Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 8:34 am Paylaş

süper olmuş
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 9:10 am Paylaş

sevil ekremden işi bırakmasını isticek ekrem işi bırkmıcak sevil de ekreme inat gece kulubune giricek tabi erkekler orda sevili rahat bırakmıcak ekremde sinirlenicek ve işi bırakıcak Very Happy çok güzel olmuş cnm benim tahminlerim bunlar Very Happy
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 698
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar ♥

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 9:48 am Paylaş

Vayy Süper ßir Senaryo Yeni Okumaya Fırsatım Oldu ßayıldım Senaryona Very Happy
Yeni Okuduğum İçin Pek ßir Tahminim Yok Ama ßundan Sonra Takip Edicem Very Happy
Dewamm :D
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002168061621#!/profile
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 9:54 am Paylaş

Arkadaşlar yarın yb yazmayı düşünüyorum tahminler yine yakın ama ondan birazcık daha farklı ve zorlu olacak.Yorumlarınız için tekrar teşekkürler.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 10:57 am Paylaş

büyük heyecanla beklicem yarını
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyPerş. Mart 10, 2011 11:23 pm Paylaş

süper olmuş cnm
devammmmmmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 12:09 am Paylaş

Saolun teşekkür ederim yb bugün gelebilir isteklere göre yb koyarım ama istek olursa.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:13 am Paylaş

yeni bölüm koy lüfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:30 am Paylaş

Tamam peki yalnız ondan önce biraz işlerim var ondan sonra hemen yb koyuyorum zaten yazdım.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 1:34 am Paylaş

çok sağol =)
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 2:20 am Paylaş

yb'yi bekliyorum cnm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 2:47 am Paylaş

çok güzel hemen yb'yi bekliyorum
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 2:53 am Paylaş

koy koy yb koyy :D
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 2:57 am Paylaş

evt yb kokoykoy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 2:58 am Paylaş

Geldim koyuyorum yb'üVery Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 3:00 am Paylaş

23.BÖLÜM
***HERŞEY YENİDEN BAŞLIYOR!!!Very Happy))
Ekrem ve sevil bir süre bulundukları yerde donup kaldıktan sonra Ekrem;
E:Sevil senin ne işin var burada gece gece?
S:Ya asıl senin ne işin var ayrıca bu kılık kıyafetin ne böyle hem sen neden kaç gündür derslere gelmiyorsun ama dur ben biliyorum sen evden gittin dimi?
E:Evet evden ayrıldım tamam mı hem ben burada çalışıyorum artık.
S:Nasıl yani?Ee peki üniversite nolucak derslere devam ediceksin dimi?
E:Sevil ben artık işe gidiyorum yani benim için üniversite yok artık kendi ayaklarımın üstünde durucam.Artık dedemin parasıyla değil kendi paramla geçinicem.Kendi hayatımı kendim kurucam.O yüzden ben artık…Sevil sözünü keser.
S:Evet devam etsene ben artık derslere gelmicem,üniversiteye girmicem desene.Neden? Çünkü sen de o cesaret yok hani söz vermiştik biz bu sınava girip kazanmaya noldu o sözlere.Neşet hocaya ben siz olmadan hiç bişi olamam derken nasıldın ekrem ne deyişti ya ne deyişti.Hani sen turizm okumak istiyordun.Hani o üniversitenin kapısından içeri girerim diyordun noldu.Zeynebin karşısında duran kimdi ekrem…Noldu o ekreme ya noldu?
E:Sevil yeter artık tamam mı zaten benden bir halt olmaz boşu boşuna giricektim o sınava bir daha.Ama yok istemiyorum hele dedemin bir daha bana hayta herif ya da üniversiteyi kazanamadığım için dükkanda çalıştırmasını hiç istemiyorum kısacası ben kendim yaşamak istiyorum artık kimse olmadan sadece kendim anladın mı?
S:Hayır anlamadım anlamakta istemiyorum bu iş bu kadar kolay değil ekrem o kadar kolay değil.://Der ve arkasına bakmadan sevil gider.Ekremde öylece bakakalır.Sevil eve giderken plan yapmıştır ve bir yandan da seviniyordur ekremi bulduğu için.
Ertesi gün…
Herkes neşet hocanın evinin önünde toplanmıştır.Ayçin ve cenkerin arası hala limonidir.Zeynep ise cihana bakmaktan kendini alamaz.Cihan ise hala kendi kendine sorguluyordur içindeki duyguyu.Sonra sevil gelir.sevinçli bir şekilde.
S:Günaydın.Very Happy
A:Günaydın da sevil hayırdır ne o yüzünde güller açıyor.
S:Hiiiiiiiiçççççç.Very Happy
Ci:Evet sevil ya noldu sana hayırdır.
Z:Sevil bak bugün burayı bitirip birde karşı yakaya geçelim orada arayalım ekremi.
S:Hayır Zeynep hiç gerek yok.
Z:Nasıl?
A:Ayyyy bu kız ekremi bulamadı diye kesin kafayı kırdı yazık ah canım arkadaşım benim der.Ve sevilin yanına gelip sarılır.
S:Ya ayçin ne kafayı kırması ben gayet iyiyim.
Z:İyide o zaman neden gerek yok diyorsun sen daha dün ekremi bulmak için neler diyordun noldu?
C:Evet sevil noldu?Yoksa ekrem öldü mü?Sad(((
S:Ayy cenker Allah korusun ya o ne biçim laf hem bir tek ekremi ben öldürebilirim o da benim isteğime bağlı bişi.Very Happy
Z:Demekki ekrem hiçbir zaman ölmicek..Very Happy
S:Neden?
Z:Ee çünkü sen onu öldüremesin de ondan yani kıyamazsın o yüzden ekrem in ölmesi zor.
S:Hahaha çok komiksin ya..:/Neyse ya ben ekremi buldum da o yüzden.
Hepsi:Ne buldun mu?
S:Evet buldum.
C:Nasıl buldun yani ölü falan bulmadın demi ya da yaralı?
A:Hay cenker ben senin varya ya bir sus gamlı baykuş gibisin ya..:/
S:Evet ya.Ya ekrem gayet iyi merak etmeyin domuz gibi maşallah ama kafası değil.Very Happy
Ci:Nasıl yani?
S:Ya neyse ben sonra anlatırım size der.Ve neşet kapıyı açar.
N:İçeri bakalım öss kuşları hadi.
Hepsi:Tamam hocam.
Ders başlar.
N:Eee çinçincim söyle bakalım Türkiye de kaş çeşit iklim tipleri görülür?
A:Iııı şey hocam bir muğladaki teyzelerin yaptığı desenliler var,ondan sonra anadolunun her yerinde var o halılardan yapılıyor işte.
N:Kızım sen ne diyorsun ben halı sormuyorum ayrıca onun adı kilim ben sana iklim soruyorum iklim.:/
A.Hocam ne fark edicek ya ha kilim ha iklim aynı şeyler.
N:Allahım ben ne günah işledim de bunlara öğretmen oldum ya.Ayçincim kızım bak iklim dünyanın sabit bir şekilde devam ettirdiği hava koşullarıdır.Türkiye de de 3 çeşit iklim görülür.Karadeniz iklimi,Akdeniz iklimi ve Karasal iklimdir.Kızım bunları kaçıncı sınıflara öğretiyorlar biliyormusun?
A:Kaçıncı sınıflara hocam?
N:5.sınıflara gösteriyorlar çinçincim.
A:Hımm ee hocam demekki onlarda bilmiyorlar kesin onlarda bu yıl üniversiteyi kazanamaz.
N:Onlar daha ilkokulu bitirip liseye geçmediler.Off allahım sen aklıma mukayet ol ya.Sad((((((
A:Neyse hocam benim öğrendiğim iyi oldu onları geçeriz biz.Very Happy
Hepsi ayçine güler.Ve ders biter.
Ci:Ya sevil anlat hadi ekremi nasıl buldun?
S:Tamam anlatıoyum bakın şimdi……………………………………………… anlatır.
Z:Ya demekki senle ayrıldıktan sonra gördün ha?
A:Ekrem’in tipi nasılmış öyle ya çok güldüm.Very Happy)
Ci,Z,C:Evet ya.Very Happy
S:Siz birde bana sorun.Very Happy
Ci:Eee hadi gidelim onu görmeye belki vazgeçer ha?
A,Z,C:Evet.
S:Hayır bunu ben kendim halledicem bakalım ekrem bey nasıl üniversiteden vazgeçer.?Very Happy
A:Anladım kesin senin bir planın var..Very Happy
S:Evet var ama inşallah geri getirmeyi başarırım.Neyse benim gitmem lazım görüşürüz.
A:Ben de gidiyorum görüşürüz.Tabi ayçin cenkerden bişi söylemesinin bekliyordur.
C:Annemle bir yere gidicektik ben de gidiyorum yarın görüşürüz.
A:Nasıl ya?Der.Ayçin çok şaşırmıştır ama sırf cenkere inat hiç bişi söylemeden o da gitmiştir.En son Zeynep ve cihan kalır.Zeynep cihana bakar cihan da zeynebe ama bu bakışmalar fazla sürmemiştir……………
Sevil ise ekrem in çalıştığı mekana gelip patronla konuşmuştur patron kim mi?İstanbulun en büyük gecekulüplerin kralı ve en büyük mafya babalarından biri olan Uydurdum(Çakal Kamil)dir.Adam belalı bir tip olduğu için bir kere ağına düşen bir daha zor kurtarır kendini.Neyse akşam olmuş ve ekrem işinin başına geçmek için içeri girmiştir ve birde bakmıştır ki……………………………………………..

Biliyorum yine kızıcaksınız heyecanlı yerde bırakıyorsun diye ama böyle olmadan da olmuyor.Herkese iyi okumalar ve bol bol yorumlar.Very Happy))

***En beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 3:09 am Paylaş

aa dewam dewamm dewam bak hiç durmam anca dewam derimm dewamm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 3:15 am Paylaş

Saol cnm ama yorumlar gelsin öyle yazarım yb'ü.Bu arada tahmin ve güzel replikleri de yazarsanız iyi olur... :D
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 3:30 am Paylaş

tmmm
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:05 am Paylaş

yeni bölüm istiorummmmm elimde bıçak bekliorum haaaa gelmezse yeni bölüm kesecem kendimiiiiiiiiiii çooookkkk güzel olmuşşşş
sewil_ekrem<3
Yeni Üye
Yeni Üye
sewil_ekrem<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 12
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : sanane
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : of dünya of

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:16 am Paylaş

hadi dewam
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:17 am Paylaş

evet hep heyecanlı yerinde bırakıyorsun ben yine yeni bölüm istiyorum harikaydın yine koptum cenker diyorya ekrem öldümü ? sevilde yok onu sadece ben ölüdürürüm ayçnin bilgisizliğine kopuyorum sen süper senaristsin yine söyliyorum dizi devam etseydi gerçekten böyle olurdu.
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:25 am Paylaş

süper olmuş devam
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:31 am Paylaş

süper olmuş canım benim aklıma birşeyler geliyor ama neyse çok güzel canım
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 10 EmptyCuma Mart 11, 2011 4:32 am Paylaş

çoooooook güzel olmuş cnm devamını beklerim :D

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
10 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Sonraki