Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Sonraki
YazarMesaj
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] Empty
MesajKonu: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:45 am Paylaş

Birden Bire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun ~

-Abi ben cidden,sorunluyum.Sen git yaşıtın çocuklara sarksana oğlum.Anladık abazasın,çapkınsın.
E senden 4 yaş büyük esrarkeş,ayyaş,sigara tiryakisi,okulu bırakmış kısaca manyağın tekine niye bulaşıyorsun ki?
Niye diye sor Ayçin.

-Niye Sevil.

-Çünkü,sarışın mavi gözlülere zaafım var.
Ne biçim zaaf öyle o allahım.
Başka yönlere kaysana.Sarışın mavi gözlü başka adam mı yok?
Yaşıtın,düzgün adam mı yok?

-Kızım hiç yakınma.
4 çeker gibisin.Güzellik sende,çekicilik sende,cesaret sapına kadar,küfür müfür herşey var.
Hem sen bu çocuğa kendini gösterene kadar çok uğraştın,inkar edemezsin..

-E ne biliyim ben çocuğun psikopat çıkacağını?
16 yaşlarında,düzgün genç sanmıştım.
Bu yaşta sigara olur diyede sigaraya takmamıştım.
İçki desen bendede var.
Ama ayyaş olunacak derecede değilki..

-Ee,sana taktı.
Mutlumusun?

-Aslında,Evet.. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 650269930

-Seviil.!
Takılma bu çocuklara bak..

-E napiim..
Gönül bu.ayyaşada,Esrarcıyada yani BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

-Seviil..

-Kızma,bebişiim.
Seviyormusun benii?
İnanıyormusun banaa?
Üstünden gelebiliriim.
Uzun zamandır tanımıyorsun ki beni..
Yapabiliriiim.

-Bak başına birşey gelirse kendimi hiç affetmem ama.

-Olmayacak öyle birşey.
Zaten olursada ilk suçlu sensin BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

-Ne,Seviil.

-Tamam,süslü pakizem kızma.

-Hadi be

Merhaba,Ben Sevil.
14 yaşındayım.
Açıkçası abazanın,çapkının tekiyim BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
İstanbul'da yaşıyorum.
Taaki..Anneannem bu sene İzmir'de adını bile bilmediğim biryerde [KiGeneldeSitelerinAdınıBilmem ]
bir yazlık satın alana kadar...

-------------------

Merhabalaar.
Ben Yaren.
Sevgili meslektaşım,kankam,bidenem vb BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789 arkadaşım Nehir'le ( Adı Berra Nehir insanlar ona Berra diyor ben ona Nehir diyorum.Nehir demeyin.O bana özel BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789 )
kendi çapımızda,eğlenceli bir o kadar bol atraksiyonlı ve duygusal bir senaryo yazdık.

Duygusal kısmı Nehir'e bırakıyorum.Gerisini ben yazarım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
İşte öyle yani.
Senaryomuz bol yorumlu,uzun ömürlü olsun.
Kurdeleyi kesiyorum,kesiyorum..

NOT ( WARNING ! ) = Ümit'in Esrarkeş olmasına dayanabilecekler okusun,lütfen. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Kesmek üzereyim..
Bak 2.75'teyim..
3..!!
Kestim Vallahi BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 795560 BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 687388 BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 891285

Not2 (WARNING2 BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789 ) = Olay yaşanmıştır.Gerçek hayattan alıntıdır.

İyi Okumalar ~

-----
mary-jane3 [ft. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789 ] ~կﻪгεռ

En son ~yaRen tarafından Cuma Kas. 04, 2011 2:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 180
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 185
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Susmak kabullenmek d

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] Empty
MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:49 am Paylaş

marak ettim şimdi...konun hayırlı olsun...
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:52 am Paylaş

Konumuz hayırlı olsun Yasemincim konumuz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Teşekkür Ederiz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 735496020
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:53 am Paylaş

iyi o zaman konunuz hayırlı olsun konunuz! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 650269930
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:55 am Paylaş

Teşekkür Ederiiz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 595
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 267
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/07/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : iriadamım aylavyu *

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:57 am Paylaş

Konumuz hayırlı olsun konumuz ! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 6:59 am Paylaş

mary-jane3 demiş ki:
Konumuz hayırlı olsun konumuz ! BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 8:52 am Paylaş

Öncelikle konunuz hayırlı olsun
2 yetenekli üye senaryo açmış ee bizede okumak düşer Laughing
Berrağımın senaryo açtığı yer bensiz olmaz dimi canım ?
Bundan böyle bir numaralı okuyucunuzum :cook:
Bende kurtuluş yok Crying or Very sad
İkinizde harikalar yaratırsınız bundan hiç şüphem yok Surprised
Gerçek olaylardan alınması, yaşanmasıda ayrıca ilgimi çekti
Olayların nasıl gelişeceği de merak konusu
Burada keseyim o zaman bende yoksa uzar gider bu yorum Laughing
Berram balım öpüyorum seni Cool
Biliyorsunki ben hikaye yorumlarında seni öpmeden gitmem Surprised
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 9:04 am Paylaş

Öncelikle teşekkür ederiz (:
Yani... Berra nerde Gözde orda . Gözde nerde Berra orda BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Hoşgeldin 1 numaralı okuyucumuz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 129687
Senden kurtulmak isteyende yok zaten BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 795560

Olayların hepsi Yaren'e ait. Ben sadece empati kurarak olayları anlatmaya çalışacağım. Umarım başarırım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 958454

Gözdeeem bende seni öpüyorum balım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 675700275
Evet öpücük olmazsa yorumun değeri kalmıyor BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Tekrar teşekkür ederiz balım (:
#Gözde
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
#Gözde
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3920
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1595
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Emma Watson ♥

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 9:09 am Paylaş

mary-jane3 demiş ki:
Öncelikle teşekkür ederiz (:
Yani... Berra nerde Gözde orda . Gözde nerde Berra orda BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Hoşgeldin 1 numaralı okuyucumuz BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 129687
Senden kurtulmak isteyende yok zaten BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 795560

Olayların hepsi Yaren'e ait. Ben sadece empati kurarak olayları anlatmaya çalışacağım. Umarım başarırım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 958454

Gözdeeem bende seni öpüyorum balım BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 675700275
Evet öpücük olmazsa yorumun değeri kalmıyor BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Tekrar teşekkür ederiz balım (:

Ne demek hayatım rica ederim
Tabi ki sen nerde ben orda.. ben nerde sen orda Laughing
İşte bu beni çok mutlu etti Embarassed
Başarırsın tabi bundan kuşkum bile yok
Berra'mmm bidanem Cool
ada
Deneyimli
Deneyimli
ada
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 659
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 651
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 9:56 am Paylaş

konunuz hayırlı olsun ilk bölümü bekliyoruz Very Happy
özgüηüммм~♥
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
özgüηüммм~♥
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4169
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2824
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : One Direction Konserinden.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : HaryStyles~♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Cenker

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 10:36 am Paylaş

konunuz hayırlı olsun!Yb bekliyorum bu arada merak ettim,bu olaylar gerçekmiş,ama nerde yaşanmış falan..Tabii cevaplamayabilirsiniz isterseniz.Nese ybü takip etmeye çalışıcam Very Happy
http://twitter.com
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 10:42 am Paylaş

konunuz hayırlı olsun Very Happy ilk bölümü bekliyoruz ...inş.. erken gelirr Very Happy
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptySalı Tem. 12, 2011 10:36 pm Paylaş

yeni bölümü ne zaman koyarsınız canım?
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyÇarş. Tem. 13, 2011 2:19 am Paylaş

Yorumlar için çok teşekkür ederiz (:
Olayları yaşayan Yaren. O anlatmak isterse anlatır. Benim anlatmam doğru olmaz (:
İlk bölüm Yaren'e ait. O bugün evde olmayacak. Memleket için küçük, kendisi için oldukça büyük işler peşinde. BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789

Sizi fazla bekletmeden paylaşır ilk bölümü merak etmeyin (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 12:44 am Paylaş

Arkadaslar,olayları yasayan benim.
Yani işte esrarcı bir öküze asılıyorum.
Olay bu BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
Ayrıca Nehir,hiçte küçük işler değil BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789 Abazayla Esrarcı yani küçük mü BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 277638789
Umarım yazabilirim en yakın vakitte.
Bakıcağız artık Very Happy
İnternet cafelerde pekde kolay olmuyor sonuçta BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] 225263658

Herkese Teşekkürleer.
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 1:10 am Paylaş

Allah senin iyiliğini versin emi.!
Ümit'i esrarkeş yaptın resmen. :D
Neyse değişik, o da güzel.
Sevdim bu senaryoyu.Bekliyorum YB :D
~Masal~
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
~Masal~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2000
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2050
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : DÖNGELLİ CEZAEVİNDEN ''SuSkUnLaR''
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : emre aydınn

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 2:18 am Paylaş

sevil 14 ekremde 18 yaşındamı
eğer böyleyse bu senaryo tam bana göre çünkü ben böyle birşey yaşadım ki hala yaşıyorum da neyse en azından karşımdaki alkoldür esrardır onlarla işi yok sadece sigara içiyo işte mal ciğerine yazık öküzün neyse bu sözler benimkine ait ekreme değil yani yb bekliyorumm
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 2:29 am Paylaş

erken gelsiin çok merak ettim Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 4:42 am Paylaş

konunuz hayırlı olsun ilk bölümü bklyoruz (:
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 10:28 pm Paylaş

ilk bölümü bekliyoruz.fazla bekletmeyin bizi.
seln^mm
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
seln^mm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 191
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 193
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 28/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Antalya

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 11:02 pm Paylaş

Woow! Hayırlı olsun tanıtım güzel olmuş! Yb bekliyorum(z) Smile
mary-jane3
Deneyimli
Deneyimli
mary-jane3

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 11:54 pm Paylaş

Yorumlar için teşekkür ederiz. (:
αレєcтяσηα
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
αレєcтяσηα
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 7177
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2730
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : hfk ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Dogan

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyPerş. Tem. 14, 2011 11:55 pm Paylaş

İlk bölümü bekliyoruz. (:
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98

MesajKonu: Geri: BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ] EmptyC.tesi Tem. 16, 2011 2:28 am Paylaş

ilk bölümü bekliyoruz...

BirdenBire Hayatımın Tümü Oldun,Gecelerime Gün Gibi Doğdun~ [Bölüm4-Part 1 Sayfa 57. ! Uzun Bir Aradan Sonra İyi Okumalar Millet ! ♥ ]

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 18 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Sonraki