Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 1:02 am Paylaş

evt bekliyoruzz.
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 3:42 am Paylaş

bekliyoruuuz Very Happy
Minik-Asya
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Minik-Asya
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 181
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 140
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/05/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 6:01 am Paylaş

Spr Olmus
Minik-Asya
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Minik-Asya
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 181
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 140
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/05/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 6:01 am Paylaş

Dewamm
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 6:02 am Paylaş

nerde yb?
Nur*Sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Nur*Sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 194
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 183
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/05/11
<b>Nerden</b> Nerden : Surdan Burdan Ne Yapican ?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : *Nur Aysan*Asli Enver*Beren Saat*Ipek Karapinar*
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:24 am Paylaş

UmuTDetonE demiş ki:
hiç te kötü değil bence süper en kısa zamanda yb bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:34 am Paylaş

Arkadaşlar sınav haftası çok yoğun olduğum için yb yarım kaldı ama ben özetini yollayacağım birazdan lütfen kusura bakmayın en kısa zamanda yb gelicek.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:38 am Paylaş

tm cnm sıkma kendi musait olduğu zaman yazarsin
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:48 am Paylaş

Saol cnm anlayışın için.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:51 am Paylaş

rica ederim cnm şonuçta sınavlar var yani her dakika yazamıyosun ki:)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 8:59 am Paylaş

Aynen öyle seni de anlıyorum onca senaryon var bazen diyorum ki bu kız nasıl karıştırmayıp yetiştiriyor.Helal olsun valla.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 9:01 am Paylaş

çok sağol cnm yani yetişmeye çalışıyorum bazen zorlanıyorum tabki sınavlar olunca ama kesinlikle bırakamam Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 9:26 am Paylaş

Evet eksiklik duyuluyor bir taraftan tabi.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 10:22 am Paylaş

33.BÖLÜM ÖZETİ
***HEPSİ BENİM YÜZÜMDEN!!!***
Sevil yine hastanede yatmak zorunda kalmıştır.Ekrem herşeyi öğrenmiş ve dayanımıyordur artık.Zeynep ise cihandan hoşlandığını içlerinden birine söyliyecektir ama kime?Cenkerde hala ümitsiz ve pişman bir şekilde bekliyordur ayçini.Ayçinin ise hala kafası karışıktır bu olanlar ve cenker yüzünden.Cihanın durumu da ayçin gibidir kafası karışık ama oda artık birileriyle paylaşıcaktır bazı şeyleri...Hepsi ve daha fazlası 33.Bölümde.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 10:27 am Paylaş

anam sevil neden hastaneyeyatıyo:/ çok aksiyonlu ve mecralı bi bölüm olcak merakla bekliyorum cnm:)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 10:31 am Paylaş

Teşekkür ederim cnm evet biraz öyle yarım kalmasaydı paylaşıcaktım ama işte yarım kaldı neyse ztn çok fazla bekletmicem yarın ya da pazar günü gönderirim yb'mü.Very Happy
ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 10:36 am Paylaş

tmcnm merakla bekliyorum:)
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 11:44 am Paylaş

ben de merakla bekliyorum
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 11:01 pm Paylaş

özet süper cnm
merak ettim şimdi sevil'e noluyo ki
yb'yi bekliyorummm.
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Mayıs 20, 2011 11:02 pm Paylaş

bekliorum yeni bölümü kendini sıkma cnm ne zaman müsait olursan o zaman yazarsın.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Haz. 03, 2011 6:44 am Paylaş

33.BÖLÜM
***HEPSİ BENİM YÜZÜMDEN!!!***
Ayçin sevili o halde görünce neye uğradığını şaşırıp bağırmakla yetinmiştir.
A:Sevillllll.Sad
S:No..noldu?
A:Sevil yaran kanıyor..:(Sevil önce hangi yara olduğunu anlamamıştır sonra da bir bakmıştır ki tüm üstü kan olmuştur.Yavaş yavaş etraf gözüne bulanık ve sonra da karanlık görünmüştür.Ayçin bir telaşla cenker ve cihana seslenmiştir.Tabi bağırışmaları ekrem dahil tüm hastane duymuştur.
A:Yardım edin doktor çağırsın birisi…
C:Ayçin noldu?
A:Se…sevil bayıldı yarası da kanıyor cenker doktora falan haber verin çabuk.Sad
C:Tamam.
Ci:Noldu sevile?Sad
A:Bilmiyorum yarası kanıyordu bende söyledim o sırada bayıldı.Sad
Ci:Tamam ayçin sakin ol.Ya bir doktor yok mu?
O sırada ekrem dışarıdaki bağırışmaları merak etmiştir ve yanındaki hemşire direk dışarı çıkmıştır.Sevil yerde baygın ve kanlar içinde yatıyordur.O sırada doktor da gelmiş ve hemen acil muayene odasına almışlardır.Hemşire tekrar odaya gelmiştir.Ekremse meraklı bir şekilde ne cevap vermesini bekliyordur.
E:Nolmuş o bağırışlar neydi?
H:Iıı şey demin buradan çıkan siyah saçlı kız…
E:Ki..kim se..sevil mi?Noldu sevile?Sad((
H:Bayılmış birde yarası kanıyordu galiba dikişleri açılmış.:/
E:Neeee?:(Der ve yerinden kalkmaya çalışır hemşirede onu yatırmayı uğraşıyordur.
H:Lütfen!!!Yerinizden kalkamazsınız beyefendi lütfen..
E:Ya bir bırakın sevili görücem ben.Der ve o sırada cihan gelir odaya.
Ci:Ekrem napıyorsun?
E:Hah bakın cihanda geldi ben ona tutuna tutuna giderim lütfen bırakın ya.
Ci:Ekrem kardeşim bak daha yeni uyandın nereye kalkıyorsun hem nereye gitmeye çalışıyorsun sen?
E:Sevili görmem lazım benim.
Ci:Sen nereden biliyorsun?
H:Mecburen söylemek zorunda kaldım.
Ci:Offff ekrem bak sevil sadece bayılmış önemli bir şeyi yok yani galiba, sanırsam.
E:Bak sende bilmiyorsun işte ama benim onu görmem lazım.
Ci:Tamam görüceksin ama önce bir ne olduğunu anlayalım sonra söz ben seni götürücem ama şimdi yat.
E:Ta..tamam cihan bak sana güveniyorum nolur haber aldıktan sonra hemen buraya gel ve gidelim.
Ci:Tamam ben şimdi gidiyorum gelicem.
E:Tamam.
Cihan çıkar odadan ekremse biraz olsun sakinleşmiştir.Ama yinede dayanamıyordur.Cihan muayene odasının kapısının önünde bekleyen ayçin ve cenkerin yanına gelmiştir.
Ci:Bir haber var mı?
A:Yok.Sad
C:Sen ne yaptın?
Ci:Ekremin yanından geliyorum duymuş sevilin durumunu zor ikna ettim yatmasına illaki gelicekti…
A:O da şimdi çıldırmıştır.Ya noluyor bize bu kadar ya.Hep bir kavga,dövüş aksiyon filmlerinden beter oldu hayatımız ya.Güya üniversiteye hazırlanıyoruz…
C:Evet.
Ci:Ama biz üniversiteden önce hayatla mücadele etmeyi öğreniyoruz bence en önemlisi bu.
A:Haklısın.
C:Hı hıı.Doktor çıkmıştır nihayet.Hepsi merak içindedir.
D:Hastanın yakınları?
A:Biziz noldu sevile iyi mi?
D:Evet ama dikişleri açılmış birde hem biraz kan kaybedince ve yorgun düşünce bayılmış şimdi ağrı kesici verdik uyuyor.
A:Oh çok şükür peki görebilirmiyiz?
D:Tabi ama fazla yormamak şartıyla.
A:Peki.Arkadaşlar ben giriyorum.
C-Ci:Tamam.
Ci:Bende ekremin yanına gideyim.
C:Bende geliyorum.Der ve onlar ekremi almaya giderler.Zeynepte hala cihanla konuşamadığı için üzülüyordur ama artık birine söylemesi gerekiyordur.Aklına sevili aramak gelir.Ama sevil ve ayçin evden telaşla çıktıkları için sevil telefonunu evde bırakmıştır.Zeynep aramıştır ama cevap veren olmamıştır merak edip sonra ayçini aramak aklına gelmiştir.Ayçin ise sevilin yanına gelmiştir.
A:Ahh sevil ahh bak inadın yüzünden yine hastanedesin nolurdu evde kalsaydık ta böyle olmasaydı ya.:(Der ve bu arada ayçinin telefonu çalar.Sevili uyandırmamak için dışarıya çıkmıştır.
A:Efendim?
Z:Ayçin ben Zeynep ya sevili aradım ama cevap veren olmadı acaba yanında mı?
A:Zeynep biz şuan hastanedeyiz.
Z:Noldu niye taburcu etmediler?
A:Aslında ettiler ama ekrem dayak yemiş hastaneye kaldırmışlardı sevilde dayanamayıp hastaneye geldi sonra fazla hareket edince dikişleri açıldı bizde yeniden hastanedeyiz işte.
Z:Aaa neler olmuşta haberim yok neyse ben geliyorum şimdi.
A:Tamam.Der cihan ve cenker ekremin odasına geçmişlerdir.Ekremse hızlıca yerinden doğrulmuştur tabi biraz ağrısı vardır ama umranda değildir hiçbirşey şuanda.
E:Eee cihan,cenker noldu sevil nasıl?...Yok ya ben yanına gidiyorum.Cihan engellemek için yanına gelmiştir.
C:Şeyy kardeşim…O sırada cihan araya girmiştir.
Ci:Ya ekrem bir dur sevil iyi dikişleri açılmış sadece yatıyor.
E:Olsun ben yinede gidiyorum.
C:Ya bu halinle nereye ayıptır sorması?
E:Ayıpsa niye soruyorsun sevilin yanına tabiî kide.Der ve doğrulur o anda biraz canı yanmıştır.
E:Ahhh.:/
Ci:Dedim sana kalkma öyle hemen diye.
E:Cihan konuşcağına yardım etsene abicim ya sende cenker.Cihan ve cenker ekremin koluna girmiştir.Yavaş yavaş sevilin yattığı odaya doğru gidiyorlardır.Cenker önden kapıyı açmıştır.Sonra ekrem girmiştir.kafasını kaldırmasıyla dengesini kaybetmesi bir olur çünkü sevili görmüştür.Cihan ayçine işaret edip çıkmışlardır.Ekremde yavaş yavaş sevilin yanına yaklaşıyordur.Yanına oturur ve elini tutar.Ve konuşmaya başlar;
E:Seni ne kadar üzüyorum dimi?Bunu biliyorum.Ama napıyım seni çok seviyorum.İlk defa aşık oluyorum.İlk defa sevmeyi öğreniyorum.İlk defa birine bakınca kalbimin acıdığını hissediyorum.Ben bunları yaşıyorum ama yaşarkende etrafımdaki ve özellikle o aşık olduğum,sevmeyi öğrendiğim kişiyi üzüyorum.Der o sırada dışarıda oturan cihan,ayçin ve cenker oturuyorlardır.O sırada bir hızla gelen Zeynep nefes nefese kalmıştır.
Z:Noldu ya yine?..
A:Ya önemli bişi değil hem sen niye böyle nefes nefesesin?
Z:Hızlı geldim ondandır.Ya bu ekremin işi ne?Nolmuş?
C:Bilmiyoruz dayak yemiş…
Z:Kimden?
Ci:Galiba ben biliyorum…
Hepsi:Kim?Der o sırada ekrem konuşmaya devam ediyordur.
E:Bazen düşünüyorum da keşke hiç hayatına girmeseydim diyorum ama sen iyiki benimkine girmişsin.İyiki o kampüste görmüşüm seni.Ama şimdi nasılsın?Haline bak..Ama ben anladım...Herşey…Hepsi benim yüzümden….

Bakalım 34.Bölümde neler olacak?Herkese iyi okumalar.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Haz. 03, 2011 1:14 pm Paylaş

harika Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Haz. 03, 2011 9:21 pm Paylaş

süper
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Haz. 03, 2011 9:55 pm Paylaş

Teşekkür ederim bu arada size biraz üzücü bir haberim var bundan sonraki bölüm sezon finali olacak.Çünkü gerçekten çok yoruldum hem sınavlar hem bu senaryo ve benim bunun dışındaki diğer senaryom da var onu da yazıyorum.Bu senaryoya daha çok ağırlık verdiğim için onu biraz aksattım.Biraz onu ilerletmek istiyorum.Temmuz ayında tekrar karşınızda olucam.Yorumlar arttıktan sonra SEZON FİNALİ bölümü sizlerle olacak.Tekrar yorumlar için teşekkürler.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 24 EmptyCuma Haz. 03, 2011 10:49 pm Paylaş

süpeeeer olmuş cnm =)

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
24 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Sonraki