Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:43 am Paylaş

ayyyyyyy kesin sevil geldi
süper devam cnm
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyCuma Şub. 25, 2011 4:45 am Paylaş

süperr...
pika
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
pika
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 141
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 106
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : azerbaycan
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : umit ibrahim kantarcilar, kaan tasaner, maNga-benim birtanelerim

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyCuma Şub. 25, 2011 4:50 am Paylaş

guzel olmus teseekkurler deeeeee ne zanam baslayacak?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyCuma Şub. 25, 2011 6:23 am Paylaş

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yb bu haftasonu yazmayı planlıyorum.Bu arada tahminleriniz için de teşekkürler bakalım görücez acaba gelen sevil mi yoksa başka biri mi?Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 209
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 206
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bedenin özgür kalsa

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 1:58 am Paylaş

süpeeer :bravo:
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 12:59 pm Paylaş

şahane
Hatıce yakdemır
Yeni Üye
Yeni Üye
Hatıce yakdemır
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 10
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : Cakıl tasları aılesınden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Eger adalet dıye bısey varsa cakıl tasları gerı gelecek gelmek zorunda

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPaz Şub. 27, 2011 12:37 am Paylaş

Kapıkadakı sevıl olsun nolur dızıde kavusamadlar burda barı kavussnlar lutfn
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPaz Şub. 27, 2011 2:23 am Paylaş

yb gelsin hadiiiiii
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 3:15 am Paylaş

Arkadaşlar kaldığımız yerden devam ediyorum.Bakalım kapıdaki kimmiş?Kapıyı neşet açamaya gider bu sefer.
N:Aaaa sevil.Very Happy
S:Hocam.Very Happy
N:Gel gel de sen gitmedin mi?
S:Yok hocam gitmedim artık bunan sonra burdayım.:)Tabi içerdekiler merak ederler kim olduğunu zeynep tam bakmaya gidecekken neşet içeri gelir.
N:Kukumakuşları doğrulun bakalım size güzel bir haberim var.Very Happy
A:Neymiş hocam?
N:Görelim bakalım neymiş gelir misin?
Sevil birden içeriye girer ve herkes olduğu yerde kalır ve bir süre tepki vermezler ilk tepki ayçinden gelir.
A:Sevillllllll yaa sensin dimi bu yani başka biri değil sensin.Very Happy)
S:Benim ayçin başka kim olucak.:)Der.Ve ayçin direk sevile sarılır.Tabi diğerleriyle de ama ekrem buna çok sevinmiştir ve napıcağını şaşırmıştır sevil yanına geldiğinde onunla doğru düzgün konuşamamıştır bile.Ve ekrem sevile
E:Şşşey hoşgeldin yani geri döndün dimi bir daha gitmiceksin..Very Happy
S:Eğer kafam bozulursa niye gitmiyim ki giderim tabiki:/
E:Hıııı yok ya ne kafan bozulcak kim bozucak senin kafanı dimi yani..:/
S:Bilmem mesela sen olabilir misin?
E:Ben ben mi haaa yok canım ben ne bozucam senin kafanı ya?
S:Konuşturma beni istersen ekrem haa?
E:Haaaa tamam tamam sustum.
Neyse o gün derste büyük bir sevinç patlaması yaşanır.Neşet kaldığı yerden konu anlatmaya devam eder herkes yazı yazar fakat ekrem sevile bakmaktan yazı bile yazamaz.
Neşet bunu fark eder ve ekremle uğraşmaya başlar.
N:Ekremşanti ordamısın?
E:Ha burdayım hocam.
N:Madem burdasın oğlum niye yazmıyorsun kafana çip mi yerleştirdin benim söylediklerimi hemen haznesine mi alıyor?
E:Hocam ne çipi ya ben nasıl yerleştireyim ki çipi hem ben çinlimiyim nerden bileyim çip takmayı.Very Happy
N:Yok canım kesin çinli değilsin sen zaten öyle bişi olsaydı onların zekasından şüphe ederdim çünkü senin gibi nasıl bir çinli oluyor diye.Very Happy
E.Sad(((Hocam yani siz şimdi hakaret mi ettiniz iltifat mı ben anlamadım yani.?
N:Tamam oğlum sen nasıl istiyorsan öyle anla tamam mı?
E:Hıııı tamam hocam.Neyse yine herkes derse dönmüştür.Bu sefer sevil bir kağıda bişi yazar ve ekreme atar.
E:Anammm bu nerden geldi ya?Bakıyım der ve sevilin yazısıdır.İçinde''Ekrem çıkışta konuşmamız lazım sadece ikimiz.''Yazar.Tabi ekrem bunu okur ve mutlu olur acaba sevil onunla ne konuşacaktır?Neyse ders bitmiştir.Dışarıda.
A:Ya sevil benim eve gitmem lazım ama yarın mutlaka bu gelişini bizim çay bahçesinde kutlarız tamam mı?
S:Ya ayçin ne çay bahçesi ne kutlaması boşver neyse sen daha fazla geç kalma.Görüşürüz.Very Happy
A:Tamam görüşürüz.Very Happy
C:Ayçin dur ben seni eve bırakıyım.Görüşürüz sevil.
S:Tamam görüşürüz cenker.
Ci:Ya ben de burdan eve geçiyim hadi görüşürüz yarın.
S,E,Z:Görüşürüz.
Z:Ya benim de işlerim var tekrar hoşgeldin sevil yarın görüşürüz.
S:Saol tamam görüşürüz.
E:Bir biz kaldık ee ne konuşucaksın benimle.?
S:Evet ama gidelim bir yerde oturup konuşalım olmaz böyle.
E:Tamam.
Sevil ve ekrem o sahil kenarına giderler.Ama ikiside konuşmazlar sadece denizi izliyorlardır.
E:Eee sevil nasıl döndün yani benim laflarım işe yaradı o kesinde.Very Happy
S:Ben senin laflarından dolayı geri dönmedim bir kere.Very Happy
E:içinden tabi tabi kesin öyledir zaten der.Tamam tamam e benimle ne konuşucaksın?
S:Ekrem bak ben sana bişi itiraf edicem ama lütfen fevri davranma tamam mı sakin ol.
E:Sevil ne diyorsun sen anlamadım ben bişi ne sakin olması?
S:Off tamam ya neyse boşver.
E:Sevil ne söyliceksen söyle artık lafın başını getiriyosun sonunu saklıyorsun söyler misin çabuk.
S:Ama sakin olucaksın söz mü?
E:Allah allah tamam ya söz.
S:Tamam ekrem bak hani sen beni günbatımını seyretmeye götürmüştün ya hani süleyman amcanın dükkanından aldın beni.
E:Evet nolmuş?
S:İşte hani içerde biri vardı hatta ben sana sormuştum sende bana o recep amca demiştin.
E:Ee sevil ne var bunda?
S:Ya tamam onda bişi yok ta şey ben deden ve recep amca arasındaki bir konuşmaya kulak misafiri oldum.Şey konuşuyorlardı.
E:Ne konuşuyorlardı?
S:Şey o aslında senin.
E:Ay sevil söyle artık o aslında benim?
S:Ekrem recep amca aslında senin baban.Sad
E:Nnneeeeeeee
S:Evet o senin babanmış.:/
Ekrem neye uğradığını şaşırır babasının ölmediğine sevinir ama onu kandırdıkları için kızar ve üzülür.Sonra aklına sevil gelir.
E:Sevil yani sen bunları biliyordun ama bana söylemedin öyle mi?
S:Ya ekrem bak ben aslında..
E:Tamam sevil tamam ben anlıcağımı anladım zaten ama bana bir daha dürüstlük dersi sakın verme.Der ve hızlıca gider.
Sevil arkasından bağırmıştır ama ekrem bunu dinlemeden gitmiştir.Sevil hem korkmuş hem de üzülmüştür.Korkusu ekremin bişi yapması üzülmesi de onun ailesiyle arasının açıldmasıydı hem de kendisi yüzünden.Ekrem hızlı ve sinirli adımlarla eve doğru ilerliyordu.Ve birden kapı çalar.Kapıyı nisanur açmıştır.
Ni:Ekrem senin anahtarın yok mu?
E:Bağırarak yok demiştir.Ve nisanur buna çok korkmuştur.
Ni:Ekrem ne bağırıyorsun insan gibi soru sorduk şurda.
E:Yok abla siz beni hiç insan yerine koymadınız nasıl olsa insan gibi de davranmayın bana dimi.?
Ni:Ya ekrem ne diyorsun sen?
O sırada hüsna yukarıdan gelir.
H:Noluyor burda oğlum ne bağırıyorsun ablana sen?
E:Anne sen bir karışma hem sen de beni adamdan saymadın ki bu güne kadar.Ne zaman söylemeyi düşünüyordun bana?
H:Neyi?
E:Babamın yaşadığını anne babamın yaşadığını?Sad(
H:Nnnee ekrem oğlum bak...O anda süleyman kapıyı açar ve manzarayı hiç te beğenmez....

Bakalım nolucak?Ekrem nasıl bir yola doğru gidiyor?Süleymanın tepkisi nasıl olacak?Ekrem kendi hayatı hakkında çok önemli şeyler mi yapıcak?Başağın planı sayesinde cenker ve ayçin kavga mı edecek?Sevil ekremle ilgili çok ilginç bir şey öğrenip yıkılacak mı?Zeynep ve cihan arasında yeni bir şeyler mi oluyor?Hepsi ve daha fazlası 21.Bölümde...

Arkadaşlar kusura bakmayın derslerden anca vakit bulup yazdım normalde haftasonu yazmam gerekiyordu ama dediğim gibi çok fazla giremedim tekrar özür diliyorum.Herkese iyi okumalar..Very Happy)Ve bol bol yorum yazmalar..Very Happy)))))

sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 3:23 am Paylaş

süper olmuş
kesin bu sefer ekrem gidiyo
sevil ekremle konuşsada dinlemez kendisinden bu sakladığı için ama cihan sevilin ekreme yalan söylememek için ondan ayrldıgını falan anlatırsa belki gitmez benim tahminim bu süper olmuş devam Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 4:29 am Paylaş

Bakalım görücez cnm birde en beğendiğiniz replik hangisi ben onu merak ettim görüşlerinizi de alıyım..Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 4:58 am Paylaş

süper olmuş cnm
sevil geri döndü ama bu kez de baba meselesi çıktı o yüzden bozuştular
bakalım neler olacak merakla bekliyorummmm
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 7:08 am Paylaş

Ama hiç yorum yok ki?://
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 7:25 am Paylaş

Çok güzel olmuş (:
Yeni ßölümü bir an önce yazmalısın (:
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptySalı Mart 01, 2011 7:54 am Paylaş

devammm...
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 3:13 am Paylaş

süpeer
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 3:20 am Paylaş

nerde yb ?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyÇarş. Mart 02, 2011 6:26 am Paylaş

Arkadaşlar yorumlar çok az o yüzden yb yazamıcam malesef ve eğer böyle devam ederse de final yapmak zorunda kalıcam üzgünüm.Herkese iyi akşamlar...İnşallah yorumlar fazlalaşır ne diyelim.:/

En son sunny tarafından Cuma Mart 11, 2011 2:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 03, 2011 1:43 am Paylaş

sakın final yapma cnm çok güzel yazıyosun Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 03, 2011 1:47 am Paylaş

ama sakın final yapma çok güzel gidiyor..!
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 03, 2011 1:53 am Paylaş

Ama yorumlar çok az bi siz okuyorsunuz herhalde başka kimse yazmıyor.Sad
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 03, 2011 4:22 am Paylaş

lütfen final yapma çok güzel yazıyosun
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 03, 2011 7:25 am Paylaş

Saol cnm bakalım biraz daha beklicem ama gelmesse sırf sizin için yazarım ondan sonrası Allah kerim..Very Happy
-fatmaNur-
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
-fatmaNur-

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 04, 2011 3:57 am Paylaş

lütfen yaz sakın bitirme Sad
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mart 05, 2011 4:11 pm Paylaş

yeni okuyucu süper yazıyorsun kesinlikle final yapma eğer çakıl taşları gerçekten devam etseydi böyle olurdu bu seneryo manyak ötesi bayıldım hayran kaldım yeni bölümü büyük heyecanla bekliyorum inşallah bugün yeni bölüm gelir

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 29  Sonraki