Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 10:50 am Paylaş

çok çok güzel olmuş ellerine sağlık
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:04 am Paylaş

ayyy yeni bölüm isitiorummmmmmmmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:05 am Paylaş

Saolun cnm ama yorum hiç yapılmıyor bende böyle olunca yb yazamıyorum.Sad
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:50 am Paylaş

yb yb yb hadi bak yorum atarım sayfa tıkanır haa ybyb çok güzewl
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:59 am Paylaş

harika olmuş ekrem işten ayrılsınn..
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 2:03 am Paylaş

dewmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 2:29 am Paylaş

Aman aman şimdi benim yüzümden site çökmeye falan kalkar neyse biraz bekleyin yb yazıcam.Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 3:56 am Paylaş

çoook güzel
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 4:04 am Paylaş

harikasın tatlım ben neşetle nisanurun birlikte olmasını istiyorum yeni bölüm bugün gelse harika olur
EKREMCİ GENÇLİK
Deneyimli
Deneyimli
EKREMCİ GENÇLİK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 538
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 535
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : bende bilmiorum....
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Arthur:Hey neşelen b

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 4:36 am Paylaş

beklioruzzzzzzzzz 999999999999999999999999999999999999 gözle çabuk yaz
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 6:05 am Paylaş

Çok saolun kızlar yb bitmek üzere burda olanlar yorum yaparsa sevinirim.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 6:26 am Paylaş

yb'yi bekliyorum cnm
hadiiiiiiiiii
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 6:33 am Paylaş

24.BÖLÜM
***KALPLERİN BİRİ BİRLEŞİR BİRİ AYRILIRSA***
Evet sevil yerde baygın bir şekilde yatıyordur ama ekrem şaşkınlıktan bir süre öylece kalmıştır.Sonra insanların sevilin başında toplanmasıyla kendine gelmiştir.Kalabalığı geçip o çok sevdiği kızı kucağına alıp hemen yola fırlamıştır.İlk bulduğu taksiye binmişlerdir.Ve ekrem;
E:Abi nolur bizi en yakındaki bir hastaneye götür lütfen.
T:Tamam oğlum hemen götürüyorum nesi var arkadaşının?
E:Bilmiyorum abi öylece baygın yatıyordu yerde ne olduğu hakkında bir fikrim yok.Sad(
T:Peki tamam ben hemen götürüyorum şimdi.Sevgilin mi?
Ekrem bir süre taksiciye sonra sevile bakmıştır ve sonra:Iııı şey yani…
T:Tamam tamam ben anladım neyse zaten az kaldı.Der tabi ekrem o sırada bacağına yatan sevile bakıyordur.(Allahım inşallah ona bişi olmaz lütfen ben onsuz nasıl yaşarım hem ailesine ne derim benim yüzümden ya hepsi benim yüzümden ben inat etmeseydim bunlar olmucaktı.Offfff offfffff.Salak ekrem salak)Der ekrem içinden sonra.
T:Tamam evlat geldik yardım ediyim mi?
E:Abi kapıyı açarsan iyi olur.
T:Tamam der ve kapıyı açar.Sevil erkemin kucağında ve hiçbir şeyden haberi olmadan öylece durmuştur.Bilinci yerinde değildir.Ekrem taksiciye;
E:Abi ben götüreyim hemen gelip parayı veriyim sana oldu mu?
T:Olmadı evlat.
E:Ya abi tamam o zaman sen de gel içeriye orda veririm ben paranı.
T:Yok evlat istemem sen götür arkadaşını içeri benden olsun inşallah iyileşir arkadşın.
E:Saol abi eyvallah inşallah iyileşir benim de tek dileğim o.
T:İnşallah hadi evlat sen götür içeri bir an önce.
E:Tamam abi saol tekrar bu arada adın neydi?
T:Cemil hadi görüşürüz evlat.
E:Görüşürz abi der ve hemen sevili içeri götürür.Doktorlar muayene odasına alırlar ve ekrem için zorlu bekleyiş başlamıştır.
Zeynep ise bugün biraz daha farklıdır.Yani mutludur çünkü cihan ona ilk defa bir konuda katılmıştır.Ve bu onun hoşuna gitmiştir.Ama bir yandan da kendine kızıyordur.Çünkü bir türlü ona onu sevdiğini söyleyememiştir.Hoşlanmakta değildir artık içindeki duygu resmen aşka dönüşmüştür.Ama içindeki bu duyguyu kimseyle paylaşamıyordur sevile söylemek istemiştir ama sonradan buna cesaret edememiştir.Ve cihanı düşüne düşüne uyumuştur.
Cihanın durumu da Zeynep gibidir ama o zeynebe güvenemiyorudur ekrem ve sevilden sonra.Ama kalbi öyle demiyordur.O da bütün bunları düşünüp uyumuştur.
Ayçin ve cenker artık birbirleriyle konuşmuyorlardır.Ayçinin inadı cenkere cenkerin ısrarı da ayçine batıyordur.Ama sonları hiç iyi görünmüyordur.Ne ayçin cenkeri ne de cenker ayçini arıyordur.Ve başak işte o bundan oldukça zevk alıyordur.Çünkü yavaş yavaş emeline ulaşmıştır.Cenker ve ayçinin küs durması onun için büyük bir zevktir.Neyse biz ekrem ve sevile dönelim.
Ekrem biraz bekledikten sonra doktor çıkıştır.Ekrem;
E:Doktor bey sevile noldu yani birden neden öyle bayılmış.
D:Bakın hasta fazla yorulmuş yani bünyesi o kadar dayanıklı değil ve beslenmesi de zayıflayınca o yüzden bayılmış.
E:Peki iyi olucak dimi?
D:Evet ama 2 saat kadar burada kalması gerekiyor herhangi bir sorun olmaması için.Ve ayrıca.
E:Evet ayrıca?
D:Eğer arkadaşın böyle yorulmaya devam ederse üzgünüm ama kurtarabilirmiyiz bilmiyorum yani artık daha fazla dayanamaz yani yine dua edin bu kadar dayanabildiğine yoksa şimdiye kadar maalesef ama kaybetmiştik hastayı.
Ekrem biraz durduktan sonra:Allah korusun doktor bey nasıl laf o öyle?
D:Valla ben bu kadarını söylüyorum artık arkadaşının o kadar yorulmasına sakın izin verme yoksa bünyesi dayanmaz buna.
E:Peki tamam saolun doktor bey onu görebilirmiyim?
D:Tamam ama fazla yormayın.Bu arada bu ilaçları alsın direnç kaybettiği için bunları alsın vitamindir.
E:Tamam alırım.Der ve sevilin odasına girer.Sevil birden başını ekreme doğru çevirir.
S:Sen neden buradasın daha doğrusu noldu?
E:Sen bayıldın ben de seni hastaneye getirdim.
S:Ya neyse sen git artık ben tekrar geri dönerim merak etme.
E:Sevil ne diyosun sen ya çalışmak falan yok unut çalışmayı.
S:Ekrem bunları daha önce bir çok kez konuştuk ve sen de cevabını bir çok kez almıştın o yüzden ben çalışıyorum ayrıca bunu da unutmadım.
Ekrem sinirlenmiştir artık:Sevil şimdi benim lafımı dinliyosun buradan eve gidiyoruz sen bir güzel dinleniyorsun ve bir daha çalışmıyorsun.Tabi üniversite hariç ona çalış.
S:Ya ekrem ya.://
E:Sevil ya falan yok tamam mı ya sana bişi olsaydı ne yapardım ben biliyormusun sen?
S:Ne yapardın?Very Happy
Ekrem biraz durur ve cevap verir:Çok üzülürdüm bunları gözlerinin içine bakarak söyler’’Ve hatta ölürdüm.’’
Sevil buna mutlu olmuştur ama bişi belli etmemek için asla taviz vermez.
S:Hıı tabi tabi eminim öyle olursun.Der.Ama ekrem buna kızar.
E:Demek öyle inanmıyorsun iyi o zaman ben de gidiyorum.
S:Nereye?://
E:Köprüden aşağıya atıcam kendimi.Der.Ve sevil bunu engellemek için ekrem in elinden tutar.
S:Hayır ya tamam şaka yaptım inanıyorum ben sana.Very Happy
E:Ya tabi tabi ben gidiyorum.
S:Ya ekrem tamam valla bir daha sana inanıcam söz lütfen gitme.Sad(Der.Ekrem sevilin ilk defa bişi istemesine çok şaşırmıştı.Ama onu kırmak istemiyordu zaten kıramazdıda.
E:Tamam tamam ama gitmem gerekiyor?
S:Yaa neden?
E:Eee sizin ilaçlarınızı kim alıcak sevil hanım kuşlara söyliyim bir koşu uçup gelsinler?
S:O bir koşu uçup değil de bir koşu alıp olucaktı ekrem bey ayrıca kuşlara emir vermeyi bırakında bir zahmet kendiniz gidin alın lütfen.Very Happy))
E:Allahım yine ben şuçlu oldum ya aman tamam ben zaten gidiyordum bir espri yapıyım dedim onu da yaptırmadın yani bravo.Very Happy
S:Tamam tamam hadi git al gel.Very Happy
E:Emredersiniz kraliçem yalnız bir daha ki gelişimde sizi daha iyi görmek istiyorum ona göre.
S:Peki sizinde emriniz olur lordum hatta kalkıp çiftetellide oynayayım sizin için ne dersiniz?
E:Yok canım o kadarını da yapmana gerek yok siz gülün yeter o bana.Very Happy
S:Ekremmmmm.Very Happy
E:Tamam tamam ben gittim.Very Happy
Der ve sevil o gittikten sonra içinde bir mutluluk vardır.Sebebini aslında kendisi en iyi biliyordur ama yine de inkar etmeye çalışıyordur.Ekrem de sevil gibidir aslında hem mutludur hem de bunu kendine yediremez çünkü sevil ondan çok önemli bir şey saklamıştır bu yüzden ona olan güveni biraz gitmiştir.Ama ne yaparsa yapsın önünde bir engel vardır o engel AŞKtır.Ekrem sevilin ilaçlarını alıp gelmiştir ama sevilin yatağı boştur ve ekrem birden telaşlanır.Sonra arkadan iki el gözlerini kapamıştır.Ekrem ne olduğunu anlayamasa bile gözlerini sevilin kapadığını biliyordur.
S:Evet lordum beni daha iyi görmek istemiştiniz ben de bunu gerçekleştirdim yani bakın ayaktayım.
E:Valla kraliçem bana sizin bir gülüşünüzde yeterdi ama napalım buna da kabul.Der.Ve sevili güldürmeyi başarmıştır.O sıcacık ve içten olan gamzeleriyle ve Japon gözleriyle gülüyordur.
E:Ha işte tam istediğim de buydu teşekkürler kraliçem bu iyiliğinizi hiç unutmayacağım.
S:Rica ederim hiç gerek yok.Very Happy
Der ve ikiside gülerler.2 saati doldurup eve doğru giderler ama saat gecenin 1’i dir.
S:Saol bu kadar uğraştın benim için teşekkür ederim.Very Happy
E:Hiç olur mu öyle şey kraliçeler her zaman el üstünde tutulmalıdır.
S:Tabiî ki de ama siz daha fazlasını yaptınız o yüzden diyorum.Very Happy
E.Önemli değil neyse ben gidiyim artık sen de git yat ilaçlarını içmeyi sakın unutma…
S:Nereye gidiyorsun?
E:İşe geri dönmem lazım öyle apar topar çıktık.
S:Ya saat gecenin 1’ri gidemesin hiçbir yere yollamıyorum.
E:Sevil gitmem lazım haber falan vermedim.
S:Ya ben hasta bir kraliçeyim beni yalnız mı bırakıcaksın aşk olsun yani.Very Happy
E:Hayır aslında siz inatçı bir cadısınız aslında ama…
S:İnatçı ve tatlı diyelim biz ona.Very Happy
E:Ehh diyelim bakalım.Very Happy
Der ve içeri geçerler.Ekrem koltuğa oturur ve sevil üstünü değiştirmiştir.
S:Ya kusura bakma bugün çok zahmet verdim sana özür dilerim.
E:Sevil saçmalama ya sen benim arkadaşımsın nasıl zahmet verdim diyebiliyorsun.
S:Arkadaşınım dimi doğru ya unuttum bir an.:/
Ekrem biraz durur ve sevilin üzüldüğünü görür ve güldürmeye çalışır.
E:Aa kraliçem ben size ne dedim hani siz gülücektiniz hep niye yine astınız suratınızı..:/
S:Kusura bakmayın lordum bir an eskiye gittim o yüzden.:/
E:Hımm nereye gittiniz?
S:O güne yani size açıklama yaptığım o güne.:/
Ekrem sevilin ne demek istediğini anlamıştır.
E:Lütfen kraliçem o konu hakkında konuşmayalım..:/
S:Ekrem ben özür dilerim hepsi benim yüzümden eğer ben sana gelip…
E:Sevil lütfen konuşmak istemiyorum.Ayrıca özür falan dilemene gerek yok.:/
S:Peki tamam.:/
İkiside bir an hüzünlere yol almıştır ama sevil bu duruma dayanamaz.
S:Ekrem biz gerçekten arkadaşmıyız?:/Aslında sevil bu soruyu sormaya cesaret edemiyordur ama soruyordur.Çünkü bir yandan evet cevabını duymaya diğer yandan da hayır cevabını duymayı istiyordur.

Bakalım ekrem sevile ne cevap vericek?Hakikaten kalplerin biri birleşip öbürü ayrılacak mıdır?Hepsi ve daha fazlası 24.Bölümün devamında.Herkese iyi okumalar.Very Happy
***Beğendiğiniz replikler ve yb tahminleriniz?

sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:07 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
çok beğendim.
ekrem'in ne cevap vereceğini ötahmin edemiyorum ikisinide diyebilir
ama bu durum fazla uzamaz inş tekrar sevgili olurlar Very Happy
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:09 am Paylaş

cnm çooooooooooooooooooooook güzel olmuş yb ü merakla bekliyorum :D
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:36 am Paylaş

süper olmuş canım
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:54 am Paylaş

cnm çok güzel olmuş son 2 bölümü yeni okudum iki bölümde harika olmuş
ekremle sevil barışsınlar artık Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 8:02 am Paylaş

Hepinize çok teşekkür ederim ama birazcık daha sabredin çok yakında ekrem ve sevil barışıcaklar.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 10:38 am Paylaş

merakla bekliyorum barışmalarını Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPaz Mart 13, 2011 11:50 pm Paylaş

süperrrr
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPtsi Mart 14, 2011 1:35 am Paylaş

Yorumlar neden bu kadar az ben yb yazıyorum size ama yorum olmadığı için koymayacağım ne kadar çok yorum oldu o zaman yb koyarım.
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPtsi Mart 14, 2011 3:39 am Paylaş

süpeeer :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPtsi Mart 14, 2011 3:52 am Paylaş

Yb hazır isteyen varsa koyabilirim?
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPtsi Mart 14, 2011 3:53 am Paylaş

beeeeeennn!!! :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 12 EmptyPtsi Mart 14, 2011 3:58 am Paylaş

Peki tamam koyuyorum ama bundan sonraki bölümlerde çok yorum istiyorum çünkü çok az yorumlar.:/

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
12 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 20 ... 29  Sonraki