Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 4:29 am Paylaş

ee dewam yb yb??
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 6:43 am Paylaş

Valla ben bazı okuyuculara küstüm o yüzden geç gelicek yb hiç daha okuyan olmamış.Sad
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 11:55 am Paylaş

bize küsme sen süper yazıyorsun devam et Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptySalı Mayıs 03, 2011 3:06 am Paylaş

bencede.
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptySalı Mayıs 03, 2011 4:13 am Paylaş

hadi yb lütfen.
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptySalı Mayıs 03, 2011 6:01 am Paylaş

Tamam ama birazcık daha yorum gelirse bugün koyarım yoksa yarın koyucam sizde bana darılmayın.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 1:07 am Paylaş

ee hadii nerden yeni bölüüm??
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 1:10 am Paylaş

yb bekliyoruz
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 1:12 am Paylaş

evt evt!!
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 1:50 am Paylaş

yb bekliyoruz (=
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 2:11 am Paylaş

koymuycakmıydın bugün??
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 5:20 am Paylaş

Yb isteyenler var mı?Eğer kimse yoksa ben yine koyarım okursunuz.Very Happy
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 5:25 am Paylaş

yeni bölümü bekliyoruz
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 6:35 am Paylaş

Peki koyuyorum.Very Happy

30.BÖLÜM
***’’KAN’’KA MIYIZ ARTIK BİZ?…***
Sevil Zeynep ve diğerlerinin konuşmalarını duymuş ve biraz üzülmüştür.Çünkü kendisinin kötü bir insan olabileceğini düşünmeye başlamıştır.Ama sevil bir şeyi anlamamıştır.Neden Zeynep bunu ondan saklamıştır?Eğer sevile söyleseydi belki sevil zeynebin ona kan veripte ona borcu olduğunu hissedecekti.Ama Zeynep böyle düşünmemesi için ondan saklamayı daha uygun bulmuştu.Bakalım sevil bundan sonra zeynebe nasıl davranacak?Belki de ondan duymak için elinden geleni yapacak……Sonra Hüsna,Nisanur ve Süleyman hastaneden ayrılmışlardır.Bizim 5’i bir yerde ve Zeynep sevilin kaldığı odadadırlar.
C:Geçmiş olsun sevil nasılsın şimdi?
S:İyiyim cenker saol.Very Happy
Ci:Evet sevil geçmiş olsun ama lütfen bir daha böyle bir işe kalkışma canından oluyordun valla.:/
E:Zaten böyle benim sözlerimi dinlemediği sürece daha onun başına çok şey gelicek ama tabi bundan sonra sözlerimi dinleyecek değil mi canım.Very Happy
S:Ekrem sen bir sussana ya Allah Allah hem ben,sen benim sözlerime uyucaksın diye bir söz verdiğini hatırlıyorum sanki.:/
E:Aman tamam ama sen de benimkileri dinliceksin söz mü?
S:Tamam söz.Sen de söz ver?
E:Söz..Very Happy
A:Tamam bizlerde şahitdiz eğer bu sözünü tutmazsanız ikinizden biliriz ona göre.Very Happy
S,E:Tamam.
Z:Ya bişiler yapalım benim canım sıkıldı.:/
E:Ne yapalım zeynepcim senin için şurda göbek atalım istiyorsan?Very Happy
Z:Off ya her şeyi de dalgaya bağlamasan olmaz dimi?Hem belki sevilinde canı sıkılıyordur ne biliyorsun?
S:Zeynep doğru söylüyor benim de canım sıkıldı.
A:Eee napıcaz?

E:Valla bu sefer ben karışmam hep ben fikir veriyorum bundan sonra da siz verin birazcık ta fikir..Very Happy
S:İyi o zaman kesin güzel bir şey olucak çünkü ekrem bu sefer hiçbir şeye karışmayacak..Very Happy
A,Z,C,Ci.Very Happy))))))))))
E:Aşk olsun yani japonum ya niye öyle diyorsun şimdi küstüm ben sana hııh…:////
S:Ya tamam şaka yaptım hemen de küsüyorsun sende.Very Happy
E:Tamam küsmüyorum.Very Happy)
S:Buldum.Very Happy
Hepsi:Ne buldun?
S:Şişe çevirmece…Very Happy
Z:Aman o da artık klişeleşti ya..:/
S:Yok canım hiçte değil hem ben ayrıca senin bir ifadeni alıcam sıra bende zeynepcim.Very Happy
Z:Ne sırası?
S:Soru sorma sırası…Very Happy
Z:Şimdi bittim ben.Very Happy
A:Bencede.Very Happy
Ci:Bencede:)
C,E:Bizce de..Very Happy
S.Very Happy)))))))))))))))))
Bizimkiler ortamı kurmuş ama sevil çok fazla hareket edemediği için onun yatağının üstünde oyuna başlarlar.Very Happy
S:İlk kim çevirecek?
Z:Sen çevirme de kim çevirirse çevirsin.:/
E:Tamam ben çeviriyorum.Ekrem şişeyi çevirir ve cenkere soru cihana cevap kısmı gelir.
C:Cihan söyle bakalım doğruluk mu cesaretlilik mi?
Ci:Doğruluk.
C:Peki senin için özel olan birinde en önemli özellik olarak ne ararsın?
Herkes bu sorunun cevabını merakla bekler özelliklede Zeynep.Very Happy
Ci:İlk olarak dürüst ve insancıl olucak.:)Zeynep bu cevabı duyunca biraz üzülmüştür çünkü o yalan söylemiştir öncelerinde ve cihan da bunu biliyordur tekrar yeşeren umutları birden sönmüştür.Sonra cihan çevirir şişeyi soru kısmı bu sefer sevile cevap kısmı zeynebe gelir.Very Happy
S:Evet Zeynep doğruluk mu cesaretlilik mi?
Z:Doğruluk.
S:O zaman bana benim bilmediğim ama herkesin bildiği bir şeyi söyler misin?
Zeynep çok şaşırmıştır.Tabi diğerleri de öyle ama sevil bunu zeynepten duymaya kararlıdır.
S:Eee Zeynep cevap versene.:/
Z:Anlamadım ki benim öyle bir durumum olmadı yani.
S:Eminmisin?
Z:Evet.
S:Zeynep bak tekrar soruyorum iyi düşün.
Z:Sevil sen ne öğrenmeye çalışıyorsun?
S:Çok mu merak ediyorsun?
Z:Evet.
S:İyi o zaman hepinizin konuştuklarını duydum neden benden sakladın senin kan verdiğini?
Z:Sevil bak sen şimdi….
S:Tamam ben anladım başına kakarım düşüncesiyle ve benim bunun altında bişi bulmamdan dolayı söylemedin.
Z:Ya aslında..
S:Evet aslında haklısın seninle hiç iyi anlaşmıyorduk.Belki yine çok iyi anlaştığımız ya da anlaşacağımız söylenemez ama madem bana kan verdin madem benim hayatımı kurtardın o zaman.Der ve elini zeynebe doğru uzatır ve tekrar konuşmaya başlar.
S:Bundan sonra iyi anlaşmaya söz verip seninle kanka yani kan kardeşi olabiliriz.Very Happy
Herkes çok şaşırmıştır.Çünkü kimse sevilden böyle bir hareket beklemiyordur.Zeynep ise sevilin bu yaklaşımından sonra o da bazı şeylerin farkına varıp kendisinde de olan hatalardan pay çıkarıp elini sevile uzatmış ve tokalaşmışlardır.
Z:Tabiî ki de ama senden bir söz alıcam.
S:Ne sözü?
Z:Öyle laf sokma,beni dışlama falan yok.
S:Tamam ama sende söz ver.
Z:Ne için?
S:Önceden yaptığın şeyler vb işler yapmıcaksın eğer bir sorunun olduğu zaman bizim yanımıza gelip önce bizden duyup ya da bizden yardım isticeksin tamam mı?
Z:Tamam söz.Very Happy
S:Peki tamam o zaman.Very Happy
A:Siz şimdi gerçekten kanka mı oldunuz…Very Happy
S:Evet.
Z:Yani gerçekten ‘’kan’’ka mıyız artık biz.?Very Happy
S:Allah Allah evet ya.Very Happy
E:Valla hayretle bakıyorum ve bir şey diyemiyorum.:/
Ci:Aynen.:/
C:Ben diyorum bugünü tarihe altın,gümüş ve hatta bronz harflerle yazmak gerekir.Very Happy
S,Z.Very Happy)
A:Neyse hadi devam edelim.:)Bu sefer şişeyi Zeynep çevirir soru kısmı ayçine cevap kısmı ekreme gelir.Very Happy
A:Ekrem doğruluk mu cesaretlilik mi?
E:Hadi lan bu sefer cesaretlilik olsun.
S:Vayy kendine çok güveniyorsun bakıyorum.Very Happy
E:Tabiî ki kızım ne sandın..Very Happy
A:Tamam o zaman hastanedeki bütün hastaları dolaşıp fareden ne kadar çok korktuğunu söyliceksin.Very Happy
E:Nee?
A:Doğru duydun bunu yapıcaksın.Very Happy
E:Kızım manyak mısın sen hem ben fareden falan korkmuyorum.Very Happy
A:Hadi be ordan ilk neşet hocayla tanıştığımız günü bilmiyoruz sanki tavana yapışacaktın az kalsın.Very Happy
E:Öff tamam ya ama sadece bu kat yoksa yapmam.Very Happy
A:Peki tamam bu kat ama bende seninle gelicem.Very Happy
E:Aman gelmesen şaşardım zaten.Very Happy
Ayçin ve ekrem o kattaki tüm odaları dolaşıp ekrem fareden korktuğunu söylemiştir.Odaya geldiklerinde ayçin gülmekten resmen kırılmıştır.
S:Ayçin noldu yapabildi mi?
Ayçin o sırada gülmekten konuşamıyorlardır ama ekrem buna sinir olmuştur.
E:Valla bir daha cesaretlilik dersem iki olsun..:/
A:Aaa öyle deme ekrem hem Şaziye teyze seni çok beğendi mavi boncuğum diyordu kadıncağız.Very Happy
E:Ayçinnnnnnnn..:///
A:Ne var?.Very Happy))
S:Valla ekremi o haliyle görmeyi çok isterdim.Very Happy
E:Off sevil ya sen bari dalga geçme.Sad(
S:Ama merak ediyordum ne var bunda..Very Happy)
A:Sevil sen buradan çıkarken eğer çok gülen olursa ya da göz kırpan falan o senden kaynaklanan bişi değil ekremdendir.Very Happy
S.Very Happy))))))
E:Tamam artık..Sad(Der ve o akşam çok komik ve eğlenceli bir şekilde bitmiştir.:)Aradan 2 gün geçmiş ve artık sevil iyi olmuş hastaneden çıkacaktır.
D:Evet sevil hanım artık çıkabilirsiniz.Very Happy
S:Çok şükür çok sıkılmıştım yatmaktan…Very Happy
D:Maalesef yine yatmak zorundasınız bir süre.Very Happy
S:Offfff..:/
E:Oflamak yok sevil yatıcaksın o kadar.
S:Allah Allah..Very Happy
A:Evet sevil ekrem doğruyu söylüyor hatta bu arada annemlerden izin aldım bir süre sen de kalıcam sana ben bakıcam.Very Happy
S:Yandım ben ayçin beni kesin öldürür.:/Ayçincim bak sen evine git ben hallederim her şeyi tamam mı?
A:Çok geç sevil çünkü sizde kalıyorum…Very Happy
S:Eyvahhh.:/
A.Very Happy)))
D:Sevil hanım bundan sonra kendinize daha çok dikkat etmelisiniz.Lütfen 1 hafta kadar evden dışarı çıkmayın.
E:Peki doktor bey siz nasıl diyorsanız o?
D:Sevil hanım?
S:Peki tamam.Very Happy
D:Tekrar geçmiş olsun.:)Der ve çıkar doktor.Sevil ekreme biraz sinirlenmiştir.
S:Ya sanki sana soruyor doktor sen niye benim yerime cevap veriyorsun?
E:Veririm tabi..Very Happy
S:Nedenmiş sen benim neyim oluyorsun?
E:Ben senin sevgilin oluyorum canım.
S:Allah Allah sevgilim olman bana karışman anlamına gelmez canım..
E:Bal gibi de gelir canım.
S:Yok ya ben sana hesap vermek zorundamıyım?
E:Zorundasın tabi.
S:Hiç te zorunda değilim efendim.:/
E:Sevillll.:/
S:Ne var?:/
E:Of ya sen niye bu kadar inatçısın?
S:Beğenmiyorsan yanımda durmazsın olur biter.
E:Yaa demek öyle peki sevil hanım gidiyorum ben napıyorsan yaparsın.Nasıl olsa yanında ayçin var.:/
S:Aman git zaten.:/
E:///Der ve ekrem biraz sinirlenmiş bir şekilde sevilin yanından ayrılır.Aslında tam olarak ayrıldığını söyleyemeyiz.Çünkü herhangi bir şey olmaması için onları izleyecektir.Gelelim ayçin ve sevile.Ayçin sevile kızmıştır biraz.
A:Sevil niye öyle dedin şimdi ekreme?
S:Ayçin onun bana karışmaya hakkı yok sanki doktor ona soruyormuş gibi benim yerime cevap veriyor.Oh olsun ona.:/
A:Sevil ekrem bunu hak etmiyordu ama…
S:Ben hak ediyormuyum ayçin?
A:Ya hayır ama ekrem senin için şu ana kadar neleri göze aldı,nelerle uğraştı.Bence böyle yapmasaydın daha iyi olurdu.
S:Banane o benden özür dilemiyinceye kadar konuşmucam..:/
A:Haa bir de ekrem özür dilicek o zaman biraz zor konuşursunuz siz.
S:Niyeymiş?
A:Ekrem çıkarken sinirlenmişti senden özür diliceğini sanmıyorum ben..
S:Olsun o yine de elinde sonunda benden özür dilicek.
A:Eee iyi bakalım neyse hadi gidelim artık.:)Der ve giderler ekrem ise onları bir kenardan izliyordur ayçin ve sevil taksiye bindiklerinde o da yarım kalan bir işi halletmeye doğru gidiyordur………………..

Bakalım bu iş ne?Ekrem ve sevil barışacak mı?Hepsi ve daha fazlası 31.Bölümde.Herkese iyi okumalar.Very Happy

***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?

ümitkolik_mry
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ümitkolik_mry
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 6592
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 5842
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitin Yanından ♥
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar♥ Turan

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 7:41 am Paylaş

spr olmuş cnm dwm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 9:04 am Paylaş

Teşekkür ederim cnm saol.(:
cansu_ekrem:)
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 287
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 289
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aşk alır götürür bir

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 9:27 am Paylaş

çok güzel olmuş canım devam Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyÇarş. Mayıs 04, 2011 11:37 pm Paylaş

ekrem!
ekrem!
ekrem!

aaa hep mavişim mi özür dileyecek sakın özür dileme...
biarz kalsın masvişsiz...Very HappyVery Happy
sıra benim yorumuma gelirse.
mükemmelin ötesi olmuş.cnm çok güzelllllll
süper.Very HappyVery Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 2:13 am Paylaş

*Teşekkür ederim cansucum çok saol.Very Happy

*Selinaycım cnm benim çok saol çok teşekkür ederim bakalım neler olucak?:D

Ama şunu söyliyim eskisi gibi okuyucum kalmamış hiç.Neredeler gerçekten merak ediyorum inş geri gelirler.Neyse yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.Very Happy
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 3:56 am Paylaş

Çok güzeL oLmuş cnm Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 4:16 am Paylaş

ekrem bnce sevil'i vuran adamlardan hesap sormaya gidiyor.

çooookk güzel olmuş cnm =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 5:16 am Paylaş

Teşekkür ederim saolun sevgicim yaklaştın sanki ama yinede bilemeyiz bekleyip görücez.Very Happy
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 287
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 289
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aşk alır götürür bir

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 5:34 am Paylaş

yeni bölüm ne zaman geliyo Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 6:37 am Paylaş

Canım haftaya salı ya da çarşamba anca yazabilirim o yüzden biraz geç gelicek.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 20 EmptyPerş. Mayıs 05, 2011 11:24 pm Paylaş

hmm,olsun beklemeye değer (bende bugünn gizli aşıklara yb koycam)

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
20 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 29  Sonraki