Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptySalı Mart 15, 2011 7:32 am Paylaş

Çok teşekkürler.Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptySalı Mart 15, 2011 8:47 am Paylaş

süper ötesi devam
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 12:34 am Paylaş

çoook güzel olmuş cnm :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 1:28 am Paylaş

Teşekkür ederim.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 3:11 am Paylaş

yeni bölüm ?
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 4:38 am Paylaş

süper ötesi olmuş cnm
devammmmmmmmmmmm
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 4:43 am Paylaş

süpeer
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:47 am Paylaş

yb gelsin lütfennnnnnnn
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:18 am Paylaş

Arkadaşlar yb %50 bugün %50 de yarın gelebilme ihtimali var eğer bugün olmazsa yarın kesin gelir.Tekrar yorumlar için teşekkürler.Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:23 am Paylaş

tmm cnm Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 9:13 am Paylaş

Arkadaşlar yb bitti isteyenler varsa koyabilirim.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 9:24 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Bakalım nisanura seslenen kimmiş?Tabiki de neşettir.Nisanur durmuştur ama merak ediyordur.Acaba neşet neden ona seslenmiştir.
N:Nisanurrr..
Nisanur arkasını dönmüştür.Neşet ise ona gülen yüzlülüğüyle cevap vermiştir.
Ni:Buyrun neşet hocam.:/
N:Nisanur sen iyimisin?
Ni:Saol bu durum da ne kadar iyi olunabilirse tabi.:/
N:Nasıl anlamadım noldu ki?
Ni:Şey aslında ekrem hasta falan değildi evde de yatmıyordu.Yani biz de bilmiyoruz nerede olduğunu ama onu sevil getirdi buraya.
N:Nisanur ne diyosun sen ben hala bişi anlamadım.Hem neden ekremşanti böyle bişi yaptı?
Ni:Peki size de anlatıcam.Der ve anlatmaya başlar olan biteni.
N:Haa o yüzden sabah sorduğum da ekrem kekeledi.Bak nisanur burada sadece ekremi suçlayamam senin de hatta dedenlerin de suçu var keşke ekreme söyleseydiniz.Ama tabi keşkelerle de yaşanılmıyor…
Ni:Biliyorum ama ekrem in benle konuşmaması çok kötü tamam onun içinde kolay değil ama ben de öğreneli sadece birkaç yıl oldu ama ekreme söylememe kalmadan dedem ve annem buna engel oldular.O yüzden ben de bunu saklamak zorunda kaldım.
N:Anladım nisanur ben zaten nasıl iyi biri olduğu biliyorum.O yüzden üzme kendini.Der ve nisanura yaklaşır ve nisanur neşetin omzuna yaslanır.Tabi gözleri biraz yaşlıdır.O sırada da hiç görmemesi gereken biri yani doğan gelir tam nisanura ondan hoşlandığını söylemek için cesaretini toplayıp onunla konuşacaktır ama neşetle nisanuru öyle gördükten sonra resmen şoka girmiştir.Yine de her şeyi yanlış anlayıp ve çok üzülerek geri dönüp gitmiştir.Nisanur ise kendini biraz toparladıktan sonra neşetin yanından eve doğru gitmiştir.Ekrem ve sevil ise otele gidip ekrem in eşyalarını almışlardır.Eve doğru gidiyorlardır.Ekrem dalgındır ama sevilin bunu fark etmesi o kadar da zor olmamıştır.
S:Ekrem ya ne kadar sevindim biliyormusun hem derslere dönmene,hem de o işten ayrıldığımıza peki sen sevinmedin mi?
Ekrem den ses yoktur.Ama sevil bunu anlayıp ekreme bağırmaya başlar.
S:Ekremmmmmm…:/
E:Haa noldu neden bağırıyorsun sen?
S:Hele şükür dünyaya döndün yani asıl sana noldu neden bu kadar dalgınsın?
E:Hiç hiç bişi olmadı öyle düşünüyordum.
S:Ne düşünüyordun?
E:Dersleri yani ödevleri de diyebiliriz.
S:Allahım eğer bu bir rüyaysa nolur uyandırma çünkü ilk defa ekrem dersle ilgileniyor nolur bozma yarabbim.Amin.Very Happy
E:Ya ne var düşünemezmiyim?
S:Valla bu bizim Avrupa birliğine girmemiz kadar anlaşılması zor bir olay Ekremcim.Yani senden beklenilmeyen hareketler içine girdin.
E:Ne yani fena mı oldu derslerle ilgilenmem?
S:Yok canım gayet güzel oldu hatta Allah aranızı bozmasın inşallah.Very Happy
E:Aman maşallah maşallah Japon balığım bana dua da edermiş.Very Happy
S:Etsem bana eziyet etmesem yine bana eziyet ben anlamadım ne yapıcağımı ya?
E:Bak ben sana söyliyim sen bana böyle dua etmeye devam et söz ben de derslere çalışmaya çalışıcam yani.Very Happy
S:Çalışmaya çalışma ekrem çalış..:/
E:Tamam o da olur birgün..:/
S:Birgün?
E:Ya tamam ya çalışıcam.:/
S:Ha tamamdır o zaman hatta bugünden de başlayabilirsin.Matematik ve kimyadaki ödevleri yapıcaksın ayrıca testte çözüceksin.
E:Peki hadi ben bunları yaptım sen ne yapıcaksın?Very Happy
S:Ben mi tabiî ki televizyon izlicem hem bu akşam benim dizim var bir kere.Very Happy
E:Yok ya başka derdin varmıydı?Yok öyle canım sen de benimle beraber çalışacaksın.
S:Ohoo ekrem ya sen hakikaten dünyada değilsin galiba unuttun mu?Ben sana söylemiştim o ödevleri yaptığımı ama nerdeee…Very Happy)
E:Ne ara söyledin ya ben hiç duymadım.
S:Ee diyorum ya sen o sırada Jüpiter ve Satürn gezegenleri arasında yolculuk yaptığın için beni duymaman gayet normal.Very Happy
E:Allah Allah senin de bugün espri yapasın tutmuş sabahtan beri ben de bu soğukluk derden geliyor diyordum…Very Happy
S:Ne soğukluğu be ne diyorsun sen?
E:Sevil yani öyle espriler yapıyorsun ki üşüdüm valla o yüzden ben de merak ediyordum nerden geliyor bu soğukluk diye yani kutuplara çevirdim burayı..Very Happy
S:Ay sanki seninkiler çok güzeldi de biz yanmadık sen de öylesin hatta bazen kaskatı kesilebiliryor insan..Very Happy
E:Neyden?
S:Soğukluktan.Very Happy
E:Hahaha neyse neyse ama olsun sen yine de benimle beraber çalışacaksın.Very Happy
S:Nedenmiş o?
E:Çünkü sen ödevleri madem yaptın o zaman bana yardım ediceksin ben de ödevleri yapıcam bak yoksa yapmam.Very Happy
S:Off tamam be amma da meraklısın ya ödev yapmaya..:/
E:Hadi sevil hadi geç kalıyoruz ya.:/
S:Nereye ya?
E:Sürpriz…Very Happy
S:Ne süprizi ne diyorsun ekrem ya?.:/
E:Off kızım bir konuşma da sus ya ne çenen düştü bugün senin.:/
S:Yaa demek öyle o zaman ben de gelmiyorum.Sad(
E:Ya off tamam şaka yaptım ama hadi sevil nolur bak geç kalıcaz yoksa.:/
S:Ya bir nereye gittiğimizi söylesen bende bir bileyim dimi.:/
E:Hayır şimdi sana söylemekle vakit kaybedemem neyse hadi biraz hızlı yürüyelim…:/
S:Offf tamam.:/Der ve giderler tabi ekrem yine gün batımını izlemeye gitmek istediği için sahile gelmişlerdir.
S:Ee ne var napıcaz şimdi biz burada?
E:Aşk olsun sevil ya biz ne yaparız normalde?.:/
S:Ne yaparız?
E:Gerçekten hatırlamadın mı?
Sevilin aklına o gün gelmiştir ve birden korkar çünkü o gün batımının hiç iyi bir anısı yoktur hem ekrem için hem de sevil için ama sevil bunu istemez.
S:Ekrem hadi gidiyoruz.:/
E:Ya nereye biz daha buraya …..
S:Sakın tamamlama o lafı ben eve gidiyorum sen de eğer gelmek istiyorsan gelirsin ama ben burada daha fazla kalamam.
E:Ya neden sevil noldu hem sen buraya neden geldiğimizi hatırlamıyor musun gerçekten.?
S:Evet hatırlamıyorum var mı ayrıca hiç bişi olmadı ben eve gitmek istiyorum o kadar.Der ve gider.Ekrem de sevilin arkasından gider ama ne olduğunu anlayamaz bir türlü.Mecburen eve gitmişlerdir.Ama bu sefer ekrem sevile tavır yapıyordur onunla konuşmama kararı alır.
S:Ekrem bana yardım eder misin?Şu tencereyi indiremiyorum.
Ekrem hiç konuşmadan tencereyi indirir ve tezgaha bırakır ama sevil ekrem in üzüldüğünü ve kırıldığını anlar.O sırada ekrem kitaplarını alıp masanın üstünde çalışmaya başlar tabi sevil ise her şeyi bırakır ve ekremi izlemeye başlar.Ama gerçekten erkem kırılmıştır sevile.Sevil ise erkemle konuşmaya karar verir.
S:Ekrem?
E:Hıı..:/
S:Sen bana kızdın dimi ondan konuşmuyorsun geldimizden beri ayrıca hani ödevleri beraber yapıcaktık?O kadar da ısrar ettin..:/
E:Gerek yok ben kendim yaparım..:/
S:Ya ekrem neden böyle yapıyorsun,niye yüzüme bakmadan konuşuyorsun?
E:Tamam baktım işte oldu mu?
S:Hayır olmadı benle doğru düzgün konuşmuyorsun.Neden?Yok ama ben anladım sen biz neden sahilde günbatımını izlemediğimiz için böyle yapıyorsun.
E:Evet canım aynen öyle ya ben bunu çok istemiştim.Ama zaten insanın ne zaman bir şeyi çok istese o olmazmış benim ki de o hesap oldu.Neyse sevil ya sen git işini yap.
S:Hayır efendim beni dinle ondan sonra giderim ben işime.:/Ya bende seviyorum günbatımını izlemeyi ama ilk günbatımını seyrettiğimiz gün ve sonrasında neler yaşadığımızı biliyorsun.Şimdi bir daha bunu yaşamaktan korkuyorum.Nolur sen de anla beni…Sad(
E:Ya ama bak artık bir şey saklamıyoruz birbirimizden hem o zaman saklıyorduk ta ondan oldu her şey.Ama neyse sen gerçekten korkuyorsun galiba tamam bir daha günbatımı izlemek yok bunu sana da sormadan yapmıcam tamam mı?Very Happy
S:Tamam peki sen benimle konuşucakmısın şimdi yani affettin mi?
E:Ben sana hiç küsmedim ki zaten küsemem de.Very Happy
S:Gerçekten mi?
E:Evet gerçekten..:)Sevil bak ben senin üzülmene,gözünden bir damla yaş gelmesine bile dayanımıyorum.Anlıyormusun?Tamam eğer istemezsen bir daha böyle bişi yapmayız.
S:Tamam o zaman ama benim de sana bir sürprizim var..Very Happy
E:Hayırdır sen bana sürpriz yaparmıydın?
S:İstemiyorsan yapmam canım.:/
E:Hayır hayır olur mu öyle şey benim japonum bana sürpriz yapıcak bende istemicem ha valla olucak iş değil.Very Happy
S:Tamam tamam ama önce yemek yiyicez sonra,ben senin ödevlerini kontrol edicem sonra sürpriz.
E:Peki tahmin edebilirmiyim?Very Happy
S:Tabi.Very Happy
E:O zaman dışarı çıkıcaz sen beni bir yere götüreceksin.Very Happy
S:Hayır dışarı çıkmıcaz evde bişiler yapıcaz..Very Happy
E:Bana bak sevil sen bana ev işi falan yaptırmıcan dimi bak doğruyu söyle eğer öyleyse hiç te güzel bir sürpriz olmaz bu.:/
S:Ayy ekrem ya yeter sen tahmin falan yürütme tamam mı?
E:Aman tamam ya.Der ve yemek yerler.Sonra ekrem bir güzel koltukta yayılıyordur ama sevil hiç durur mu tabiî ki de hayır sevil erkemin o haline sinir olup ona yardım etmesinin söyler ama ekrem anlar mı hiç bunu bilmiyorum.
S:Ohh paşama bak ya ne güzel kurulmuş koltuğuna kahve ve likör de ister misiniz?
E:Yok Sevilcim ya o bana dokunuyor biliyormusun o yüzden ben alımıyım.Very Happy
S:Ekremmm kalk çabuk benim tepemin tasını attırma.:/
E:Ya sevil ne var ya ne istiyorsun ne güzel dinleniyorum.:/
S:Onu ben de görebiliyorum ama ben de bunları tek başıma yapamam herhalde kalk bana yardım ediceksin…
E:Ayy valla sevil hiç halim yok kusura baka sen kendin yap.:/
S:Yaa demek öyle iyi o zaman ben de sana sürpriz falan yapmıyorum.Very Happy
E:Yaaaa banane ben sana yapıyorum ama…:/
S:Ee ama sen bana madem yardım etmiceksin ben de yapmıyorum sürpriz falan sen de böyle kös kös otur burada..:/
E:Aman tamam ya yardım edicem.
S:Tabi sürprizin olmucağını duyunca nasılda 180 derece dönüyorsun.Very Happy
E:Ee napıyım merak ettim nasıl bir sürpriz yapıcaksın?..Very Happy
S:Valla seninkiler kadar makine işi olmasa bile bizim ki de japon işi olsun işte.Very Happy
E:Anammm Japon balığından Japon sürprizi bakalım ne yapıcaz.Haa ben anladım kesin samurai kostümü giyip evin içinde karete falan yapıcaz olur bana o da uyar yani fark etmez.
S:Ekrem ben sana ne dedim tahmin falan yürtme sen iğrenç iğrenç tahminlerde bulunuyorsun.:/
E:Aman tamam ya.Der ve bulaşıkları makineye dizerler.Sonra ekrem içeri gitmiştir.Sevil ise sürpriz için dışarı çıkmaya hazırlanıyordur.
E:Hayrola nereye bu saatte?
S:Ya sürpriz için gidip gelicem merak etme.Very Happy
E:Ya sevil hani evdeydi bu sürpriz?
S:Evde zaten ama alıp gelmem lazım o yüzden gidiyorum.
E:İyi tamam ama telefonunu al meraklandırma beni.:/
S:Tamam tamam hadi ben gittim.:)Der ve sevil gider.

Bakalım sevil ekrem nasıl bir sürpriz yapıcak?Kamil nasıl bir plan hazırlıcak?Nisanurla neşeti gören doğan neler yapıccak?Zeynep ve cihan nereye gidecekler?Ayçin ve cenkerin bu durumunu öğrenen naile ne yapacak?Hepsi ve daha fazlası 26.Bölümde.Herkese iyi okumalar ve bol bol yorumlar…Very Happy

***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 9:47 am Paylaş

süper ötesi..
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyPerş. Mart 17, 2011 11:49 pm Paylaş

süper yine en heyecanlı yerinde bitirdin
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 12:08 am Paylaş

süper olmuş cnm :D
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 1:09 am Paylaş

süperr
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 3:02 am Paylaş

süper olmuş. harika.
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 3:04 am Paylaş

devamı ne zmn cnm?
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 3:14 am Paylaş

çoooook güzel yb istiyoruuuuuuzz :yupii:
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 3:20 am Paylaş

mükemmel cnm
süper olmuş
devammmm lütfen Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 3:45 am Paylaş

dewam 3 bölümü şimdi okuudumm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 9:04 am Paylaş

İsterseniz yb koyabilirim çünkü yazmıştım ama isteklere bağlı.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 9:51 am Paylaş

bn istiyorum
lütfen koy.
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 10:04 am Paylaş

bende istiyorum Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 14 EmptyCuma Mart 18, 2011 11:18 am Paylaş

26.BÖLÜM
***SEN OLMASAN NE YAPARIM BEN?***
Sevil erkemle film izlemek için dvd satan dükkana gider ve hem aşk hem de korku filmi almıştır.Aslında sürprizi budur ama bu sürpriz sevil için çok önemlidir.Çünkü ilk defa ekrem le film izlicekler hem de sadece ikisi.Bakalım o sırada ekrem ne yapıyordur.Eee bizim uyuşuk tabiî kide televizyon izliyordur.Sonra birden telefonuna bir mesaj gelir ama bu mesaj hiç te hayırlı bir mesaj değildir çünkü kamilden gelmiştir.Mesajda’’Koçum sevgililin eve doğru geliyor inşallah bu son gelişi değildir.’’Diye ve ekrem bunu görünce panik olmuştur.
E:Noluyor lan sevil…sevil dışarıda Allahım nolur hiç bişi olmasın ona lütfen.Der ve birden evden fırlar sokak kapısından çıkıp etrafına bakar.Arkadan da sevil geliyordur.Ekremin dışarıda ne yaptığını merak ediyordur.Ve bağırır.
S:Ekremmm..
E:Sevil?Der ve direk sevilin yanına gider ve ona sarılır.Çünkü çok korkmuştur sevile bişi olucak diye.Sevil ise şaşırmıştır.
S:Ekrem sen iyi misin hem sen neden dışarı çıktın?Ekrem sevilin sorusuna nasıl cevap vereceğini düşünüyordur.Ama yine yalan söylicektir.
S:Eee ekrem neden cevap vermiyorsun?
E:Ya çöp vardı da ben onu şey ediyim dedim bir de şu aşağıda serseri tipli çocuklar vardı.Ben de bir yandan sana bakıyordum..
S:İyide neden sarıldın bana şimdi?
E:Ya sen benim Japon balığım değilmisin tabiî ki de sarılıcam sana.Very Happy
S:Hay allahım ya tamam ekrem hadi içeri girelim üşüdüm ben..
E:Tamam hadi gidelim.Der ve girerler tabi ekrem arkasına bakıp son bir kez etrafı kontrol eder.Hiç bişi olmadığı anlayınca içeri girer.
E:Eee ben sürprizimi isterim hadi hadi..Very Happy
S:Ya tamam patlama hem ben senin daha ödevlerini kontrol etmedim.Bakalım nasıl yapmışsın.
E:Off sevil ya illaki heyecanlandıracaksın dimi?
S:Evet…Very Happy
E:Tamam hadi çabuk kontrol et.Der ve sevil bir yandan da mısır patlatmak için tencereye koymuştur.Sonra ekrem in ödevlerini kontrol etmek için içeriye gelmiştir.
S:Bakalım nasıl yaptın ödevleri?
E:Bak bakalım.Very Happy
S:Hımm fena değil de ekrem sen neden ders çalışmıyorsun bak soruları doğru çözmüşsün.?
E:Ya benim yapımda yok ders çalışmak aslında çalışsam kesin şuana kadar kazanmıştım üniversiteyi ama dediğim gibi ben ders çalışamıyorum bünye kabul etmiyor.Very Happy
S:O bünyene söyle bundan sonra kabul etsin yoksa bu yıl da ÖSS’yi kazanamıcak böyle giderse.Very Happy
E:Tamam söylerim ama ben bir de senin bünyene bişi dicem..Very Happy
S:Ne dicekmişsin?
E:Şu inadını atsın içinden ya olmaz böyle…Very Happy
S:Yaa tamam ben de söylerim ama belki kabul eder belki etmez…Very Happy
E:Tamam bitti mi kontrol?
S:Tamam tamam bitti.
E:Ee hadi nerde benim sürprizim?
S:Tamam ya.Der ve patlamış mısır getirir.
E:Ee sevil bu muydu sürpriz yani?
S:Beğenmedin mi?Sad
E:Yok hayır da yani patlamış mısırı her zaman yeriz yani ondan dedim.Ama olsun sen bana sürpriz yapmışsın ben hiç beğenmezmiyim.Very Happy
S:Ya sadece bu değil ki sürprizim.Der ve film cd lerini getirir.
E:Aaa ya japonum ben özür dilerim ya sen ne güzel bişi yapmışsın bende bana sadece patlamış mısır yaptın zannediyorum.
S:Yok artık o kadar da değil yani.Ee seç bakalım birisini korku mu aşk mı?
E:Ya şimdi korku desem olmucak?
S:Neden ben zaten izlemek için aldım olur olur.
E:Ya ben zaten bugün baya korktum yani hem işten ayrılamıcam diye hem de o çocuklar sana bişi yapar diye.
S:Yaa sen gerçekten korkmuşsun tamam o zaman aşk filmi izliyoruz.Very Happy
E:Tamam izleyelim..:)Der ve filmi başlatırlar tabi ekrem ve sevil ayrı otururlar.filmin reklamlarında oldukları için izlemezler henüz.Ama ekrem sevile yaklaşmak istemiştir.Sevil de bunun farkındadır da işte biraz naz yapar yani ekrem den bekler.Neyse artık ekrem dayanmayıp söyler.
E:Sevil ya biz neden böyle ayrı oturuyoruz?
S:Bilmem ama böyle iyi.
E:Neresi iyi ben yan yana oturmak istiyorum belki.Der ve sevilin yanına yaklaşır.Tabi sevil de itiraz etmez.Sonra ekrem yavaş yavaş kolunu sevilin omzuna koyar.Ee bizim iki inatçı keçi yan yana ve hatta resmen sarılarak izliyorlardır.Sonra ekrem in aklına bugün yaşadıkları ve o gelen mesaj gelmiştir.Sonra sevile bir soru sorar.
E:Sevil beni hiç bırakma olur mu?
S:Ne demek şimdi bu nerden çıkadın?
E:Ya işte birgün eğer bana bişi olursa beni ne olursa olsun bırakma tamam mı?
S:Ya ekrem ne diyorsun ya öyle bişi olmayacak.:/
E:Peki ya olursa?
S:Olmayacak dedim ayrıca ne olursa olsun seni bırakmayacağım.Very Happy
E:Söz mü?Very Happy
S:Söz.:)Sende söz ver.
E:Söz ama zaten sen olmadan ne yaparım ki ben?.Very Happy
S.Very Happy
Deyip birbirlerine sarılarak filmi izlerler.Tabi ekrem in döke şaça yediği patlamış mısırlarıda unutmamak lazım.Very Happy
S:Ya ekrem her tarafa dökmüşsün nasıl temizlicem ben bunları?
Ekrem ağzı dolu bir şekilde:Yaa sevül ya bön yardum ederom sana.
S:Sen önce bir ağzındakileri bitir ondan sonra edersin bana ya biraz yavaş ye.:/
E:Off tamam hadi izlemeye devam.Very Happy
Bizim ikilimiz böyle birde Zeynep ve cihana bakalım.Zeynep hala cihanın kendisini güzel bulduğunu söylediği için geldiğinden beri kendine aynada bakıp gülüyordur.Cihan ise test çözüyordur ama aklı zeynepte olduğu için bir türlü kafasını toplayamıyordur.Aslında cihan özel birini bekliyordu ama zeynebi sevdi bilemeyiz belki de onun için özel olan kişi zeynepti.Zeynep ise eskideki arkadaşlarını düşündüğü zaman cihan onlardan çok farklıdır.Hatta bir zamanlar hoşlandığı ekrem den bile.Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak onalr için?Ayçin ise eve gittiğinde çok üzgündür eve gelene kadar evde kimse olmaması için dua etmiştir.Ve duası kabul olup evde kimse yoktur üstünü değiştirmiş ve yatağında düşünüyordur olanları sonra volt menini alıp şarkı dinliyordur.(Çağrı-Gücüm yok)Sonra kapı çalmıştır gelen kişi annesi nergistir ama ayçinin o üzgün halini görecek durumda değildir.Çünkü o da işten gelip yorulmuştur.Ayçin ise hiç konuşmayıp direk odasına çıkmıştır.Cenker ise o da pişman olmuştur ama son pişmanlık fayda etmez.Ayçin kolyesine bakıp ona kolyeyi verdiği gün aklına gelmiştir.Doğan ise yıkılmış durumda sokaklarda geziyordur.Hayal kırıklığı hayatta en zor duygulardan biridir.Doğan da onu yaşamıştır.Nisanur ise hala üzgündür ekrem le arasının kötü olmasına.Hüsna ise yusufla konuşuyordur ama bir yandan onu ve çocuklarını bırakıp gittiği için ona kızıyordur.Süleyman ise o da ekrem in o gün söylediği son sözlerden sonra hep bozuktur morali heleki işte daha da bozuktur.Çünkü sevili görüyordur sevil ona ekremi hatırlattığı için daha da kötü oluyordur.O yüzden öyleden sonraları yandaki dükkana anahtarını bırakıp sevil geldiği zaman oradan anahtarı alıp açıyordur dükkanı.Neşet ise nisanur ve mügeyi kıyaslama yapıyordur.Müge nisanurun %20 si kadar bile iyi biri değildir.Kendini düşünen biridir oysa nisanur değil kendini düşünmek kendine bişi bile yapmıyordur.O da bunları kafasında tartarken düşünüyordur.Ve asıl iki kahraman yani sevil ve ekrem onlar aslında diğerlerinden daha mutlulardır şuan da ama bu mutlulukları da çok uzun sürmeyecektir.Ama şuan hiç olmadıkları kadar mutlulardır belki de.Sevil ekrem in omzunda uyuya kalmıştır.Ekrem bunu görüp hemen kucağına almıştır sevili odasına götürmek için yatağına yatırıp onu izlemeye başlar ve bugün yaşadıklarını yine hatırlar içinden ya onu kaybedersem ya ona bişi olursa ben naparım ama yok ona bişi olmasına asla izin vermeyeceğim.Gerekirse kendim ölürüm ama sevile bişi olmasına dayanamam.İnşallah ona bişi olmaz Allahım nolur onu koruyabilmem için yardım et bana lütfen.Der ve sevilin yanağından öpüp.Işığı kapatır.Ve o da ortalığı toplayıp yatağına yatar.

Bakalım 26.Bölümün devamında neler olacak?İnşallah beğenirsiniz…Herkese iyi okumalar ve bol bol yorum yazmalar..Very Happy
***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
14 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 21 ... 29  Sonraki