Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyCuma Şub. 11, 2011 7:51 am Paylaş

inş doğrudur
teşekkürler cnm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 10:30 am Paylaş

Bişi değil ama inşallah olur biz ne kadar sevinsek sevincimiz kursağımızda kalıyor çünkü...Very Happy
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1238
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 746
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 10:33 am Paylaş

İNŞ DOĞRUDUR CNM YA
BİLGİ NERDEN
EVET AYNEN OLE OLUYO SEVİNİYOZ SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALIYO
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 10:54 am Paylaş

Valla bana da facebooktan geldi o mesaj ama yalan da olabilir doğruda malesef yine üzülen biz oluyoruz...Sad
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 10:55 am Paylaş

YALANMIŞ ZATEN
neslihan
Yeni Üye
Yeni Üye
neslihan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 23
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 23
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:01 am Paylaş

yalan habermiş açıklama yapıldı facede
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:03 am Paylaş

Ee doğru olsaydı yanlış olurdu zaten..Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyPaz Şub. 13, 2011 2:34 am Paylaş

yb ne zaman ?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyPaz Şub. 13, 2011 5:03 am Paylaş

en kısa zamanda yeni bölümü yazıcam arkadaşlar ama lütfen biraz fazla yorum yapın yorumlar az...:/
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 2:23 am Paylaş

Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Sevil ve ekrem çarpışmıştı ve orada bitirmiştik.Sevil ve ekremde çok şaşırmışlardır.Ama sevil sinirlenip;
Sevil:Sen neden geldin hem ayçine noldu iyi mi şimdi?
Ekrem:Nolmuş ki ayçine daha demin cenkerle beraberdik hiç öyle bişi demedi.
Sevil:Nasıl demedi ya bana mesaj attı sonra ben onu aradığımda bna bu adresi verip gelmei söyledi ayrıca ayçine araba çarpmış...Sad
Ekrem:Neeeeeeee nasıl yani şimdi iyi mi durumu?
Sevil:Bilmiyorum hem senin yanında nasıl oluyor cenker.Sevil biraz düşünür ve bulur.
Sevil:Ya sen ne kadar yalancısın ya birde ayçin kaza geçirdi deyip kandırıyorsun beni..Sad
Ekrem:Ne kandırması sevil ne diyosun sen?
Sevil:Ekrem bak bana yalan söyleme senin planındı dimi bu sen ayarladın ayçini cenkeri..
Ekrem:Hayır sevil ya benim bişi ayarladığım yok cenker beni evden aldı buraya getirdi benim bişiden haberim yok.
Sevil:Tabi tabi sen onu benim külahıma anlat.
Ekrem:Valla ya yemin ederim benim bişiden haberim yok.
Sevil:Tamam ben gidiyorum madem her şey dolapmış o zaman bittiğine göre
ben gidiyorum.
Ekrem:Ya dur bari ben seni eve bırakayım.
Sevil:İstemez ben kendim giderim.
Ekrem:Sevil neden böyle yapıyorsun bırak ben götüreyim hem hava kararıcak.
Sevil:Off tamam yaa..
Ekrem:Tamam hadi gidelim.Sevil ve ekrem tam çıkacakken zeynep,ayçin,cenker ve cihan önlerine çıkarlar.
Ayçin:Ya yeter artık ya bakın kaç ay oldu niye böyle yapıyorsunuz.
Sevil:Ayçin ve siz ne işiniz var...Haa siz yaptınız dimi bunu ya nasıl..
Cenker:Evet biz yaptık sizin barışmanız için..
Zeynep:Sevil ekrem biliyorum size bir sürü şey yaşattım bunun için çok özür dilerim ikinizden lütfen barışın artık.
Sevil:Hayret noldu sana zeynep başına saksı falan mı düştü sen bizi düşünürmüydün?
Zeynep:Evet düşünürdüm hadi siz şimdi doğru içeri gidiyorsunuz tamam mı?
Ekrem:Niye ki?
Cihan:Eee içerde oturun bir konuşun belki bir orta yol bulunur ha?
Sevil:Hayır cihan hiç bir yol bulunmaz ve ben ayrıca barışmayı da düşünmüyorum.
Ayçin:Niye sevil neden ya inadın batsın emi...
Sevil:Ayçin bunu inatla alakası yok ben barışmak istemiyorum artık herkes yoluna gitsin tamam mı?Sizlerde uğraşmayın daha fazla...
Ekrem:Evet sevil haklı olmayacak dua'ya amin denmez.
Sevil hem üzülür hem sinirlidir.Ve arkasını dönüp gider.Ekremde çok üzgün bir şekilde;Arkadaşlar hepinize teşekkürler ama bir daha böyle bişi yapmayın olmuyor işte uzatmanın bir alemi yok hadi görüşürüz.Sad(
Z,A,C,C:Görüşürüz..Sad(
sevil ve ekremin yolda yürüdüğü dakikalarda ver o güzel gözlerinden birini şarkısı çalar.
Ayçin:Off ya bu da elimizde patladı nolucak şimdi?
Cenker:Evet ya nolucak bunlar bir daha nasıl barışacaklar?
Zeynep:Arkadaşlar merak etmeyin ya eminim barışacaklar.
Cihan:Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsun?Tabi senin bu işlerde usta olduğunu unuttuk pardon dimi?Zeynep üzülmüş ve kendine de kızmıştır ama yapılacak bir şey yok gibiyken birden aklına bir şey gelir...

Acaba o şey nedir?Sevil ve ekrem barışacaklar mı yoksa sevil hiç bir şey olmamış gibi gidecekmidir izmire?Hepsi ve daha fazlası sizin yorumlarınızdan sonra...Biraz kısa olablir arkadaşlar zamanım yoktu...Neyse herkese şimdiden iyi okumalar...Very Happy))

BÖLÜM SONU 19.Bölümde görüşmek üzere...Very Happy)
ümit_kantarcılar
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ümit_kantarcılar
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 152
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/01/11

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 2:34 am Paylaş

illk yorum benden olsunn çokk güzell devamm
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 2:39 am Paylaş

süper olmuş devam devam yb yi ne zamna yazarsın
~DişiAslan~
Moderatör
Moderatör
~DişiAslan~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4445
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : yatılığagelcengaliba.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : payabılıklı~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 2:42 am Paylaş

Güzel Olmuş (=
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 4:04 am Paylaş

çok güzel olmuş
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 4:40 am Paylaş

çok güzel olmuş dvmını bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 5:54 am Paylaş

Arkadaşlar en kısa zamanda yeni bölüm elinizde olur yorumlar için teşekkürler ama daha fazla yorum yazarsanız memnun olurum...Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyÇarş. Şub. 16, 2011 9:38 am Paylaş

Çooook çok çok çok güzel devam =)
BusEkrem*
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
BusEkrem*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 138
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümit'imin olduğu yerden <3
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - / - <3 Ümit İ. Kantarcılar <3 - / - Love Youu ~

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 1:56 am Paylaş

Devam
http://umitkantarcilarlove.blogcu.com/
ümit_kantarcılar
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ümit_kantarcılar
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/01/11

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 4:45 am Paylaş

devamm yaaaaaaaaaaaaaaa
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyPerş. Şub. 17, 2011 6:23 am Paylaş

Arkadaşlar yeni bölümü yarın ya da haftasonu yazmayı düşünüyorum.Yorum atan herkese teşekkürler...Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 2:09 am Paylaş

19.BÖLÜM:
Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Zeynebin aklına bir B planı daha gelmiştir.Ama bu sefer kimseden yardım almayarak yapacaktır.
Ayçin:Ne düşünüyorsun sen?
Zeynep:Hiç,hiç bişi düşünmüyorum.
Cihan:Neyse ya benim eve gitmem lazım sonra görüşürüz.
A,C,Z:Tamam görüşürüz.
Ayçin:Cenker bende gidiyorum hadi görüşürüz zeynep saol yine de o kadar uğraştın.
Zeynep:Önemli değil zaten herşeyi ben yapmıştım düzeltmekte bana düşerdi ama olmadı.
Cenker:Ee napalım canım biz elimizden gelin yaptık olmayınca olmuyor.
Ayçin:Aslında olurda işlerine gelmiyor ikiside inatçı keçi hele sevil...
Cenker:Ekreminde ondan kalır yanı yok yani,Neyse zeynep hadi görüşürüz.
Zeynep:Tamam görüşürüz.Der ve herkes evlerine dağılmıştır.Sevil ve ekrem ise birbirlerini düşünürler ama sevil 2 kat daha fazla acı çekiyordu ekremdense.Ekrem ise seville geçirdiği günlerin hayalini kurarak sevili hatırlıyordu.Zeynep te eve gelmiştir ve o meşhur B planı için gün sayıyordur.Ayçin ve cenker için ise herşey tam güllük gülistanlık değildir cenkerin Ayçinin babası melihe olan korkusu daha bitmemiştir.Cihan için herşey aynıydır ama sanki zeynebe karşı bişiler vardı içinde acıma duygusu mu,Kızgınlık mı yoksa hiç tahmin edemediği şey ... o muydu?Cihan bunları çözmeye çalışırken gün çoktan bitmişti.
Ertesi gün;
Herkes yine her zaman ki gibi neşetin evinin önünde bekliyorlardır.Ekrem sürekli sevile bakar.Sevil ise ekremin ona baktığı bilir ama bir türlü ekremin gözlerine bakamaz çünkü o anda tekrar bişiler olupta ekremi barakamaz diye çok korkuyordur.Neşet ise her zaman ki gibi hadi bakalım ağustos böcekleri içeri der.(Aylardan Ağustos olmasa bile onun mecaz anlamından dolayı yazdım.)Neyse herkes suratları sirke satarak içeri girer.
Neşet:Ne bu haliniz?
Ayçin:Yok bişi hocam.
Neşet:Madem yok bişi o zaman coğrafya ödevlerinizi açın bakalım kimler yaptı kimler yapmadı.
Hiç kimseden ses yoktur ama ödevi yapmayan da yoktur sadece hiç bişi konuşmadan öylece durmak istiyorlardır.Neşet bu duruma bir anlam verememişse de yinede ders anlatmaya devam eder.Ders bitmiştir.Sevilin içini çok büyük bir hüzün kaplamıştır çünkü yarın izmire gidiyorlardır.Herkes evlere dağılmıştır.Sevil eve geldiğinde ise bavulların kapının önünde olduğunu görür artık herşey gitmeleri için hazırdır.Babası Hüseyin tekrar sevile sorar.
Hüseyin:Sevil kızım bak tekrar soruyorum gerçekten gelmek istiyormusun izmire?
Sevil:Biraz düşünür ve evet baba gerçekten gelmek istiyorum.
Hüseyin:Peki kızım o zaman yarın akşam gidiyoruz sende hocan ve arkadaşlarınla vedalaş.
Sevil bu yanını hiç düşünmemişti işin.Ama başka türlüsü de olmazdı.Onları öyle yüz üstü bırakıp gidemezdi.Hele ki ekremle vedaşacağı aklına geldiğinde çok kötü oluyor ve bunu nasıl yapacağını bilmiyordu.Böyle böyle bir gün daha bitmişti.Sevil sabah kalkmak istemiyordu.Çünkü bu onun şu ana kadar yaptığı ve yapacağı en zor ve önemli konuşması olacaktı.Yine herkes Neşetin evinde toplanmıştır ama bir eksik vardır...Sevil.Neşet içeri çağırırken sevili sorar ama kimseden net bir yanıt alamaz.Sonra geç kalmıştır düşüncesiyle içeri girerler.Çok geçmeden kapı çalar gelen sevildir kapıyı zeynep açar.Ve sonrası...

Bakalım sevil ile zeynep nasıl konuşacaklar?Sevil neşete ve diğerlerine her şeyi nasıl açıklayacak?Zeynebin planı ne olacak?Hepsi ve daha fazlası sizin yorumlarınızdan sonra...Herkese şimdiden iyi okumalar...Very Happy)
elfays
Deneyimli
Deneyimli
elfays

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 3:11 am Paylaş

süper süper süper süper süper
ellerine sağlık canım valla çok merak ettim nolrsun yeni bölümü koy lütfen
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 3:15 am Paylaş

süperrrrrrr olmuş cnm
devammm
ybyi merakla bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:04 am Paylaş

Çok saolun teşekkür ederim ama yorumlar çok az biraz daha fazlalaşsın söz yazıcam yb'ü. Bu arada tahminlerinizi de alıyım?Very Happy
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 4 EmptyC.tesi Şub. 19, 2011 5:09 am Paylaş

süper barışsınlar haddiii...

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 16 ... 29  Sonraki