Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki

Devam etmeli miyim?
Evet
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_lcap71%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_rcap
 71% [ 5 ]
Hayır
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Olabilir
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_lcap29%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_rcap
 29% [ 2 ]
Hayır kesinlikle davam etme
Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_lcap0%Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 7

Anket kapatıldı

YazarMesaj
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 1:52 am Paylaş

Çok güzel olmuş yb ekremle sevilin birleşmesine sevindim.Yb bekliyorum...Very Happy
forewer
Üye
 Üye
forewer
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 90
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 90
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : ......
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : tek aşk "ÜMİT"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 Empty
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 2:29 am Paylaş

çok çok çok güzel olmuş :D
yb bekliyorum:D:D
~meyra~
Deneyimli
Deneyimli
~meyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 579
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 567
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/09/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 5:14 am Paylaş

süper olmuş yeni bölümü bekliyorum
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 5:18 am Paylaş

süper olmuş canım
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 5:20 am Paylaş

mükemmel olmuş tatlım çok beğendim... =)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 583
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 603
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/08/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 8:29 am Paylaş

teşekkürler
aylin esin
Deneyimli
Deneyimli
aylin esin
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 671
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 696
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : bilmesen de olur
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 8:33 am Paylaş

süper
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyÇarş. Mart 16, 2011 9:39 am Paylaş

"Bende seni seviyorum.."dedi.Ardından da sımsıkı sarıldı artık hiçbirşey düşünmüyor ..Duymuyordu..

Ekrem'de öyle Sevil kollarındaydı hemde o yıllardır beklediği iki kelimeyi duymuştu..Daha ne isteyebilirdi..! Dudaklarından şu kelimler döküldü..

çok güzell yaa :D YB ne zaman.?
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:10 am Paylaş

ne zaman isterseniz ..=)

En son çakıltaşları_sevil tarafından Perş. Mart 17, 2011 4:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:16 am Paylaş

yeni bölümü merakla bekliyorum...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:26 am Paylaş

Şimdiiii. :D
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:38 am Paylaş

tamam peki yazıyorum..
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:09 am Paylaş

"Sen benim herşeyimsin.."

Çok güzel olmuş bayıldım devam lütfeeen =)
ilknur.
Deneyimli
Deneyimli
ilknur.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1508
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1295
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : allons-y. ♥

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:24 am Paylaş

2 bölümü kaçırmışım ama spr de lafmı acaip güzel müthiş harika harkuladeee

dewam lütfen
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:47 am Paylaş

Canısı yb ne zaman.?
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:49 am Paylaş

Lütfen hemen gelsin yb lütfen lütfen :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 6:39 am Paylaş

huhuuu..Gelmiyo mu YB.?
vanessa
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
vanessa
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 127
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 125
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : uyan artık uyan bitti rüya!!!!!!!!!!

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:05 am Paylaş

çooook gzl olmuş yb ne zaman???????
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:09 am Paylaş

yeni bölüm?
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:21 am Paylaş

azıcık kaldı ..
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:22 am Paylaş

Çook güzel devam
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:22 am Paylaş

bekliyoru(z) Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:26 am Paylaş

Hadii ::D
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:35 am Paylaş

bekliyoruz tatlım... =)
çakıltaşları_sevil
Deneyimli
Deneyimli
çakıltaşları_sevil

MesajKonu: Geri: Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum. - Sayfa 19 EmptyPerş. Mart 17, 2011 8:00 am Paylaş

AŞK YANIBAŞIMDA..
Herşey bambaşkaydı artık.Artık kendilerini inandırmaya çalıştıkları gibi iki arkadaş değillerdi..
Bir süre öyle kaldılar birbirlerinden ayrıldıklarında ..Sadece gözlerinin içine baktılar..

Bir koltuğa oturmuşlardı.Sevil'in başı Ekrem'in göğsünde sağ eli ise onun kalbinin tam üzerindeydi..Sanki söylediklerini kalbinde hissetmeye çalışıyordu.Ekrem'se onun ağladığını hissetmişti eline damlayan yaşlardan..

"Mutsuz musun?"

"Mutsuz mu..Saçmalama onu nereden çıkardın?"

"Ağlıyorsun.."

"Ağlamak için mutsuz olmak mı gerekir..?"

".................."

"Mutluyum hemde hiç olmadığım kadar..Bu yüzden ağlıyorum.."

Hiçbir şey söylemedi Ekrem.Sadece saçlarına gömdü başını ve defalarca öptü.

"Seni çok seviyorum.."

Bu kezde Sevil susuyordu..Sadece gözlerine bakıp gülümsüyordu..

"Sevil."

"Efendim.."

"Şey biz artık.."

"Evet?"

"Yani artık arkadaş değiliz..Sevgili miyiz..?"

"Bilmem öylemiyiz?"

Önce gözlerine baktı sonra gülümseyerek:

Öyleyiz yani öyle olmalıyız.."

"Peki .."dedi gülümseyerek.

"Canım benim.."

Sevil başını kaldırıp:

"Ben acıktım!"

"Bende.."

"Hadi gel o zaman benimle istikamet mutfak.."

"Emrinize amadeyim .."

Mutfağa gittiler..

"Hiç yemek yapasım yok..Sandviç yiyelim mi..?"

"Tamam olur.."

Sevil sandviçleri hazırladı..Yiyorlardı..

"Ekrem."

"Efendim?"

"Neden yemiyorsun?"

"Seni izlemekten yiyemiyorum.."

"Açlıktan ölmek istiyorsun anlaşılan.."

"Yooo..Benden öyle kolay kolay kutulacağını sanıyorsan yanılıyorsun canım.."

"Kurtulmak isteyen kim.."

"Öyleyse çok işin var benimle çok.."

"Ekrem ya..."

"Peki tamam susuyorum ama şimdilik .."

Ekrem aradan 5 dk. bile geçmeden tekrar konuşmaya başladı..

"Ekrem senin dilinde bir problem mi var yoksa ben Türkçe bilmiyor muyum?"

"Bilemeyeceğim.."

"Pes ediyorum!"

"Sen pes ediyorsun ha ..Bunu başarabildiysem mutlaka rekorlar kitabına girmeliyim.."

"Off..Ben doydum sana afiyet olsun!"

"Bende doydum.."

"Anlaşıldı bana inat yapıyorsun.."

"Ya yok inat yaptığım falan ..Sedece.."

"Sadece?"

"Hep yanında olmak istiyorum..Ama anlaşılan sen istemiyorsun.."

"Ya hayır saçmalama elbette ki istiyorum.."

"Gel ozaman benimle.."

Bahçeye çıktılar..Ekrem Sevil'e sarılmıştı yine..

"Aslında öyle çok özlemişim ki seni.."

"Özlemişmisin..?"

"Evet sanki yıllar sonra ilk defa görmüş çok ama çok özlemiş gibi hissediyorum kendimi.."

"Artık bitti..Bak işte beraberiz ve ben seni çok seviyorum..."

"Bende meleğim bende..."

"Beni hiç bırakmassın değilmi?"

"Merak etme..İstesemde seni bırakamam ki ben.."

"Bırakma!"

Gülümseyerek Sevil'in dudaklarına doğru eğildi.Dudaklarından öptü..Kendini geri çektiğinde :

"Seni öyle seviyorum ki..Bırakmama imkan yok!"

"Aşkım.."

"Bitanem.."

Sadece Seni Seviyorum(E&S)yeni bölüm geldi 'SENİ SEVİYORUM' Sf:64 Yorumlarınızı bekliyorum.

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
19 sayfadaki 22 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22  Sonraki