Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 4:01 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.
S:Ekrem biz gerçekten arkadaşmıyız?Ekrem sevilin gözlerinin içine bakar ve bir süre öylece kalır ve sonra cevap verir.
E:Iıı şey hem evet hem hayır.
S:Anlamadım o nasıl oluyor?
E:Evet arkadaşız çünkü diğerlerine olduğu gibi sana da yardım ediyorum.Hayır değiliz.Çünkü…
S:Evet çünkü.Ekrem o an da yine sevilin gözlerinin içine bakar ve;
E:Çünkü seni hala seviyorum.Very Happy
S:Nee?Very Happy
E:Şey yani ben arkadaş olarak.Very Happy
S:Hımm demek arkdaş olarak ha tamam o zaman iyi geceler ben yatıyorum.:/Der ve tam giderken ekrem elinden tutar ve sevili durdurur.
E:Tamam ya şaka yaptım arkadaş olarak değil.
Sevil illaki ekrem in ağzından duyucak o sözü ya kızdırıyordur.
S:Peki ne olarak o zaman.Very Happy
E:Off tamam ya seni seviyorum oldu mu Japon balığım?.Very Happy
S:İyi oldu tamam ama ben yatıyorum.İyi geceler sana.Very Happy
E:Nasıl ya ben sana seni seviyorum diyeyim ama sen bana bir bende seni seviyorum’u çok gör aşk olsun yani sevil ya.Sad
S:Allah Allah ya hem ben söyleyemem öyle şeyler.
E:Ya sevil kim var şuan da yanımızda kimse nolur söylesen duymak istiyorum.Very Happy
S:Ya ben öyle alışkın değilim öyle sözler söylemeye ama sen alışkınsındır nasıl olsa benden önceki kızlara da seni seviyorum demişsindir kesin.
E:Ya demek ben alışkınım öyle mi tamam o zaman.Der ve kendine doğru biraz çeker.
E:Şimdi beni iyi dinle ben hayatım da ilk defa bir kıza aşık oldum bir çok kız da seni seviyorum dedim evet ama sadece tek bir kişiye içten seni seviyorum dedim ben hayatım boyunca.Very Happy
S:Peki kime içten dedin o sözü?
E:Kızı tarif ediyim mi?
S:Et…
E:Öyle bir saçları var ki simsiyah gece gibi ama öyle bir yüzü var ki o simsiyah geceyi bile aydınlatır hele gözleri boncuk boncuk ve tıpkı Japonlar gibi çekik ama ben onları çok seviyorum.Zayıf,ince ve uzun birisi şimdi kim olduğunu anladın mı?Very Happy
S:Evet anladım.
E:Tamam o zaman ben o sevdiğim kızdan şu anda bir söz duymak istiyorum eğer o da beni gerçekten seviyorsa bu sözü şimdi söyler.Very Happy
S:Ya ekrem nolur yapma ya..:/
E:Sevil nolur sadece bir kere neden korkuyorsun?Sadece bir defacık söyle lütfen o kadar da mı hatırım yok.Sad
S:Off tamam ya seviyorum..:/
E:Ne seviyorsun elma mı?
S:Ne elması ekrem ya tamam ben de seni off ben de seni seviyorum oldu mu?:/
E:Oldu gibi ama hadi bu seferlik kabul edelim bari.Very Happy
S:Ekremmm beni kızdırma istersen ha?
E:Tamam japonum sen kızma anladım ben seni zaten.Neyse Japon balığım ben yatıyorum iyi geceler.Very Happy
S:Tamam iyi geceler.Very Happy
E:İnşallah rüyam da Angelina Jolie’yi görürüm.
S:Anlamadım kimi?
E:Şey yani görmem ne meymenetsiz kadın o ya ıyy pis bn anca görsem görsem senin o Japon gözlerini görürüm.Ki zaten her zaman görüyorum.
S:Ayy tamam ekrem ya hadi iyi geceler hadi yat.Very Happy
E:Anammm Japon balığım bana kızdı ben yatıyorum.Ve yattım.
S:Hay Allahım ya.Der ve o da odasına girer.İkisi de barışmanın verdiği sevinçle yataklarına yatarlar.Ve sabah olunca.
Ekrem ve sevil uyanmışlar ve kahvaltılarını yapmışlardır.Ama ekrem dersleri geri dönüp dönmiyeceği hakkında daha kara verememiştir.Ama sevil ekrem in derslere geri dönmesi için onu ikna etmeye çalışır.Tabi inşallah başarılı olur.
S:Ekrem hadi.
E:Ne hadisi nereye gidiyoruz?
S:Uludağ’a kayak yapmaya.:/
E:Ya sevil bu havada gidilmez şimdi oraya yani güzel olmaz seneye kışa gideriz beraber.Very Happy
S:Ekrem saçmalama tabiî ki de derse nereye olucak başka?
E:Ne bileyim sen öyle diyince neyse sen git ben buradan otele gidicem ordan da işe.Very Happy
S:Hayır efendim bir daha oraya gitmek yok ayrıca dersten sonra beraber gidicez sen önce otelden eşyalarını alıcaksın oradan işe gidip ayrılacağımız söyleyip ayrılacağız.Sonra sen gidip annenlerden özür diliceksin.Tabi evine gidiceksin.Ertesi gün de yine eskisi gibi derslere gelip gidicez.Tamam mı?
E:Oldu canım başka bir emrin?
S:Hayır şimdilik yok.Very Happy
E:Sevil benden bunları yapmamı bekleme.
S:Ya neden tamam kötü şeyler yaşadın biliyorum anlıyorum belki sen şimdi diceksin ki sen nerden anlıcaksın ama ben de anlıyorum seni çünkü annemler benden de saklıyorlardı bazı şeyleri tamam seninkiler kadar önemli olmasa bile yine de insan üzülüyor.Ama onlar seni çok seviyorlar ekrem ablan senin için ne kadar üzüldü sen biliyormusun?Annen de,deden de ve şuan da bile hala üzülüyorlardır.Belki onlarında kendilerince sebepleri vardır.Ekrem yapma nolur onların sana çok emeği var eğer onları böyle yüz üstü bırakırsan nankörlük etmiş olursun.Lütfen bir daha düşün.:/
E:Tamam sevil derslere gelicem ama annemlerle görüşmeyi biraz daha düşünmem gerekiyor.:/
S:Peki tamam sen bilirsin ama biraz daha oyalanırsak geç kalıcaz.Hadi.
E:Tamam geldim hadi gidelim.Der ve sevil-ekrem çiftimiz yola çıkarlar.
Ayçin ise sinirlidir.Çünkü cenker hiç aramıyordur artık ama şimdi kendisinin ısrarıyla konuşacaklardır.Ayçin neşetin kapısının önüne gelmiştir ve cenkeri bekliyordur.Ve cenker gelir.
C:Günaydın.
A:Günaydın.
C:Ne konuşucaz?
A:Sen söyle bakalım neden beni hiç aramıyorsun,mesajlarıma neden cevap vermiyorsun cenker?
C:Sen nedenini çok iyi biliyorsun.
A:Ne biliyormuşum ben söyle.
C:Sana başakla görüşme dedim ama beni insan yerine koyupta dinlemedin bile hemen kestirip attın.Demekki benim sözlerim seni ilgilendirmiyor.
A:Ne alakası var sen bana doğru düzgün açıklama yapmış olsaydın ben şuan da başakla görüşmezdim ve biz de böyle bir konuşma yapmamış olurduk.
C:Yine suçlu, haksız ben mi oldum şimdi?
A:Ben öyle bişi mi dedim?
C:O anlama getirdin ama.
A:Cenker sen bu kadar alıngan değildin noldu sana?
C:Bişi olmadı ayçin ama sen de bu kadar acımasız değildin.
A:Ya benim ne acımasızlığı mı gördün ki?
C:Bu söylediklerini kimse kimseye söylemez ki hem ben senin sevgilindim.
A:Sevgilindim derken yani şimdi değil misin?
C:Valla bilemiyorum sana bağlı.
A:Tamam cenker ben anladım anlıcağımı saol ya gerçekten.Der ve o sırada sevil ve ekrem gelir
E-S:Günaydın.
A:Günaydın.
C:Günaydın.
S:Noldu size hem ayrıca ekrem geri döndü bilmem farkında mısınız?
A:Hıı hoş geldin ekrem kusura bakma bazı kişiler yüzünden ne söyliceğimi de unuttum pardon.:/
E:Kadırgalı önemli değil de seni kim bu kadar kızdırdı?
C:O kendi kendine kuruntu yapmıştır kesin.:/
A:Yok canım basbaya duyduklarım beni üzdü o yüzdendir.
C:Valla ne duyduğunu bilmem ama bence kendini boşuna üzüyorsun.
A:Boşuna üzüyorum öyle mi?Derken Zeynep sonra arkasından cihan da gelir.
Z:Günaydın.
Ayçin ve cenker haricindeki herkes günaydın der.Ama ayçin ve cenker kavgaya dalmışlardır.
Ci:Aa ekrem hoş geldin kardeşim.
Z:Evet hoş geldin.
E:Saolun.
Ci:Noluyo bunlara?
S:Valla içimden bir ses bu kavganın sonu kötü biticek diyo ama inşallah öyle olmaz.
Ayçin ve cenkerin artık sesleri yükselmeye başlamıştır.
A:Demekki sen ayrılmamıza üzülmezsin öyle mi?
C:Ben öyle bişi söylemedim sen kendin bunu çıkardın.
A:Yani senin için hiçbir önemi olmaz eğer ayrılırsak?
C:Ya ne diyorsun sen ayçin aslında annem haklı sen sadece kendini düşünüyorsun ben ayrılmayı falan düşünmezken sen daha bana bile sormadan ayrılmak istemişsin bile bana fırsat bile bırakmadın yani saol ayçin.
A:Ya asıl sen ne diyorsun demekki sen annenin söylediği laflara inanıyosun benim bencil olduğumu söylüyorsun.Öyle mi?
C:Ben annemin söylediği her lafa değil buna katılıyorum.
A:Tamam cenker sen bundan sonra annenin laflarıyla düşünceleriyle yaşa ama bana sakın bulaştırma.
C:Merak etme onlarda sana bulaşmak istemezler zaten.:/
Ayçin bu lafa çok sinirlenmiş.;
A:Tam emin değildim az önce ama şimdi eminim artık her şey bitti cenker anladın mı bitti…:/
Der ve boynundaki cenkerin aldığı kolyeyi çıkarır ve ona verir.Tabi diğerleri şaşkınlıktan bişi diyememişlerdir.O sırada neşet gelir.
N:Hadi bakalım muhabbet kuşları içeri.Ooo behlül beyimizde iyileşmiş gelmiş.
E:İyileşmiş derken hocam.?O sırada sevil çaktırmadan koluna vurur.
E:Ha saolun hocam.
N:Hadi bakalım içeri.
Ayçin bir hışımla içeri girer.Ve seville yer değiştirmek ister.
A:Sevil ben burada oturabilirmiyim?
E:Kızım hadi sizin aranız kötü benim ne günahım var japonumdan ayırıyorsunuz beni?Sad
S:Ekrem saçmalama ya tamam ayçincim sen geçebilirsin.Der ve derse başlarlar Tabi ekrem artık sevile bakamaz çünkü sürekli neşetin gözü oraya doğrudur.Ders bugünlükte biter.Kapıda beklenmeyen bir misafir bekler………….....

Acaba o kimdir?Bakalım ayçin ve cenker barışacak mı?Sevil ve ekrem işten nasıl ayrılacaklar?Doğan nisanura açılacak mı?Neşet ve nisanur arasıdaki bu gelişme nedir?Zeynep ve cihanın arası nasıl olacak?Ekrem ailesiyle ve en önemlisi babasıyla nasıl konuşacak?Hepsi ve daha fazlası 25.BÖLÜM’de.Herkese iyi okumalar…Very Happy

***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

Very Happy ;) Very Happy
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 4:10 am Paylaş

çooook güzel olmuş cnm çok beğendim yb ü merakla bekliyorum :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 4:14 am Paylaş

Saol cnm.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 4:36 am Paylaş

ekrem ve sevil'in işten ayrılması kolay olmayacak bnce
çoooooook güzel olmuş cnm devammmmmmm
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 4:54 am Paylaş

süper canım bence nisanur gelmiş olabilir Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:04 am Paylaş

Teşekkürler tahminleriniz yakın arkadaşlar bakalım neler olacak?
AşKKK
Üye
 Üye
AşKKK
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 48
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 44
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Türkiye =)

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:12 am Paylaş

çooooook güzel olmuş :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:43 am Paylaş

Teşekkür ederim Very Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:02 am Paylaş

ekremle sevil işten kolay kolay ayrılamayacak bence
çok güzel olmuş cnm
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:55 am Paylaş

müthiş olmuş ellerine sağlık
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:11 am Paylaş

süpersin sen çok yeteneklisin keşke çakıl taşlarırın senaristi sen olsaydın dizi hayla devam ederdi
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 10:12 am Paylaş

Çok çok teşekkür ederim ama ben o kadar da güzel yazdığımı düşünmüyorum.Çünkü bir sürü senaryo yazılıyor içlerinde çok çok güzel yazılanlar var o yüzden ben onların yanında 0 kalırım.Ama beğenmenize sevindim yb en kısa zamanda gelicek merak etmeyin...Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 10:17 am Paylaş

kendine haksızlık etme diğerleri farklı seneryo yazıyordu eğer dizi devam etseydi ilerde kesin böle yapcaklardı sen muhteşemsin
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptyPtsi Mart 14, 2011 10:20 am Paylaş

Teşekkür ederim.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 3:00 am Paylaş

Ee yorumlar bu kadar mı?
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 3:40 am Paylaş

çook güzel yazıyosun yeni bölümü de yazsan hani :D :D
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 3:44 am Paylaş

yeni bölüm istiyoruz
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 3:57 am Paylaş

Teşekkür ederim ama bugün yazmaya çalışıcam eğer olmassa yarına kesin yb gelir.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 4:08 am Paylaş

yb'yi bekliyorum cnm
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 4:09 am Paylaş

eveeet yb istiyoruuz
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 4:30 am Paylaş

Çok güzel olmuş devaaam =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 6:15 am Paylaş

Saol cnm bu arada yb bitmek üzere isteyen varsa koyabilirim.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 6:37 am Paylaş

25.BÖLÜM
***KURTLAR SOFRASINA MI DÜŞTÜK?***
O misafir nisanurdur.Ama erkemin in tavrı hiçbir şekilde değişmemiştir.Hala kızgın,üzgün ve kendini kandırılmış hissediyordur.Nisanur ise onunla konuşmak istemiştir.
Ci:Aa nisanur gelmiş hoş geldin nisanur?
Ni:Hoş bulduk cihan ekrem merhaba sen de hoş geldin?
Erkemden hiçbir cevap gelmez.
E:Sevil hadi geç kalıyoruz gidelim.
S:Ekrem daha vakit var sen istersen bir ablanla konuş ha ben beklerim seni…:/
E:Hayır sevil senin vaktin olabilir ama benim yok hadi gidelim bir an önce.
S:Ekremmm.:/
E:Sevillllll:/
Ni:Sevil tamam istemiyorsa konuşmaz zorlamayalım neyse yine de saol her şey için.Very Happy
S:Önemli değil.Very Happy
A:Neyse ben gidiyorum.Hadi görüşürüz yarın.:/
S:Ayçin bu konuyu seninle ayrıca konuşalım biz olmaz böyle…:/
A:Konuşulacak bişi yok sevil her şey oldu bitti.:/
S:Basbaya var o yüzden konuşucaz ama şimdi değil.
A:Neyse tamam görüşürüz.
S,E,Ci,Z,Ni:Görüşürüz.Der ve cenker öylece arkasından baka kalmıştır.Ekremde sevil gibi cenkerle konuşmak için bişiler söylemiştir.
E:Cenko oğlum biz de senle ayrı konuşalım işim bittikten sonra tamam?..
C:Tamam ben de gidiyorum görüşürüz.Der ve o da gider.Cihanda eve gitmek için hazırlanıyordur.Zeynepte artık annesinin yanındadır.O da gidecektir.
Z:Sevil hadi görüşürüz yarın..)
S:Tamam görüşürüz Zeynep.Very Happy
Ci:Hadi abi görüşürüz size.Deyip o da gider.Ama ekrem şaşırmıştır.Ve sevili soru yağmuruna tutmaya başlar.
E:Sevil sen az önce zeyneple mi selamlaştın?Yoksa bana mı öyle geldi?
S:Hayır canım sana öyle gelmedi.
E:Ne yani siz şimdi barıştınız mı konuşuyormusunuz?
S:Evet çoktan.
E:Vay be iyiki biraz ortadan kaybolduk maşallah kurtla kuzu kardeş olmuş…
S:Burada kurt kim kuzu kim?
E:Iıı şimdi biraz düşünürsek burada kurt Zeynep,kuzu sen oluyorsun.Very Happy
S:Neyi düşünüyorsun ki bunun cevabı hemen verilebilirdi ama neyse…
E:Ehh biraz öyle olabilirdi tabiî ki ama senin bazen kurtluğun tutuyor sevil.Very Happy
S:Yaaa demek öyle o zaman sen benim yanımda durma yoksa çok kötü olabilir senin için sonuçta kurtların ne yapacağı belli olmaz.Very Happy
E:Yok canım şaka yaptım ben zaten sen hiç öyle bişi yaparmısın canım hah?Very Happy
S:Valla orası hiç belli olmaz…Very Happy
E:Hıı anladım ben seni neyse hadi gidelim biz.
Nisanurda bir yandan sevinmiş bir yandan da hala üzgündür.Seville barışmalarına sevinmiş ama onunla konuşmamasına üzülmüştür.Sonra tam eve gidecekken biri ona seslenmiştir…………………
Ekrem ve sevil ise tatlı atışmalardan sonra gelmişlerdir iş yerine.Ama sevil önce ekrem in ekrem ise önce sevilin girmesini ister içeri.
S:Ekrem önce sen gir.
E:Yok sevil önce sen gir.
S:Ya ekrem lütfen…:/
E:Sevil önce sen konuş sonra söz hemen ben giricem konuşmak için bak söz dedim.
S:İyi tamam ya ben girerim.:/
Sevil içeri girer Kamil ise kısa bir telefon konuşmasından sonra konuşmaya başlar.
K:Hoş geldin sevil kızım.
S:Hoş bulduk kamil abi.
K:Eee seni hangi rüzgar attı buraya senin normalde akşam gelmen lazımdı.
S:Kamil abi ben aslında bu konu hakkında konuşmaya geldim.
K:Ne konusu anlamadım?
S:Şey kamil abi ben işten ayrılmak istiyorum yani derslerim yoğun olduğu için ben artık gelemicem.Der ve kamil biraz durur düşünür.
K:Peki sevil kızım gidebilirsin ha bu arada bu da çalıştığın kadarı.Der ve para zarfını verir.Sonra sevil gider.Ekrem meraklanmıştır.Ama sevil sonunda çıkmıştır içerden.
E:Sevil noldu ayrıldın dimi?
S:Evet hadi şimdi sıra sende korkma bişi yapmaz sana.Very Happy
E:Ne korkucam canım hah neyse ben giriyorum.
S:Tamam hadi bol şanslar.Very Happy
E:Tamam.;)
Ekrem bu sefer içeri girer.Ama kamil artık anlamıştır.Sevil ile ekrem in birlikte olduklarını ve ona göre davranacaktır.
K:Ooo ekrem koçum hoş geldin ee sevil buradayıdı demin görmedin mi?
E:Yok abi gördüm çünkü beraber geldik.
K:Haa ee ne vardı?
E:Abi benim derslere gitmem gerekiyor artık ben de burada olamıcam ben de ayrılmak istiyorum.
K:Valla sevile izin verdim ama sana biraz zor be ekremim yani sen hiçbir yere gidemezsin.
E:Ama abi….
K:Tamam koçum ama gidersen bu ne sevil için ne de ailen için hiç iyi olmaz bilmem anlatabildim mi?Yanındaki adamlarının silahları gösterilmiş bir şekilde.
E:Elinizden geleni ardınıza koymayın be sizden korkan sizin gibi olsun.:/Der ve çıkar.Sevil ise ekreme bakıyordur.
S:Ekrem noldu sen de ayrılabildin mi?
Ekrem dalmıştır.Ya sevile bişi olursa ya da ya annemlere bişi olursa diye sürekli düşünüyordur ama sevili de duymaya çalışıyordur.
E:Haa?Hıı evet ya ayrıldım..:/
S:Ekrem iyi misin noldu?
E:Yoo yok bişi hadi sevil gidelim bir an önce buradan.Der.Sevil ne kadar anlayamamış olsa da o da gider.
Zeynep ve cihan beraber eve doğru gidiyorlardır.Zeynep artık cihana böyle uzaktan bakmaya dayanamıyordur.Cihan içinde öyle ama o hala kafasındaki soru işaretlerini cevaplamaya çalışmaktadır.Büyük bir sessizlikten sonra bu sefer cihan konuşmaya başlar.
Ci:Eee nasılsın Zeynep?
Z:İyiyim cihan sen?
Ci:Ha ben de iyiyim.
Z:Doğan abi nasıl?
Ci:İyi o da peki annen nasıl?
Z:O da iyi işte.
Ci:Şey Zeynep ben aslında sana bişi sorucaktım.
Z:Noldu?
Ci:Eee şey ya neşet hoca hangi üniversiteyi bitirmişti?
Z:Haa bunu mu sorucaktın yani?
Ci:Başka ne sormamı bekliyodun ki?
Z:Hiç canım şey İTÜ ‘yü bitirdi.
Ci:Hımm güzelmiş.Peki annen?
Z:Annemde orayı bitirmiş zaten o zaman tanışmışlar.
Ci:Haa anladım.
Z:Ee sence ben hangisine daha çok benziyorum?
Ci:Valla çoğunluk annene galiba..:/
Z:Fizksel özellik bakımından mı?
Ci:Iıı şey yani evet ama huy olarak ta benzemişsin.:/
Z:Yaa anladım.:/
Ci:Ama sadece hut olarak değil yani annen güzel bir kadın sen de ona benzemişsin…:/
Z:Yaa gerçekten mi?
Ci:Evet.Şey neyse benim eve gitmem gerekiyor görüşürüz.Der ve giderler.

Bakalım nisanura seslenen kişi kim?Ekrem bu durum karşısında ne yapacak?Doğan artık nisanur’a açılacak mı?Sevili ve ekremi nasıl bir tehlike bekliyor?Hepsi ve daha fazlası 25.Bölümün devamında.Herkese iyi okumalar ve bol bol yorumlar…Very Happy

En son sunny tarafından Salı Mart 15, 2011 7:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 7:02 am Paylaş

süper olmuş devamm :D
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 13 EmptySalı Mart 15, 2011 7:25 am Paylaş

bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum ama manyak ötesi felan olmuş hatta ben oha felan oldum :D
arkadaşlarım böyle konuştumu görseler beni delirdi sanarlar
ancak bu kadar anlatbilirdim seneryo'nun güzel olmasını
yeni bölümü heyecanla bekliyorum.

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
13 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Sonraki