Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 4:27 am Paylaş

dewam
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 4:37 am Paylaş

bende araya girmiş gibi olcam ama bende söylim ismimi beninki de duygu
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 4:38 am Paylaş

çakıltaşlarıkolik demiş ki:
SELİNAY CNM

Tanıştımıza memnun oldum selinay.:)Bu arada yorum atan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 4:41 am Paylaş

ümitim♥türküm demiş ki:

Olur mu öyle şey ben seninle de tanıştığıma memnun oldum duygu.Duygu diyorum ama inşallah kızmazsın gelçi ben sana sormuştum ama olsun.Tekrar hepinizle tanıştığıma memnun oldum.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 5:06 am Paylaş

sunny demiş ki:
ümitim♥türküm demiş ki:

Olur mu öyle şey ben seninle de tanıştığıma memnun oldum duygu.Duygu diyorum ama inşallah kızmazsın gelçi ben sana sormuştum ama olsun.Tekrar hepinizle tanıştığıma memnun oldum.Very Happy
suna bende tanıştımıza memnun oldum. yok canım niye kızım içinden ne geliyorsa onu söyle benim için hiç farketmez zaten bende okadar büyük sayılmam. :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 5:07 am Paylaş

Arkadaşlar babamlar sorun çıkardıkları için yb bugün yazamıcam malesef ama yarın mutlaka yb yazıcam lütfen kusura bakmayın.:/
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 5:17 am Paylaş

yok canım kusura bakmayız bizimde biraz anlayışlı olmamız lazım ne zaman desek yazıyorsun yarını bekleriz
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 5:48 am Paylaş

Anlayışınız için teşekkür ederim yarın mutlaka yazarım..Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 6:41 am Paylaş

yarını merakla bekliyorum cnm =)
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPaz Mart 20, 2011 7:39 am Paylaş

yarın yb bekliyorum(:
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 2:45 am Paylaş

memnun oldum suna memnun oldum duygu.yok cnm hiç araya girer gibi olur mu?tanışmış oldukk.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:07 am Paylaş

Evet bu arada kızlar yb bitmek üzere isteyen olursa koyucam.Kimler istiyor?
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:09 am Paylaş

ben! :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:25 am Paylaş

Birkaç istekten sonra koyarım cnm tekrar teşekkürler.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:43 am Paylaş

sağol canım selinay bende tanıştımıza memnun oldum.yeni bölüm tabikide isteriz
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:44 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Ve sabah olmuştur.Ama ekrem bu sabah kabuslarla kalkmıştır.Ve çok korkmuştur.Sevil ise normal bir şekilde uyanmıştır ama sanki o da bişilerden dolayı husursuzdur.Ondan önce sevil erkenden kalkıp kahvaltıyı hazırlamıştır geriye sadece ekremi uyandırmak kalmıştır.
S:Ekrem hadi uyan artık bak geç kalıcaz.Tabi ekrem o sırada rüya görüyordur.Rüyasında kamilin adamları evi basmıştır ve ekremi çok kötü dövmüştür.Ama asıl ekremi üzen sevili kaçırmış olmalarıdır.O anda ekrem HAYIR diye uyanmıştır.Tabi sevil yanındadır ama o da biraz korkmuştur ekrem in bu haline.
S:Ekrem iyi misin?
Ekrem nefes nefese kalmış ama sevili yanında görünce biraz sakinleşmiştir.
E:İiyim:/
S:Noldu kabus falan mı gördün?
E:Evet ama bu kabustan da beter bişidi.
S:Ne gördün?
E:Iıı şey yani şey kaza falan yapıyorduk biz onu gördüm çok korktum.Tabi sevile bişi çaktırmamak için yine yalan söylemiştir.Ama sevil üzülmüştür.
S:Ekrem bak sakin ol ben buradayım sen de buradasın…
E:Sevil nolur beni bırakma lütfen.Der ve sevile sımsıkı sarılır.Tabi sevil önce biraz şaşırmış sonra o da sarılmıştır.
S:Bırakmıcağım ama sen de beni bırakma tamam mı?
E:Asla bırakmıcam seni asla.:/
S:Ekrem ben.
E:Noldu sevil evet sen?
S:Sseni.
E:Evet sen beni?
S:Seviyorum.:)Der ve direk mutfağa gider.Tabi ekrem de biraz şaşırmıştır.Ama sonra gülümsemiştir.Neyse biz bu muhteşem ikiliyi bırakalım.Bakalım ayçin ve cenker ne yapıyor.Ayçin hiç bişi yemiyordur artık aynı şekilde cenker de öyle.Dün ne kadar fark etmese de nergis kızının mutsuz olduğunu görür.Ve ayçine soru sormaya başlar tabi cevap alabilirse.
Ner:Ayçin kızım noldu hayırdır neyin var senin?
A:Hıı yo yok bişim.:/
Ner:Yok var bişi söyle.
A:Anne yok bişiym dedim üstüme gelme.:/
Ner:Peki kızım tamam.O anda ayçin ağlamaya başlar ve annesine sarılır.Nergiste ne olduğunu anlamaya çalışsa da ayçinle konuşmak ister.
Ner:Güzel kızım benim bak eğer nolduğunu söylersen ben belki sana yardımcı olurum.
A:Anne biz cenkerle ayrıldık.Sad
Ner:Neden?
A:Kavga ettik ben de ayrılmak istedim o da hiç bişi söylemedi ama kalbimi çok kırdı benim onu hiç affetmicem.
Ner:Ayçin bak aranızda geçenleri bilemem ama önce bir cenkeri dinleseydin be güzel kızım belki çocuk sana bir açıklama yapardı.
A:Anne cenker beni aldatmadı sadece kavga ettik ama kötü sözler söyledi bana karşı zaten ben ne söylersem söyliyeyim yanlış anlıyordu.
Ner:Bence sen yine de bir cenkerle konuş hem ben cenkerin seni ne kadar çok sevdiğini biliyorum yani mutlaka barışırsınız.
A:Bu sefer barışmıcam çünkü çok üzdü beni.
Ner:Peki kızım sen bilirsin ama bence yine bir cenkerle konuş.
A:Hayır anne ısrar etme konuşmucam biraz aklı başına gelsin.Der ve odasına gider hazırlanmak için.Cenker ise kahvaltı sofrasında yılbaşında kesilmeyi bekleyen hindiler gibi düşünüyordur.Naile bu durumun farkına varmıştır.
Na:Cenker oğlum iyi misin hiç bişi yememişsin?Ayy yoksa hasta mı oldun sen?
C:Yok anne hayır hasta falan olmadım.
Na:Ya o zaman neden yemiyorsun oğlum bişiler?
C:Canım istemiyor?
Na:Olmaz öyle şey zaten o zillinin ayy pardon şey ayçinin yanında dura dura çöp gibi kaldın bişi yemiyorsun.
C:Anneee bir daha ayçine bulaşma tamam mı istemiyorum.Bu evde bir daha ayçin adını duymak istemiyorum.:/
Mu:Oğlum noluyor sana?
C:Bişi olduğu yok…:/Der ve evden çıkar gider.Ayçin de aynı şekilde evden çıkmıştır.
Gelelim cihan ve zeynebe.Zeynep ise bugün güzel giyinmiştir.Dizden 4 parmak üstte bir önden pileli kot etek üste koyu turkuaz rengi ince bir bluz onun üzerine uzun(etekten 3 parmak yukarı olacak şekilde) koyu gri hırka altına da kalın koyu gri(füme)rengi çorap ayakkabı çok uzun olmayacak şekilde süet çizme siyah.Saçlarınıda dalgadır ama at kuyruğu toplamaıştır.(Bir örnek gerekirse küçük sırlardaki suyun saçı gibi.)Cihan normal gelmiştir.Ama aklında hala Zeynep vardır.Zeynebin aklında ise cihan vardır.Evet dönelim artık muhteşem ikilimize.Ekrem ve sevil büyük zorluklarla kahvaltılarını yapmışlardır.Büyük zorluklarla olmasının sebebi yemek yemek istememeleri.Sonra hazırlanıp onlarda yola çıkmışlardır.Ayçin çoktan gelmiştir.Arkasından cenker gelmiştir ama ayçin cenkerin yüzüne bile nakmaz oyalanmak için telefonuyla uğraşır.Sonra cihan gelir.Onların bu halini görünce aslında bir yandan sevgilisinin olmasınında iyi bir şey olmucağını bilir.Sonra sevil ve ekrem gelir yüzleri ikisininde gülüyordur ama bu mutluluk çok uzun sürmeyecektir.
S-E:Günaydın.Very Happy
A:Günaydın..:/
Ci:Günaydın
C:Günaydın.:)Der.Cihanın ama bu sefer aklı iyice karışır ekrem ve sevil gibi de olabilirler.Sonra Zeynep gelir herkese göre normal ama cihana göre anormal güzeldir.
Z:Günaydın herkese..Very Happy
Hepsi:Günaydın.Very Happy
Tabi o sırada yine neşet gelir ve bizim 6’sı bir yerdeyi içeriye çağırır.
N:Hadi bakalım prematüre beyinler içeri.Der ve içeri girerler.Ama ekrem artık nerdeyse isyan edecektir.
E:Ya sevil ya neden sen benim önümde değilsin.Sad
S:Ekremcim bak ayçin cenkerin önünde oturmak istemiyor o yüzden ben de bayılmıyorum yani orda oturmaktan.:/
E:Ya Allah Allah ya bir japonumla oturamıyorum nedir benim çektiğim ya offfffff offfffffff.Sad
S:Oflama ekrem ya hem ben senin çaprazındayım bu da bişi dimi?
E:Olabilir ama sen gözümün önünde olmayınca bende sanki etrafı göremiyorum kör oluyorum.:/
S:Yaa neyse sabah sabah senin nağmelerin yeter hadi bakalım herkes yerine.:/
E:Sevil ama…O sırada neşet ekremi görmüştür.
N:Ekrem şanti önüne dön oğlum kızdırma beni çocuğum hadi yakışıklım hadi behlülüm hadi.:/
E:Tamam hocam.:/
Der ve derse başlarlar.
N:Evet söyle bakalım ekrem şanti kimyada suyun formülü nedir?
E:Hııı hocam şimdi su sudur yani içilir,yemek yapılır.Formül olarakta şey di ya onu adı şey hah buldum Su2di.
N:Ekrem oğlum ben birgün senin bir soruya doğru cevap verdiğini görsem gözüm açık gidecek.
E:Hocam Allah korusun biz sizin gözünüzü kapatırız dimi cenko?
N:Oğlum sen manyak mısın?Neyse ekrem arkadaşınız yapamadığı soruyu yapmak isteyen?
Sevil elini kaldırmıştır.Neşet görür ve kaldırır.
N:Evet sefil.
S:Hocam suyun formülü H2O dur.Yani iki hidrojen bir oksijenden oluşur.
N:Aferin sefil.Very Happy
S:Saolun hocam.
N:Ekrem şanti sefili duydun dimi?
E:Duydum hocam ben zaten o konuşunca hep dinliyorum anladım.İsterseniz açıklıyayım.
N:İyi açıkla bakalım.:/
E:Suyun formülü H2O iki tane hidrojen bir tane oksijenden oluşur.
N:Aferin be sefil kızım benim yerime bundan sonra bir lare ekreme anlatırsın.
E:Aaa olur hocam sevil anlatır bana.Very Happy
S:Saçmalama ekrem.:/
N:Neyse neyse saçmalamayın derse devam ediyoruz.Der Bakalım nisanur ne yapıyordur.
Tabiî ki evde ütünün başındadır.Hüsne ise her zamanki gibi koltukta uyukluyordur.Süleyman ise iştedir ama birazdan sevil geleceği için yavaş yavaş toparlanıyordur.Ve bizimkilerin dersi bitmiştir ama yine kapıda hiç te güzel olmayan bir misafir onları bekliyordur.Bu misafir kamilin adamları tabi amaçları ekremi vazgeçirmek ama inşallah bunun sonu kötü olmaz.Hepsi dışarı çıkar ama adamları görünce şaşırmışlardır.
E:Ne işiniz var lan sizin burada?
Ka(Kamilin adamı):Ekrem sen misin?
E:Evet noldu?
Ka:Kamil baba seninle konuşmamızı istedi iş hakkında.:/
E:Ben ona söyliceğimi söyledim şimdi gidin aynılarını söyleyin babanıza.:/
S:Ekrem noluyor sen işten ayrılmadın mı neden hala bunlar peşimizi bırakmıyorlar.:/
Ka:Hadi kızım hadi işinize bize ekrem lazım.Der ve sevili itekler tabi erkem durur mu adama bir yumruk atar ve kavga başlar araya cihan ve cenkerde girer ama kızlar şaşkın şaşkın bakıyorlardır.Sonra en sonunda adamlardan biri belindeki tabancasını çıkarır ve bizimkilerin üstüne tutar.
Ka:Defolun lan.Sonra adam ekrem in üstüne tutar tabancayı.
E:Adamsan vurursun vur lan vursana.:/Adam iyice sinir olmuştur.Yavaş yavaş tetiği çekmek üzeredir.Ama sevil dayanamaz.
S:Ekrem bak nolur inat etme gidelim bu adamlar seni öldürücek ekrem lütfen.Sad
E:Olmaz sevil ben gidemem ama nolur kendine iyi bak tamam mı seni hiç unutmucam.Seni çok seviyorum bunu hiç unutma.Sad
S:Hayır ekrem geliyorsun ya hani söz vermiştin bana neden sözünü tutmuyorsun?Hani beni hiç bırakmıcaktın hani benim yanımda olucaktın?
E:Sevil nolur yapma böyle seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun ama.?
S:Ne aması ya madem beni o kadar çok seviyorsun niye yalnız bırakıyorsun?Neden?
E:Sevil lütfen git.Sad
S:Hayır gitmicem gerekirse beraber ölücez ama gitmicem.Sad
E:Sevil git diyorum sana(bağırarak)
S:Gitmicem işte gitmicem(bağırarak).
E:Cenker sevili hemn götürün buradan çabuk.
S:Hayır ben hiçbir yere gitmiyorum.
E:Ayçin,Zeynep hidi sevili alın çabuk.
A:Sevil canım bak söz ekrem gelicek nolur gidelim hadi lütfen.Sad
Z:Hadi sevil nolur yapma böyle.Sad
S:Hayır ya gitmicem.Der ama zorla bizimkiler kolundan tutup götürmeye çalışırlar.Tabi o sırada ekrem ve kamilin adamları birbirlerine laf dalaşına girerler ama adamların sinirleri iyice gevşemiştir.
E:Ne oldu niye vuramıyorsunuz?Çünkü elinize silah alınca kendinizi en güçlü insan görüyorsunuz ama insanda biraz yürek olucak burmak için?
Ka:Ne diyo lan bu?Bak oğlum bizim canımızı sıkma lan.
E:Sıkarsam ne olur lan?
Ka:İşte bu olur.Der ve tetiği çeker.O sırada sevilin ekremi itip kendi önüne geçer ve en büyük ses duyulur bir anda.’’Tak tak’’…………………………………….

Bakalım sevile ne olacak?Ekrem sevilin bu durumundan sonra ne yapacak?Nisanur ve doğan ne konuşacak?Cihan zeynebe açılacak mı?Süleyman yaptığı tek bir şey yüzünden ekrem ile barışacak mı?Hepsi ve daha fazlası 27.BÖLÜMDE.Herkese iyi okumalar ve bol bol yorumlar.Very Happy

Arkadaşlar bu arada bugün okuldaki arkadaşlara da sordum onlar doğan ve nisanur olsun dediler ama sizin istekleriniz daha önemli sizce doğan ve nisanur mu?Yoksa neşet ve nisanur mu?Siz seçin.

***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?(lütfen yazın.)

En son sunny tarafından Ptsi Mart 21, 2011 4:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:46 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm :D
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:54 am Paylaş

çoook güzel olmuş devaaaam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 3:55 am Paylaş

süper olmuş dvm
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 4:30 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
doğan nisanur olsun Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 4:38 am Paylaş

çok çok çok güzel olmuş
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 4:38 am Paylaş

çok güzel olmuş canım bence neşet nisanur olsun en koptum yerlerde küçük sırlardaki suyun saçı gibi bide hüsna yine herzaman koltukta uyuyordur
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 4:47 am Paylaş

süper ötesi olmuş cnm
bnce doğan ve nisanur olsun.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 5:17 am Paylaş

Hepinize çok teşekkür ederim bakalım doğan ve nisanur nasıl olucak?Peki sevil hakkında bir tahmin soruyorum sizce neler olur?
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 16 EmptyPtsi Mart 21, 2011 6:33 am Paylaş

ellerne sağlık cnm çokmgzl olmuş Very Happy

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
16 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Sonraki