Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 5:00 am Paylaş

ekrem nereye gitti ya çok merak ediyorum
çok güzel devam cnm
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 5:05 am Paylaş

ayy çok merak ediyorum lütfen yaz cnm :D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 6:11 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Sonra neşet kapıyı açar ve nisanur’u görür ve birden ne olduğunu anlamayıp içinden bir şeyler kopar.Acaba neşet’e neler oluyor?Neşet merak eder ve;
N:Nisanur ekremşanti nerde niye gelmedi bugün?
Ni:Şey neşet hocam ekrem biraz rahatsız o yüzden birkaç gün gelemicek.Sad
N:Önemli bir şey mi nesi var?
Ni:Yok önemli değil biraz üşütmüş iki güne iyileşir gelir siz merak etmeyin.
N:İyi peki tamam o zaman hadi ben içeri giriyorum yarın ödevleri yapıp gelin IQ ‘su 1’likler zeynep sen de geç kalma fazla.
Hepsi:Tamam hocam.
S:Ya nisanur (abla) neden öyle söyledin yoksa gerçekten ekrem hasta mı?
Ni:Yok ya neşet meraklanmasın diye söyledim ya ben napıcam şimdi ekrem yok nereye gider bu çocuk şimdi ben anneme,dedeme ne dicem offfffffff ekrem offffff?
S:Nasıl yok ya nerde ki içinden(Offf hepsi benim yüzümden ben ona söylemeseydim böyle olmucaktı ekrem nerdesin ya nerdesin?)
A:Ya o ekrem elbet çıkar bir yerden telaş etmeyin hem telefon diye bişi var canım arayıp ulaşırız nolcak ki?
Ni:Aslında ayçin doğru söylüyor ben bir arıyım erkemi.Nisanur erkemi arar ama telefonu kapalıdır.Biz bir ekremşantimize bakalım nerdeymiş.
E:Saol abi emin olun hiç pişman olmıcaksınız.
K:Eyvallah koçum senden bir şüphemiz yok zaten sen bu işi yaparsın unutma gündüzleri değil sadece geceleri buradasın.
E:Tamam abi sen nasıl istersen.
K:Tamam koçum hadi bak sen şimdi beylerbeyindeki ……………….oteline git benim ismimi söyle sana en kral odayı versinler orada kal bir süre sonra bir çaresini buluruz.
E:Tamam abi saol her şey için tekrar.
K:Tamam koçum sen yeter ki beni madara etme adam gibi yap işini.
E:Emrin olur abi eyvallah ben gidiyorum.
K:Tamam koçum eğer bir sorun çıkarırlarsa ara beni ben icabına bakarım.
E:Tamam abi.Der ve gider.Hüsna yusufla konuşmaya karar verir ve arar;
Y:Alo
H:Alo Yusuf benim Hüsna.
Y:Efendim Hüsna?
H:Konuşmamız lazım hemen bizim ordaki çay bahçesine gel 1 saat sonra.
Y:Tamam da noldu?
H:Gelince anlatırım.
Y:Tamam.Der .Nisanur ve ekrem olmadığı için 5 i bir yerde(Zeynep var) oturup düşünr nerde diye?
C:Ya ya ekreme bişi yaptılarsa ya tinerciler tarafından saldırıya uğradıysa ya organ mafyası kaçırdıysa ya….
S:Ya cenker sen ne diyosun ya ekreme hiç bişi olmadı tamam mı?
A:Evet cenker felaket telalığına başlama istersen.
Ni:Ya tamam kavga etmeyin ayrıca Allah korusun inşallah bişi olmaz kötü fikirler düşünmeyip iyi fikirler düşünüp ve dua edelim bişi olmasın diye.Cenker sen biliyor musun Ekremler sizin sürekli gittiğiniz bir yer var mı?
C:………………………

Arkadaşlar kusura bakmayın az oldu ama hastayım anca yazabildim lütfen siz de yorumlarınızı eksik etmeyin..Annem internet kablosunu çıkarıyor malesef o yüzden yb akşamları yazabilirsem yazıcam.Tekrar herkese iyi okumalar...
En beğendiğiniz replik ve yb tahminlerinizi de yazarsanız sevinirim...Very Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 6:36 am Paylaş

güzel olmuş cnm Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 6:38 am Paylaş

Saol cnm
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 7:30 am Paylaş

çok güzel olmuş
ekrem'in konuştuğu kim.ne işi bu çok merak ediyorum
devam cnm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 7:48 am Paylaş

Valla orasını söylersem süprizi kaçar o yüzden bekleyin ve görün diyorum.Ama hadi sizi kırmak istemiyorum o adam pek tekin biri değil bu kadarını söylersem anlarsınız herhalde.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 7:53 am Paylaş

anladım otelde beklenmicek bişey olacak bence ekremin girdi iş taksicilik ama otelde çok kötü olacak belki polisler gelecek seviller yalnış anlıcak bu benim kendi düşüncem yine süperdin bu seneryoya bayılıyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 7:58 am Paylaş

Saol cnm bakalım görücez.Ayrıca sen gerçekten 19 yaşındamısın eğer öyleysen benim sana abla demem gerekiyor çünkü?Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptyPtsi Mart 07, 2011 8:37 pm Paylaş

Ama hiç yorum gelmiyor ben çok üzülüyorum ya.Sad
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 4:38 am Paylaş

çoook güzeeeel devaam :D
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 4:53 am Paylaş

çoooooooook güzel olmuş :D
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 4:59 am Paylaş

süper... :D
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 5:18 am Paylaş

evet canım 19 yaşındayım abla demene gerk yok içinden ne geliyorsa onu söyle tatlım bak yorumlar gelmiş yeni bölüm istiyoruz
*DiLaRa*
Forumcu
 Forumcu
*DiLaRa*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 471
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 325
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BuRsA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : !....ÇaKıL TaşLaRıM BiTmEsİn....!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 6:52 am Paylaş

ayy çook heycanlandım walla ekrem sevil sahnelerini okurken ağlıyom nolur barıştır ekrem&sevili nolur!!!!! Sad
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 7:04 am Paylaş

evet canım 19 yaşındayım abla demene gerk yok içinden ne geliyorsa onu söyle tatlım bak yorumlar gelmiş yeni bölüm istiyoruz

:)Peki tamam o zaman.

ayy çook heycanlandım walla ekrem sevil sahnelerini okurken ağlıyom nolur barıştır ekrem&sevili nolur!!!!!

Onun için birazcık daha bekliceksiniz cnm ama çok değil 3-4 bölüm sonra belki daha da önce de barışabilirler ama şimdilik daha erken.Yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.

Yb isteyenler?Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 7:25 am Paylaş

Beeeeen ./
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 7:30 am Paylaş

Ben yazmaya başladım inşallah o sırada yorum da gelir ama yb koyucam merak etmeyin.Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:07 am Paylaş

yaşasın yeni bölüm gelcek çok mutluyum ekremle sevilin sevgili olacağı bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:12 am Paylaş

22.BÖLÜM
***HERŞEY BİTTİ Mİ YANİ ŞİMDİ? HAYIR ASIL HERŞEY ŞİMDİ BAŞLIYOR!!!***
C:Şey aslında erkemle çok gitmediğimiz ama onun takıldığı bir mekan var ama oraya gidebileceğini pek düşünmüyorum ben.
Ni:Neresiymiş orası?
C:Şey ……………… cafe.
S:Ya ekrem cafeye neden gitsin ki cenker kalıcak yer olarak söylüyor nisanur.
C:Ha eğer o şekildeyse öyle bir yer yok yani ekrem en kötü ihtimal olarak hep bize gelirdi.
Ni:Offf ya nerdesin be ekrem nerdesin ya?Sad(((
Ekrem ise hiçbir şeyden habersiz otele doğru yol alır.
E:İyi günler beni K…. Abi gönderdi bir oda rica edicektim.
Görevli:Hımm demek öyle peki ben nerden bilicem K…. ağabeynin gönderdiğini?
E:Peki bunu sen istedin o zaman ben şimdi arıyım K…. ağabeyyi.
G:Tamam ara bekliyorum.
E:Alo K….Abi ya ben geldim otele ama görevli inanmıyor beni senin gönderdiğine.
K:Koçum sen ver bakıyım o ş..sizi bana.
E:Tamam abi hemen.
E:Seni istiyor K…. Abi.Görevli telefonu alır ve sadece 2 dk sonra anahtarı erkemin eline verir.Ekrem neye uğradığını şaşarır çünkü 2 dk içinde nasıl her şeyi birden değişebilir ona inanmıyordur.Hiçbişi söylemeden odasına çıkar ve binbir hizmet ayağına sunulmuştur.Onun rahatlığı içindedir.
Bakalım Hüsna ve Yusuf ne konuşacaklar.
Yusuf hüsnayı bekliyorudur ve Hüsna sonunda gelir.
H:Merhaba
Y:Merhaba gel otur.
H:Tamam ama çok vaktim yok.
Y:Peki tamam ne diceksin.
H:Ekrem artık her şeyi biliyor.
Y:Nasıl?
H:Yani senin onun babası olduğunu biliyor.
Y:Eee nolucak şimdi yani.
H:Bilmiyorum ben de ama sana sadece bir defa dicem bunu eğer ekrem seninle konuşmak isterse konuş ve ondan sonra çek git buralardan.
Y:Peki tamam ama eğer bunu ekrem kendisi isterse o zaman giderim yoksa sırf siz istiyorsunuz diye yine oğlumdan,kızımdan vazgeçemem.
H:İyi tamam neyse benim gitmem lazım hoşçakal.
Y:Hoşçakal.Der Ve bizim nisanur ve Ekremsiz 5 i biryerde hala düşünmeye çalışırlar.
S:Ya bir de ben arıyım belki açmıştır telefonunu ha?
Ni:Tamam bir de sen dene inşallah açar bari sedece iyi olduğunu söylesin o bile yeter bana.
Sevil erkemi arar ama yine kapalıdır telefonu çaresiz bir şekilde bekliyorlardır.
S:Yok ya ben dayanamıcam gerekirse sokak sokak dolaşıcam ama erkemi bulucam yani.
Ni:Aferin sevil ama keşke benim de senle gelme imkanım olsaydı ama annemler biliyorsun.
A:Aynen benim de öyle.
C:Başakla gezmeyi biliyorsunuz ama ayçin hanım…:/
A:Cenker ne diyosun sen yani ben ekrem için hiçbir şey yapmıyormuyum?
C:Aynen öyle cnm.
A:Öylemi tamam sevil o zaman ben de seninle gelicem ama gündüzleri neşet hocadan çıktıktan sonra teker teker bakarız.
Ci:Ya siz iyimisiniz?Burası İstanbul koskoca şehirde nasıl bulmayı düşünüyorsunuz ekremi hayret doğrusu.
Z:Ben de cihana katılıyorum.(Katılmasan şaşardık zaten senin ne için katıldığın belli de şimdi neyse söylemiyim.:/)
S:Valla beni ilgilendirmez ben ararım gerekirse hiç yatmam bile.
Ci:Yuhhh yani sevil peki nasıl derslere gelmeyi düşünüyorsun uykusuz nasıl anlıcaksın konuları?
Z,A,C:Yani
S:Olsun önemli değil ben dayanıklıyımdır.Şimdi benimle kim gelicek hergün ekremi bulana kadar sokak sokak cadde cadde semt semt dolaşmaya?
A:Ben varım(Aslında biraz gönülsüzdür ayçin ama erkemden dolayı değil sırf cenkere kızdığı içindir.)
C:Allah Allah ayçinden beklenmeyen ataklar…(Bir top ceza sahasında ve gollllllllll demediğin kaldı yani cenker.)
A:Cenker sen bugün benimle çok uğraştın bak bunları sana çok fena ödetirim.:/
C:Zaten başakla beraberken veriyorsun sen benim diyetimi.Sad
A:Ya ben anlamıyorum hala ne var o kızla alıp veremediğin ayrıca ben sana son sözümü söylemiştim diye hatırlıyorum ben başakla istediğim zaman görüşürüm istediğim zaman görüşmem anladın mı?
C:Ben seni çok iyi anladım ayçin ama o kız yüzünden eğer aramız bozulursa ben artık hiçbir şeye karışmam o zaman.
A:Niye bozulacakmış ki aramız?
C:Valla ben o kadarını söylüyorum sen ne yaparsan yap ayçin karışmıcam bundan sonra.
A:Karışma zaten.Der ve ikiside birbirine kızgın bir şekilde bakarken sevil araya girer.
S:Ya burada ekrem kaybolmuş siz hala kavga peşindesiniz ya.
Ni:Aynen neyse ben gidiyorum artık sevil bir haber alırsan nolur bana da haber ver olur mu?
S:Tamam sen hiç merak etme.
C:Sevil ben de sadece gündüzleri gelebilirim.
Ci:Bende ama yinede yardımcı olmaya çalışırım.
Z:Ben gece gelirim senle.
S:Nasıl yani?
Z:Ya seni yalnız başına bırakamam en azından iki kişi olursak koruruz kendimizi.
S:Asıl zeynepten beklenmeyen ataklar bunlar cenker.İyi peki tamam o zaman anlaştık ben şimdiden aramaya koyuluyorum.
Hepsi:Hemen mi?
S:Evet.
Hepsi:Tamam bizde geliyoruz.Derler ve 5’i biryede(Ekremsiz olan) yola koyulurlar.
Gelelim bizim kaçağa bakalım ne yapıyor.Ekrem banyosunu yapmış bir güzel TV izliyordur ve kapı çalar.
E:Kim o?
G:Oda servisi.
E:İyide ben bişi istetmedim ki neyse tamam teşekkürler.Ekrem tabağın kenarındaki notu okur notta’Koçum bunlar senin için rahat et akşam unutma geliyorsun.’Diye not vardır ve ekrem gülerek güzel yemeklerden yemeğe başlar.
Bizim beşi bir yerdenin ayaklarına kara sular inse bile sevil onları toparlıyorudur.Her oturulacak yer olduğu zaman biraz otup aramaya devam ediyorlardır.Böyle böyle akşam olmuştur ve artık sadece sevi ve Zeynep kalmıştır onlarda konuşa konuşa arıyorlardır ekremi.
S:Saol Zeynep.
Z:Niye?
S:Ee gece gece yanımda sen varsın bir tek te o yüzden.
Z:Ha önemli değil ya insanlık görevimiz.(Tabi tabi ama bu sefer gerçekten öyle biraz şaşırtıcı ama öyle)
S:Olsun yine de saol
Z:Bişi değil de sen hala ekremi seviyorsun dimi?

Sevil biraz susar ve konuşur;
S:Hayır cnm ne alakası var sadecearkadaşım yani o kadar.
Z:Sevil herkesi kandırabilirsin ama beni kandıramazsın kim kime bu zaman da hemde böyle bir şehirde ve gece gece arar söylermisin basbaya ekremi seviyorsun işte yalan mı?
S:Offf tamam ya neyse biz işimize bakalım.(Ya arkadaş bir kere de seviyorum de dişimi kırıcam yani)Der ve arkası dönük birini bir otelden çıkarken görür ama o kişi aynı ekreme benziyordur arkadan sevil bunu fark eder fark etmez zeynebe söyler;
S:Zeynep ya şu giden ekrem değil mi?
Z:Kim hangisi?
S:Ya hani otelden çıkan.
Z:Aa evet o bulduk sevil koş.Sevil ve Zeynep koşarlar ve çocuğa seslenirler.Ve arkasını döner……….

Bakalım o kişi ekrem mi?Zorlu bir arayıştan sonra sevil gerçekten istediğine kavuşacak mı?Yusuf ve Hüsnanın arası iyiye doğyu mu gidiyor?Cihan o çözemediği duygusunu buldu mu?Zeynep ise sevile bir şey itiraf edecek acaba o şey nedir?Ekrem çalışırken hiç beklemdiği biri ona nasıl bir sürpriz yapacak?Hepsi ve daha fazlası sizin yorumlarınızdan sonra…
Herkese iyi okumalar.:)Lütfen yorum yazın arkadaşlar?
***Beğendiğiniz replik ve yb tahminleriniz?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:13 am Paylaş

Valla elim koptu yazana kadar uzun bir bölüm yazdım sizler için lütfen sizde yorum yazın lütfen.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:17 am Paylaş

Bu arada ()içinde yazılan benim kendi düşüncelerim.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:21 am Paylaş

çok çok güzel olmuş cnm
bnce o çocuk ekrem değil malesef başkası
devam cnm
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:26 am Paylaş

çok güzel devam et sevillerin gördüğü çocuk inş ekremdir belki ekrem çalışırken sevil gelebilir eğer seneryoları karıştırmıyorsam zeyenp sevile cihanı sevdiğini söyleyebilir bir yerde hoşlandını söyleyecekken biz senle kanka olalım demişti inş karıştırmıyorumdur bu seneryodur.
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 8 EmptySalı Mart 08, 2011 8:30 am Paylaş

Lütfen ekrem olsun Sad( o adam birşeyler yapacak ona .@

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
8 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 18 ... 29  Sonraki