Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:38 am Paylaş

bilmem ama 1 saat içinde gelir yani inş...
yagmurr
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
yagmurr
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 148
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 160
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:45 am Paylaş

tmm cnm bkliyorum ;) ;)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 5:45 am Paylaş

Bendee Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 6:19 am Paylaş

bnde
crn_sc
Yeni Üye
Yeni Üye
crn_sc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 14
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 16
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım. <3

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 6:53 am Paylaş

Yeni okuyucuu :

Süper yazıyosun canm tebrik ederim Very Happy)

Very Happy
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 6:54 am Paylaş

bende bekliyorum Very Happy
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:07 am Paylaş

bekliyoruz tatlım... =)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:23 am Paylaş

=) gelecek birazdan kusura bakmayın işlerim çıkıyor..Biraz yazıp bırakmak zoruna kalıyorum..
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:35 am Paylaş

ne zmn gelcek çıkcm birazdan yaff Sad
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 7:59 am Paylaş

tamam..az kaldı..
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:13 am Paylaş

ne zaman glcek.? Sad
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:19 am Paylaş

:D:D lütfen hadi ölcem şimdi burda.. :D
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:24 am Paylaş

DUDAKTAN KALBE..

Sabah uyandıklarında herşey çok sakin hergün olduğu gibiydi..Ama birşey hariç kalpleri...Ekrem uyandığında aynanın karşısına geçti..Kendine halsizce baktı..

"Ne kadar korkak biri oldum!"

Odasından çıktı.Her sabah Sevil erkenden uyanırdı...Bu sabah kalkmamıştı yada dışarı çıkmıştı..Odasının kapısını bir kaç kez tıklattı..Ses gelmeyince girdi..Ama Sevil uyuyordu.Onu mışıl mışıl melekler gibi uyurken görünce daldı gitti..Ama endişelenmişti yoksa hastamıydı..?!

"Sevil..Sevil.."

Sevil ağır ağır gözlerini araladı.Ekrem'i görünce yorganın içine gömüldü.

"Uyandırmak için geldiysen boşuna uğraşma kalkmaya hiç mi hiç niyetim yok.."

"Neden..?"

"Öyle işte.."

"Hasta falan mısın?"

"Yooo.."

"Hadi ozaman kalk bakalım yok öyle kalkmak istemiyorum falan hatırlarsan geçen sabah yaka paça sürüklemeyi bile düdşünmüştün beni.."

"Sen beni yaka paça sürükleyemeyeceğine göre .."

"Neden olmasın..?"

"Bu kadar kaba olamazsın değil mi?.."

"Yaka paça sürüklemeye gerek yok ki.."

"Öyleyse kalkmıyorum..Ay bir rahat bırak!.."

"Yaka paça sürüklemeyeceğim ama..."

Deyip Sevil'i kucakladı..

"Ekrem ne yapıyorsun! Ya bıraksana .."

Salona kadar geldiler Sevil sürekli Ekrem'i yumrukluyor bıraktırmaya çalışıyordu..

"Bir rahat dur ya ."

Ekrem Sevil'i koltuğa bıraktı..

"Of! Ammada elin ağırmış var ya.."

Sevil birşey söylemeden yastık fırlattı.Ekrem'de ona..

"Ya Sevil yeter .."

"Yetmez az bile sana ne güzel uyuyordum ne diye uyandırıyorsun!"

"Ya okula geç kalac...Ah atmasana kızım ya.."

"Sus!"

"Gel buraya!"

Sevil kaçmaya çalışıyordu..

"Sana kaçma diyorum.."

"Uğraşma boşuna yakalayamazsın.."

Birden ayağı yerdeki yastıklardan birine takıltı ve sendeledi..Tam düşecektiki..Ekrem onu tam zamanında kavramıştı..Sevil gözlerini kapatmıştı birden gözlerini açtı..Birbirlerine çok ama çok yakındılar..Nefesleri birbirlerinin yüzüne değiyordu.. Sevil birkaç kez kendini Ekrem'in kollarından kurtarmaya çalıştı ama..Başaramadı Ekrem Sevil'i kollarında öyle bir sıkıyordu ki.. Dikkatle Sevil'in yüzüne..Gözlerine bakıyordu..Birden kendini Sevil'in dudaklarında buldu..Sevil'de ne olduğunu anlamamaıştı..Kısa bir süre karşılık verdi ama kendini toplyıp Ekrem'i itti..Ama hala yakındılar..Sevil tuhaf bakışlarla Ekrem'e bakıyordu..Ekrem'de ne yaptığının varkına ancak varmışt.ı..Sevil kısık bir sesle:

"Ne yaptın sen.."dedi.Koşarak odasına gitti..

Odasına girdiğinde kapıyı hızla kapattı aynı hızla gözlerinide kapattı..Az önce olanları gözünün önüne getirdi..Yine aynı hızla açtı gözlerini..Kapıya dayandı elleri dudaklarına gitti..

"İnanamıyorum..Bu olanlara.."

Kendini yatağın üzerine adeta attı..

Ekrem'e gelince koltuğa oturmuş kendini kendini yiyip bitiriyordu..:

"Ne yaptım ben ..! Korktuğum şeyi yaptım.. Ya onu tamamen kaybedersem ..Yok herşeyi göze alırım ama bunu bunu alamam..Yapamam!"

İster istemez az önce olanlar onunda gözünde canlandı..Gözlerini kapattı açtığında Sevil'in resmi gözüne ilişti..Ona bakarak..:

"Seni seviyorum..Seni seviyorum!"

Akşam'a kadar Sevil odasından çıkmamıştı..Kitap okumak..Ders çalışmak bahanesiyle odaya kapatmıştı kendini.Çıktığında..Onunla göz göze gelmekten korkuyoru.Peki ya ne zamana kadar böyle sürebilirdi ki..?Elbet eninde sonunda yüzyüze geleceklerdi.O zaman yüzüne nasıl bakacağını düşünüyordu.Evde çok derin bir sessizlik vardı.Ekrem'de odasındaydı.Akşama kadar uyuşuk uyuşuk yattı arada bir asabileşiyor yerinden fırlıyor..Kapıya yöneliyordu.Onunla konuşmak için..Ancak hemen yine eski haline dönüyordu...Bunu elinde olmadan yapmıştı ..Kalbinin hükmünde yapmıştı..Ama bu neyi değiştirirdi..?Sonuçta yine ..Onunla yüzyüze geldiğinde nasıl bakacaktı gözlerine nasıl cesaret edecekti buna..?

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ..Ya onu tamamen kaybedersem!"

Bu düşünceyi ne yaparsa yapsın aklından çıkaramıyordu..Küçük..Küçücük masum bir öpücük bütün bunlara bu düşüncelere nasıl sabep olabilirdi..Herşeyden önemlisi biribrlerini kaybetmelerine yol açabilir miydi?

Bütün bu düşüncelerden kurtulamamalarına rağmen odalarından çıktılar..Sevil çıkıp mutfağa girmişti..Ekrem'in evde olmaması için dua ediyordu..Tam bu sırada Ekrem'de oasından çıktı.Mutfağa yöneldi..Sevil'ide orada görünce bir süre yüzüne baktı sonra yüzünü yere indirdi..Ama birşeyler yapması onunla konuşması gerekiyordu..Sevil ise hiç bakmıyordu ona..Sürekli gözlerini kaçırıyordu.Hemen hemen hiç konuşmuyorlardı.Ekrem sununda cesaretini toplayarak konuşmaya karar verdi ancak Sevil birşey söyleyeceğini anladığından tekrar odasına döndü Ekrem'de çaresiz öyle...

......................

Beğendiğiniz replikler lütfen..
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:31 am Paylaş

muhteşem olmuş cnm dvm
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:42 am Paylaş

teşekkür ederim tatlım..
yagmurr
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
yagmurr

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:47 am Paylaş

kızım bu neee harikaaaaaa Very Happy
bayıldımmm

devam et tatlım muhteşem olmuş ;) ;)
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:54 am Paylaş

Enaam :D
''Dudaktan kalbe bir yol varsa bu aşktır elbet..''
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:02 am Paylaş

süper... devam et
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:07 am Paylaş

çok tşk ederim canım beğenmene sevndim
yagmurr
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
yagmurr

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:09 am Paylaş

çakıltaşları_sevil demiş ki:
çok tşk ederim canım beğenmene sevndim

yb. ne zaman gelir cnm saatlerim sınırlı ona göre giricem pc ye ??
crn_sc
Yeni Üye
Yeni Üye
crn_sc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 14
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 16
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : İleri gitmen için bazen geri dönmen lazım. <3

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:11 am Paylaş

Süpeer Very Happy
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:25 am Paylaş

belli olmaz ki.. Allah ne zaman kısmet ederse..
~meyra~
Deneyimli
Deneyimli
~meyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 579
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 9:27 am Paylaş

yine muhteşem olmuş
bizi fazla bekletme emi?
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptyPtsi Mart 14, 2011 10:40 am Paylaş

Ya ekreme yazık ama ya...Olsun çok güzel olmuş yb bekliyorum.Very Happy
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 17 EmptySalı Mart 15, 2011 12:54 am Paylaş

Çooooook Güzel Olmuuuş.

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
17 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 22  Sonraki