Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 11:30 pm Paylaş

Teşekkür ederim.O zaman ben de bölüm özetini yazayım eğer yorumlar daha çoğalırsa bugün yb yazarım.
21.BÖLÜM ÖZETİ
***Herşey Bitti Mi Yani Şimdi?***
Ekrem kendi hayatıyla ilgili çok önemli bir karar verecek.Ama bu karar sevil ve diğerlerinin hiç huşuna gitmeyecek.Özellikle Neşetin.Ekrem kiminle yüzleşecek?Sevil ekremi nasıl bir halde bulacak?Zeynep cihana öyle bir şey söylicek ki hiç kimse inanamıcak?Ayçin ve cenker arasına giren başak naile ve nergisin de arasını mı bozacak?Hüsna ve yusuf bir karar verecekler acaba o karar nedir?Doğan nisanura onu sevdiğini söyleyecek mi?Yoksa gördükleri karşısında kalbine taş basıp aşkından vaz mı geçecek?Çakıl taşlarımız için herşey bitti mi yoksa bitmedi mi bütn bunları 21.ve 22.Bölümlerde göreceksiniz.

Herkese iyi okumalar ve lütfen yorum yarın arkadaşlar biraz emeğe saygı lütfen sadece benim senaryom için değil tüm senaryolar için okuyup geçmeyin yorum atın sizin yorumlarınız bizler için önemli çünkü.:)Hepinize teşekkürler tekrar...Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 11:31 pm Paylaş

oooooOoO süper dewam
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 11:33 pm Paylaş

Saol cnm yorumları bekliyorum inşallah fazla yorum gelir ben de yazarım yb'mü.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 11:36 pm Paylaş

çok güzel
çok merak ettim lütfen yb'yi yaz
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4741
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4522
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : evde:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : muck!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 1:36 am Paylaş

YENİ OKUYUCU
TEK KELİMEYLE MÜKEMMELSİN YAAA NE ZAMANDIR OKUYUM DİYORDUMM SONUNDA OKUDUM ŞU SENARYOYO MÜTİŞSİN ÇOK GÜZEL DEWAMMM
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 2:15 am Paylaş

aaaa ama sen çok güzel yazıyosun ttlım sakın final yapma sen devamını bekliyorum cnm :D
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 2:17 am Paylaş

dewamm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 3:26 am Paylaş

Saolun arkadaşlar ama bugün yazabilirmiyim bilmiyorum ama yazmaya çalışıcam.Çünkü babamlar biraz problem çıkarıyorlar.Eğer yazabilirsem yazıcam.Olmassa yarın mutlaka yazarım.Yorum yapan herkese tekrar teşekkürler.Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 3:35 am Paylaş

Arkadaşlar kimler 21.Bölüm istiyor?Ona göre şimdi yazmam lazım yoksa yarını beklicez malesef.
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 4:10 am Paylaş

bennnnn
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 4:29 am Paylaş

tabiki ben yeni bölümü bekliyorum
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 4:33 am Paylaş

Peki hemen yazıyorum.
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 4:42 am Paylaş

yaşasın.
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:30 am Paylaş

oleyyy!!hadi biitimi?ben çıkıcamm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:30 am Paylaş

21.BÖLÜM:
Süleyman kapıyı açtığında içerideki manzarayı hiç beğenmez.Ve
Sü:Ekreeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm.:/
E:Oooo dedemde geldi ee dede sen de biliyormuydun?
Sü:Neyi oğlum ayrıca sesiniz ta dış kapıdan geliyor.Ekrem niye öyle bağırıyorsun oğlum ayıp değil mi çabuk annenden de ablandan da özür dile çabuk. :x
E:Özür falan dilemicem ben.Hem dede sen benim soruma neden cevap veremiyorsun?
Sü:Ben senin soruna neden cevap veremicekmişim canım sor tekrar?
E:Peki.Babamın yaşadığını neden bana söylemediniz neden recep amcanın pardon namıdiyar babamın neden dükkana mal getiren biri olduğunu söyledin dede?Neden beni küçük yaştayken babasız bıraktınız dede?Ha?İşte bunlara cevap ver dede neden?(Bunları bağırarak söylemiştir.)
Süleyman olduğu yerde donmuş kalmıştır.Ekreme vericek bir cevabı yoktur çnkü.Ama sonra cesaretini toplayıp;
Sü:Ekrem bak oğlum aslında biz...
E:Evet dede aslında siz evet devamını getirsene dede aslında siz beni sevmediniz aslında babamın gitmesi senin yüzünden aslında benim bu halde olmam da senin yüzünden dimi dede aslında babam gitmeseydi ben hayta bir adam olmazdım dede ben yalan söylemezdim, ben insanları dolandırmazdım,ben babamın başını öne eğdirmezdim demi dede söylesene dede böyle olurdun desene bana.
Süleyman gözleri dolmuş bir şekilde hiç bişi söyleyemez adeta başını yere eğmiş bir şekilde oturur koltuğa.Sonra ekrem;
E:Tamam dede ben anlıcamı anladım hepinize teşekkürler benim hayatımı mahfetiğiniz için deyip odasına hızlıca gider.
Odasındaki eşyaları toplamaya başlar.Bunu gören nisanur ekremi engellemye çalışır ama başarılı olamaz çünkü ekrem nisanurla konuşmuyordur.Ve kimseye hiç bişi söylemeden kapıyı vurup çeker gider.Evdeki herkes yıkılmıştır.
Sevil ise ekreme itiraf ettiği için çok pişmanlık duyuyordur.Hüsna bu olanlara bir anlam veremez ve;
H:Kim söyledi ona bunu?
Ni:Ben söylemedim anne?
H:Baba?
Süleymanın aklına kimin söylediği gelir ve çok üzülmüştür.Ekrem ise dönüşü olmaz bir yol doğru ilerliyordur.Başak ise cenkeri ayçine karşı sürekli kötülüyordur.Yani cenkerle dalga geçiyordur.İşte cenker şöyledir kusar musar diye.
Ertesi gün;
Bir kişi hariç herkes neşetin kapısının önünde bekliyordur.Ekrem yoktur ve sevil çok merak eder.Ve cenkere;
S:Cenker şey sen hiç ekremle konuştun mu ya da gördün mü?
C:Yoo en son dün gördüm işte o kadar sonra hç konuşmadık yani.
S:Tamam saol gelir inşallah bugün. 😢
A:Gelir ya o ekrem sen merak etme.
Zeynepse sürekli cihana bakıyordur ama cihanın ondan heberi bile yoktur o da cesaretibi toplayıp;
Z:Cihan biraz konuşabilirmiyiz?
Ci:Benimle mi tamam olur.
Z:Cihan sana bişi söylicem tam ona hoşlandığını söylicekken birden ağzından kanka çıkar.Cihan biz senl kanka olalım mı?
Ci:Kanka senle ben?
Z:Umutsuz bir şekilde hıhı evet kanka.
Ci:Tamam olur.
Z:İyi tamam o zman kanka hadi gidelim.
Ci:Tm gidelim kanka.
Ayçin cenkerin böyle durgun olmasına çok üzülür,
A:Cenker niye böyle yapıyosun hem başak ne dedi ki ya ben onun söylediklerini gülüp geçtim ztn.
C:Ayçin sen onlara güldüğün için işte ben kızıyorum ona.
A:Ya tamam bak bir dah gülmicem söz.
C:Bir dha başakla da görüşmek yok ama tamam mı?
A:Niye ki hem ne var cnm kızda?
C:Ayçin görüşmiceksin diyorum o kadar.
A:Sen bana emir veremezsin tamam mı hem ben başakla görüşürcem sen ister iste,ister isteme.Der ve gider yanından.
Neşet içeriye çağırır onları;
N:Hadi bakalım IQ 'su 1.cikler içeri.E ekremşanti yok mu?
Hiç kimseden ses çıkmaz.
N:Pekala siz girin içeri o gelir nasılsa.Der ve derse başlar.Tabi ders ekrem olmadan çok boştur.Zar zor bugünlük ders biter.Çıkışta herkes yavaş yavaş giderken nisanur gelir ve sevil meraklanmıştır.
Ni:Merhaba çocuklar zoraki gülümsemeyle.
Hepsi:Merhaba.
S:Şey nisanur yani abla ekrem neden gelmedi bugün?
Ni:Ekrem gelmedi mi bugün derse?
S:Hayır gelmedi.
Ni:Cenker ekrem sizde değil mi?
C:Yok hayır bizde değil de noldu nisanur abla?
Ni:Nasıl ya peki bu çocuk nerde?

Evet bu çocuk nerde?Bakalım ekremi kim nerde nasıl bir şekilde bulacak?Hepsi ve daha fazlası sizn yorumlarınızdan sonra.Lütfen yorum atalım arkadaşlar.Hepinize iyi okumalar.Very Happy
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:46 am Paylaş

çok güzel yaa mükemmel noldu ekremime yaa
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:50 am Paylaş

çok güzeldi bayıldım nolur bugün devamı yaz lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen yaz bugün bekliyorum yeni bölümü
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 5:53 am Paylaş

BENDEEEEE
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 6:04 am Paylaş

Çok saolun ama yorumları bekliyorum kızlar sadece şu kadarını söyliyim ekremi bulucaklar ama çok değişik bir şekilde orasını siz tahmin edin?.)
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 6:06 am Paylaş

yaaa nolcakk acaba düşündüğüm şey olmasın????
yb ne zman yazsan şimdi lütfen yazz
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 6:24 am Paylaş

güzell
çakıltaşlarıkolik
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
çakıltaşlarıkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 6:25 am Paylaş

lütfen yb yaz lütfen
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 7:24 am Paylaş

of şimdi daha çok meraklandım yeni bölüm istiyoruz senaristim Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPaz Mart 06, 2011 10:38 pm Paylaş

wooow yb az nolur süpeer
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 7 EmptyPtsi Mart 07, 2011 4:20 am Paylaş

hadi senaristim bekliyorum meraktan çatlıcam Very Happy

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 29  Sonraki