Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sonraki
YazarMesaj
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 1:09 am Paylaş

Teşekkür ederim canım. (:
ada
Deneyimli
Deneyimli
ada
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 659
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 651
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 1:23 am Paylaş

çok beğendim yeni bölümü bekliyoruz Very Happy
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 3:07 am Paylaş

Çok güzel olmuş Exclamation
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 3:44 am Paylaş

çoook güzel olmuş cnm devam (:
cerkezseyma
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cerkezseyma
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4436
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4747
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : sakarya <3
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümiiittt !!

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 4:53 am Paylaş

(yeni okuyucu ) çok güzel olmuş yeni bölümü merakla beklemekteyim (:
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 4:56 am Paylaş

Çok güzel olmuş canım.
Konusu da farklı.
Devam. (:
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPerş. Haz. 30, 2011 5:05 am Paylaş

ilginç bi son olmuş devam et lütfen merakla bekliyom=)inş bu bölüm daha kısa sürede gelir=)
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 01, 2011 6:36 am Paylaş

devam cnm süper (:
sevda00
Yeni Üye
Yeni Üye
sevda00
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 11
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/06/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyCuma Tem. 01, 2011 7:42 am Paylaş

çok güzel olmuş. devam.
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 2:38 am Paylaş

Teşekkürler.
Yb akşama gelir. (:
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyC.tesi Tem. 02, 2011 3:40 am Paylaş

cnm senaryon harika devamını bekliyorum
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 4:31 am Paylaş

devammmm cnm (:
ümit ibrahim kantarcı
Deneyimli
Deneyimli
ümit ibrahim kantarcı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1555
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1877
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Seul [güney kore]
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Oppa :)

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 5:00 am Paylaş

ümitkolik_mry demiş ki:
spr ötesi olmuş cnm ellerine sağlık [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 650269930
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 5:21 am Paylaş

Teşekkürler..
YB isteyen varsa YB gelecek.. (:
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 5:26 am Paylaş

gelsinnnnnnn Very Happy
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 5:42 am Paylaş

Tamam canım az kaldı gelecek (:
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 5:49 am Paylaş

yb bkliyoruz cnm (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 6:16 am Paylaş

Az kaldı canım..
En geç yarım saate gelecek. (:
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 6:39 am Paylaş

tamm cnm sabırsızlıkla bekliyoruz (:
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 7:28 am Paylaş

2. Bölüm..
Apar topar beni karakola götürmüşlerdi..Nedenini daha anlamamıştım bile..Durun, yapmayın, etmeyin derken kendimi karakolda bulmuştum.!Melike'yi serbest bırakmışlardı çünkü onun kimliğine uzun boylu, yakışıklı, esmer olan polis bakmıştı..Ayrıca o polis gıcıkta değildi..Ama sarışın, mavi gözlü, yakışıklı olan gıcığın, öküzün, hayvanın önde gideniydi.! Bana bilip bilmeden o***pu demişti.Ahh..Yine geliyor işte, kim bilir ne geveleyecek yalı kazığı.!
Ümit:Pişt..Gel bakıyım sen.
Türkü:Bana mı dedin.?
Ümit:Ne asabi bişeysin sen be.! Adın ne senin.?
Türkü:Afet..
Ümit:Ama kimliğinde Türkü yazıyor..
Türkü:O kirlenmemiş ismim..Pavyonda çalışırken ''Afet.''
Ümit:Geceliği ne kadara çalışıyorsun.? Hani anlarsın işte, belki bi gece takılabiliriz beraber..
Türkü: (Git gide yaklaşır.) Takılmayız canım, hayvanlarla takılmıyorum..Bitti mi işin.? Gidiyorum ben..
Kimliğimi aldım ve dışarı çıktım..Ağlamıyordum..Belki de alışmıştım bu iğrenç dünyanın bana o***pu yakıştırmasını yapmasına..Belki de o pislik umrumda değildi.! Her neyse işte, zaten bir gün sonraki iş önemliydi ve saat sabahın 6.00'sıydı kaRakoldan çıktığımda..Üstelik en güzel elbisemde mahvolmuştu..3-4 saat uyuyup kendime gelmem lazımdı ki alışverişe çıkyım..Eve geldiğimde Melike beni bekliyordu..
Melike:Türkü..(boynuna sarılır.) Beni almadılar içeriye..Bekledim seni ama polis beklememin bi yararı olmayacağını söyledi.
Türkü:Tamam canım yaa sakin ol..İyiyim işte..3-4 saat uyuyalım, alışverişe çıkmamız lazım..Elbisem mahvoldu..!
Melike:Tamam canım..Hadi yatalım..
Uyuyalı daha iki saat olmuştu ki berbat bir rüyayla fırladım yerimden.! Mutfağa gittim bir bardak su içtim..Melike'nin odasına gittim , hala uyuyordu, yanına uzandım..Onun kaybetmeyi göze alabilir miydim bilmiyorum..Sarıldım ona, bir saat daha uyuyabildim..İkimizde aynı anda uyandık..
Kahvaltı etmeden yola çıktık, pastaneye uğrdık ve iki tane poğaça yiyerek Laleli'deki ucuz abiye satan dükkanın içine daldık..Hangi elbiseyi almaya karar verdiğimizde saat öğleden sonra 15.00'ı gösteriyordu..Dün yaptığım ıspanaktan ve makarnadan yedik..Sonra da hazırlanmaya başladık. Pavyona vardığımızda saat 20.00'dı.. (((:
Ümit'den..
Adı Türkü'müydü Şarkı'mıydı, o manyağı evine yollar yollamaz bizde Özgün'le devriyeye çıkmıştık..Akşamüstü merkeze geldik, sakin bir gündü fazla olay olmamıştı..Bu geceki devriye de bizde olmadığına göre enerjimizi harcayacak bir şeyler bulmalıydık.
Ümit:Özgüün..Kalk abi gidiyoruz.
Özgün:Nereye lan akşam akşam.!
Ümit:Kalk lan..Pavyona gidip fazla enerjimizi harcayalım..Anlarsın işte karı-kız..(:
Özgün:Pisliksin sen...
Ümit:Gelmezsen gelme.!
Özgün:Bekle bekle..Başını belaya sokma da..
Özgün'ü de yanıma aldığım gibi bir önce ki gece merkeze aldığım kızın çalıştığı pavyona çektim arabayı..Pavyonun ismi bile çekiciydi, ''Prodise''. İçeriye girdiğimizde o kızın bi adamın masasında oturduğunu gördüm..Yanındaki arkadaşını da Özgün'e ayarlayabilirdim. Masaya doğru ilerledim.
Ümit:Yürüyün bakalım hanımlar..(Türkü'yle, Melike'yi kolundan çekiştirerek götürmeye kalkar.)
Xx:Noluyo lan.? Dingo'nun ahrı mı burası.?
Özgün:Otur yerine, (kimliğini gösterir.) Poliis.!
-Ümit Türkü'yü, Özgün de Melike'yi kolundan çekiştirerek dışarı çıkarır.-
Türkü:Noluyo be.?
Melike:Evet beyler, noluyo.?
Ümit:Ne kadar.?
Melike:Ne ne kadar.?
Özgün:Ümit, abartma abicim.!
Türkü:Anlasana Melike.! Beyler bizimle birlikte olmak istiyor.! Bunun için de bize para teklif ediyor.
Ümit:Arkadaşın ne kadar da zeki.!(Türkü'yü kolundan çekiştirerek arabaya bindirir.) Özgün, öbürü senindir. -Hızla arabaya biner ve sürmeye başlar.-
Türkü:Yanlış kişiyle uğraşıyorsun Komiser'im.!
Ümit:Nedenmiş o.? (Yüzünde parmağını gezdirir.) Ne kadarsan vericem..
Türkü:Ben satılık değilim.
Ümit: (Ciddileşir.) O ne demek şimdi.?
Türkü:O***pu değilim.! demek..Kendimi satmıyorum.! demek..-Ümit, ani bi frenle arabayı durdurur.-
...
Melike'den..
Hala pavyonun önünde bekliyorduk..
Özgün:Nasıl yaa.? Ben anlamıyorum..
Melike:Ya ben dansözlük yapıyorum, Türkü de konstramantis ve aynı zamanda şarkı söylüyor.! Yani sizin bildiğiniz gibi o***puluk felan yapmıyoruz.!
Türkü'nün elbisesi: http://geceliksepeti.com/shop/3048-3519-thickbox/dantel-orgulu-mini-elbise-.jpg
Melike'nün elbisesi: http://2.bp.blogspot.com/_2SSpcgp3SPk/S-Ks6jCQ2QI/AAAAAAAAAa8/N6SAWamh7o0/s1600/2010-dekolte-elbise.jpg
2. Bölümün Sonu
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 7:44 am Paylaş

ellerine sağlık cnm çoook güzel olmuş (:
loss_girl
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
loss_girl
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2003
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1737
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : mars=)) f@ŧm@ nur
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hayatta hep birileri

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 7:50 am Paylaş

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (:

devammmmmm cnmmmmm (:
tuba9191
Deneyimli
Deneyimli
tuba9191
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1342
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1277
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/09/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 8:22 am Paylaş

bence çok güsel olmuş ya=)bi sonraki bölüm umarım daha çabuk gelir=)çook beğendim çünkü diğerlerinden farklı olmasıda çok hoş=)
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 9:55 am Paylaş

süper olmuş resmen bayıldım keşke biraz daha uzun olsaydı çok güzeldi devam lütfen
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- [Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.- - Sayfa 2 EmptyPaz Tem. 03, 2011 10:03 am Paylaş

çok güzel yazıyosun çok değişikk Very Happy .) devam.. şu türkü bi kere ümite tokat atsa çok rahatlıcam :D:D

[Dayanmak, Kaderi Yenmektir.!.!] ''Bölüm 33=Sayfa 156'' -Aşk'tan Kadın.-

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 40 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Sonraki