Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 8:38 am Paylaş

Hepinize teşekkürler bakalım görücez kim olduğunu.

ümitim♥️türküm:çok güzel devam et sevillerin gördüğü çocuk inş ekremdir belki ekrem çalışırken sevil gelebilir eğer seneryoları karıştırmıyorsam zeyenp sevile cihanı sevdiğini söyleyebilir bir yerde hoşlandını söyleyecekken biz senle kanka olalım demişti inş karıştırmıyorumdur bu seneryodur.

Yok hayır karıştırmıyorsun bu senaryo o.Tahminler biraz yakın arkadaşlar ama daha ilginç ve bir o kadar komik bölümler sizlerle olacak 22.Bölüm devamı,23 ve 24.Bölümler şimdilik öyle tabi onlarıda yazmam için yorum lazım inş yorumlar fazla olur yoksa bu sefer üzülerek final yaparım artık.Sad
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 8:47 am Paylaş

sakın final yapma çok üzülürüm Sad
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 8:52 am Paylaş

Ben de üzülürüm ama yorum gelmesse mecburen...Sad
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 9:30 am Paylaş

olsun biz birbirimize yeteriz sen final yapma çakıl taşları neden final olmuştu reyting yüznden sende yorum yapılmıyor diye bitirme
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 9:51 am Paylaş

Hem hastayım ve yorumlar gelmiyor diye üzülüyordum ama sen beni güldürdün saol ya tamam sırf senin ve sürekli yorum yapan arkadaşlar için finalden vazgeçiyorum evet gerçekten biz birbirimize yeteriz bu arada eğer istersen bu seneryoyu beraber yapabiliriz tabi seni zorlamak istemem ama istersen böyle bir şeyi kabul edermisin?Very Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 9:55 am Paylaş

süper olmuş cnm
zeynep sevile cihandan hoşlandığını söylicek
sevil ekreme süpriz yapabilir benim tahminlerim bunlar Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 9:59 am Paylaş

Saol cnm tahminleriniz yakın ama dediğim gibi ne zaman ve nasıl bir şekilde olucakları belli değil aslında belli de söylemiyim süpriz olsun o kadarı da.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 11:13 pm Paylaş

final yapmayacağın çok sevindim :D
yb'yi merakla bekliyorum.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptySalı Mart 08, 2011 11:26 pm Paylaş

sevgiiiii:final yapmayacağın çok sevindim
yb'yi merakla bekliyorum.

Saol cnm bu teklifi sadece ümitim♥️türküm için geçerli değil isterseniz sizinle de senaryoya devam ederim.Kim isterse onunla yaparım yani sorun değil benim için...Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 2:02 am Paylaş

teşekkür ederim canım şimdi gördüm bugün daha yeni girdim ben isterim ama kesinlikle bu seneryoyu batırırım bence sen kendin yap çok güzel yapıyorsun devam et
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 2:03 am Paylaş

bu arada canım geçmiş olsun
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 2:28 am Paylaş

süper...
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 3:13 am Paylaş

süper dewam çok güzel yb ne zman
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 4:43 am Paylaş

ümitim♥️türküm:teşekkür ederim canım şimdi gördüm bugün daha yeni girdim ben isterim ama kesinlikle bu seneryoyu batırırım bence sen kendin yap çok güzel yapıyorsun devam etbu arada canım geçmiş olsun

Peki sen bilirsin..)Saol teşekkür ederim.:)Arkadaşlar yb'ü yarın yazmayı düşünüyorum ama yine yorumlara bağlı isteyen olursa bu akşam da inşallah yazarım.Tekrar yorumlar için teşekkürler.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 4:46 am Paylaş

HMM BEKLİYORUM BENDE GİZLİ AŞIKLARA YB KOYDUM CNM
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 5:04 am Paylaş

Tamam cnm ben de ona bakıcaktım şimdi.Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 10:53 am Paylaş

bölümleri yeni okudumm ellerine sağlık hepside çoook güzel olmuş
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyÇarş. Mart 09, 2011 11:00 am Paylaş

Saol cnm teşekkür ederim inşallah bundan sonraki bölümleri de okumak nasip olur sana ve herkese.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 3:35 am Paylaş

dewamm
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 4:43 am Paylaş

sunny demiş ki:
Saol cnm teşekkür ederim inşallah bundan sonraki bölümleri de okumak nasip olur sana ve herkese.Very Happy

inşallah canım :mutluluk:
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 5:50 am Paylaş

Yb isteyenler varsa hazır hemen yollayabilirim.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 6:17 am Paylaş

bn
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 6:24 am Paylaş

Tamam o zaman yb koyuyorum.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 6:24 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.
Sevil ve Zeynep koşarak ve bir taraftan Ekrem diye bağırırlar.O sırada çocuk önünü döner.
-:Buyrun?
S:Ya offfff ekrem değilmiş ya.Sad(((((
-:Pardon bişi mi dediniz?
Z:Yok size demedi biz sizi bir arkadaşa benzetmiştikte.Tekrar özür dileriz.
-:Önemli değil.:)Der ve bizim iki zıt kutup giderler.
S:Ya nerdesin ekrem ya nerdesin?Sad(
Z:Sevil tamam ya sakin ol bulucaz ekremi ama sen böyle yaparsan kusura bakma ama ekremi bulamayız yani.
S:Off tamam ya tamam.
Zeynep sevile artık cihandan hoşlandığını söylemek istiyordur.Ama tabi başarabilirse?
Z:Sevil ya sana bişi sorucam.
S:Sor.
Z:Ya şimdi artık hepinizi çözdüm yani neler seversiniz nasıl birisiniz hemen hemen tahmin ediyorum artık ama cihanı çözemedim siz onunla daha çok tanışıyorsunuz.Yani nasıl biri neleri sever falan?
S:Ya aslında bizde cihanı bazen pek çözemiyoruz ama şöyle bir özetlemem gerekicekse cihan özel biri yani kişilik olarak mesela o sevebilmek için özel birini bekliyor.Bize öyle söylemişti sonra duygusaldır,düşüncelidir ama o da asla yalana tahammül edemez cinsten biri.,
Z:Senin gibi yani.
S:Eh öyle de diyebiliriz sonra bir kere sevdiklerine bir zarar gelmesine asla izin vermez haklarını savunur.
Z:Ya peki o neden sürekli Hukuk istiyor?
S:Ya onun hikayesi uzun annesi ve babası öldüğü için o arabayla çarpan adama az ceza vermişler bu yüzden hukuk okuyup avukat olmak istiyor.Daha doğrusu doğan abi de istiyor diyebiliriz.
Z:Hımm anladım kötü olmuş ben bilmiyordum.
S:Ee tabi birbirimizle uğraştığımız için sormaya fırsat olmamıştır normal.Very Happy)
Z:Doğru söze ne hacet.Very Happy
S:Ee peki sen neden sordun ki bunları?
Z:Iııııı şey yok ya neden sorucam merak ettin valla bak yani öyle bir durum yok.
S:Ne durumu Zeynep ne diyorsun sen?
Z:Yok ya bişi demiyorum neyse bir de şu tarafa bakalım.
S:İyi tamam bakalım.Der ve Cihan eve gelmiştir odasına geçer ve biraz oturur yatağını üstünde sonra bugün olanları düşünür daha doğrusu zeynebi de diyebiliriz.Cihan içindeki bu karışık durumu yavaş yavaş çözmeye başlar ama bir taraftan da bunu kendine inandıramaz cihanın içindeki duygunun tanımı AŞKTIR aslında ama buna kendisi inanmak istemez ve sürekli’’Yok canım Zeynep ve ben ha olucak iş değil yani…’’Der.Ama çoktan kader ağlarını örmüştür bir kere.Cihan bu düşüncelerle boğuşadursun.Biz bir de namıdiyar Behlülümüze bakalım.Ekrem bulduğu rahatlıktan sonra akşam olduğunu fark etmiştir.Ve hazırlanmaya başlamıştır Takım elbise,ayakkabı olarak rugan sivri uçlu ayakkabı giymiştir.Saçları da jöleleyip parfüm sıktıktan sonra işe gitmek için hazırdır.Nisanur ise evin içinde dört döner hüsnanın ve süleymanın sorularından bıkmış bir şekilde ama daha sevilden bir haber yoktur malesef.Sonra artık sevil ve Zeynep çok yorulmuş yarın aramaya devam ediceklerini söyleyip evlerine yol alırlar.Ama sevil eve giderken öyle bişi görür ki inanamaz.Ekrem bir gece kulübünün önünde resmen badigart olmuştur ve sevil bunu görür inanamaz.Ve erkemin yanına gider.
S:Ekrem?
E:Sevil?...........

Bakalım bu ikilimiz birbirlerini gördüklerinde ne yapıcaklar?Sevil ekrem ne isteyecek?Ayçin ve cenker aşkı bitecek mi?Ve onun yerine Zeynep- Cihan aşkı mı başlayacak?Sevil ne yapıcak ki ekrem çok sinir olup belki de işi bırakacak?Hepsi ve daha fazlası 23.BÖLÜMDE sizlerle olacak.Hepinize iyi okumalar..Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 9 EmptyPerş. Mart 10, 2011 7:41 am Paylaş

çok heyecanlı yerinde kaldı Sad
yine çok güzel yazmışsın devam et
yeni bölüm bugün gelebilse harika olur

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
9 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 29  Sonraki