Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  Empty
MesajKonu: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 8:13 am Paylaş

Arkadaşlar tekrardan ben geldim =) Ama bu sefer yanımda canım kardeşim Ferhanımda var =) Bu senaryoyu ortak yazıcaz,bol bol yorumlarını bekliyoruz ona göre

Not;Bu senaryo bir yaz senaryosu,senaryonun geçtiği bölgenin resimlerini ara ara vereceğim sizlere!

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  34345099

Tanıtım

Ahh işte burayı seviyorum! Uçuruma yaklaşıp kendimi rüzgara bırakmak,aşağı düşücem korkusu olmadan adını çıkarmak,ciğerlerimi temiz hava ile doldurmak,ve eşsiz manzaranın keyfine varmak Her şeyden öte burayı neden sevdiğimi iyi biliyorum,aklımdakileri silip kendimi rahatlatıyor vede hayallerimde kayboluyorum! Evimiz bir dağın yamaçlarında,o dağın ise zirvesine giden benim bulduğum patika bir yol var! O yoldan zirveye çıkmak 1-2 saatimi alıyor ama değiyor! Tehlikeli bir yol olabilir ama oldukçada zevkli! İşte zirvedeyim,en dorukta! Kafamı yukarı kaldırıp gökyüzüne bakıyorum,masmavi hiç bulut yok güneş tüm güzelliğiyle karşımda! Yazın güzelliği bu! Gidip düz bir yere uzanıyorum ve gözlerimi kapatıp doğayı dinliyorum,yakınlardan sesler geliyor! Onların sesleri,en yakın arkadaşım Ayçin,Cenker ve Cihan! Gelsinler bakalım! Ben yanlarından kaybolduğum zmaan buraya geldiğim için onlar hemen buraya gelirler =) Vede geldiler =)

Sevil;19 yaşında,Antalya’da turistik bir kasabada yaşıyor,çok güzel alımlı,tatlı,sempatik,sevecen bir kız! Yazları çeşitli işlerde çalışıyor bu yaz bir restorantta garsonluk yapacak! Ayçin,cenker ve cihanla yakın arkadaş! Her genç kız gibi aşık olmak istiyor ama bunun hemen olmıyacağını biliyor tabii,nerde ne zaman olucağını merak ederek yaşıyor! Kim iblir bleki bu ya olur?

Ekrem;19 yaşında İstanbul’da yaşıyor! Yakışıklı,karizmatik,tatlı,sempatik biri! Chan en yakın arkadaşı! Onun isteği üzere yaz tatilini onunla beraber Antalya’da güzel bir kasabada geçirecek! Aşka kesinlikle inanmıyor,zaman kaybı olduğunu düşünüyor! Beklide hiç aşık olmadığı içindir?! Olmayıda düşünmüyor! Aşktan uzak durmak istiyor çünkü acı çekeceğini umuyor! Onun için aşk sadece bir acıdan ibaret!

Ayçin;19 yaşında tatlı güzel sevimli bir kız! Sevilin en yakın arkadaşı! Cenker ile sevgili,Cihan kuzeni! Antalya’da sevimli bir kasabada yaşıyor! Her yaz Sevil ile birlikte çeşitli işlerde çalışıyor,aynı zamandada Sevil’in ev arkadaşı! Aşkı bulduğu için çok mutlu vede Cenker’i çok seviyor!

Cenker;19 yaşında yakışıklı tatlı karizmatik biri! Ayçin’in sevgilisi cihan ve Sevil ile yakın arkadaş! Her yaz çeşitli işlerde çalıştı bu yaz ise su sporlarında çalışyor! Turistleri eğlendirmek işi! Aşkı buldu ve halinden çok memnun! Ayçin’i çok seviyor!

Cihan;19 yaşında yakışıklı karizmatik biri! Ayçin’in kuzeni Ekrem,cenker,sevil ile yakın arkadaş! Her yaz kuzeninin yanına geliyor! Bu yaz ise İstanbul’dan yakın arkadşaını getiriyor! Uzun çabaları üzerine onu ikna etmiş durumda! Bakalım geriside bu kadar zor mu olucak? Aşka inanıyor ama aşık olmayı pekte istemiyor! Daha önce bir kez aşık olmuş ama ac son ile bitmiş! O sıralar Ekrem’e sığındığı için Ekreminde bundan etkilenidğini düşünüyor ve aşk kadar olağanüstü bir duygunun farkında olmadığı için kendini suçluyor!

İşte bu 5 farklı kişilik bir yaz tatilinde bir araya geliyorlar! Sevil yaşadığı yere aşık bir kız,Ekrem hovarda ıssız adam,Ayçin kıpır kıpır grubun neşesi,Cenker cool,centilmen kişi,Cihan hepsinin buluşmasına vesile olan şahıs!Bir Yaz macerası başlıyor!

yorumlarınızı bekliyoruz =)

En son Ümi[T]ürükÜ tarafından Perş. Mart 17, 2011 7:28 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 8:23 am Paylaş

Wayyyy....
Kankammm....(:

Açmışsın seneryo konumuzu hadi hayırlı olsun...
İnşallah okunur...(:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 8:25 am Paylaş

Açtım açmasınada inşallah yorumda gelir ;)
Neyse moral bozmak yok!
Beklicez xD
Catlak.
Üye
 Üye
Catlak.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 52
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : onun bunu bilmemesi

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 9:45 am Paylaş

Wayyy.....
Kankammm,Ecemmm...
Yeni seneryomu hayırlı olsunn...:D
BEKLİYORUM İLK BÖLÜMÜ :DD

SEVİLİYORSUNUZ... Ece&Ferhan
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 10:42 pm Paylaş

Vayys (:
Ece'mm (:
Hayırlı Olsuun (:
Meraakla bekliyorum (:
Her senaryo açışınızda baslıyorum sonra bakıyorum sayfa 21'e çıkmış sonra okurum diyorum bakıyorum ortadan kaybolmus sonrada (:
Ama okicam bunu okicam okicam (:
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPtsi Şub. 21, 2011 11:49 pm Paylaş

Hayırlı olsun...
Tantım çok güzel olmuşşş...
Bihter
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Bihter
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1356
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 12:18 am Paylaş

güzel............
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 2:21 am Paylaş

chadlack_prenses demiş ki:
Wayyy.....
Kankammm,Ecemmm...
Yeni seneryomu hayırlı olsunn...:D
BEKLİYORUM İLK BÖLÜMÜ :DD

SEVİLİYORSUNUZ... Ece&Ferhan

Bizde seni çok seviyoruz Latifemm
Teşekkür ederiz
En kısa zamanda koyucağız bölümü =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 2:22 am Paylaş

~կﻪгεռ demiş ki:
Vayys (:
Ece'mm (:
Hayırlı Olsuun (:
Meraakla bekliyorum (:
Her senaryo açışınızda baslıyorum sonra bakıyorum sayfa 21'e çıkmış sonra okurum diyorum bakıyorum ortadan kaybolmus sonrada (:
Ama okicam bunu okicam okicam (:

Vayyy Yarenimm xD
Evet tatlım her seferinde bi görünüyorsu sonra bi bakıyorum ortalıklarda yok xD
Okuman dileğiyle =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 2:23 am Paylaş

Düşler Diyarı demiş ki:
Hayırlı olsun...
Tantım çok güzel olmuşşş...

Teşekkürler canım =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 2:25 am Paylaş

Bihter demiş ki:
güzel............

Teşekkür ederiz ablaların gülü
Seviliyorsun =)
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 2:27 am Paylaş

Okicam okicam bekliyorum ilk bölümüü (:
sevil<3
Deneyimli
Deneyimli
sevil<3
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 972
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 975
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ekO'm

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 4:15 am Paylaş

Benimkide bir yaz senaryosu .d
İLk BöLümü bekLiyorum daha önce Ferhanın yazdıqı senaryoLarı okuyordum ama bakaLım bu nasıL oLcak 1. bölÜmü bekLiiyorum tanıtım güzEl (hİlaL
senaryom :Yaz aşKım )
TAnıyorsundur hareLde .d
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 6:14 am Paylaş

SaoL hilalımmm...Teşekkür ederizz...(:
Esma_Ümit
Üye
 Üye
Esma_Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 45
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 48
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tek Aşk Ü.İ.K!

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 6:44 am Paylaş

1.bölüm ne zaman?
bu arada tekrar hayırlı olsun bitanelerimm =) :klp: :cici:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:03 am Paylaş

Biraz yorum alalım gelirr....Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:09 am Paylaş

sevil<3 demiş ki:
Benimkide bir yaz senaryosu .d
İLk BöLümü bekLiyorum daha önce Ferhanın yazdıqı senaryoLarı okuyordum ama bakaLım bu nasıL oLcak 1. bölÜmü bekLiiyorum tanıtım güzEl (hİlaL
senaryom :Yaz aşKım )
TAnıyorsundur hareLde .d

saol
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:09 am Paylaş

Esma_Ümit demiş ki:
1.bölüm ne zaman?
bu arada tekrar hayırlı olsun bitanelerimm =) :klp: :cici:

Teşekkürler tatlım

Yakın zamanda inşallah =)
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:33 am Paylaş

çok güzel bir senaryo olacağa benziyor çok beğendim
ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum... =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:55 am Paylaş

mavi* demiş ki:
çok güzel bir senaryo olacağa benziyor çok beğendim
ilk bölümü sabırsızlıkla bekliyorum... =)

Teşekkürler tatlım
Devamlı okuyucumuz olman dileğiyle =)

İmza atıyor gibi konuşuyorum yahu xD
Esma_Ümit
Üye
 Üye
Esma_Ümit
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 45
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 48
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/02/11
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tek Aşk Ü.İ.K!

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptySalı Şub. 22, 2011 8:54 pm Paylaş

aaa beni tanımadın mı sen bakim :D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyÇarş. Şub. 23, 2011 10:23 am Paylaş

Sen tanınmazmısın kirazımm <3 (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPerş. Şub. 24, 2011 5:31 am Paylaş

Eee ama bekliyorum ben iLk böLümü nerDe iLk böLüm!
Nerde Bu Devlet Nerde Bu senaristLeer! :D
sevil*sena*ekrem
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 285
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 252
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 03/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : nüfusuna mı alcan?
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ♥ Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var..

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPerş. Şub. 24, 2011 5:55 am Paylaş

bekliyorum(z)..............
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  EmptyPerş. Şub. 24, 2011 5:56 am Paylaş

yeni searyonuz hayırlı olsun bende bekliyorum yeni bölümü en kısa zamanda(:

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki