Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Sonraki
YazarMesaj
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 496
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 517
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Empty
MesajKonu: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 11:06 am Paylaş

ilk senaryom pek başarılı olmamıştı.6. sınıfta Başımdan geçen olayları anlatıcam.Beğenmenizi umuyorum.İnşallah ilk senartom gibi olmaz.Beğenirseniz 1. bölümü yarın koyabilirm. Okuyun bi Lütfen

Sevil: ilköğretim öğrencisi şuan 8.sınıfa gidiyor ama senaryoma 6.sınıfta başından geçenleri anlatıcam. Güzel biraz çekingen ve anasınıfından 6. sınıfa kadr erkeme aşıktı.

Ayçin: Sevilin anasınıfından beri en yakın arkadaşıydı.8 sınıfa gidiyor. ( ama senaryoma 6. sınıftan başlıcam ) Sürekli beraberlerdi. bazı olaylar nedeniyle araları bozulcaktı. Ama dostlukları o kadar gçlüydü ki küs duramadılar.

Zeynep: Sevil ve ayçinin anasıfından beri en yakın arkadaşıydı. 8.sınıfa gidiyor. ( ama senaryoma 6. sınıftan başlıcam )Ayçinle daha yakındılar. Çünkü sevili pek benimsiyememişti.herkes onla ilgileniyor onu konuşuyor die kıskanıyordur. Özellikle sevil ayçinle çok yakındılar. Zeynepte bu yakınlığı kıskanıyordur

Cenker: 8.sınıfa gidiyor . ( ama senaryoma 6. sınıftan başlıcam ) sevil ve ayçinin yakın arkadaşıdır. Erkem lede yakın arkadaşlardır.yakışıklı bi çocuk

Cihan: 8 .sınıfa gidiyor. ( ama senaryoma 6. sınıftan başlıcam) yakışıklı olmasada tatlı biri.

Ekrem: 8 .sınıfa gidiyor. ( ama senaryoma 6. sınıftan başlıcam) okulun en yakışıklı çocuğu bütn kızlar ona hasta. Yakışıklı olduğu kadar çok ukala kendini beğenmiş bi tipi var.Kimi sevdiğini kimseye sölemez en yakınına bile.. anasınıfında sevil ayçin ve zeyneple beraber okumuştur.daha sonra sınıfı değişmiştir.

En son ümitibrahimkolik tarafından Salı Mayıs 31, 2011 2:04 am tarihinde değiştirildi, toplamda 56 kere değiştirildi
●♥ GülGüzeli ♥●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
●♥ GülGüzeli ♥●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3002
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 947
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Mevlana Diyarı..
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bildiğimiz ama kabullenemediğimiz gerçekler...
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Empty
MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 11:22 am Paylaş

yaşanmış bir hikaye daha enteresan olacağını düşünüyorum merak ettim.. Konun hayırlı olsun bekliyoruz Bölümlerini.. Hadi bismillah (:
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyC.tesi Ara. 11, 2010 11:17 pm Paylaş

umarım dşüdüğün gbi olur Very Happy yni bLm şimdi koyuyorum
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:04 am Paylaş

1.BöLüm
Beğenmenizi umuyorum arkadaşlar….

Sevil’den
(Sıradan bir gün olacağını sanmıştım.)
Yine her gün olduğu gibi 6.30’da kalktım okula gitmek için hazırlanıyorum.Kahvaltımı yaptım.Saçımı düzelttim ÇanTamı kontrol edip evden çıktım.Okul yakındı zaten.Yürürken erkemi düşünüyordum.Sırf onu görebilmek için gidiyordum okula.6.sınıfın ikinci dönemindeydik.2.dönem başlayalı iki hafta olmuştu.ama bn 1.hafta görebildim onu sadece bizden 1 hafta geç başladı.Böyle düşünürken okula gelmiştim.Sıraya geçtim bizim kızları arıyordum daha doğrusu Ayçini…. Buldum sonunda sarıldık.. Nden bilmiyorum ama ama çim bi garipti bugün kötü bişey olacakmış gibi bir his vardı içimde…ayçinde bna karşı soğuk davranmıştı.Hemde ilk defa.Bana bir şey söyliyecekmiş gibi bi hali vardı.

A:Sevil…! Ya şey.. !!
-Dinliyorum kanka.!
A:Ben sana bişey dicektim..! Ya.. şey… der ve zil çalar Sınıfa gireriz.Sonra Ayçin
A:Neyse sonra söylerim.!
-Ya söyle işte.. iyice merak ettim.!!
A: Söylemicem işte ısrar etme ya. Allah Allah .!!!
Bunu biraz kızgın biraz suçlu bir şekilde söyledi.Bende daha fazla ısrar etmedim.
-Peki. Sn bilirsin…
Sınıfta beraber oturuyorduk.Normalde konuşmadan duramayan biz ağzımızı bile açmadık.Laf sokmadık,gülmedik,güldürmedik.. Sınıfa yeni bi çocuk gelmiş.Tanışıp kaynasmak lazımdı.Zaten hemen arkamda oturuyordu.Arkamı döndüm konuşmaya başladım.
-Merhaba bn sevil.!
C:Merhaba bnde cenker.!.. Yanında Cihan oturuyordu ve hemen..
Ci:Sınıfın çatlaklarındandır derste konuşmasa olmaz ama bugün bişey olmuş bunlara..
-Of saçmalama gayet iyiyim ben .Neyse siznlede konuşulmuyo.! Deyip önüme döndüm.
C:Ya konuş bende sıkıldım.Çok kafa bi kıza benziyosun. ;)
-Öyleyimdir Razz Ee hngi okuldan geldin !?
C:--------- ilköğretim okulu.. :D
-niye geldin.?
C:Nasıl bir soru bu ya sana mı sorcaktım gelip gelmiyeceğimi Razz Okulumuz yıkıldı bende buraya geldim.gidiyim istersen. Razz
-Pardon yha :D … böyle konuştuk biz ders seçmeli ders olduğu çin herkes kitap okuyordu bizde cemkerle konuştuk.İyice kanka olduk.Acaba ona erkemden bahsetsemiydim.Yok cnm daha neler hem öyle bi konu konulmadık ki…Taa ki Cenkerden korkarak beklediğim o soru geldi..
C:ee sevil sevdiğin biri yada sevgilin var mı ? Tam cvp verecekken zil çaldı.İşimede yaramıştı hani :D ilk defa ayçin beni beklemeden zeyneple bahçeye çıktı.Bende Melikeyle dışarı çıktım.(yakın olmasada bazı şeylerimi bilen bi arkadaş tabi ne m*l olduğu snradan çıkıyor ortaya. )

M:ne oldu sevil iyi misn ?
- evet melikecim gayet iyiyim neden ki ?
M:Ne biliyim Ayçinsiz tenefüse çıkmazdın ki sen
-Çıkımıcaktım da onlara gidin siz dedim bn de sıkıldım sınıfta öyle çıktım işte.
Sonra Melikeden o beklenmedik cümleler döküldü.
M: Ekremlede çok yakışırlar.Ayçine ç.teklifi etmiş ayçinDe kabul etmiş.!!
Beynimden vurulmuşa döndüm.Ekrem en yakn arkadaşıma ,dostuma, KARDEŞİME ç.teklifi etmişti.Ve o dostum dediğim insan Ekrem çin ağladığımda beni teselli eden kardeşimde kabul etmişti.Melikeye bişey belli etmemeye çalıştım.Ama gözlerim doldu.Dokunsala ağlıyacktım.Adım atacak halim yoktu bırak adım atmayı konuşamıyordum bile..

M:Bilmiyordum deme sakın.! ?
-yok bi.bi.biliyo.yorum…!
O sırada Ekrem geldi yanımıza melike ile konuşuyorlardı.Üstüne atlayıp parçalamak geliyordu.Bomak istiyordum onu.sonra konuştuklarını dinlemeye koyuldum dinlemez olaydım keşke….

M:ee nasıL gidiyor ayçinle. ? :D
E:Ya nasıl gitsin :D güzel işte :D Sviyorum AŞKIMI :D :D : kalppp:

‘SEVİYORUM AŞKIMI’ demişti inanamıyorum onu öldürmek istiyordum.Nasıl olur böle bir şey ona kızdığımdan daha çak kızgındım ayçin’e.Benim Ekrem’i sevdiğimi bile bile ç.teklifini kabul etmiş.Tamam kabul etmesine kızdım ama en çok kızdığım bana söylememesiydi.Söyleseydi belki böyle olmazdı.
Melike ve Ekrem hala konuşuyorlardı dayanamayıp.

-Sıkıldım ben yukarı çıkıyorum.! Deyip yanlarından ayrıldım.Sınıaf girdiğimde daha farklı bir şyle karşılaştım.
Ayçin ve Zeynep konuşuyorlardı…… Sınıf kapısının önde konuştuklarını dinlemeye koyuldum kulaklarıma inanamadım.Dayanamayıp ağlamaya başladım.Ayçin neler söylüyordu öyle hele de Zeynep..!!

1.bölüm sonu.!!!....
Umarım beğenirsiniz…okuyun ama yorumda yapın lütfen.. EĞER GÜZEL DEĞİLSE SÖYLEYİN BNDE DEVAM ETMEM.. iyi okumalar arkadaşlar.!!

#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:10 am Paylaş

çok beğendim lütfen devamı bugün gelsin ya çok merak ettim ayçinle zeynebin ne konuştuğunu
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3164
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2779
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/08/10

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:13 am Paylaş

güzelmiş devamı ne zaman?
nslnr61
Deneyimli
Deneyimli
nslnr61
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1117
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1126
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bize Her Yer Trabzon
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Bu kız seçici biri y

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:16 am Paylaş

wow süoer olmuş heyecan dorukte ayçinle zeynep dedikodu mu yapıyo acep
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 544
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 536
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : є> TwiLight <э
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:22 am Paylaş

harika yazıyorsun çok beğendim devam etmelisin
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:39 am Paylaş

Kızım sen neler yasamıssın ben varya bunları yasasam oooooo Very Happy gebertirdim ikisinide .)
Yenibölümü cabucak yaz olurmu ?
ada
Deneyimli
Deneyimli
ada
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 659
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 651
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:42 am Paylaş

ewet y. b.lütfen ayçinle zeynep ne konuşuyor acaba ço merak ettim
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:52 am Paylaş

yeni bölümü çok merak ettim ya hadi yaz yaz Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:56 am Paylaş

beğenmenize sevndm :D şuan yazıorm yeni bölümü ama daha bitmedi :D

eko99wampRella : Ama tabi snradan anLaşılo kimin suçlu olup olmadığı oşimdi bnde öle dşünüyorum gebertseydm die Razz ama o zmn öle dşünemiosun işte
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:57 am Paylaş

merakla bekliyorum:)
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 12:59 am Paylaş

ümitibrahimkolik demiş ki:
beğenmenize sevndm :D şuan yazıorm yeni bölümü ama daha bitmedi :D

eko99wampRella : Ama tabi snradan anLaşılo kimin suçlu olup olmadığı oşimdi bnde öle dşünüyorum gebertseydm die Razz ama o zmn öle dşünemiosun işte
Hiii bekliorum bekliorum cabuk yaz Very Happy Sen cabuk yazki bende onları öldürmeim dimi ama Very Happy Ama o ekrem varya o ekremm pis cocuk Very Happy neyse sen yaz cnm Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:23 am Paylaş

yeni bölüm hazır kimler istiyooo ?
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:24 am Paylaş

tabisi ben
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:27 am Paylaş

Bennn .!
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:28 am Paylaş

bennde istiyorum koy lütfen
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:31 am Paylaş

2.bölüm..

-Sıkıldım ben yukarı çıkıyorum.! Deyip yanlarından ayrıldım.Sınıaf girdiğimde daha farklı bir şyle karşılaştım.
Ayçin ve Zeynep konuşuyorlardı…… Sınıf kapısının önde konuştuklarını dinlemeye koyuldum kulaklarıma inanamadım.Dayanamayıp ağlamaya başladım.Ayçin neler söylüyordu öyle hele de Zeynep..!!

Z:ayy ne güzel yakışıosunuz birbirinizede ayhh ayhh bnm kankam okulun en yakışıklı çocuguylada çıkarmış ah :D bize nasip olmaz ki böle şeyler.. Neler diyodu bu Zeynep anlayamıyorum. Oda biliyodu bnm erkemi ne kadr çok sevdiğimi …
A: Saçmalama Zeynep çıkmıyorum ben onunla teklif etti kabul etmedim.Anlamıorm kndşnce gelin güvey oluo.. Herkese çıkoruz dio.en önemlisi bn bunu sevile nasıl söylerim ama bir an önce söylemem lazım.Başkasından duyarsa çok kötü olur.offhh..

Z:Amannn sevili mi düşüosun sen hala !.. Bu arada erkeme bn dedim ayçin senn tklifini kabul etti diye sevinmedin mi sen .?
A:Nasıl yaparsın sen bunu ya Sevil duyarsa çok üzülcek..
Çok geç artık hepsini duymuştum. Birden sınıfa grdm ağlayarak knuşmaya başladım..

-Bravo size gerçektn bravo.Özellikle sana Zeynep sen bunu nasl yaparsın ya bnm erkemi ne çok sevdiğimi sende biliodun.. Yha sen ayçin bn sna sormuştum dimi kim ç.teklifi etti die sana sen ne ddn kmse.. Erkemin sana tklif etmesine değilde bunu bna söylememen daha bi koydu.. Deyip..koşarak tuvalete grdm …aklım karma karışık olmuştu.Ofhh allahım off :S :S :’( Ayçinde peşimden geldi….

A:ya sevil dur bekle lütfen bn kabul etmedim.Sence bn bunu yapabilrmiym sana kıyabilrmiym.Ekremi ne çok sevdiğni bn bide aLlah bilir… Ekrem için ağladığında yanda bn yok muydum vardm ltfen inan bna …
- Ama sen bna yalan söyledin…
A:İnan seni kırmamak içindi doğru zamanı bkliyordum..
-Ama Ekrem öle demedi.. Aslnda ayçinn suçsuz olduğunu anlamıştım çok iyi tanıyordum onu gzleri gerçeği sölüyordu.
A: ya Zeynep ona öyle demiş.Bnm adıma evet demiş.Ama oda senn mutluluğunu istedi.Ekremi unutmak sana iyi gelir istedi.
-Hadi yha böle bi olaydan sonra kesin unutulurdu zaten.. Daha fazla dayanamadım va ayçine sarıldım..oda kulağıma sessizce ‘seni seviyorum canım arkadaşım’ dedi. Yapamazdm çnkü doğru sölediğine emindm gzleri asla yalan söylemezdi….
Tenefüs bitmiş herkes derse grmişti.Bz hala tuvalette idik. Gücümüzü toplayıp snıfa grdk. Ağladığım çok belli oluyordu.
Ö:nerde kaldınız siz ders başladı bile..
A:Şey hocam..
Ö:ne hocam kızm sen nie ağladın bakayım.(sevile sorar)
Bi anda Cenker ayağa kalkar ve.
C:hocam arkadaşımızın kafasına bişy geldi ondan ağladı. Dimi sevil..
S:ha.e.evet hocam.
Ö:tamm nese geçin yerinize dersi yeterince kaynattınız hadi bakalım.
Yerimize geçtik.Zeynep ve tm sınıfın bakışları üstümüzdeydi. Aldırmadık.Yavaşça arkamı döndüm.
-(sessizce) teşekkür ederim cenker dedim :D
C:ne demk cadılara yardım etmeyi severim. :D
- (içinden) Cadı mı ? aaa nerden bilioki bnu.
C: (snırım dşndklerimi anlamış gibi ) Hc bkma tam ismini bulmuşlar.Cihan söyledi..
O sırada ayçinde arkasını dndü.
A:bnden gzli konuşmamı olurmuş.? Bn ayçin bu arada tanışamamıştık :D
C:Bnde cenker memnun oldum.
Sonra ikimizde önümüze dndük yanımda her zamn taşıdığım bi defterim vardı içine duygualrımı aklımdan geçenleri yazardım.Ayçine uzattım onu….

2.Bölüm sonuuu :D

Beğenmeniz dileğiyle.. :D

Gerçek aşkların arasına mesafe girmez gerçek arkadaşlarında….

~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:35 am Paylaş

Harikasın meleğimm Very Happy Zeynep zaten hep kötü olur .) Pislik Very Happy
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:40 am Paylaş

teşekkr ederim cnm :D beğenmene sevndm :D
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:41 am Paylaş

çok güzel bir bölüm olmuş devam
Purple
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Purple

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:42 am Paylaş

harikasın devamını merakla bekliyorum
Egeli09.
Deneyimli
Deneyimli
Egeli09.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 544
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 536
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : є> TwiLight <э

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 1:46 am Paylaş

SÜPER
ümitibrahimkolik
Forumcu
 Forumcu
ümitibrahimkolik

MesajKonu: Geri: Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (; EmptyPaz Ara. 12, 2010 3:08 am Paylaş

teşekkür ederim :D yeni bölümü şimdi yazıyorum ama bi fragman koyabilirm :D

3.bölüm fragmanı
X:aa sevilinmiş bu okusam kızarmı acaba aa ne yazıo burda?
X: vayy be acaba kim ki bu? anlaşılan kız çok sevmiş be..
S: -------- yihh napıosun sen insanların özel şeyleri okunur mu ?
S:ne sanıosun sen kendini yha.. :@
X: ee ama qsL kızsın. :D

Aşk yalan söyler_65 ßölüm Uzun ßir aradan sonra tekrar sizlerle (: Okumak isteyenler Buraya (;

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 38 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 19 ... 38  Sonraki