Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sonraki
YazarMesaj
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyCuma Haz. 03, 2011 11:56 pm Paylaş

güzel olmuş.. Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyC.tesi Haz. 04, 2011 5:40 am Paylaş

hmm olsun önemli deil biz bekleriz.
dinlen sen.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyC.tesi Haz. 04, 2011 6:52 am Paylaş

Teşekkür ederim herşey için.Very Happy
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyC.tesi Haz. 04, 2011 9:02 am Paylaş

ooo o kadar bölüm kaçırmışım.. bütün bölümlerin spr olmuş cnm ellerine sağlık bir çırpıda okuyuverdim... dvmını bekliyorum
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyC.tesi Haz. 04, 2011 9:09 pm Paylaş

biz sana tşk ederiz...
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPaz Haz. 05, 2011 2:22 am Paylaş

kırmızı_gül demiş ki:
ooo o kadar bölüm kaçırmışım.. bütün bölümlerin spr olmuş cnm ellerine sağlık bir çırpıda okuyuverdim... dvmını bekliyorum

Çok teşekkür ederim cnm bundan sonraki bölüm sezon finali olucak ama temmuzda başlıyacağım yazmaya yeniden.Tekrar teşekkürler umarım hep takip etme fırsatın olur.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPaz Haz. 05, 2011 2:27 am Paylaş

çakıltaşlarıkolik demiş ki:
biz sana tşk ederiz...

Hiç önemli değil.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptySalı Haz. 07, 2011 5:39 am Paylaş

34.BÖLÜM
***GİTME!!!***
Aradan 2 ay geçtikten sonra…
Ekrem ve sevil iyileşmiş ve derslere devam ediyorlardır.Ekrem evine dönmüştür ama nisanur haricinde ne annesi ile ne de dedesiyle çok konuşuyordur.Tabi neşete gelmişlerdir.Neşet…O da çok değişik bir duygu hissediyordur.Nisanur’a karşı farklı duygular besliyordur.Zeynep ve cihan ise hala birbirlerine açılamamışlardır.Ama birbirlerine karşı yakındırlar.Ayçin ve cenkerde hala aynılardır.Birbirlerine kırgın ve bir o kadar da kızgındırlar.Sevil ve Ekrem…Sevil iyidir sadece sınavın yaklaşmasından dolayı biraz daha fazla çalışıyordur.Ama ekrem…Aslında o da çalışıyordur ama onun durumu farklı.Kendini suçlu hissediyordur…Sevili üzmek onun hayatında yaptığı en kötü davranışlardan biridir.Ama bu onu yapıyordur.Ne kadar istemesede…Bu sabah aslında yeni başlagıçların ve değişimlerin habercisi olduğunu hissettiriyordu.Sevil erkenden kalkmış üstünü giyinmiştir.Evden çıktığında ekremi aramak aklına gelmiş ve aramıştır…
E:Efendim?
S:Günaydın uyandırdım mı?Very Happy
E:Günaydın Japon balığım:)Yok ya uyanmıştım zaten sen napıyorsun?Very Happy
S:Hiç erken kalkmıştım.Yavaş yavaş neşet hocanın evine doğru gidiyorum…
E:Hıı ya sevil saat erkenken sahile gelsene benim bişi konuşmam lazım seninle…
S:Noldu?
E:Sen gel o zaman konuşuruz..
S:Tamam geliyorum.Very Happy
E:Tamam.Very Happy
Cihanda ayna karşısında prova yapıyordur…
Ci:Zeynepcim..Yok ya bu olmadı…Zeyno kızz…Bune ya çok labali oldu hem çok ta varoşça…Neyse ben ismini söylerim…Zeynep ben sana bişi dicem…Ben…seni…seviyorum…Biliyorum çok saçma ama gönül ferman dinlemiyor işte…Offf Allahım ya nasıl açılıcam ben bu kıza?Diye boğuşuyordur.Cenker de test çözüyordur.O sırada telefonuna mesaj gelmiştir.
C:Dıt dıt…dıt dıt.1 mesaj”Ayçin”Ana ayçinden geldi ya..:)Bakalım ne gelmiş..
“Cenker seninle bir şey konuşmam lazım bizim toplandığımız çay bahçesine gelirmisin?”Allahhh kesin barışıcaz ya daha ne isterim ki ben:))…Bekle beni ayçin sevdiğin geliyor:))…Der ve direk hazırlanmaya başlar.Ayçinde öyle ama aslında cenkere bir şans daha vermek istiyordur.Bakalım bu şans gerçekleşecek mi?O da hazırlanırken mesaj gelir.1 mesaj “Cenker”…”Peki tamam”…Görücez cenker bakıcaz…Sevil çoktan gelmiş ekremi bekliyordur.Beklerken önüne bir tane pamuk şekeri gelmiştir.Sevil önce şaşırmış sonra ekrem çıkınca gülmüştür.
E:Japon balığına pamuk şekeri al bakalım.;)
S:Teşekkür ederim.:)Ekrem içinden;”Keşke seni hep böyle güldürebilseydim.Ama ben sana zarar vermekten başka hiçbirşey yapmıyorum.Sen üzülünce bende üzülüyorum.Üzgünüm japon balığım çok üzgünüm…”
S:Ekrem sen benimle ne konuşacaktın?
E:Önce pamuk şekerini ye ondan sonra konuşuruz…Very Happy
S:İyi peki tamam.:)Bakalım ayçin ve cenkere.Cenker çay bahçesine gelmiştir.Tesadüf bu ya başakta çay bahçesindedir.Eee cenkeri özellikle”tek” başına görünce akbaba gibi yanına gelmiştir.
B:Aaa cenker sen buradamıydın?Cenker içinden;”Allahım ben ne zaman huzurlu bir şekilde oturucam ya geldi yine şu yılışık neyse kısa ve öz konuşayımda gitsin.Yoksa ayçin bunu görürse varya benim sonum demektir.”
C:Evet buradaydım ama sen gidiyordun herhalde tutmayayım ben seni..
B:Yok cnm bende yeni geldim.Hem aşk olsun insan bir davet eder otur diye.
Cenker”Ya ben seni niye davet ediyim ki ya uyuz..”
C:Iıı şey iyi peki otursana.
B:Teşekkür ederim.Der.Cihanda zeynebi dışarıya kahvaltıya çağırmıştır.Cihan zeynebi almak için evine gitmiştir.Kapıyı Zeynep açmıştır.Cihanın arkası dönüktür ve zeynebi görünce bir süre öylece ona bakıp kalmıştır.Bu aslında zeynebin işine geliyordur çünkü cihan ona bakıyordur hemde öyle normal bakışlardan değildir…
Z:Iıı cihan çıkalım mı?Very Happy
Ci:Hıı?
Z:Artık çıksak diyorum.
Ci:Haa tamam pardon özür dilerim.Şey bu arada çok güzel olmuşsun…Very Happy
Z:Yaa te..teşekkür ederim.Very Happy)Tabi gidesiye kadar kaçamak bakışlar artmıştır.Zeynep”Off hep bana bakıyor ya acaba benden mi hoşlanıyor?Keşke bir kere söylese..Ama yok ya naspın ki beni..Sad“Cihan”Yok yok benim kesinlikle bugün seninle konuşmam lazım olmaz böyle…”Başaksa şüphelenmiştir.Ayçinin gelmesinden.Çünkü cenker sürekli saatine bakıyordur.Ve ofluyordur.Ama zaten bu sefer kesinleştirmiştir.Çünkü karşı yoldan ayçin geliyordur ve ne yapıcağını gayet iyi biliyordur.
B:Ya cenker aslında ben sana bir şey söylicem…
C:Noldu?
B:Ya benim hani sadece hayatta olan akrabam amcam varya o öldü biliyormusun?Sad(Der ve ağlama numarası yapar..Tabi bizim safımız hemen inanmıştır.Ve tabiî ki temiz kalpliliğinden acımıştır ona..
C:Ya başak ağlama bak bende çok üzüldüm başın sağolsun…:/
B:Saol..Cenker ben çok yalnızım nolur bırakma beni..Sad(Deyip cenkerin yanına geçip sarılmıştır.Cenker de sadece acıdığı için ona sarılmıştır.O sırada çay bahçesine giren ayçin gördükleri karşısında şok olmuştur.Cenker ve başak birbirlerine sarılıyorlardır.Ayçin”Ne yaptın sen cenker ne yaptın?”Zeynep ve cihan Deniz kenarında bir cafede oturuyorlardır.Zeynep denizi cihanda zeynebi izliyordur.Bu izlemeli gelen garson bozmuştur.
G:Ne alırdınız?
Ci:Zeynep?
Z:Kahvaltı menüsü alıyım normal..
Ci:Bende aynısından.
G:Peki içecek?
Z-Ci:Çay..
G:Peki..
Z.Very Happy
Ci.Very Happy
Z:Eee nasılsın görüşmeyeli?
Ci:İyiyim sen?
Z:Fena değil..
Ci:Noldu?
Z:Hiçç..
Ci:Zeyneppp…
Z:Ya bişi olmadı offf sadece karşılıksız bir aşka tutuldum.Sad(
Ci:Neee?:(Cihan”Allahım biliyordum ya napsın Zeynep beni başka birini sevdiğini biliyordum.Off napıcam ben şimdi ya?Sad(“
Z:Sen niye üzüldün?
Ci:Çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum…
Z:Hadi ya..Sad(Zeynep”Off biliyordum böyle bişi olduğunu şuan o kız kimse parçalamak istiyorum ya..Sad“Garson siparişleri getirmiştir.
Ci:Şeyy özel olmazsa ne zamandan beri seviyorsun?
Z:Yaklaşık 3 aydır.Sad
Cihan”Off bende o kadar zamandır seni seviyorum.Hangi odun bu kızı görmemiş ben anlamıyorum ki?”
Z:Peki sen?
Ci:Benimde o kadar sayılır…
Z:Hımm anladım.:(Zeynep”Ağlamak istiyorum ya gerçekten yok bu böyle olmaz ben bir lavaboya gideyim.”
Z:Şey cihan ben bir lavaboya gidip gelicem..
Ci:Tamam..Der ve Zeynep gitmiştir.Cihanda üzgün bir şekilde oturuyordur.Zeynep lavaboda ağlamıştır.Ama yüzünü yıkayıp tekrar cihanın yanına gidecekken biri;
-:Kim üzdü seni bu kadar prenses o içerideki erkek müsfettesi mi?
Z:Ne diyorsun sen be?Düzgün konuş!
-:Konuşmuyorum.Ama sana şunu söylüyorum öyleleriyle fazla harcanırsın sen gel benle bak nasıl değişir hayatın…Very Happy
Z:Oğlum bak laflarına dikkat et yoksa…
-:Yoksa ne?Naparsın?Sprey falan mı sıkarsın?Hahaha valla çok korktum..Very Happy
Z:Bana bak defol git başımdan.Deyip tam gidecekken kolunu zeynebin önüne götürmüştür.
-:Ya işte sen sıkıldın görebiliyorum şu içerdekinden gel beraber bir yerlere gideriz,gezeriz ha?
Z:Manyakmısın sen ya çekil önümden.Derken sesler yükselmiştir.Cihanda merak edip içeriye gitmiştir.Zeynebi öyle görünce o kişiyi zeynebin sevidği kişi sanmıştır.Ama görüyordur ki Zeynep rahatsız olmuştur.Buna müdahale olucaktır..
Ci:Zeynep noluyor?
-:Hah geldi erkek müsfettesi?
Ci:Ne diyorsun lan sen?
-:Sağırsan ben napıyım dimi ama..Very Happy)
Ci:Doğru ben bişi duymuyorum.Deyip adama dalmıştır.Zeynepte hem şaşırmış hem de üzülmüştür.
Z:Cihan bırak değmez lütfen ya..Sad
-:Lan sen hakikaten slksın.Bu kız senin için o kadar gözyaşı döküyor ama senin kulaklarla beraber göz de gitmiş galiba göremiyorsun bir şey..
Ci:Oğlum bir sus lan bir sus..Derken bir süre sonra dank etmiştir.Cihan”Ne?Benim için mi ağlamış?Nasıl yani?Neden?Yok bu adamımın işini bitireyim ondan sonra zeynebe sorarım.İnşallah benim içindir ya..Very Happy
-:Noldu rengin soldu?..Very Happy
Ci:Benimkiyle bir olsun..:)Diyip adama bir yumruk atmıştır.Şimdi defol git buradan.Demiştir.Herkes Zeynep ve cihana bakıyordur.
Z:Teşekkür ederim..
Ci:Önemli değil..Zeynep?
Z:Efendim.
Ci:Sen ağladın mı?
Z:Yoo hayır ağlamadım..
Ci:Zeynep ağlamışsın işte halinden belli oluyor.Niye?Kim için?
Z:Evet ağladım ama o bunu ciddiye mi alıyor yoksa sadece öylesine mi soruyor?Anlamadım..
Ci:Ne?Cihan”Ne dedi?Ben miyim yani o kişi?Tamam cihan şimdi söylüyorsun ve üzmüyorsun artık kızı..Very Happy
Ci:Zeynep hani ben demin bir kıza aşık oldum ama o beni seviyor mu sevmiyor mu diye düşünüyordum ya?
Z:Evet..
Ci:Ben sorumun cevabını anladım.
Z:Hımm..
Ci:Zeynep ben sana bişi söylicem..Biliyorum önceden kabullenemedim bunu ama napıyım kalbi söz geçiremedim..Bunları duyduktan sonra ne cevap vericeğini çok merak ediyorum..
Z:Cihan ben bişi anlamıyorum.Açık konuşsana..
Ci:Tamam..Zeynep seni seviyorum…Ben sana aşık oldum…Benimle çıkarmısın?
Z:Neee?Zeynep”Yok yok ben hayal gördüm galiba ne dedi seni seviyorum mu?Aşık oldum mu?Benimle çıkarmısın mı?Ayy şimdi düşüp bayılıcam..Very Happy)”
Ci:Zeynep iyi misin?
Z:Ee..evet iyiyim.Cihan?
Ci:Evet?
Z:Bende seni seviyorum yani evet teklifini kabul ediyorum..Very Happy)
Ci:Gerçekten mi?Very Happy
Z:Evet.:)Cihan o anda zeynebe sarılmıştır.Zeynepte ona…Bu çiftimiz sonunda birleşti..:)Bakalım ekrem ve sevil ne yapmışlar..Sevil pamuk şekerini yemiştir…Ekrem de onu izlemiştir…Sonra sevil artık merak etmiş neler olduğunu..
S:Ekrem artık söylicekmisin nolduğunu?
E:Tamam.Sevil ben gidicem..
S:Nee?
E:Duydun işte sınava girdikten ve sonuçları açıklandıktan sonra kazandığım yere gidicem..
S:Nasıl yani?Neden?Hani sen burayı istiyordun?Ne değişti?
E:Sevil ben eğer burada kalmaya devam edersem seni daha fazla üzücem.Ben sana zarar veriyorum.Ağlatıyorum,üzüyorum ben seni.Böyle görüncede dayanamıyorum..O yüzden ben gidiyorum..Deyip yerinden kalkmıştır.Sevil hala anlamamıştır bazı şayleri.Ama çok üzülmüştür.Ekrem sevilin gözlerine bakamıyordur çünkü biliyordur gözlerine bakınca yaşayacağı vicdan azabını…
E:Sevil yarın sınav var.Sonra teyzemlerin yanına gidicem geri dönücem ama sınav sonuçları için…Tekrar sana bunları yaşattığım için beni affet…Seni çok ama çok seviyorum bunu unutma diyip sevile sarılmıştır..Sevil hareketsiz kalmayı tercih etmiştir…Ekrem son defa sevilin saçlarını koklayıp öpmüştür.Sevil ekremin öptüğünü anladığı zaman gözlerinden yaşlar süzülmüştür…Ekrem ayrıldıktan sonra son bir kez sevile yaklaşmış ve dudakları birleşmişlerdir…Ekrem hemen gitmiştir…Sevil ise arkasında gözleri yaşlı bir şekilde sadece “GİTME!!!” diyebilmiştir….

Bir sezon finaliyle karşınızdayım...Bakalım neler olacak?Çakıl taşları yeni bölümleriyle temmuz ayında sizlerle devam edicek…Şimdilik sağlıcakla kalın…

çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptySalı Haz. 07, 2011 11:11 pm Paylaş

çok güzel olmuş yha dewam...ayy delirdim galiba sen sezon finbali diyosun bend ewam diyoru yha.
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 1:35 am Paylaş

harika olmuş..
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 2:20 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 2:22 am Paylaş

Çok güzel olmuş canım. (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 2:37 am Paylaş

Çok güzel olmuş Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 3:36 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm
sonu çok duygusaldı yaaa Sad
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 4:00 am Paylaş

Çok teşekkürler hepinize temmuz ayında inşallah yeni bölümlerle görüşmek üzere.:)Arkadaşlar bu arada yeni senaryo mu da burada paylaşacağım sizlerle.Okumanızı tavsiye ederim.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 7:15 am Paylaş

okuruz okuruz.
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 7:20 am Paylaş

Çok güzeL oLmuş cnm (:
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyÇarş. Haz. 08, 2011 9:17 pm Paylaş

süper bence
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Haz. 16, 2011 3:58 am Paylaş

çok güzel olmuş off ekrem sevil ayrıldı Sad keşke sezon finali olmasaydı Sad
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyC.tesi Haz. 18, 2011 1:10 am Paylaş

evt:(
YarenÜmit
Yeni Üye
Yeni Üye
YarenÜmit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/03/11
<b>Nerden</b> Nerden : İstannbul

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 4:00 am Paylaş

yb?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 6:13 am Paylaş

Aaa yaren hoşgeldin evet yeni sezonun ilk bölümünü yazdım gelsin mi istiyor musunuz?Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 6:52 am Paylaş

evetttt Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 7:29 am Paylaş

35.BÖLÜM
***HAYAT EN BÜYÜK SINAVDIR…!***
Sevil ekremin gidişinden sonra tekrar oturmuştur banka ve denizi izlemiştir.Ağlıyordur…ağlıyordur.Sevil”Niye gitti ki?Sanki o gidince ben daha mı mutlu olacağım?Daha mı çok güleceğim?Dünya normal dönüşüne devam mı edicek?Ama yok bunun sorumlusu ben değilim o gitmek istedi.Demek ki o beni benim onu sevdiğim kadar bile sevmiyormuş.Herşeyden vazgeçti.Mücadele etmedi.Niye şaşırıyorum ki tipik ekrem işte…Ama ben onu çok seviyorum..O na bu kadar kızsam bile niye ondan kopamıyorum?Allahım nolur bu acıyı kalbimden at bir daha da geri getirme.Lütfen..O sırada telefonu çalmıştır.Arayan ayçindir..
S:Alo?(Üzgün bir ses tonuyla.)
A:Alo sevil nerdesin?
S:Sahildeyim de noldu sesin kötü geliyor?:/
A:Sonra anlatırım neşet hoca bizi bekliyor.Bugün son gün biliyorsun..Konuşacakmış bizimle..
S:Tamam geliyorum..Der ve kapatır.Ayçin aslında hem sinirli hem de üzgündür ama kimseye hiçbir şey söylemiyecektir en azından şuanlık..
Sevilde kalkmış neşetlere doğru gelmiştir..Ekremden karşıdan geliyordur..Kafasını kaldırmasıyla seville göz göze gelmeleri bir olmuştur.İkisininde gözlerinde okunan aynı acı vardır...”Kalp”…Sevil hiçbir şey söylemeden ekremin yanından geçip içeri girmiştir.Ekrem olduğu yerde bir süre kalmıştır..Cenker geldiğinde ekremi görmüştür..
C:Pişt eko napıyorsun oğlum burada böyle girsene içeri?..Ekrem duymamıştır önce..
C:Ekreeem…
E:Haa?Noldu?
C:Asıl sana noldu ya dalmışsın?..
E:Bi..birşey olmadı ya hadi girelim..
C:İyi tamam..Der ve içeri geçerler.Neşet herkesin eski düzende oturmasını söyler…Ayçin mecburen cenkerin önünde oturuyordur..Cenker de kızgındır ayçine çağırıp gelmediği için ama ayçin ondan daha da beterdir..5 dk sonra Zeynep ve cihan girmiştir ikisininde yüzünde güller açıyordur ama içeri girdiklerinde normal hale dönerler şimdilik..Neşet konuşmaya başlar…
N:Evet genç siiller..Hepiniz burada olduğunuza göre başlıyım konuşmaya..Neredeyse 1 yıldır birlikteyiz..Her ne kadar başınız beladan eksik olmasa da siz aslında hayatta en büyük şeyi öğrendiniz..Savaşmak..Bir insana karşı yapılan savaştansa hayata karşı yapılan savaş daha da önemlidir ve siz bunları yaptınız..Arkadaşlığın,dostluğun,yardım severliğin ne olduğunu en iyi bu zamanda öğrendiniz..Cenker dayak yediğinde ekrem;Ayçin anıldan kaçtığında sevil yardım etmişti..Ee bizlerde kendimizce bir şeyler yaptık..Cihan hasta olduğunda ekrem ve cenker yardım ettiler..Ekrem ortalıktan kaybolduğunda sevil ve zeynep bulmuşlardı..Sevile kan gerekiyorken Zeynep vermişti..Ama genel olarak hep benim başımı yaktınız..Mevlüt okuyordum..Dayak yedim..Ablasıyla basıldım bazılarının(ekreme)...Koskoca 70 yaşındaki adama karşı mahcup oldum ve en önemlisi sizlere dayandım..Yalanlarınıza,üç kağıtlarınıza,bilgisizliğinize,mutsuzluğunuza,mutluluğunuza..Hepsine…Ama size şunu söyleyeceğim şu ana kadar şımarmayın,çalışmaktan vazgeçmeyin diye söylemedim bunu..Şimdi söylüyorum..Sizler hayatımda gördüğüm en iyi çocuklarsınız…Çalıştınız bakalım sınavda nasıl olacaksınız?Ama kazansanızda kaybetsenizde sizler asıl hayat sınavını kazandınız o sınav bu sınavdan daha da önemli…Şimdi ben çok konuştum birazda sizler konuşun…Ama yok siz zaten çok konuşuyorsunuz biraz da ben konuşayım devam ediyorum..
N:Kuskus sana önerim sınavda sakın heyecanlanma,kusma..Aklına çalıştığın zamanlar gelsin ve derin bir nefes al sonra tekrar soruya bak..
C:Tamam hocam.Very Happy
N:Çinçinciğim sende çok süslenme sınava gidiyorsun partiye değil;full konsantre ol ve öyle çöz soruları önce yapabildiğin sözel derslerden başla en son sayısallara geç zaman kaybı olmasın..
A:Tamam hocam ama zaten ben artık süslenmiyorum öyle eskisi gibi.Very Happy
N:İyi..:)Cihan sende önce şekilli sorulardan başla sayısallarda da sözellerde de…Sınavla alakadar ol sakın başka bir yerlerle meşgul olma..
Ci:Tamam hocam saolun..Very Happy
N:Zeynep sende dikkatli çöz soruları özellikle matematiği..
Z:Tamam.Very Happy
N:Sefil sende inanarak gir sınava bunu sınavı ben kazanırım diye başla sorulara dikkatli ve seri çözmeye çalış zamana karşıda yanında mutlaka bir saat bulundur..Ve korkma korktukça istemediğin her şey başına gelir kendine güvenerek yap her soruyu..
S:Saolun hocam dediğinizi yapacağım.Very Happy
N:Evet geldik mi ekremşantiye..Aslında Ekremciğim sen bunları hepsini yap ama en önemlisi arkadandakileri düşün aileni,bizleri..Onların ve bizim sana olan ümitlerimizi yıkmamaya çalış ve öyle soruları çöz..Bunu yaparsan emin ol kesin sınavı kazanırsın..Hayatta kaybettikçe kazanmanın değerini anlarsın ve onu elde etmek istersin.İşte bende bu yüzden sana ve sizlere şunu diyorum..Mutlaka kazanın..Kazanınki başkaları sizin kaybettiğinizle değil kazandığınızla konuşsun..
E:Peki hocam..Biliyormusunuz ilk defa ben sınava girmeden birisiyle böyle bir şey konuştum..Teşekkür ederim..Teşekkür ederiz hocam..İyiki iyiki sizinle çalıştık..Söz veriyorum ümitlerinizi boşa çıkarmayacağım..Very Happy
A:Bende.
C:Bende.
S:Bende.
Ci:Bende.
Z:Bende.
N:Aferin size hele bir kazanmayın zaten ekrem seni Süleyman efendiden önce döverim.Very Happy
E.:D Tamam hocam..Very Happy
N:Evet şimdi çıkın bakalım yarın sınav var bu söylediklerimi unutmayın..Moraliniz bozuk bile olsa bunu sınavda erteleyin çıktıktan sonra tekrar alıyormusunuz ne yapıyorsanız yapın..
Hepsi:Tamam hocam.:)Hepsi dışarı çıkmışlardır..Kapının önünde oturuyorlardır..
Z:Off ben bu akşam kesin yatamam..
A:Bende ya napıcaz?
S:Bilmiyorum..
A:Buldum sevil, zeynep bizim eve geliyorsunuz bu akşam birlikte olalım son kez.Very Happy
Z:Olur ben gelirim ama evi bilmiyorum..
S:Tamam ben seni götürürüm.Very Happy
A:Tamamdır geliyorsunuz o zaman..Very Happy
Z-S:Evet..
A:Süper oldu bu işte..Very Happy
C:Ohh şunlara bak ne de güzel buldular abi bizde bişiler yapalım..
Ci:Ne yapıcaz ki?
E:Tamam bize gelin..
C:Eee Süleyman dedeler ne olacak?
E:Yok ya bir şey demezler.Siz gelin..
C:İyi o zaman dimi cihan?
Ci:Hıı olur tamam..Der ve o sırada erkem sevile bakıyordur sonra sevil dalgınlıkla ekremin olduğu tarafa doğru bakmıştır.Ekremi ona baktığını görünce o da ona bakmıştır…Ama ikisininde ağzıları yerine gözleri konuşuyordur..
Sonradan sevil ayçine;
S:Ayçin hadi gidelim mi?
A:Olur tamam hadi..
Z:Kıyafet alsaydık bari..
A:Tamam bende var ama yinede siz bir eve gidin yarın sınav var çünkü…
S:İyi o zaman ben gidiyorum Zeynep ben size gelirim oradan ayçine gideriz..
Z:Tamam o zaman hadi gidelim..Hadi yarın hepinize başarılar..
C-E-Ci:Saol..
A:Cihan,ekrem başarılar dilerim bazılarına da..
C.:/
E:Saol çinçin bazıları dilemese bile hepinize başarılar..
S.Sad
Ci:Evet inşallah kazanırız bu sefer..
S:İnşallah..
E:Bu arada sınavdan sonra görüşelim hepinize söylemem gereken bir şey var ama yarın konuşuruz..
Hepsi(Sevil hariç):Tamam demişlerdir ama sevil dinlemeden hızlıca önden çıkmıştır..Eve geldiğinde odasına geçip bugün olanları düşünmüştür bir yandan ağlıyordur bir yandan da neşet’in söylediği şeyi yapmaya çalışıyordur..Moralimiz bozuk olsa bile sınav olana kadar erteleyeceğiz…Evet evet bunu yapacaktır..Ufak bir çantaya pijama ve yarın giymek için kıyafet almıştır..Zeynepte eve gelmiştir mutludur hemde çok..Sevgisinin karşılıksız olmayıp birde birlikte olması ona çok iyi gelmiştir..Sınav içinded babasının dediği her şeyi yapmayı düşünüyordur..Hazırlanmak için önce bir banyoya girmiştir..Ayçin eve gelmiştir..Evde kimse yoktur ve odasına gidip yatağına oturmuştur..Mutsuzdur ama bu umutlarının büyümesine engel değildir çünkü kazanması gereken bir sınav vardır kimse için değil kendisi için kazanması gereken bir sınav..
Kafasından şuanlık cenker’i ve kötü olan tüm düşünceleri atmıştır taki sınav bitene kadar…Ekrem ve cenker Ekremlerin evine gelmiş evde sadece nisanur vardır..Hüsna Nailelere gitmiştir..Nisanurda arasıra derslere geliyordur o da girecektir sınava ama inşallah kazanır…
E:Ablaaa
Ni:Geldiniz mi?
C:Evet..
Ni:Hoş geldin cenker..Very Happy
C:Hoş bulduk nisanur abla..Very Happy
E:Abla biz odamdayız sende işin bitince gel neşet hoca bize bugün bir şeyler söyledi..
Ni:İyi şurayı temizliğim gelirim..
E:Bu arada cihanda gelicek burada kalacaklar..
Ni:Tamam da dedem geldi mi siz konuşursunuz artık..
E:Tamam hadi cenko..Der ve odasına giderler..Cihanda eve gelmiş abisi doğanla konuşuyordur..
Ci:Alo abi?
D:Alo noldu cihan?
Ci:Abi ben bugün Ekremlerde kalıcam haberin olsun..
D:Ee yarın sınav var olum..
Ci:Ya sabah erkenden gelicem zaten merak etme..
D:Ee iyi tamam zaten bende gece çıkıcam taksiye..
Ci:Tamam kendine dikkat et..
D:Sende hadi Ekremlere selam söyle..
Ci:Tamam abi nisanura iletirim selamını..:D
D:Cihaaan..
Ci:Tamam tamam sustum hadi eyvallah..Very Happy
D:Hadi yallah.:)Der ve bitirler konuşmalarını..Cihanda evden çıkmıştır..Mutludur o da Zeynep gibi..Neşet’in de söylediklerini kulak arkası etmeyecektir tabi…

Bakalım bizimkiler akşam neler yaşayacak?Sınavda neler yapacaklar?Sınavdan sonra ekrem gidecek mi?Hepsi ve daha fazlası 36.bölümde sizlerle olacak…

***Yeni sezonun ilk bölümüyle karşınızdayım..İnşallah geçen sezon gibi beğenilen bölümlerle gelirim..Tekrar herkese iyi okumalar..Beğendiğiniz replik ve yb tahminlerinizi de yazarsanız sevinirim..Very Happy
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 EmptyPerş. Tem. 07, 2011 10:51 pm Paylaş

çok güzel olmuş devam ett... Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 25 650269930

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
25 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sonraki