Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 4:17 am Paylaş

canım harika olmuş ayçin zeynepi nasıl kıskanmadı şoktayım ekremle sevil tartıştığı iyi oldu tartışınca çok güzel olur kavga büyürse daha güzel olur ben böyle tartışmaları seviyorum ama ayrılık olmasın sevil de haklı ekrem de haklı ben de sevilin yerin de olsam aynısını yapardım ve şuraya koptum :Hadi be ordan ilk neşet hocayla tanıştığımız günü bilmiyoruz sanki tavana yapışacaktın az kalsın. haha aklıma ilk bölüm geldi neyse ben çok konuştum yeni bölüm inş en kısa zamanda gelir
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 4:40 am Paylaş

yha beklemeye değer dedim nasıl bekliycem ben:(
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 7:00 am Paylaş

çakıltaşlarıkolik:Beklersin kuzucum beklersin çünkü gerçekten sınavlar ve 19 Mayıs çalışmaları var ondan vakit bulamıyorum yazmak için ama en kısa zamanda yazıcam söz.Very Happy

ümitim♥️türküm(duygu):Evet ben o sahneye çok güldüğüm için yazmak istedim yazarkende ayrıca güldüm zaten teşekkür ederim cnm saol yorumun için.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 7:05 am Paylaş

beekliyoruz cnm sen ne zaman musaitsen o zman yaz biz bekleriz Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 8:07 am Paylaş

Anlayışınız için çok teşekkür ederim yb en kısa zamanda gelicek cnm merak etmeyin.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyCuma Mayıs 06, 2011 7:22 pm Paylaş

tmm heyecanla bekliom:)
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyPaz Mayıs 08, 2011 1:10 am Paylaş

sunny demiş ki:
çakıltaşlarıkolik:Beklersin kuzucum beklersin çünkü gerçekten sınavlar ve 19 Mayıs çalışmaları var ondan vakit bulamıyorum yazmak için ama en kısa zamanda yazıcam söz.Very Happy

ümitim♥️türküm(duygu):Evet ben o sahneye çok güldüğüm için yazmak istedim yazarkende ayrıca güldüm zaten teşekkür ederim cnm saol yorumun için.Very Happy
ne demek canım her zaman sen bize hep böyle seneryo yaz biz de sana yorumlar yaparız Very Happy)
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyPaz Mayıs 08, 2011 1:12 am Paylaş

beklerim cnm şaka yapıom:)Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyPaz Mayıs 08, 2011 5:48 am Paylaş

ümitim♥türküm demiş ki:
sunny demiş ki:

ne demek canım her zaman sen bize hep böyle seneryo yaz biz de sana yorumlar yaparız Very Happy)

Tamam cnm yazarım.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyPaz Mayıs 08, 2011 5:53 am Paylaş

çakıltaşlarıkolik demiş ki:
beklerim cnm şaka yapıom:)Very Happy

;)Anladım cnm ben seni ztn.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyPaz Mayıs 08, 2011 10:44 pm Paylaş

tmm:)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 3:38 am Paylaş

Çok güzel olmuş canım
Hepsini yeni okudum
devam
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 3:41 am Paylaş

harika olmuş çok begendim ellerine sağlık yeni bölümü bekliyorum
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 4:34 am Paylaş

BENDE BENDE!
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 4:46 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
Çok güzel olmuş canım
Hepsini yeni okudum
devam

Teşekkür ederim umarım okumaya hep devam edersin.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 4:47 am Paylaş

turku'm demiş ki:
harika olmuş çok begendim ellerine sağlık yeni bölümü bekliyorum

Teşekkür ederim cnm saol.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 4:48 am Paylaş

çakıltaşlarıkolik demiş ki:
BENDE BENDE!

Saol cnm merak etme yazıcam.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 4:54 am Paylaş

tmm bekliorum:)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 5:18 am Paylaş

Arkadaşlar yb bitmek üzere isteyen var mı?
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 5:21 am Paylaş

ben istiyorum cnm Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 5:29 am Paylaş

bende
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 5:32 am Paylaş

Tamam yb geliyor.

31.BÖLÜM
***SÖZÜNDE DURMAK BU KADAR MI ZOR?***
Ekrem sevile ne kadar söz versede yinede ilk aşık olduğu kişi hatta belkide bundan sonra ondan başka kimseyi sevmiceği kadını alıyorlardı elinden işte buna göz yumamazdı.Ekrem kamilin yerine doğru gidiyordur.Cenker ise annesiyle pek konuşmuyordur artık çünkü ayçinle birazda o yüzden kavga etmişlerdir.Ayçinse,o da kaç gündür cenkerden ayrı olduğu için üzgündür aslında birbirlerini görmediklerinden değil sadece eskisi gibi sevgili olmadıklarından içindeki acı giderek büyüyordur.Sevilde ayçinin dediklerinden sonra aslında ekreme biraz haksızlık yaptığını anlamıştır ama işte o gururu kalbinin önüne geçipte ekremden bir türlü özür dileyemiyordur.Zeynepte hala içinde cihana olan aşkıyla hayata devam ediyordur.Cihan ise aslında kafası karışıktır ama bir yandan da birine bu durumu anlatmak istiyordur.
Ekrem kamilin yerine gelmiş ve bir hışımla kamilin odasına girmiştir.
K:Ooo kimler gelmiş kimler ekrem bey siz buralara uğrarmıydınız?
E:Kes sesini.:/Der ve kamilin yanındaki adamlar bir adım ileri atıp ceplerindeki tabancayı ekreme göstermişlerdir.Kamil ise durun gibi bir işaret yaparak konuşmaya devam etmiştir.
K:Koçum laflarına dikkat et yoksa sevile olduğu gibi sana da aynısını uygulayabiliriz bizim için bir mahsuru yok…
E:Zaten bende onun için buradayım..
K:Yaa demekki sende öyle olmak istiyorsun…
E:Hayır ben öyle olmak falan istemiyorum.Der ve gider adamlarından birine bir kafa indirir ve konuşmaya devam eder.
E:Ben sadece bunu yapmak istiyordum deyip tam çıkacakken kollarından tutup yumruklamaya başlamışlardır.Kamil ve adamları ekremi alıp arka bahçede dövmüşlerdir ekremin yüzü gözü neredeyse tanınmaz hale gelmiştir ama o haliyle yine de bir şeyler sayıklıyordur.Kamil ise yanına gidip;
K:Ne diyorsun lan bişi anlamıyorum diyordur.Ekremse ağzı kan dolu bir şekilde kamilin yüzüne tükürmüştür işte bunu diyorum demiştir.Kamil buna çok sinirlenmiş ve ekremin karnına bir tekme atıp gitmiştir adamları da ekremi bacaklarından tutup sürükleye sürükleye başka bir yere fırlatmışlardır.Ayçin ve sevil ise sevilin evlerine gelmişlerdir.Sevil yavaş yavaş yürüyordur ayçine tutunarak.İçeri geçtiklerinde ayçin sevili yavaş bir şekilde koltuğa otutturmuştur.
S:Saol ayçin ya sen de olmasan…Very Happy
A:Olur mu öyle şey sevil geçli biz kanka değiliz senle ama olsun.Very Happy
S:Yaa ayçin sen benim en yakın arkadaşımsın hatta kardeşimsin kankadan da ötesin benim için.Very Happy
A.:)Tamam tamam neyse hadi sen biraz dinlen bende sana bir çorba yapıyım.Very Happy
S:Ne?Sen ve çorba yapmak ikinizi bir arada düşünemiyorum yani.Very Happy
A:Niye yapamazmıyım?
S:Ya ne bileyim ben seni hep böyle süslü hiçbir işe elini sürmeyen biri olarak gördüm yani o yüzden..
A:Yok cnm bugün ve hatta bundan sonraki günlerde böyle bir ayçin olarak görüceksin beni.;)
S:Eee iyi o zaman ama dikkat et şekerle tuzun yerini karıştırma.:D
A:Sevil aşk olsun yaa..:/Der ve mutfağa doğru gider.Cenker ise sıkıntıdan patlıyordur evin içinde aklına ekremi aramak gelir ama o da şimdi seville uğraşıyordur kesin diyip vazgeçmiştir.Cihan da kendini teste vermiş ama hala aklı zeyneptedir ve hala”Ben nasıl oluyor da bu kızı seviyorum ya…Ne?Ben ne dedim?Seviyorum mu?Yok cnm ağzımdan kaçtı off bu kız adam da kafa bırakmadı ya iç sesimle konuşur oldum ilerde psikoloğa falan ihtiyacım kesin olur benim.Neyse ya ben bir cenkeri arıyım.Cenker yatağında umutsuzca ayçini düşünürken telefonun sesiyle kendine gelir.
C:Alo efendim cihan?
Ci:Napıyorsun cenker?
C:Napıyım sıkıntıdan patlıyorum sen?:/
Ci:Bende biraz test çöziyim dedim ama canım sıkıldı benimde.:/
C:Tamam o zaman hadi biraz turlarız hem belki ekremi falan da ararız bişiler yaparız.
Ci:Olur tamam hadi görüşürüz.
C:Görüşürüz.Der.Ayçinse çorbayı yapmış ve sevilin yanına getirmiştir.
A:Al çorbanı iç soğutma.
S:Ayçin sen bana küstün mü?
A:Yok cnm ne alakası var?
S:Belli halinden küsmediğin ya tamam özür dilerim valla şaka olarak söyledim ben.:/
A:İyi tamam.:/
S:Affettin mi?Very Happy
A:Off iyi peki tamam affettim ama bir daha dalga geçmek yok.:/
S:Tamam yok.Very Happy
A.:)Ee hadi iç bakalım.Sevil çorbayı içer ve şaşırır çünkü çorbanın tadı çok güzeldir.
S:Ya ayçin sen hazır çorba falan yapmadın dimi?Very Happy
A:Sevilll.:/
S:Tamam şaka yaptım çok güzel olmuş eline sağlık.Very Happy
A:İyi afiyet olsun.Bakalım ekrem nasıl?Aradan tam 1 saat geçmiş ve akşam işten dönüş olduğu için insanlar buradan geçerler.Yoldan geçen biri ekremi görüp yaşıyor mu diye nabzına bakmıştır.Yanındakilerde merakla bakıyordur.
-Yaşıyor da çok fena dövmüşler çocuğu.
--Bir baksanıza telefonu falan var mı ailesine haber verin.
-Ailesi görse mahfolur bence arkadaşlarını arayalım.
--Tamam arayın.Der ve adam telefonu alır ve son aramalara bakar en son cihanla konuşmuştur ekrem adam arar cihanı.Cihansa evden çıkmış ve cenkerle buluşmaya gidiyordur o sırada telefonu çalar.
Ci:Efendim?
-İyi günler beyefendi burada bir arkadaşınız çok fena yaralı neredeyseniz hemen gelirmisiniz?
Ci:Hangi arkadaşım?
-Valla sarı saçlı bir çocuk 1 dk…Evet kimliğini buldum ekrem yazıyor.
Ci:Neeee ekrem mi?
-Evet bir an önce gelirseniz eğer arkadaşınızı kurtarırsınız çok kötü durumda.:/
Ci:Peki neredesiniz şu anda hemen geliyoruz biz..Adam adresi verir ve cihan o anda koşmaya başlar bir yandan da cenkeri arıyordur.
Ci:Hadi cenker aç şu telefonu..:/
C:Noldu cihan?
Ci:Cenker neredesin?
C:Evdeydim çıkıyorum şimdi de noldu?
Ci:Ekrem yaralıymış hemen yanına gitmemiz lazım.
C:Nee?
Ci:Hadi çabuk gel parkın oraya oradan gidelim.
C:Tamam hemen geliyorum.Der aradan 15 dk geçmiş cihan ve cenker ekremi bulmuşlardır.
Ci:Ekrem nasıl iyi mi?
-Cihan senmisin?
Ci:Evet.
-:Arkadaşınızı hemen hastaneye götürün daha fazla dayanamaz.
Ci:Tamam tamam.
C:Hadi cihan.O sırada ekrem mırıldanıyordur “sevil”diye.Cihan bunu duyunca aklına ayçni aramak gelir çünkü direk sevile söylerse kötü olabilir sonuçta o da yeni çıktı hastaneden.
Ayçin ve sevil TV izlemeye dalmışlardır o sırada ayçinin telefonu çalar.
S:Ayçin telefonun çalıyor.
A:Ha tamam.Efendim?
Ci:Ayçin benim cihan sevile şimdi hiç bişi çaktırma ekrem yaralınmış biz hastaneye gidiyoruz.
A:Neee?O sırada sevil ayçinin sesiyle ayçine bakmıştır ayçinde ona ama belli etmemek için kendini zor tutuyordur sonra cihan telefonu kapatır ayçin ise sevile ne diceğini düşünüyordur ama sevil ondan önce sormuştur.
S:Ayçin noldu?
A:Yok bişi olmadı sevil nolucak ki?
S:O zaman yüzün neden kireç gibi oldu?Benden bişi saklamıyorsun dimi?
A:Yoooo
S:Ayçin noldu çabuk söyle.:/
A:Off sevil söylicem ama sakin ol tamam mı bak yeni çıktın zaten hastaneden.
S:Ayçin söylermisin?
A:Ekrem yaralanmış hastanedeymiş.:/
S:Ne?............................

Bakalım neler olacak?Hepsi ve daha fazlası 32.Bölümde herkese iyi okumalar.Very Happy

***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

En son sunny tarafından Çarş. Mayıs 11, 2011 6:13 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 5:37 am Paylaş

spr olmuş cnm ellerine sağlık:)
~DişiAslan~
Moderatör
Moderatör
~DişiAslan~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4445
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : yatılığagelcengaliba.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : payabılıklı~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 6:03 am Paylaş

Spr olmuş (:
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 21 EmptyÇarş. Mayıs 11, 2011 6:16 am Paylaş

ümitkolik_mry demiş ki:
spr olmuş cnm ellerine sağlık:)

Teşekkür ederim cnm saol.(:

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
21 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 29  Sonraki