Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Empty
MesajKonu: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPtsi Ocak 24, 2011 9:27 am Paylaş

Ben,kuzenim Ayçin ve Ekrem ,iki yıldır aynı evde kalıyoruz.Bazen Ayçin ve Ekrem'e katlanmak zorunda olmak zor gerçekten.Ama yinede çoğu zaman eğleniyorum.Ayçin birkaç aylığına yurt dışına gittiiğinden beri ,yani yaklaşıkık 1 aydır.Ekrem ile birlikte kalıyoruz.Bu karmakarışık bir duygu gerçekten .

~~~~

Ben,bizim süslü Ayçin ve Sevil birlikte kalıyoruz,her ne kadar Sevil'le anlaşamasakta.Tam iki yıl oldu ,zaman su gibi akıp geçti gerçekten dolu dolu geçirdim bu iki yılı .Ayçin yurt dışına gittiğinden beri Sevil'le birlikte kalıyoruz,bazen sinirlerimi bozsada ona kızmak mümkün değil..
~~~~

Ben ,kuzenim Sevil ve Ekrem aynı evdde kalıyorduk,ben bir süredir yurt dışında kalıyorum,ve birkaç ay daha kalmayı düşünüyorum,bizim ikili ne yapıyorlar acaba.

1.bölüm

Sabah sabah bu ne gürültü böyle,Ekrem yine kargalardan önce uyanmış olmalıydı .Çünkü bu gürültüyü ancak o yapabilirdi.Hemen üstüne bir şeyler giyip odasından çıktı.

Seslerin Ekrem'in odasından geliyordu.gidip kapıyı çldı ama nafile duyulmuyordu bile.Odaya girdi.

"Ekrem"
Ekrem hala duymuyordu müziğin sesi sonuna kadar açıktı.

"Ekrem!"

Delirmek üzereydi artık gidip sesi tamamen kapattı.

"Ne oluyor?"

"Sonunda hayata döndünüz bayım"

"Ne yaptığını sanıyorsun?"

"Bunu sana sormak lazım asıl sen ne yaptığını sanyorsun sabah sabah saygı denen bir şey var ,uyuyordum ne güzel "

"Bizimde bir müzik zevkimiz var "

"Ya oğlum deli misin sen?,git başka yerde dinle o zaman diskoya çevirdin evi"

"Kusura bakma ama gidemem senin evin olduğu kadar benimde evim istediğim gibi yaşarım"

"Hayır efendim yaşayamazsın ,yaşayacaksanda beni rahatsız etmeyeceksin"

"Seni rahatsız etmiyorum zaten"

"Öylemi ,sana artık hiçbir şey söylemiyorum Ekrem hiçbir şey!"

Arkasını dönüp sinirle ve hızla mutfağa doğru ilerliyordu.Ekrem'de arkasından söyleniyordu.

"Bir keyif bile yapamıyoruz "

Ekrem'de Sevil'in arkasından mutfağa gitmişti . Sevil hala kızgındı besbelli ateş püskürüyordu..

Bölüm sonu

En son çakıltaşları_sevil tarafından Salı Mart 15, 2011 10:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi (Sebep : Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptySalı Ocak 25, 2011 9:53 am Paylaş

Sevil'in kızgınlığının geçmesini bekledi ,hiç konuşmadı Ekrem.Ama Sevil pek sakinleşecek gibi değildi sonunda sessizliği bozdu.

"Sevil"

Sevil cevap vermedi.

"Ya tamam bak uzatmayalım,özür dilerim hatalıydım birde haklıymış gibi kendimi savundum bak ne dersen de biliyorum salağın tekiyim ben."

Yine cevap vermemişti,Ekrem'in yüzüne baktı,onun masum bakışlarına dayanamamıştı.

"Bir şartla affedebilirim."

"Şart mı?"

"Evet"

"Peki nedir?"

"Kahvaltıyı sen hazırlayacaksın."

"Ha bumuydu bende zor bir şey sanmıştım."

"Omlet isitiyorum ama ona göre,bu arada mutfak savaş alanına dönmeyecek geçen sefer ki gibi yapacaksan hiç yapma."

"Sen hiç merak etme ,harika bir kahvaltı hazırlayacağım"

"Peki bakalım ben yukardayım rahatsız etmezsen sevinirim."

"Tamam"

Sevil çıktıktan sonra kendi kendine konuşmaya başlamıştı.

"Ne yapacağım ben şimdi ya ,daha yumurta kırmayı bile bilmiyorum ki."

Sevil'de yukarıda kıyafet seçiyordu.

"Ne giyeceğim ben şimdi,bunu mu giysem.Yok bu olmaz ,daha geçen gün giymiştim,off ne yapacağım ben ."

Sevil kıyafetlerin arasında boğulmuşken Ekrem seslendi.

"Sevil hadi kahvaltı hazır."

"Geliyorum."

Doğrusu Ekrem'in hazırladığı kahvaltıyı merak ediyordu.Hemen kahvaltıya indi.

"Immm..Harika kokular geliyor."

"Herhalde kızım kim yaptı.."

"Şımarma Ekrem."

"İyi,hadi otursana."

"Peki"

"Dur!"

"Ne oldu?"

"Sevil okula bu kıyafetle gitmeyi düşünmüyorsun değilmi?"

"Yoo,düşünüyorum"

"Saçmalama hem bunun yarısı nerede?"

"Ekrem ! Ne giyeceğimi sana soracak değilim ."

"Hayır efendim sorucaksın,şimdi gelecek biri laf atacak benim başım belaya girecek."

"Girmez ,ben kendimi koruyabilecek,savunabilecek yaştayım."

"Bak eğer biri bir şey söylesin ağız burun dalarım ona göre uyarmadı deme sonra."

"Yeter Ekrem ,bırakta kahvaltımı yapayım."

"İyi peki ,nasıl olmuş omlet?"

"Harika!"

"Beğenmene sevindim."

Sevil saatine baktı.

"Eyvah! Geç kaldık."

"Tamam bir sakin ol ,masayı toplayıp çıkalım."

Birlikte masayı toplayıp çıkarlar.Giderken Ekrem ,Sevil'i sinirlendirmeyi yine başarır.

"Ya Sevil"

"Ne var Ekrem"

"Giymesemiydin şu kıyafeti"

"Ekrem!"

"Tamam sustum."

Burak Ekrem ve Sevil'gelirken görmüştü,içtem içe Sevil'e aşık olduğu için Ekrem'i hep kıskanmıştı.Yanlarına doğru ilerledi.

"Selam"

"Selam"dedi Sevil.Ama Ekrem hiç oralı olmamıştı.

"Sanada Selam Ekrem"

"Kusura bakma ben haz etmediğim insanlarla muhatap olmuyorum."

"Ekrem"

"Sevil hiç bana bunu savunma yürü hadi zaten geç kaldık."

"Ekrem bir sakin olur musun?"

"Olamam hadi dedim!"

Burak hemen ortaya atılmıştı.

"Kızı çekiştirip durmasana senin emrinde olmaya mucbur mu?"

"Sana ne oluyor be!"

"Ya tamam yapmayın sakin olun"

"Sen bu defa karışma Sevil"

"Ekrem lütfen"

Bu defa Ekrem'de ,Burak'ta çok sinirlenmişti ,hele ki Ekrem çığrından çıkmıştı.

TürkÜmitci_Kız
Deneyimli
Deneyimli
TürkÜmitci_Kız
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1520
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1330
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : KocaeLi
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ * ~ 26.01.2011 [Ümit İ. Kantarcılar'ımı Gördüğüm Gün] ~ * ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptySalı Ocak 25, 2011 8:03 pm Paylaş

Çook beğendiimm cnmm (:

Devam et lütfennn ,)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 3:10 am Paylaş

Teşekkür ederim canım
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 3:38 am Paylaş

ee bu kadar mı yorum Sad
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 3:46 am Paylaş

Harika olmuşşş...
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 4:11 am Paylaş

teşekkür
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 4:18 am Paylaş

spr cnm dvm
Dilancan
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
Dilancan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 12/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ümitimin geldiği yerden <3
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : <3<3 Ümit <

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 4:49 am Paylaş

hmm meraklandırıcı :D bayldm ttlm spr olms :D
http://www.umitkantarcilarlove.blogcu.com/
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 5:13 am Paylaş

teşekkürler yeni bölüm yazıyım mı?
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 5:30 am Paylaş

süper.........
yeni bölüm isteriz..............
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 6:52 am Paylaş

saol canım y.b birazdan ekleyeceğim
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 7:58 am Paylaş

süper olmuş ekremle sevil aynı evde süper olurdu valla Very Happy
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 11:05 am Paylaş

Bekliyoruzzz
yrnsen_ekomm
Deneyimli
Deneyimli
yrnsen_ekomm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 792
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 800
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bi satürn bi mars bi uranüs
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Uyu uYu birZ BüyÜ

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyÇarş. Ocak 26, 2011 11:11 am Paylaş

süper balım dwmm
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 8:12 am Paylaş

teşekkür ederim yeni bölüm istiyor musunuz?
dadlu_seytan
Deneyimli
Deneyimli
dadlu_seytan
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 651
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 655
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : qidén qitmiştir qittiqi qün bitmiştir bén qidéni déqiL qidén béni Kaybétmiştir...!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 8:18 am Paylaş

yeni okuyucu.!!
eed istiyoruz..:D
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 8:30 am Paylaş

tamam tatlım eğer biterse eklerim..
zeynepzeyzey
Deneyimli
Deneyimli
zeynepzeyzey
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 574
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 589
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 8:47 am Paylaş

cok gzle bir senaryo

"bir goz atin cilgin cakilllar
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 9:05 am Paylaş

teşekkür tatlım
nesrin başaran
Deneyimli
Deneyimli
nesrin başaran
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 660
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 683
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/07/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 9:10 am Paylaş

çok gzl cnm devam
delicik
Deneyimli
Deneyimli
delicik
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bulgaristan Balchik

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyPerş. Ocak 27, 2011 9:24 am Paylaş

super devam
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyC.tesi Şub. 05, 2011 10:33 am Paylaş

"Durun lütfen ."

"Sevil bırak bu Ekrem iyice kaşındı."

"Lan bana bak!"

"Yeter ya."

"Tamam güzelim sakin ol ya."

"Bana bak hala .."

"Ekrem tamam ."

"Gidiyoruz ."

"Derse falan girmeyeceğim ben gidiyorum."

"Saçmalama Sevil."

"Saçmalamıyorum ,gidiyorum."

"Beni bekle."

Sevil eve gitti.Ekremde arkasından eve girdi.

"Sevil."

"Sevil!!!"

Cevap alamayınca,sinirlendi.

"Sana söylüyorum!"

"Ne var?"

"Bilmiyorum ne var bende senden bunu öğrenmeye çalışıyorum."

"Yok bir şey."

"Sevil Burak yüzünden mi böyle davranıyorsun bana?"

"Evet ,çünkü bıktım ikinizin didişmelerinden bıktım!"

"Peki ne yapayım ha ne?"

"Kendine hakim olmayı deneyebilirsin mesela."

"Olmaz yapamam ,seni o Burak denen çocuğa bırakamam ."

"Ya sanki karşımızdaki kişi cani ne oluyormuş onunla görüşürsem."

"Öyleyse bana sakin ol falan deme."

"Yeter ya yaptıklarım hakkında sana hesap vermek zorunda değilim."

"Hayır efendim zorundasın!"

"Öylemi kim olarak?"

Ekrem bir süre sessiz kaldı çünkü verecek cevabı yoktu.

"Kim olarak görüyorsan artık,ama sanırım 'hiçbir şey' değilim senin gözünde."

Bunu söyledikten sonra odasına gitti.

"Ne yaptım ben ya of çok kırdım galiba."

Sevil pişmandı.Ekrem ise üzgün.Odasında yatağına uzanmış kara kara düşünüyordu.

"Haklı kim oluyorum ki,neyi oluyorum onun ne hakkım var karışmaya."

Sevil Ekrem'den nasıl özür dileyeceğini düşünüyordu.Malesef bir yol bulamamıştı.Aslında Ekrem ona kırılmazdı kolay kolay bir gülümsemesiyle herşeyi unuturdu.Ama bu farklıydı.Tabi Sevil öyle sanıyordu.Ekrem
Ona yine kızamamıştı..Birtanecik meleğine nasıl kızabilirdi ki.

Ekrem odasından çıktı.Sevil koltukta kıvrılıp uyuya kalmıştı.Onu görünce yanına gitti.Saçlarını okşuyordu.
Sevil bir süre sonra uyandı.

"Ekrem."

Ekrem cevap vermedi,söyleyeceklerini merak ediyordu.

"Çok kızdın mı?"dedi.Masumca..

Ekrem gözlerinin içine baktı.Gözleri çok pişman bakıyordu.Sevil'e sıcacık bir gülüş attı.

"Ben sana ne zaman çok kızdım?"

"Hiç."

"Öyleyse neden şimdi kızayım?"

"Bilmem yani çok sinirliydin."

"Her insan zaman zaman sinirlenir bende sinirlendim işte ama geçti ve sana kızmadım."

"Çocuk kandırırmış gibi konuştun."

"Sen öyle masum masum bakınca .."

"İyi o zaman hallettiğimize göre sanırım yemek yemeliyiz."

"Bencede ben çok acıktım seni bile yiyebilirim yani.."

"Oburmusun sen?"

"Şaka yaptık ya hem seni yesem dişimin koğuğuna gitmezsin sen .."

"Çok konuşmada gel bana yardım et."

"Emredersiniz."

Birlikte mutfağa gittiler.

"Ne yapacağız şimdi."

"Sadece makarna var."

"Sanırım seni yeme fikrini tekrar gözden geçirmeliyim."

"Zevzek."

"Buldum!"

"Ne buldun?"

"Dışardan söyleyelim.."

"Bende önemli birşey sandım ."

"Çok bilmiş."

"Maviş."

"Çok bilmiş."

"Maviş."

"Çok bil.."

Diyemeden bir bardak suyu kafasınan aşağı boşaltır.Sevil.

"Kızım sen bittin bunu yapmayacaktın."

"Hadi ya ne yapayım kendin kaşındın."

"Öylemi ben gösteririm şimdi sana kaşınmayı."

Evin içinde çocuklar gibi birbirlerini kovalıyorlardı.Yastıkları birbirlerine fırlatıyorlardı.

"Bu savaş demek oluyor Sevil hanım."

"Öyleyse ben galip geliyorum .."

"Şimdi görürsün ."

Sevil 'i yakalayıp gıdıklamaya başladı.

"Ekrem ne yapıyorsun ya bırak."

"Sen kaşındın güzelim gör bakalım kim galip geliyormuş."

"Tamam bırak sen kazandın."

"Haha yaşasın kötülük seviyorum kendimi ya."

"Uyuz."
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyC.tesi Şub. 05, 2011 10:42 am Paylaş

Çok güzel olmuş =)
(=ekrem&sevil=)
Deneyimli
Deneyimli
(=ekrem&sevil=)
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 512
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 510
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : - Tıpkı sevilmeyen bir öğretmen gibiydi kalbim. Parmak kaldıranlara inat, hep dersten anlamayanları seçti..!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. EmptyC.tesi Şub. 05, 2011 11:12 am Paylaş

müthiş olmuşş ellerine sağlık

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Sonraki