Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
pamuk_şekeri
Üye
 Üye
pamuk_şekeri
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 91
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 92
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 21, 2011 6:39 am Paylaş

canım çok güzel gidiyosun
yb ne zaman gelir??
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 21, 2011 7:05 am Paylaş

Çok teşekkür ederim hepinize.:)Ya şuanda pek kesin bişi söyliyemicem ama bu hafta içinde gelir ama daha günü belli değil çünkü sınavlar var ayrıca babamlarda zor izin veriyorlar o yüzden tam net bir bilgi veremicem malesef.:/Tekrar yorumlar için teşekkürler.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1679
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1058
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ''ÜMİT''

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 21, 2011 8:43 am Paylaş

sevil'in durumu ağır olabilir sanki
ama inş öle olmaz cnm
ekrem çok üzülecek Sad
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 21, 2011 8:51 am Paylaş

Evet cnm dediğin gibi şeyler olabilir bakalım görücez.Yorumun için teşekkürler.Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 21, 2011 9:15 am Paylaş

rica ederim =)
Türkü~Ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Türkü~Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 269
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/02/11

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 12:21 am Paylaş

spr olmus cnm defvam superrrrrr yb bekliyorum
http://www.google.fr/
Türkü~Ümit
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Türkü~Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 269
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/02/11

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 12:22 am Paylaş

ekrem çok üzülecek
http://www.google.fr/
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 1:11 am Paylaş

Tahminim süleyman yaşlı ama Sevil'e kan gerekirse verir ve barışırlar Ekrem'le.
Nisanur ve doğan daha iyi bence.
Lütfen sevil'e bir şey olmasın Ekrem üzülmesin.
Bölün çok güzel olmuş bende fazla uzattım devam =))
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 1:41 am Paylaş

Çok saolun arkadaşlar yb özeti bugün yazabilirim istek olursa.Tahminler yakın fakat süleyman başka türlü de bişiler yapabilir.Bekleyin ve görün diyorum.Dediğim gibi istek olursa özeti yazarım yrn da yb yazarım...Very Happy
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 1:42 am Paylaş

ii yaz özeti :D
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 3:29 am Paylaş

yaz özeti
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 4:35 am Paylaş

27.BÖLÜM
*Hani beni bırakmayacaktın?*
Sevilin durumu ciddidir.Ekrem ise eli kolu bağlıdır.Ama biri gelip o bağlı olan kolu çözecektir.
Ayçin ve cenker için ise pek bir şey değişmez.Ama aynı şeyler zeynep ve cihan için değildir.Ekrem vicdan azabı duyar sevile yaşattıklarından dolayı ama bundan sonra kendine söz verir artık sevili tüm sözlerini tutacaktır.Neşet daha bilmesede doğan ile arasında yarış çoktan başlamıştır.Bakalım kim yenicek?Sevil uyanacak mı?Ekrem eve geri mi dönüyor?Hepsi ve daha fazlası 27.Bölümde.Bakalım çakıl taşlarımız bu zoru nasıl atlatacak? Very Happy
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 4:53 am Paylaş

şimdi dahada merak ettim cnm
lütfen yb yazz.
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 4:57 am Paylaş

çok süper harikasın evet bende şimdi daha çok merak ettim
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptySalı Mart 22, 2011 5:00 am Paylaş

bende çok merak ettim cnmyeni bölümü bekliyorum:)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 7:37 am Paylaş

27.BÖLÜM
***HANİ BENİ BIRAKMICAKTIN?***
Herkes sokağa dökülmüş şaşkınlıkla olanları izliyordur.Sesleri neşette duyup dışarı çıkmıştır sevili kanlar içinde yerde görünce şaşkınlıktan yerinden bir süre kıpırdamamıştır.Ekrem ve diğerleri ise sadece yerde yatan sevile bakıyorlardır.Ama ilk önce Zeynep farkına varmıştır.
Z:Sevillll uyan lütfen ya hadi bakıcağınıza ambulans falan çağırın bişiler yapın.Yardım edin.
A:Se..sev..sevilll.Sad
Z:Ayçin bir kendine gel ya hadi yardım edin nolur.:/
C:Ekrem kardeşim…
Ci:Cenker bir dakika ekrem kalk hadi bak sevilin durumu kötü gibi…
E:Se…sevil ya ne duruyorsunuz arasanıza şu ambulansı…
Z:Tamam ekrem sakin ol..
E:Ya nasıl sakin olucam ya sevil cnm bak seni çok seviyorum tamam mı nolur bırakma beni lütfen…:(O sırada sevilin bilinci yavaş yavaş kapanırken ekreme bişiler söylemeye çalışıyordur.
S:Ek...ekrem…
E:Canım nolur daha fazla konuşma yorma kendini dayan nolur dayan sevil nolur canım..Sad
S:Ekrem sakın bulaşma onlara lütfen?
E:Tamam aşkım söz veriyorum sana onlara bulaşmıcam ama nolur şuanda konuşma lütfen..
A:Sevil iyimisin cnm?
S:Ay..çin..ben..
A:Tamam cnm iyileşiceksin bak seni kurtarıcaz.
E:Ya nerde bu ambulans çabuk bir daha arayın..
Z:Tamam ben bir daha arıyorum.
S:Ek…rem benim sana bişi söylemem lazım.
E:Söyle cnm ama çok yorma kendini.
S:Eğer bana bir şey olursa kendini sakın üzme tamam mı?
E:Sevil sana hiçbir şey olmucak izin vermicem tamam mı?Ayrıca biz söz vermiştik birbirimize hani beni bırakmıcaktın?
S:Tamam söz bırakmıcam ama eğer buna gücüm yetmezse nolur beni suçlama tamam mı?
Ekrem sevilin bu sözüne dayanamaz ve sarılır.Sevilin ise artık dayanacak gücü kalmamıştır ve bayılmıştır.
E:Sevil nolur yalvarırım beni bırakma lütfen:(
O sırada ambulans gelmiştir.Görevli ve ekrem arasında konuşma başlamıştır.
G:Beyefendi sakin olun lütfen.
E:Sakin falan olamam.
G:Peki tamam o zaman sizde gelin arabaya.
E:Tamam.Der ve onlar önden bizimkilerde neşetle beraber taksiyle gelirler.
Ve hastahane:
E:Canım nolur aç gözlerini lütfen sevil birtanem lütfen bırakma beni.
D:Evet hastayı hemen ameliyata almamız lazım.
E:İyileşicek mi nolur bişi söyleyin?
D:Şuan bişi söyleyemeyiz bilinci kapalı ameliyattan sonra sonuca bakıp o zaman konuşurum.
E:Peki ama nolur onu kurtarın lütfen.:(Der ve ameliyata başlanılır.Herkes hastanededir.
N:Noldu sevile?
Z:Baba sevili vurdular.Sad
N:Orasını bende biliyorum Zeynep neden böyle bişi oldu?
E:Hocam benim yüzümden oldu her şey.
N:Niye sen mi vurdurdun sevili?
E:Yok hocam en son yapıcağım hatta hiç yapmıcağım şey odur da.Hocam aslında şöyle oldu………………………..Anlatır.
N:Aman be oğlum ya niye sizin başınız bir beladan eksik olmaz ki hiç..Neyse inşallah sevile bişi olmaz.
E:İnşallah hocam.Sad
A:Ya neden çıkmadılar hala?
Z:Ayçin daha yarım saat geçti hem kız o kadar kurşun yedi yani izin verde biraz geç çıksınlar.:/
A:Offf allahım inşallah kurtulur ya.:/
E:Herhalde kurtulucak ayçin o sevil…kurtulur,güçlüdür o hem o bırakmaz bizi…Sad
C:Tamam ekrem sevil gerçekten güçlü kolay kolay yenilmez buna.:/
Ci:Evet ama biz böyle olursak sevil biraz zor iyileşir.:/
Z:Ne yapıcaz ki?
Ci:Önce kendimizi toparlamayla başlayabiliriz mesela sonra sürekli sevil için dua edip ondan sonra ona kendini iyi hissetiricez anlaştık mı?
A:Anlaştık.
Z:Evet.
C:Bende varım.
Ci:Ekrem?
E:Hıı?
Ci:Sen?
E:Cihan bunu ben yapamam sevil o haldeyken ben iyi olamam.
Ci:Hayır asıl şimdi iyi olucaksın ki sevilde senden güç alsın eğer sen de böyle yaparsan sevilde vazgeçer savaşmaktan bizden çok onun sana ihtiyacı var şuan eğer sen de böyle olursan ondan nasıl güçlü olmasını bekliceksin?
E:Tamam yapıcam.:/
Ci:Tamam.Very Happy
Ve hastahane görevlisi sevilin çantasını getirmiştir.
G:Pardon bu hastanın çantası kim alıcak?
A:Bana verin ben alırım.
G:Peki buyrun.
A:Teşekkürler.
G:Rica ederim.
O sırada sevilin telefonu çalar.
A:Eyvah sevilin annesi arıyor ne yapıcaz şimdi?
N:Ayçin kızım şimdi sakin ol ve aç telefonu sorulara da sakin ve hızlı cevap ver.
A:Peki ne diyeyim hocam?
Z:İşte sevil bizde falan de bişiler uydur ayçin.
A:Tamam açıyorum.Ve ayçin telefonu açar semrayla konuşmaya başlar.
A:Alo?
SE:Ben seville görüşücektim ama..
A:Ben arkadaşıyım ayçin.
SE:Ha ayçin kızım ben Semra sevilin annesiyim.Acaba sevil ordaysa verebilirmisin?
A:Şey Semra teyze sevil bizde.
SE:Anladım kızım nerde napıyor şimdi?
A:Nerde ne yapıyor şey ya sevil banyoya girdi yeni ondan o uzun süre çıkmaz şimdi.
SE:Yoo sevil aslında kısa kalır banyoda ama…
A:Kısa mı kalır?Yani yeni girdi ne kadar kısa olursa olsun yine de biraz beklersiniz o yüzden dedim.
SE:Tamam kızım neyse ben daha sonra ararım.
A:Tamam Semra teyze güle güle.
SE:Haa ayçin?
A:Efendim Semra teyze?
SE:Sevile iyi bakın tamam mı?Ayçin bu lafı gözlerinden yaşlar süzülmeye başlar.Hiç kimse ne olduğunu anlayamaz ama bu ayçini çok etkilemiştir.
A:Peki Semra teyzecim kendinize iyi bakın güle güle.
SE:İyi günler kızım.
A:İyi günler.Der ve kapatır o anda ayçin yine ağlamaya başlar.
E:Ayçin noldu niye ağlıyorsun?
A:Sanki kadının içine doğmuş gibi sevile iyi bakın dedi ya.Sad
Z:Ayçin tamam bak üzülme sevil iyi olucak.
A:İnşallah.
Ci:Ya ben demin ne dedim size kendinizi toparlatın dedim yine hüzünlere doğru yol aldınız..
A:Tamam tamam iyiyim ben.
Ci:İyi.O sırada nisanur ve Süleyman gelmişlerdir.Ekrem hiç bişi söylememiştir.Kenarda öylece oturuyordur.Yanına nisanur gelmiştir.
Ni:Sadece 2 dk sonra kalkıcam yanından merak etme.
Ekrem kafasını sallamıştır.Ve nisanur konuşmaya başlar.
Ni:Biliyorum bana çok kızdın belki şuan da benim lafımı bile dinlemiceksin ama ben yine de söylicem.Ekrem sevil seni gerçekten seviyor hem de öyle böyle değil.Sen ortadan kaybolduğunda hep o ilgilendi bizimle. Sırf seni bulmak için gece gündüz aramaya başladı.Tek tek sokakları. Sonra nasıl oldu bilmiyorum ama seni o buldu.Ekrem eğer sen de gerçekten sevili seviyorsan güçlü olursun yıkılmazsın.Ama eğer…….O anda ekrem ablasına sarılır.
E:Abla ben ne yapıcam?Ya sevile bişi olursa ya onu kaybedersem.
Ni:Ekrem eğer sen böyle düşünürsen sevilde senin düşündüklerini yapar yani ne kadar olumlu düşünürsen sevil içinde senin içinde o kadar iyi.Tamam mı?
E:Tamam.
Ni:Yani barıştık mı?
E:Ya ben sana küsmedim sadece biraz kırılmıştım o kadar.
Ni:İyi sevindim o zaman.
E:Amanda ablaların bir tanesi ben seni ne kadar özlemişim ya.Very Happy
Ni:Valla bu sefer haklısın ben seni özledim çünkü.Der ve sarılırlar.O sırada Süleyman gelir.
Sü:Nisanur bana bir kahve alırmısın?
Ni:Tamam dede.Der ve gider o sırada Süleyman erkemin yanındaki sandalyeye geçer.
Sü:Ekrem nasılsın oğlum?
E:Bu durumda nasıl görünülebiliniyorsa öyleyim işte.
Sü:Sevil öyle diğer kızlar gibi değil biliyorsun dimi ekrem o daha güçlü daha cesur bir kız eminim bunun da üstesinden gelir.
E:Evet sevil öyle bir kız neyse ben bir cenkerlere bakıyım.Der gider o sırada ameliyat bitmiştir.Doktor çıkmıştır herkes doktorun ne söyliceğini merakla bekliyordur.
E:Sevil nasıl iyi olucak dimi?
A:Evet durumu nasıl?
D:Sevil hanımın durumu maalesef ciddi çok fazla kan kaybettiği için şuanda normale dönmedi.0 RH – kanı olan varsa lütfen versin yoksa hastayı kaybedebilirz.
E:Benim kanım uymuyor ya offfff.
Hepsi:Bizimde.
-:Benimki uyuyor doktor bey verebilirim.
Ekrem ve diğerleri çok şaşırmıştır.Aranan kan bulunmuştur.

Bakalım o kişi kim?Ayçin ve cenker ikilisi nasıl bir yola doğru ilerliyorlar?Buna kim dur diyecek?Sevil ve ekrem in arası ne yüzünden gerilecek?Zeynep ve cihanı kim nasıl birleştirecek?Hepsi ve daha fazlası 28.Bölümde sizlerle olacak.Herkese iyi okumalar ve bol bol yorum..Very Happy

Arkadaşlar artık işte 27.Bölümün devamı gibi yazmıcam uzun bölüm yazıcam çünkü yarıda kalıyor bir bölüm yazıcam ama uzun olucak ben de bu bölümden başladım.İnşallah beğenirsiniz..Very Happy

***Beğendiğiniz replikler ve yb tahminleriniz?
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 7:45 am Paylaş

çok gzl olmuş cnm ellerime sağlık:D
sevgiiiii
Deneyimli
Deneyimli
sevgiiiii

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 7:46 am Paylaş

çok güzel olmuş cnm ya
ağlıcaktım nerdeyse
bnce kanı zeynep vericek
devam cnm
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 7:49 am Paylaş

çok güzel olmuş Very Happy
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 7:52 am Paylaş

Teşekkür ederim hepinize bakalım kim vericek kanı? Very Happy
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyÇarş. Mart 23, 2011 8:07 am Paylaş

süper olmuşş
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPerş. Mart 24, 2011 3:40 am Paylaş

süper olmuş harika..
ayçinnnnn
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
ayçinnnnn
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2846
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2756

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPerş. Mart 24, 2011 3:42 am Paylaş

çok güzel olmuşş Very Happy
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPerş. Mart 24, 2011 4:02 am Paylaş

süper olmuş yine bence kanı zeynep vercek belkide bu sayede cihanla aralarında bişey olabilir
turku'm
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
turku'm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 15363
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 6817
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 17/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ahu.

MesajKonu: Geri: Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":) - Sayfa 17 EmptyPerş. Mart 24, 2011 4:03 am Paylaş

çok güzel olmuşVery Happy

Eğer çakıl taşları devam ederse neler olur?39.Bölüm "NE,NASIL,NEDEN,NE ZAMAN,NEREDE,KİM?(5N1K)":)

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
17 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29  Sonraki