Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
Avi€
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Avi€
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10457
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1990
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : sanane:P
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 9:54 pm Paylaş

güzel yazmışsısn Very Happy yeni bölümü bekliyoruz .. Very Happy
_kader_
Deneyimli
Deneyimli
_kader_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1097
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ben sevil ekreme bayılıyorum yaaaa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 12:04 am Paylaş

çok güzel dewam.................
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 12:26 am Paylaş

yb ne zaman ?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 3:23 am Paylaş

Arkadaşlar yakında yb'le tekrar karşınızda olucam yorumlarınız için teşekküler dha fazla yorum yaparsanız bundan sonraki bölümlerde de sizin fikrlerinizden yola çıkarak yeni şeyler yazabilirz herkes yorum atsın lütfen...Yorum atan arkadaşlara tekrar teşekkürler... Very Happy
zeki doktor
Forumcu
 Forumcu
zeki doktor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 498
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 513
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : gaziantep
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hadi kalk gel bul bir bhane birazcık heves biraz cesaret ilk günkü gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende EMANET..
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 3:38 am Paylaş

devam süper gidiyo bence cenkerle ayçinin hayatındada biraz değişiklik yap sadece melihe yakalanma durumları olmasın
sevil ve ekrem barışsın sonuçta barıştıran zeynep olacağı için ekremle daha yakın olacaktır sevilde bunları kıskansın dizideki gibi tatlı kıskançlık krizlerine girsin:D
Tuqßækrem
Deneyimli
Deneyimli
Tuqßækrem
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1922
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1367
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 07/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Acılara gem vura vura Direniyorum Yokluğuna... ÜMit<3<3

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Ocak 27, 2011 3:48 am Paylaş

güzel devamm yb
http://www.handesoral.org
_kader_
Deneyimli
Deneyimli
_kader_
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1097
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ben sevil ekreme bayılıyorum yaaaa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Ocak 28, 2011 6:31 am Paylaş

ekrem ve sevil barışsın..........cenker ve ayçin dahada renklensin neşet bizimkilere hayatı zulum etsin :D
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ocak 29, 2011 11:50 pm Paylaş

yb yok mu ?
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 746
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPaz Ocak 30, 2011 1:30 am Paylaş

EKREM ve SEVİL barışsınlar AYÇİNve CENKERİN hayatı biraz daha heycanlı olsun yb yi merakla bekliyorum(ZZZZ)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 04, 2011 10:22 am Paylaş

Arkadaşlar 15 tatilde çok ödev verdikleri için çok fazla b.sayara giremiyorum o yüzden yazamadım ama en kısa zamanda devam edicem tekrar yorumlar için teşekkürler...Very Happy
safiye__
Üye
 Üye
safiye__
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 62
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 64
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : gaziantep
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : neden ya :((

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 05, 2011 1:23 am Paylaş

yeni okuyucu=)
dewam et cnm süpper .)[b]
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyÇarş. Şub. 09, 2011 11:49 pm Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.En son zeynebin ekrem ve sevile bir planı vardı...Evet zeynepte sonunda ekremle sevilin yakasından düşmeye ve onları barıştırmaya çalışır ve bir plan yapar.Zeynep boğaz kenarında bir yer ayarlar ama yemek değildir.Havai fişek gösterisiyle beraber ekrem ve sevile süpriz yapar yanlız bundan sadece ayçin,cenker ve cihanın haberi olur ekrem ve sevilin hiç bir şeyden haberi yoktur.Zeynep derste ayçine bir kağıda''Çıkışta sen,ben,cenker ve cihan konuşmamız gerekiyor sakın sevil ve ekreme bişi söylemeyin yazıyordur.Bunu ayçinin masasına koyar ve;
Ayçin:Kızım noluyo ya sen bizim iletişim araçlarımızıda çalmaya başlamışsın hayırdır.?
Zeynep:Ya ayçin bir sus allah aşkına ya cenker ve cihana söyle çıkışta sizinle konuşacak çok önemli bir şeyim var.
Ayçin:Neymiş o?
Zeynep:Çıkışta konuşuruz.
Ayçin:İyi tamam.Ayçin bunu cenkere söyler ve cenkerde cihana söyler ve ders biter.
Neşet:Verdiğim coğrafya ödevlerinide yaparsınız umarım zahmet olucak ama...
Ekrem:Hocam ne zahmeti ya elimize mi yapışçak sanki.
Sevil:Pardon ama sen ödevi japon yağıştırıcısı sandın galiba hani senin ödevlerle,derslerle ve üniversiteyle pek ilgin olmadığı için doğru öyle zannetmen çok normal...
Ekrem:Asıl sen kendine bak kesin o yapıştırıcılarıda sen üretmişsindir.
Sevil:Allah allah...ben nasıl üreticem iyi misin sen?
Ekrem:Hani senin gözler japon ya ondan dolayı kan çeker.Very Happy)))
Sevil:Hahaha benim ellerim bir şey çekiyor ama o da japonya değil senin o yanakların çok güzel bir tokat yapıştırırım o zaman japonu,çini,tokyoyu görürsün...
Ekrem:haaaaaaa tabi tabi...:/
Neşet:Aman tamam be...Ekremcim sen bir lare yap tamam mı madem çok meraklısın eline bile yapışmaz o zaman yarın ilk senden alalım ödevi tamam mı?
Ekrem:Hıııııı...iyi tamam hocam.
Neşet:Hadi hadi dışarı.
E,S,A,C,C,Z:İyi günler hocam.
Zeynep:Baba benim biraz işim var sonra görüşürüz.
Neşet:Tamam fazla geç kalma.
Zeynep:Tamam
Sevil:Benim eve gitmem lazım görüşürüz.
A,C,C:Görüşürüz.
Ekrem içinden görüşürüz sevil...Sad(der.
Neyse ekremde evine gider.Ve sonra ayçin,cenker,cihan zeynebi beklerler.
Cihan:Ne dicekmiş ki bu bize?
Ayçin:Bilmiyorum bir gelsin o zaman görürüz.
Cenker:İnşallah yine sinirlerimizi bozmaz.
A,C:İnşallah
Zeynep gelir.
Ayçin:Ne var ne oldu niye bu kadar bekletiyorsun bizi?
Zeynep:Sizinle konuşacaklarım var.Hadi gidelim.
Ayçin:Ne söyliceksen burda söyle.
Zeynep:İyi o zaman ekremle sevili barıştırmak istiyorum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Ayçin:Nee sen mi ekrem ve sevili barıştıracaksın hayret hangi dağda kurt öldü?
Cenker:Evet ne oldu da sen ekremle sevili barıştıracaksın?
Cihan:Ya bir durun merak ettim anlatsın neymiş?
Zeynep:Saol cihan.Neyse ya sevil ve ekremin barışması lazım o yüzden bende onlara bir plan hazırladım ama sizin yardımlarınız olmadan asla!!
Ayçin:İşin içinde sevil olmasaydı ben sana biraz zor yardım ederdim ama dua et sevil var.
C,C:Aynen
Zeynep:Tamam tamam şimdi planımı anlatıyorum.Cenker sen sevili ayçinin telefonundan mesaj atıp ayçin bir kaza geçirdi hastahanede çok acil gel diye bir mesaj at.
Ayçin:Ya ben niye kaza geçiriyorum şimdi.Tövbe tövbe...
Zeynep:Ya ayçin gerçekten değil sevili verdiğimiz adrese getirmek için yazıcak.
Ayçin:Haaa tamam.
Zeynep:Sonra cenker sen yine ekremin yanına gidip ayçin hastahanede diye onu benim dediğim mekana geitreceksin.
Cihan:Eee benle ayçin ne yapıcak?
Zeynep:Sizde bana yardım edin mekanı ayarlayıp onlara güzel bir süpriz yapalım.
A,C,C:İyi tamam.
Cenker:Ben ekremi ne zaman alıyım?
Zeynep:Ben sana mesaj atrım sen o zaman al.
Cenker:Tamam
Zeynep:Hadi cenker sen ekremlerin evinin önünde bekle ekrem bir yere filan gider o zaman alır gelirsin onun dışında benden haber almadıkça sakın ekremi alma.
Cenker:Tamam o zaman ben gidiyorum.
Ayçin:Hadi iyi şanslar..Very Happy
Cenker.Very Happy
Zeynep:Hadi bizde gidelim.
A,C:İyi tamam hadi.
O sıra da sevilde eve ulaşmıştır ve artık yavaş yavaş toplanmışlardır ama bu sevili gittikçe üzmeye başlamışıtır.
Ekrem de evde sürekli sevili düşünmektedir ve hatta doğru düzgün bir şey bile yiyememektedir.Ama buna çok üzüülen ablası nisanur da bişiler düşünmeye başlar.Ve ayçini aramaya karar verir.
Ayçin:ZIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRR aaa telefonum çalıyor.Alo?
Nisanur:Ayçin merhaba ben nisanur.
Ayçin:Haa efendim nisanur?
Nisanur:Ayçin ekrem çok üzgün bişiler yapmamız lazım seville barışması lazım evde ruh gibi dolaşıp duruyor.
Ayçin:Bizde tam onu hazırlıyorduk.
Nisanur:Nasıl yani?
Ayçin:Ya zeynep bir plan kurdu ekrem ve sevili barıştırıcaz.
Nisanur:Zeynep plan mı kurdu hayret!!!..Neyse e benim yapabileceğim bişi var mı?
Ayçin:Yok çok saol bişi olursa biz sana haber veririz.
Nisanur:Tamam bana da haber verin görüşürüz.
Ayçin:Tamam görüşürüz.
Zeynep,ayçin ve cihan çok güzel bir yer bulup orayı düzenlerler.Cenker de ekremlerin evini izlemeye devam eder ve hazırlıklar bitmiştir.Zeynep cenkeri arar ve cenker ekremi almaya gider.Ayçin ise telefonundan cenkerin ağzından sevile mesaj atar.aynı anda ekrem kapıyı açar sevilde telefonuna gelen mesajı...

Evet arkadaşlar bakalım bu muhteşem ikili barışacak mı,sevil ekreme babasının yaşadığını söyleyecek mi,ekrem sevili barışmaya ikna edecek mi?Hepsi ve daha fazlası sizin yorumlarınızdan sonra...Herkese iyi okumalar...Very Happy))
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 10, 2011 12:06 am Paylaş

süper olmuş devamm =)
küçük cadı
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
küçük cadı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6593
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4042
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : ANKARA

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 10, 2011 12:17 am Paylaş

dvm özldk vlla nrdsn kzm
http://forum.emreaydin.org/
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 10, 2011 12:19 am Paylaş

Burdayım anca ödevlerden vakit buldum bol yorumlardan sonra yazıcam bnde sizleri özledim.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 10, 2011 12:23 am Paylaş

yb gelsin artık
neslihan
Yeni Üye
Yeni Üye
neslihan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 23
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 23
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyPerş. Şub. 10, 2011 1:44 am Paylaş

bunca aradan sonra bir bölüm daha gelir....
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:09 am Paylaş

Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Zeynep,Ayçin,Cenker ve Cihan planlarını uygulamaya devam ederler.Cenker ekremi alıp ayarladıkları yere götürür.Ekremlerin zili çalar ve kapıyı ekrem açar.
Ekrem:Cenker noldu daha 1 saat önce beraberdik çok mu özledin beni oğlum.?Very Happy
Cenker:Ya ekrem saçmalama ben seni bir yere götürmek için geldim.
Ekrem:Nereye?
Cenker:Gittiğimizde görürsün.
Ekrem:Oğlum ne öyle gizemli havaları ben bilmediğim yerlere gelmem kaçırırlar sonra beni...Very Happy
Cenker:Abi sen bi sus git yukarı giyin gel ben burda bekliyorum.
Ekrem:Oğlum nereye gidiyoruz kimin düğünü var ki giyin diyorsun?
Cenker:Sevilin abicim oldu mu?
Ekrem:Neeeeeeeeeeeee sevilin mi oğlum bak şaka yapıyorsan hiç komik değil kim lan bu çocuk kim?: :x
Cenker:Ya oğlum şaka yaptım ama sen yine giyin çünkü gittiğimiz yere sevil de gelicek.
Ekrem:Anammmmmmm sevil mi geliyor o zamnben hemen giyinip geliyorum sen bekle burda.
Cenker:Tamam hadi çabuk.
Sevil de gelen mesajı okur ve heyecanlanır''Ayçin Allahım inşallah ona bişi olmamıştır.''Diye dua etmeye başlar ve ağlamaklı gibi yola koyulur o arada cenkeri arar.
Cenker:ZIRRRRRRRR.Telefonum çalıyor.Eyvah sevil arıyor nasıl cevap vericem ben şimdi dur sesimin tonunu biraz üzgün bir ton yapayım.Alo sevil...
Sevil:(üzgün ve heyecenlı bir şeklide)Alo cenker noldu ayçine nerdesiniz şimdi?
Cenker:Ya ayçine araba çarptı biz şuan ambulanstayız hangi hastanede olduğumuzu ben sana mesaj atarım.
Sevil:Tamam ben zaten yoldayım neresi dersen o zaman gelirim.
Cenker:Tamam görüşürüz.
Sevil:Allah allah cenkerin sesi sanki sakindi benim bildiğim cenker konuşamaz hatta 40kere kusmuş olurdu ama neyse... :?:
Cenker:Allahım valla sevenleri barıştırmak için yalan söyledim nolur günah yazma ayçini de koru allahım amin..
Ekrem:Geldim oğlum hadi gidelim.
Cenker:öhööö oğlum bune ya parfüm şişesiyle banyo mu yaptın anlamadım ki. 😢
Ekrem:Aman be oğlum ya ne var hem sevil de geliyormuş biraz güzel koku hiç te fena değil.
Cenker:Tamam ekrem çok güzel olmuşsun hadi gidelim bir an önce.
Ekrem:Ya oğlum sen hala nereye gittiğimizi söylemiyorsun.
Cenker:Sabret biraz az kaldı.
Ayçin,zeynep ve cihan da son rütuşları bitirdikten sonra yerlerini alırlar.
O yer aslında ekremin sevili yemeğe götürdüğü yerdir.(Boğaz kenarında)
Sevil ise çaresizce cenkerden gelen mesajı bekler ama o arada da aklına sürekli kötü şeyler gelir.Neyse ki cenker mesaj atar.''Sevil biz hastaneye geldik çok karışık bir yerde olduğu için seni gelip ben alıcam sen verdiğim adrese gel ve geldiğin de beni çaldır ben de gelir seni alırım.
Sevil:Ay çok şükür mesaj geldi.mesajı okur ve o adrese doğru yol alır.Ekremle cenker ise o yere ulaşmışlarıdır ve cenker birden kaybolur.
Ekrem:Anammm ben burasını biliyorum sevili getirmiştim ben buraya noluyo ya...der ama yanında cenker yoktur ve etrafa bakınmaya başlar ama bulamaz.O sırada sevilde gelmiştir aynı yere ve birden çarpışırlar.
S,E:Pardon.derler.

Evet arkadaşlar bakalım bu ikilimiz birbirlerini görünce ne yapacaklar?Hepsi ve daha fazlası sizin yorumlarınızdan sonra herkese iyi okumalar...Very Happy

***Lütfen bol bol yorum atın!!!
diloos34
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
diloos34
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 270
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 253
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Öyle tuhafdır kii . . Bir insana vazqéçiLméz oLduqunu hisséttirdiqiniz dé iLk vazqéçecéqi kişi siz oLursunuz . . . !

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:16 am Paylaş

BakaLım ne yapacakLar şimdii .d
Devam canım : )
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:19 am Paylaş

süper olmuş cnm =)
~DişiAslan~
Moderatör
Moderatör
~DişiAslan~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4445
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : yatılığagelcengaliba.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : payabılıklı~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:31 am Paylaş

Ay napcaklar?
Çok Güzel Olmuş (=
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:43 am Paylaş

ekrem sevinir ama sevil sinirlenebilir
biliyosunuz sevil biraz inatçı
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 4:44 am Paylaş

çok gzl olmuş
dvm cnm Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 7:26 am Paylaş

Çok saolun ama lütfen herkes yorum yapsın daha fazla yorum olursa daha iyi olur bu arada yeni bölüm en kısa zamanda sizlerle olacak...
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 11, 2011 7:28 am Paylaş

M.ÇAĞATAY TOSUNUN ŞOK AÇIKLAMALARI:
17. bölüm ile karşımızdaydı. Dizinin sezon finaline mi yoksa tamamen mi finale girdiği hakkında net bir görüş yoktu. Fox Tv’de sezon finali olarak gözüküyor, Çakıl Taşları resmi sitesinde final olarak geçiyor. Böyle bir dizinin yayından kalkacağına inanmak güç. Herşeyden önce reyting ölçümleri ne kadar gerçeği yansıtıyorki. Evinde reyting ölçme aleti olan sayılı kişiye bakarak çok da başarılı bir sonuç alınacağı söylenemez. Gerçek reyting halktan alınan destektir. Bunun yanında gerekli yerlere atılan mailler de mutlaka etkili olmuşki. Çakıl Taşları dizisi bitmeden devam edecektir. Gerek FOX TV’de gerekse başka bir kanalda hayranlarıyla buluşmaya devam edecektir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen, diziye sahip çıkan, bu dizinin gerçek sahipleri olan sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz.Oyuncular aslında onlara kızmamak elde değil ama inanıyorum izleyicileri kırmayıp gittikleri dizileren çakıl taşlarına döneceklerdir.. M.ÇAĞATAY TOSUN

Arkadaşlar bunu ben gördüğümde inandım ama yine de doğru olup olamdığını bilmiyorum.Ama inşalllah çakıl taşları devam eder...Very Happy)

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 16 ... 29  Sonraki