sabah akşam dua ederim üniversite için yaa valla hatta o cadı annenden de kurtulman için :oops: ayy pardon cadı dedim ama...
Zeynep:Önemli değil zaten doğrusuda o.
Ekrem:Haaa yaa tamm o zamn işte o yalancı,fitneci...
Zeynep:Ya tamm yani cadı faln eyvallah ama diğerleride ağır kaçtı yani dha ileri gitme istersen..
Ekrem her zamn ki o utanmış yüz ifadesiyle:Fazla abarttım galiba çok özür... Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930
Zeynep:....Tamm önemli değil neyse yarın görüşürüz.
Ekrem:tamm görüşrüz..

Evt bakalım ayçinle cenkeri nasıl bir süpriz bekliyecek,sevil ekreme yaptıklarından pişman olacak mı,zeynep sevil ile ekremi barıştırmak için nasıl bir plan yapacak..?Hepsi ve dha fazlası bol bol yorumlardan sonra...Yeni senaryo yazdığım için bu konularda acemiyim nolur kusura bakmayın...Kötü yorumlar bekliyorum olabilir çünkü bu benm ilk seneryo yazışım...Hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi okumalar.. Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) 650269930

En son sunny tarafından Cuma Mayıs 25, 2012 2:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 20 kere değiştirildi
UmuTDetonE
Deneyimli
Deneyimli
UmuTDetonE
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 652
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 656
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ÜİK
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 7:51 am Paylaş

hiç te kötü değil bence süper en kısa zamanda yb bekliyorum
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 8:09 am Paylaş

Süper olmuşşş...
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 8:24 am Paylaş

Bencede kötü değil bende böyle bişeyler düşünüyodum diziyi "sezon finali" sanırken =(
off eski günleri hatırldım =( ./
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 8:37 am Paylaş

bence çok gzl cnm dwm etmeisn
yagmurr
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
yagmurr
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 148
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 160
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 8:39 am Paylaş

çok güzel olmuşş bende böle bişeler hayal etmiştimm ama güzel yazmışsın devamm Very HappyVery Happy
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 746
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 9:27 am Paylaş

HİÇTE KÖTÜ DEİL SÜPER OLMUŞ HAYIRLI OLSUN YB NE ZAMAN GELİR
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 9:42 am Paylaş

Arkadaşlar yeni bölümü en kısa zamanda yazmayı düşünüyorum dersler olduğu için biraz gecikebilir kusura bakmayın şimdiden:/ :| Bu arada yorumlar için teşekkürler:)) Very Happy
meltem yilmaz
Üye
 Üye
meltem yilmaz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 56
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 62
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Seni ilgilendirmez
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : -*-*-*-ÜmiTürkü sizi çok seviyorum-*-*-*-*-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyPtsi Ocak 17, 2011 10:53 am Paylaş

Sunny çok güzelmiş tuttum bu senaryoyu sen de benim kafadansın bende hemen hemen böyle olmasıni isterdim Very Happy onları zeynebin birleştrmesi gerek zaten yedi bi b*k temizliycek sinir oluyorum bu zeynebe .devam cnm ilk deneyimin olmasına ragmen çok güzel bi senaryo valla bende oda yok Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 12:47 am Paylaş

Ama snde yazmalısın bence madem aynı kafadanız snden de böyle şeyler bekliyoruz... Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 1:55 am Paylaş

Arkadaşlar 18.Bölümün devamını yazıyorum..
En son ekrem le zeynepte bitirmiştik.Şimdi devam ediyorum:
Ayçin ve cenkerin karşılaştığı süpriz tabiki ayçinin babası melihtir.Ayçinin yanında cenkeri gören melih bu duruma çok sinirlenir.
Melih:Ayçinnnnnnnnnnnnnnnnnn :x
Ayçin:Eyvahhhhh Babammmm Cenker babam cenkerrr Sad
Cenker.Eyvah melih amca:(((
Melih:Ayçin ne işin var senin bu çocukla yine haa hem saat kaç olmuş ama yok sana yüz verdik böyle oldu bak bakalım bir dha bu kadar geç kalabiliyormusun her dersten sonra seni ben alıp eve götürücem sn gör o zaman gününü...Sad( :x :twisted:
Ayçin:Baba valla bak cenker beni sadece eve bırakmak istedi yaa dimi cenker? :|
Cenker tabi kusma modundan biraz çıkıp;
Cenker:Hıı hı evt yani melih amca ben ayçini eve bırakıyodum yani sadece arkadaş olarak yani öyle başka bir şey anlaşılmasın yani biz ayçinle sadece arkadaşız...
Melih:Yok yaa bende slktım dimi...Bak oğlum kızımdan uzak dur valla sonu çok kötü olcak bir dha seni kızım yanında görürsem annen flan dinlemem çok kötü yaparım seni...Ayçin hadi eve çabuk senn bacaklarını kırıcam ben şimdi...
Ayçin:Ayyy baba tmm yaa tmm cenker görüşürüz hadi bay bay :|
Melih:Bak hala bay bay diyo yaa yürü içeri yürü.. :x
Cenker:Görüşürüz ayçin..Sad((O arada melih tam peşinden koşucaktı cenker hemn kaçtı..Very Happy)
Cenker:Allahım yarabbim biz ne zaman sorunsuz bir şekilde ayçinle görüşücez yaa!!!Neyse ben bi ekremi arıyayım...
Sevil de evde ders çalışmaktadır o sırada babası işten gelir tabi biraz üzgün bir şekilde ve sevil sesleri duyunca içeri gider...
Semra:hüseyin noldu yaa niye bu kdar üzgün ve düşüncelisin.. :?: :|
Sevil:evt baba bişi mi oldu işte?:/
Hüseyin:size açıklamam gereken çok inemli bir şey var
Semra:dinliyoruz...
Hüseyin:Bnim tayin çıktı izmire o yüzden 1 hafta içinde taşınıp görev yerime gidip başlamam lazım...Sad(
Sevil:Neeeee Sad(
Semra:Nerden çıktı şimdi bu tayin işi?
Hüseyin:Geçici görev 1 yıl için geçerli sonra tekrar geri dönücem.
Semra:Dönücez demek istedin herhalde...
Hüseyin:Hayır sadece ben giderim siz burada kalın.!!
Semra:olur mu öyle şey bizde sennle geliyoruz dimi sevil?
Sevil dalmıştır sonra söze girer.
Sevil:Tamm bende gelirim.
Hüseyin:kızım olmaz öyle şey sen burada kalıp üniversiteye hazırlanıcaksın!
Sevil:Baba ha burda hazırlanmışım ha orda bn gerçekten gelmek istiyorum.
Hüseyin:İyi peki kızım ama kararını değiştirirsen hemn bize söyle..
Semra:yok canm ne kararını değiştirecekmiş işte kendisi dedi ha burda ha orda hazırlanmış içinden(gelçi yine kazanamıcak ya işte öyle laf olsun torba dolsun..) :|
Sevil:yok baba kararım kesin bende geliyorum.. 😢 Tabi sevil bunu gerçekten istememiştir sırf ekremden uzak olup ona dha fazla yalan söylememek için ve acı çekmemek için gitmek ister...
Gelelim cenker ve ekremin konuşmasına cenker ekremi arar;
Cenker:zırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ekrem tam hayallere dalrken birden telefonu çalr oda sevil zanneder ama arayan cenkerdir
Ekrem:Anammm sevil arıyor yaa kesin japon balığım arıyo...Aman be cenkermiş...:/
Cenker:Oğlum sabahtan beri arıyorum niye açmıyosun?://
Ekrem:Oğlum napıyım ders çalışıyordum... Laughing
Cenker:Sen ve ders çalışmak 2 nizi bir arada düşünemiyorum atma ekrem yaa sen kesin gene bir yerlere dalmışındır...Very Happy)
Ekrem:Oğlum sen bana GPS falan mı taktın ne oğlum her yaptığımı biliyon ya ben tuvalette olsaydım ayıp değil mi oğlum ya:))
Cenker:yaaa ekrem saçmalama GPS flan takmadım ama sadece tahmin ettim sen benim çocukluk arkadaşımsın o kadarınıda bileyim dimi hem ayrıca seni biraz tanıyan biri senn ders çalışmıcanı bilir yani bu bu kadar zor değil!!!Very Happy))))))
Ekrem:Haa haa bişiyide yeme be oğlum ya bişiyide yeme:))))
Cenker.neyse neyse yaa ben sni şey için aradım yaa ekrem bu melih amca yine yakaladı bizi ya ayçinle...Sad(
Ekrem:Eee oğlum sizde yakalanmayın bak ben hç yakalındım mı sevili eve bırakırken biraz bende örnek al.) 8)
Cenker.Aman aman ben senden örnek flan alma sonra ayçinle benm aram da bozulur...://
Ekrem.Vay be cenko be vay be kadeşim bee valla yıllardır kardeş dimişiz bağrımıza basmışız bu muydu mükafatı haa?Sad(
Cenker:yaa oğlum öyle demek istemedim yaa yani melih amca senn oyunlarına gelmez o bizi nerde olsa bulr yakalar...://
Ekrem:Bak bu doğru işte o yüzden kardeşim sn bunları bana değil o kadından ve aileden sorumlu devlet bakanı CİHAN beye sor sen:))
Cenker:aaaa doğru ya ben cihana sorayım tamm ekrem saol hadi görüşürüz...Very Happy)
Telefonu hemen kapatır ekreminde lafı ağzında kalmıştır...
Ekrem:Açmıcam yaa valla bir daha açmıcam bunun telefonlarını bundan sonra...Allah allah ya daha lafım itmedi bir bitireydim de ondan sonra ama yok illa bana kız diyolar bana küs diyolar al işte küstüm sana cenko küstüm://
Ertesi gün sevil ve ayçin neşet hocanın kapısının önünde konuşmaya başlar;
Ayçin:Sevil ya çok teşekkür ederim her şey için yani benim en mutlu günüm oldu çok saol bu arada sende iyi oynadın ama hç bişi belli etmedin yani helal olsun...Very Happy)
Sevil:Hıı haa bişi değil ya olsun...:/
Ayçin:Sevil senin neyin var?Üzgün gibisin.
Sevil:yooo yok bişiyim...
Ayçin:Sevil ben seni tanırım bişi olmuş işte belli suratından yoda ekremlemi ilgili?
Sevil:yok ya onunla ilgisi yok ama birazda onun için gidiyorum..
Ayçin:Neeee nereye gidiyorsun?
Sevil:ya babamın tayini izmire çıkmış bide izmire taşınıyoruz.://
Ayçin:Neeee olamaz sevil şaka yapma bak bana hç komik değil çünkü://
Sevil:hayır ayçin şaka yapmıyorum...: 😢
Ayçin:yaa sevil sen kal annenle baban gitsin hem üniversite sınavı var nasıl bırakıp gidiyosun bizi neşet hocayı?...
Sevil:Ayçin üstüme gelme bende istemem herhalde herşeyi bırakıp gitmeyi ama ekremden uzaklaşmamiçin bu şart.Her gün onun gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorum.Ve hergün acı çekiyorum bunu kimse anlayamaz:(( Sad der.Ve ağlamaya başlar..
Ayçin:Şiiiittttt tamm canm ya ağlama bak herşey düzelir ama yeterki sen gitme bak hem üniversite nolcak hepimizden en güçlüsü sendin...Eğer sende böyle yaparsan biz ne yapalım hem ekrem ne olur sen gidersen biliyormusun sen!!!
Sevil:ne yapabilirm o da kendi hayatına bakıcak tabi sizlerde beni düşünemyin yaa neyse ayçin bunları konumayalım haa bu arada sakın cenkre flan bişi söyleme ekreme falan söyler şimdi bide onla uğraşmayalım.Skın söyleme kimseye derken ekrem ve cenker bunu duymuştur ama bişi sormayıp sadece:GÜNAYDIN!!! derler..
Ama bir tek kişi bu konuşmaları duymuştur...

Evt arkadaşlar quizimz olucağı için ona çalışıcam biraz ama vakit buldukça böyle yazıcam..
Acaba kim duymuş olabilir konuşmaları,ekrem ve cenker sevilin ayçine sakın söyleme dediği şeyi öğrenecekler mi?Hepsi ve dha fazlası szin yorumlarınızdan sonra ilk bölüm gibi bol bol yorum bekliyorum sizlerden:))İnşallah bunuda önceki gbi beğenirsiniz...Hepinize iyi okumalar!!! Very Happy

En son sunny tarafından Cuma Mart 11, 2011 1:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 2:01 am Paylaş

çoooooooooook güzel olmuş devamını bekliyorum =)
yagmurr
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
yagmurr
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 148
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 160
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 2:04 am Paylaş

çookk güzel olmuş devamm Very HappyVery Happy
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 2:14 am Paylaş

bekliyorum cnm dwmını
meltem yilmaz
Üye
 Üye
meltem yilmaz
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : -*-*-*-ÜmiTürkü sizi çok seviyorum-*-*-*-*-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 2:45 am Paylaş

Umarm cnm yeni bir pc alır almaz ilk işim senaryo açmak olucak zatn:) bölüm de çok çok güzel olmş .ekremle cenker duymadıgına göre zeynep duymuş olabilir.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 4:03 am Paylaş

İnşallah yeni pc alnca seni de bu tozlu ve zorlu senaryo yollarında görürüz..Seneryo için ise belki zeynep ya da başka biri de olabilr bakalım görücez..Ayrıca biz birbirimize bnziyorsak ben snden çok orjinal fikirler bekliyorum.Yani şahsen bn klişelerden hoşlanmam ama yine de etkilenirim.. Very Happy
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 4:16 am Paylaş

Süper olmuşşş...
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 4:17 am Paylaş

yeni okuyucu çok güzel yazıosun dewamını bekliorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 6:06 am Paylaş

Yorumlar için teşekkürler ama zamanım olursa yeni bölümü yazmaya çalışacağım...Very Happy
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 6:55 am Paylaş

devam
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 746

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 8:15 am Paylaş

SÜPER OLMUŞ CNM ELLERİNE SAĞLIK
BENCE ZEYNEP DUYMUŞTUR EKREMLERE SÖYLER Bİ PLAN YAPARLAR VE SEVİL GİTMEZ
DEVAMINI BEKLİYORUM(Z)
meltem yilmaz
Üye
 Üye
meltem yilmaz

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptySalı Ocak 18, 2011 9:51 am Paylaş

Saol canm ama ben ç.t devamı gibi degil başka senaryo yazmayı düşünüyorum açınca okursan svnirm bu arada gerçek adın ne?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 12:10 am Paylaş

Bişi deil dediğim gibi senden güzel şeyler bekliyorum..Adım suna sennde meltemdir muhtemelen...Very Happy
meltem yilmaz
Üye
 Üye
meltem yilmaz

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 1:20 am Paylaş

memnun oldm suna tahmin etmiştm zaten ama direk suna mı diye sormak istemdm belki diegildr diye benimkide meltem Very Happy yeni bölümü ne zamn yazarsn merak ediyorm gerçikten Very Happy
kubrakaya
Üye
 Üye
kubrakaya
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 50
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 50
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 18/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ümitkolikk

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 1:40 am Paylaş

çok gzl devamm etttt

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki