Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 12:59 am Paylaş

Evett Kesinkle katıLıyorumm (:

Süper yaa ama şunları konuştur artık (:
forewer
Üye
 Üye
forewer
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 90
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 90
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : ......
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : tek aşk "ÜMİT"

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 1:42 am Paylaş

süppeer:D
çok güzel olmuş devamm :D:D:D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 6:53 am Paylaş

YB isteriz isterim de isterim..:D
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 6:55 am Paylaş

Cok gzl yazıyosun cnm ellerine saglik yeni bölümü bekliyorum :D
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:16 am Paylaş

teşekkür ederim hepinize ee yeni bölümü ne zaman istersiniz..?
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:18 am Paylaş

physikçi demiş ki:
YB isteriz isterim de isterim..:D
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:18 am Paylaş

mümkünse hemen isteriz:D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:23 am Paylaş

Evet aynen öyle Very Happy
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:32 am Paylaş

çok güzel olmuş tatlım deam... =)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:38 am Paylaş

mümkün mümkün ama yorumlar az gibi geliyor bana ..=(
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:43 am Paylaş

bence az değil gelsin yeni bölüm biz 300 kişiye bedeliz :D
~meyra~
Deneyimli
Deneyimli
~meyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 579
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:44 am Paylaş

az değil sen hele bi yaz gelir elbet
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:48 am Paylaş

Evet bence de yaz onlar yorum yapar nasıl olsa ama sen yaz yani.Very Happy
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 7:58 am Paylaş

peki peki yazıyorum..
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 8:00 am Paylaş

Very Happy)Bekliyorum.Very Happy)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 8:22 am Paylaş

=)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:02 am Paylaş

SENİ SEVİYORUM...

İkisi içinde zor bir gece olmuştu ne uyku ne huzur ..Hiçbiri yoktu!Duyguları karmakarışıktı..Sadece tek bir duygudan emindiler ..Aşk..

Nasıl olacaktı..Yarın uyandıklarında yine odalarına kapanamayacaklardı peki nasıl olacaktı..?Herşeyi unutup hiçbirşey olmamaış gibi nasıl davranacaklardı nasıl!!

Sevil odasında oturuyordu..Uyku tutmamıştı..Odasından çıktı karanlık bazen insana huzur veriyordu...Bazende hüzün..Gözleri doldu...Sebepsiz yerde sanki yaşananlar kötüymüş gibi..Birden arkasında bir nefes hissetti.Bu Ekrem'di hiç şüphesiz..Başını çevirdiği anda göz göze geleceklerini biliyordu..Gözlerinden henüz süzülmemiş kirpiklerinde titreyen yaşları sildi...Yavaş yavaş arkasına döndü ama Ekrem'in yüzüne bakmadı.Hemen oradan uzaklaşmak istiyordu..Tam gideceği sırada Ekrem nazikçe kolundan kavradı..Ama Sevil hiç bakmıyordu yüzüne sanki hırçın ama masum bir inattı onunkisi..Ekrem yavaş kısık bir sesle sordu:

"Kızgın mısın bana..?"

"........................"

"Peki cevap vermeyeceksin..Ama kızma ..Çünkü elimde olmadan yaptım..Kalbimin emrindeydim sadece hislerimle ..Duygularımla hareket ettim..Ne yaptığımın farkına sonra vardım.Yaptıklarımdan suçlu hissettimiyorum kendimi ama korkuyorum..Bu sessizlik bana bir korku veriyor sanki sustukça kopuyoruz birbirimizden..."

"........................."

"Sevil biliyorum yine cevap vermeyeceksin ne söylersem söyleyeyim susacaksın..Seni artık tanıyorum hemde çok iyi..Ama artık söylemeliyim bunca zaman sadece içimdeki kaybetme korkusu yüzünden bekledim blki zaman kaybettim belki..Çok acı ama geç kaldım..Ama artık bilmelisin.."

Sevil her kelimede biraz daha inadından vaz geçiyordu..Artık ne söyleyeceğini anlamıştı..

"Sevil ben...Ben Seni seviyorum..Sırılsıklam aşığım sana .."

Sevil artık daha fazla dayanamayacağını hissediyordu..Ekrem devam etti..

"İki yıldır sadece bu anı bekliyorum..Her an yanımdayken,sana sarılırken..Kokunu içime çekerken ..Aslında öyle uzaktın ki bana..Öyle zordu ki benim için buna katlanmak ama hem korktum hem..Senin beni sevmiyor olmandan endişelendim..Hala aynı korkular aynı endişeler var içimde ..Ama bütün bunlara rağmen bilmeni istedim artık..İçimde saklayamayacağım kadar büyüdü bu ..Aşk.."

Sevil daha fazla gözlerini kaçıramadı..Gözlerini kaldırıp Ekrem'in gözlerine baktı..Masum bir teslimyetti sanki bu..Kalbi öyle çarpıyordu ki..Ekrem'in duymasından korkuyordu..Yavaş yavaş dolmaya başlayan gözlerini durdurmaya çalışırken çok çaba sarf etmişti..Ama dayanamadı..Güçsüz vücüdunu onun kollarına bırakıyordu yavaş yavaş ..Daha fazla durduramadı gözyaşlarını ince ince ağlamaya başladı ama hiç ifadesini bozmuyordu..Dikkatle gözlerine bakıyordu..Sonunda birşey söylemeye cesaret etti:

"Kızmadım..Hiç kızmadım.."

"Ağlama.."

Sevil'in gözündeki yaşları eliyle sildi..

"Bütün bu söylediklerin.."

"Evet hepsi gerçek..İnan bana ben..Sadece seni seviyorum.."

"Ben...Ben.."

Gözyaşlarının arasında sadece bunları söyleyebildi..Ama devam etmeliydi..

"Bende seni seviyorum.."dedi.Ardından da sımsıkı sarıldı artık hiçbirşey düşünmüyor ..Duymuyordu..

Ekrem'de öyle Sevil kollarındaydı hemde o yıllardır beklediği iki kelimeyi duymuştu..Daha ne isteyebilirdi..! Dudaklarından şu kelimler döküldü..

"Sen benim herşeyimsin.."

.......................................

Beğendiğiniz bölümleri yazar mısınz..
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:08 am Paylaş

kısa ama süper SENİ SEVİYORUM...

İkisi içinde zor bir gece olmuştu ne uyku ne huzur ..Hiçbiri yoktu!Duyguları karmakarışıktı..Sadece tek bir duygudan emindiler ..Aşk..

Nasıl olacaktı..Yarın uyandıklarında yine odalarına kapanamayacaklardı peki nasıl olacaktı..?Herşeyi unutup hiçbirşey olmamaış gibi nasıl davranacaklardı nasıl!!

Sevil odasında oturuyordu..Uyku tutmamıştı..Odasından çıktı karanlık bazen insana huzur veriyordu...Bazende hüzün..Gözleri doldu...Sebepsiz yerde sanki yaşananlar kötüymüş gibi..Birden arkasında bir nefes hissetti.Bu Ekrem'di hiç şüphesiz..Başını çevirdiği anda göz göze geleceklerini biliyordu..Gözlerinden henüz süzülmemiş kirpiklerinde titreyen yaşları sildi...Yavaş yavaş arkasına döndü ama Ekrem'in yüzüne bakmadı.Hemen oradan uzaklaşmak istiyordu..Tam gideceği sırada Ekrem nazikçe kolundan kavradı..Ama Sevil hiç bakmıyordu yüzüne sanki hırçın ama masum bir inattı onunkisi..Ekrem yavaş kısık bir sesle sordu:

"Kızgın mısın bana..?"

"........................"

"Peki cevap vermeyeceksin..Ama kızma ..Çünkü elimde olmadan yaptım..Kalbimin emrindeydim sadece hislerimle ..Duygularımla hareket ettim..Ne yaptığımın farkına sonra vardım.Yaptıklarımdan suçlu hissettimiyorum kendimi ama korkuyorum..Bu sessizlik bana bir korku veriyor sanki sustukça kopuyoruz birbirimizden..."

"........................."

"Sevil biliyorum yine cevap vermeyeceksin ne söylersem söyleyeyim susacaksın..Seni artık tanıyorum hemde çok iyi..Ama artık söylemeliyim bunca zaman sadece içimdeki kaybetme korkusu yüzünden bekledim blki zaman kaybettim belki..Çok acı ama geç kaldım..Ama artık bilmelisin.."

Sevil her kelimede biraz daha inadından vaz geçiyordu..Artık ne söyleyeceğini anlamıştı..

"Sevil ben...Ben Seni seviyorum..Sırılsıklam aşığım sana .."

Sevil artık daha fazla dayanamayacağını hissediyordu..Ekrem devam etti..

"İki yıldır sadece bu anı bekliyorum..Her an yanımdayken,sana sarılırken..Kokunu içime çekerken ..Aslında öyle uzaktın ki bana..Öyle zordu ki benim için buna katlanmak ama hem korktum hem..Senin beni sevmiyor olmandan endişelendim..Hala aynı korkular aynı endişeler var içimde ..Ama bütün bunlara rağmen bilmeni istedim artık..İçimde saklayamayacağım kadar büyüdü bu ..Aşk.."

Sevil daha fazla gözlerini kaçıramadı..Gözlerini kaldırıp Ekrem'in gözlerine baktı..Masum bir teslimyetti sanki bu..Kalbi öyle çarpıyordu ki..Ekrem'in duymasından korkuyordu..Yavaş yavaş dolmaya başlayan gözlerini durdurmaya çalışırken çok çaba sarf etmişti..Ama dayanamadı..Güçsüz vücüdunu onun kollarına bırakıyordu yavaş yavaş ..Daha fazla durduramadı gözyaşlarını ince ince ağlamaya başladı ama hiç ifadesini bozmuyordu..Dikkatle gözlerine bakıyordu..Sonunda birşey söylemeye cesaret etti:

"Kızmadım..Hiç kızmadım.."

"Ağlama.."

Sevil'in gözündeki yaşları eliyle sildi..

"Bütün bu söylediklerin.."

"Evet hepsi gerçek..İnan bana ben..Sadece seni seviyorum.."

"Ben...Ben.."

Gözyaşlarının arasında sadece bunları söyleyebildi..Ama devam etmeliydi..

"Bende seni seviyorum.."dedi.Ardından da sımsıkı sarıldı artık hiçbirşey düşünmüyor ..Duymuyordu..

Ekrem'de öyle Sevil kollarındaydı hemde o yıllardır beklediği iki kelimeyi duymuştu..Daha ne isteyebilirdi..! Dudaklarından şu kelimler döküldü..

"Sen benim herşeyimsin.."

ben hepsini sevdim
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:15 am Paylaş

tüm bölüm harika olmuş cnm elllerine sağlık :)en sonunda kavuştular:)
'Buse'
Forumcu
 Forumcu
'Buse'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 411
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 427
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmiiir (:
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aref nabzını nasıL durdurdu? O sandaLyeLer nasıL düştü? O yüzük ağzına nasıL girdi? Babam böyLe pasta yapmayı nerden öğrendi.? :)

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:47 am Paylaş

Bütün bölümlerini okudum (:
Harikaydı =)
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:58 am Paylaş

Harikaa bayıldııım.
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 9:59 am Paylaş

askikizi demiş ki:
Harikaa bayıldııım.
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 10:38 am Paylaş

harikaa
Ezel_Soylu
Yeni Üye
Yeni Üye
Ezel_Soylu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 8
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptySalı Mart 15, 2011 10:42 am Paylaş

Süper yaaa baştan sona kadar okudum bayıldım kelimeler bulamıyorum anlatmaya süperden de öte senaryon :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :kizlar: :dost1:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 18 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 12:20 am Paylaş

Tüm böLüm harika Çok güzeL bayıLdım diyebilirim (:

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
18 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki