Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:08 am Paylaş

dewamm yb yb bak yaz çabuk çabukk
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:17 am Paylaş

EKREMCİ GENÇLİK demiş ki:
yeni bölüm istiorummmmm elimde bıçak bekliorum haaaa gelmezse yeni bölüm kesecem kendimiiiiiiiiiii çooookkkk güzel olmuşşşş

Aman Allah korusun canım ne diyosun tamam yazıcam ama saat 8 gibi faln yazabilirim ancak tekrar yorumlar için teşekkürler.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:19 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
devammmmmmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:19 am Paylaş

ümitim♥türküm demiş ki:
evet hep heyecanlı yerinde bırakıyorsun ben yine yeni bölüm istiyorum harikaydın yine koptum cenker diyorya ekrem öldümü ? sevilde yok onu sadece ben ölüdürürüm ayçnin bilgisizliğine kopuyorum sen süper senaristsin yine söyliyorum dizi devam etseydi gerçekten böyle olurdu.

Teşekkür ederim ama yazarken bende çok gülüyorum merak etmeyin yani.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:20 am Paylaş

sevgiiiii demiş ki:
çok güzel olmuş cnm
devammmmmmm

Saol cnm teşekkürler.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:30 am Paylaş

şimdi yüzsüzlük gibi olacak ama bugünde yeni bölüm yaz lütfen...
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:37 am Paylaş

AA AĞLIYCAM AMA ŞİMDİ YAZSAN
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:54 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 5:54 am Paylaş

dewamm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 7:32 am Paylaş

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hadi sizi kırmıyım zaten benim de yazasım vardı yorum bekliyordum yb yaklaşık 1 saat sonra sizlerle olacak.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 9:12 am Paylaş

YB isteyenler varsa yazdım koyabilirim.Very Happy
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 698
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar ♥

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 9:26 am Paylaş

Muhteşemmm Very Happy)
ßen İstiyorum Yb Yii Very Happy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002168061621#!/profile
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 10:24 am Paylaş

tabi istiyoruz yeni bölüm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 10:43 pm Paylaş

ee bende istiyorum dün koymamışsın bugün koy yb yb yb koy!
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyCuma Mart 11, 2011 11:55 pm Paylaş

bnde istiyorum yb Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:03 am Paylaş

bendeeee
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:20 am Paylaş

bendee
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:29 am Paylaş

bende
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 12:50 am Paylaş

ayyy çook güzel yb yb :D
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 1:33 am Paylaş

süper olmuşş.. :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 5:52 am Paylaş

Arkadaşlar kusura bakmayın bugün evde değildim yb koyamadım şimdi koyuyorum.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 5:53 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Ekrem işe geldiğinde karşısındaki sürprizle şok olur.Çünkü gelen yine sevildir.Ekrem;
E:Sevil sen niye geldin gene name yapıcaksan boşuna uğraşma ben kararımı çoktan verdim.
S:Ne namesi ya ben burada çalışıyorum bir kere hem banane senin kararından ne yaparsan yap.Karışmıyorum ben artık sana.
E:Hayırlı olsun.Der ve bir süre sonra:Neeeeeeeeeee sevil ne diyosun sen çalışması ya?
S:Basbaya ben artık burada çalışıyorum part time olarak geceleri.
E:Sevil sana hangi zamanlarda geliceksin diye sormadım neden burada çalışıcağını sordum.Hem senin ne işin var gecekulüplerinde ya.://
S:Senin ne işin varsa benim de o işim var.
E:Sevil ben paraya ihtiyacım olduğu için çalışıyorum senin böyle bir mecburiyetin yok şimdi hemen eve gidiyorsun.Der ve kolundan tutup bir eliyle de çantasını taşıyıp dışarıya çıkarıcaktır.Ama sevil durdurur.
S:Ya ekrem hiçbir yere gitmiyorum tamam mı?Benimde paraya ihtiyacım babamlar gittiler biliyorsun hem Süleyman amcanın dükkanına da her zaman gidemiyorum o yüzden benim de bu işe ihtiyacım var ve ben buraya gelicem anladın mı?
E:Hayır sevil anlamadım sen sırf beni buradan götürmek için böyle yapıyorsun biliyorum o yüzden kusura bakma şimdi şurdan bir taksi çağırıcam ve sen de doğruca eve gidiceksin.
S:Hayır gitmicem.
E:Gidiceksin.
S:Gitmicem.
E:Sevil beni delirtme gidiceksin dedim.
S:Ya gitmicem işte gitmicem.Der.Ve bunlar böyle atışırken Kamil gelir.
K:Ekrem ne oluyor burada?
E:Kamil abi.Hiç hiç bişi olmuyor bir arkadaşım buradaydı ben de eve gitmesini söylüyordum ona.
K:O arkadaşın artık burada çalışıyor ben söylemeden kimse onu buradan dışarı çıkaramaz anladın mı beni koçum?
E:Biraz duraksar ve o arada sevile ve sonra kamile bakar.Tamam abi anladım der.Ve kamil gider.Ekrem ve sevil yine tartışırlar.
S:Ee inandıramadım bir türlü seni napalım kaderde patrondan azar işitmekte varmış..Very Happy
E:Sevil beni deli etme ya bak bu adamlar tehlikeli ben senin için buradan git diyorum.Sana bişi yaparlarsa ben ailene nasıl cevap vericem.Bir fikrin var mı?
S:Ya ne alakası var hem burada kızlarda çalışıyor onu geçtim adamlar gayet düzgün insanlara benziyor bence sen boşu boşuna kuruntu yapıyorsun kendine bana bişi olmaz.
E:Nasıl bişi olmaz ya basbaya olur işte.Ya sen şuna desene sırf seni geri getirmek için uğraşıyorum aslında benim böyle yerlerde işim ne desene.
S:Evet aynen öyle diyorum bir şartla kabul ederim buradan ayrılmayı zaten.
E:Neymiş o şartın?
S:Benimle geliceksin,annenden,dedenden ve ablandan özür dileyip derslere tekrar geri dönüceksin işte bu kadar.
E:Yok canım başka bir emrin varmıydı istersen bir de istanbulu yeniden kuşatıyım ha?
S:Valla yapabiliyorsan neden olmasın olur tabi ama senin işin zor olur şimdi teknoloji gelişti bir sürü çeşit silah falan var yani biraz ufaktan atta civcivlerde yemekten nasibini alsınlar.Very Happy
E:Allahım sen sabır ver ya kızım sende ne inat var öyle keçi bile senin yanında halt etmiş ha.:/
S:Allah Allah sen kendine bak asıl benden daha fazla inatçısın ya işte gel gidelim buradan hadi.:/
E:Sevil ısrar etme gelmicem ve sen de burada durmucaksın.
S:İşte o olmaz sen gelmediğin sürece ben de gitmiyorum.İşte o kadar.Der ve gider.
E:Allahım bu kız beni öldürücek ya valla öldürücek inşallah ona bişi olmaz inşallah.Der ve yerine geçer bir taraftan da sevili kontrol eder ama sevil arı gibi çalışıyordur ve ekrem ona bakmaktan kendi işin unutmuştur resmen ama sonra farkına varır ve tekrar devam eder.
Ertesi gün;
Yine herkes neşetin evinde toplanmıştır.Sevil uyukluyordur.Ayçin onu uyandırmaya çalışır ama pek ta başarılı olmaz.
A:Sevil kalk ya bak neşet hoca çağırır bizi şimdi hadi kalk hem anlamıyorum ki neden uyumadın sen?
S:Sersem bir ses tonuyla:Ya ayçin bir sus ya zaten kafam olmuş 1500 sabahtan beri ayaktayım ben biliyormusun sen.?
A:Bilmiyorum neden?
S:Çünkü çalışıyorum.
A:Nerede?
S:Ya bir gecekulübünde garson olarak.
A:Kızım niye çalışıyorsun hem ayrıca sen Süleyman amcanın dükkanında çalışıyorsun zaten ne gereği var bu işin?
C:Ayçin bu defa doğru söyledi sevil ne gereği var ki?
A:Ben her zaman doğruyu söylerim canım sen bilmesin..:/Der.Cenkerde ayçinde birbirlerine ters ters bakarlar.Neyseki sevil araya girer.
S:Ya biliyorum ama siz de biliyorsunuz ki annemler burada değil artık hem ayrıca ekremi geri getirmek içindi bu işe girmem.
Ci:Nasıl yani?
S:Şöyleki işe gidicem ve sürekli gidicem ama ve çok çalışıcam sonra o da buna dayanamayıp işi bırakıcak yani kıskançlıktan da diyebiliriz.
Z:Hımm ama bence kendine dikkat et ekremi geri getircem diye hasta olma.:/
Ci:Evet Zeynep doğru söylüyor.Der.Zeynep ise bunu cihandan duyduğuna inanamamıştır ama sonra kanka olduklarını düşününce gene eskiye dönmüştür.
S:Yok ya bişi olmaz bana dediğim gibi o konularda dayanıklıyımdır.
O sırada neşet gelir.Hadi bakalım balık hafızalılar içeri der.Ve içeri geçerler.Ders yine Ekremsiz ama ayçin sayesinde güzel geçmiştir.
Akşam olmuştur.Sevilin telefonu çalar.
S:Efendim?
Ni:Sevil ben nisanur şey ekremi sorucaktım bulabildiniz mi?
S:Ha pardon ya ben sana haber veremedim bulduk ekremi iyi merak etme.
Ni:Ne buldunuz mu ee nerdeymiş peki?
S:Ya şimdi çok uzun anlatması ben gördüm iyi zaten bir otelde kalıyormuş meraklancak bişi yok herkese söyle evdeki tamam mı?Şimdi beim biraz işim var sonra ben sana anlatırım.
Ni:Tamam saol sevil senin hakkını nasıl ödicem ben?
S:Hiçbir şekilde.Neyse görüşürüz.Very Happy
Ni:Tamam görüşürüz.Very Happy
Der ve sevil işe gitmek için yola çıkar aynı şekilde ekrem de öyle.Ve aradan 1 hafta geçmiştir.Artık sevil öyle bir hale gelmiştir ki kuvvetten düşmüştür resmen kolay değil tabi ki sabahtan neşete,öyleden sonra süleymanın dükkanına yardıma,akşamda gecekulübüne gider ve bu tempoya artık daha fazla dayanamaz.Yine akşam olmuş ve sevil zorlada olsa işe gelmiştir ama bitkin olduğu yüzünden belli olur.Ekrem yanına gelir ve;
E:Sevil bak kendini çok yoruyorsun şu suratının haline bak sapsarı ya.:/
S:Ekrem bişiyim yok benim ya sen işine bak.Der ve siparişi götürür.Adamın biri içkisini beğenmeyince sevil değiştirmeye götürür ekrem adama sinirli sinirli bakar sadece çünkü elinden bişi gelmez.Ama sevil artık dayanamayıp tam götürecekken düşüp bayılır.Ve ondan sonrası……………………………….

Arkadaşlar bugünlük bu kadar yeter inşallah beğenirsiniz.Bakalım sevile nolucak?Ekrem işten ayrılacak mı?Ayçin ve cenkerin arası daha kötüye mi gidiyor?Zeynep ve cihan arasında yeni gelişmeler mi olacak?Neşet ve nisanurun arası nasıl bir anda değişecek?Peki onu çok seven doğan bu duruma ne tepki verecek?Hepsi ve daha fazlası 24.Bölümde sizlerle.Herkese iyi okumalar…Very Happy
***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 6:16 am Paylaş

ay kıyamam sevil'e ya
ekrem sevil'in bu haline dayanamayıp işten ayrılcak bnce
çoooooooooook güzel cnm devammmmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 6:19 am Paylaş

Saol cnm bakalım neler olucak?.)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 11 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 8:35 am Paylaş

Ee o kadar istediniz neden yorum hiç yok çok üzülüyorum böyle olunca.: 😢

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
11 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Sonraki