Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Empty
MesajKonu: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:48 am Paylaş

Merhabalar Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 960134461
Bazılarınız beni Melek'ten bazılarınız Adımı Kalbine Yaz'dan bazılarınızda diğer senaryolarımdan tanıyorlardır.
Tanımayanlara gelirsek Ben Ece. Uzun süredir senaryo yazıyorum bol bol fikirlerim oluyor ama , bu sefer bu senaryo bana ait değil.
Bu senaryo Robert Pattinson vede Nina Dobrev adına yazılmaktaydı. Bende yazarından rica ettim ve kişileri değiştirme izni aldım. Yani senaryosunu yayınladığımdan haberi var.
Bölümler kopyala + yapıştır olarak yapılmıyordur. Ben kendim yazıyorum en baştan.
Anlıyacağınız gibide karakterlerimiz belli.
Şimdilik iki başrol oyuncusunu tanıttım yarım yamalak Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 253468018
Yardımcı oyuncular diğer bölümlerde çıkacaklar.

Girdap ~ Tanıtım

Türkü Turan
19 yaşında Ankara'da oturan genç bir kızım. Annem ve babam ile birlikte kalıyorum. Meslek lisesi - Radyo Televizyon bölümü mezunuyum ama anne-baba zorlaması yüzünden Tıp Fakültesine girdim. Oysaki ben Konservatuar istiyordum... Her neyse, Gecelerden birinde Tv'de zap yaparken bir çift mavi göz ilgimi çekti ve oturup izlemeye başladım işte o geceden sonra hayatım değişti. ÜMİT-İBRAHİM-KANTARCILAR! Prensim... Başlarda hayrandım,fandım ama bu gitgide bir aşka dönüşmeye başladı. Bu aşk kalbimde büyüyerek hayatımı talan etti. Ona sırılsıklam aşıktım. O nasıl birimi ? Şöyle anlatıyım...

-Şişşşttt! Bence biz kendisinden dinleyelim =) -

Ümit İbrahim Kantarcılar

Oyuncuyum... Başarılı olduğum bir gerçektir. Ailem? 2 kız kardeşim ve babam var hayatımda... Annem'i sakın işe karıştırmayın! anne bile diyemiyorum ona! Lanet olası kadın yıllar önce bizi bırakıp gitti bir dahada ne bir haber alabildik nede başka bir şey.
24 yaşındayım , kendimi fiziksel olarak tanıtmama gerek yok beni herkes tanır. Hergün onlarca çılgın hayranım ile tanışır,görüşürüm. Güzel dizi projelerim ve sinema filmlerim gerçekleşti. Birkaç tane ödülüm var. Parmakla gösterilen biriyimdir. İstanbul'da yalnız kalıyorum güzel bir evim var. Şimdi yeni görüşmeler yapıyorum bir diziye başlayabilirim...

Bölüm resmi
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 79776008128924544565

Bence memnun kalıcaksınız.
Şimdiden teşekkürler. Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 750170

En son ~Ness~ tarafından C.tesi Ara. 10, 2011 11:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 34 kere değiştirildi
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 2:51 am Paylaş

Yep ! harika bir tanıtım Ece !
İlk bölümü heyecanla bekliyorum.
Hayırlı olsun.Bol yorumlu bol ilham perili olsun.
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:07 am Paylaş

Teşekkür ederim Büş'üm :gulumse:
Konuyu görüntüleyen kişi sayısı ; 12
Cevaplayan sayısı ; 1
İlginç
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:09 am Paylaş

Biliyorsun ki Emeğe saygısı olmayan çok bebişim.

~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:12 am Paylaş

Harika bir tanıtım olmuş Ece'cim.

İlk bölümü en yakın zamanda bekliyorum. (:
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:15 am Paylaş

süper bi tanıtım ilk bölümü bkliyorum/z Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:22 am Paylaş

Aynen öyle Büşra Very Happy

Teşekkür ederim Özge'cim , gelir yakında :D

Teşekkür ederim hatice Very Happy
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:27 am Paylaş

cnm yeni senaryon harika ilk bölümü bekliyorum bu arada diğer senaryolarına devam edecek misin?
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 8:07 am Paylaş

Ov kankaa
Ben de senin senaryolarını özlemiştim Crying or Very sad
İyi oldu bu Surprised
Süper -devam et (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 8:55 am Paylaş

Herkese teşekkür ederim Very Happy
Dayanamadım ve ilk bölümü koymaya karar verdim bakalım formum dan düşmüş müyüm ? :D

Girdap 1.Bölüm ~ "İlk görüşte aşka inanırmısın?"
Türkü

Dirseğimi masanın üzerine koymuş elimi de çenemin altına yaslamıştım. Elim mousedaydi fareyi onun güzel gözlerinde,tamamen gülümsemiş olan dudaklarında,dağınık havalı saçlarında gezdiriyordum. Bunu gerçek olarak yapmam imkansızdı ama her şeyden daha çok istediğim kesindi… bilgisayarımın başında yine onun fotoğrafını açmış , ekranın içine girme tehlikesiyle izliyordum onu. Neden bu kadar mükemmel olmak zorundaydı ki ? muhteşemlik onun göbek adıydı. Ah be adam bu kadar sevildiğini bilsen,ne kadar utanıcığını tahmin edemezsin.

Sevmek… her şeyini seviyordum onun,bu hayrınlık dğeildi. Hayır.. olamazdı… bu,bu,bu AŞKtı ! çok büyük bir aşk. Benimkisi herkesden farklıydı,eşsiz benzersiz bir duyguydu. Sokakta bir çok genç kız ona aşık olduğunu söyleyebilirdi ama o sduygular hayranlığı geçemezdi. Oysaki ben tamamen kapılmıştım aşkına. Bir ünlüye aşık olmak.. vay be! Bu ben değildim,hayır türkü bu olamazdı. Türkü her zaman dik kafalı,aşka inanmayan,onun dışında hiçbirşey ile ilgelenmeyen biriydi. Kendiyle gurur duymalıydı çünkü 19 yaşında yetişkin olmuş,bir genç kızı (çok güzel kurdum cümleyi :D ) kendine aşık etmişti. Heleki bu bendim.

“hani aşk diye bir şey yoktu?” dedim kendi kendime. Ama anında onun o sıcak gözlerine kaydı gözlerim ve o an “Aşk var Türkü ! aşkın anlamı o !” dedim. Onu bulup bunu bir güzel ödetmeliydim. Ne hakla bu kadar çabucak girebilmişti hayatıma ? aman tanrım ! sayesinde kendimle konuşurda oldum harika ! sinirle fotoğrafını kapattım ve döner sandalyemden kalkmayarak arkamı döndüm. Çünkü fotoğrafı kapatmam yetmemişti çünkü ekran onun mükemmel fotoğrafı ile kaplıydı. Her zamanda öyle olucaktı. O fotoğraftan kaçarken posterine tutulmuştum. Bu odanın her yanı posterleri ile doluydu. Küçük bir kütüphanem vardı üst raflarında kitaplarım diğer alt rafları ise onunla gazetlerde,dergilerde çıkan her şey ile doluydu. Fotoğraf albümleri oradaydı,çerçevelettiğim resimleri hepsi birer birer orada ki yerini alıyordu. Benim odam,benim dünyam,benim krallığım… kapı yavaşça açıldıiannem içeriye doğru kafasını sokup gülümsedi
“Nasılsın canım?” bu sefer yumuşakça konuşyordu. En son sabah kavga etmiştik,ne yüzünden mi ? ÜMİT ! bunu bir saplantı haline getirdiğime,ve yardım almam gerektiğine inanıyorlardı. Babamda öyleydi. Ama hayır bu sadece aşktı. Acaba onlar hiç aşık olmamışmıydı demek istiyordum ama ikisininde aşk evliliği yaptığını gayet iyi biliyordum.

“İyiyim.” Dedim sert bir tonla ve tekrar bilgisayarama döndüm.
“yine mi bilgisayardasın ? kızım biraz diğerleri gibi davranıp dışarı çıkmayı düşünmüyormusun ? genç bir kızsın ve sen her gün bu odaya kapanıp kendi kendine yaşıyorsun. Arkadaş edinmelisin küçük hanım!” sözlerinin sonlarına doğru sertleşmişti,al işte yeniden başlıyorduk.
“anne ! beni anlamıyorsunuz ! lütfen daha fazla diretmeyin ben böyle mutluyum ve böyle kalacağım !” bende sakin olmaya çalışıyordum ancak sesim yükselmişti bile.
“Öylemi matmazellerı,diyecektim ki babanla konuşup yarına bir randevu almayı düşündük. Sanada sorucaktım,ama bu halşdeyken sormamam daha iyi!” hah,sonunda randevu işine geçebilmişlerdi demek. Artık boğuluyordum bu evde ! canımı sıkan bir şeyler olduğu kesindi.
“Anne istediğiniz kadar randevu alın beni zorlayın ama gitmeyeceğim,çünkü burada lmayacağım.” Evet burada kalamazdım. Ankara ‘da yaşıyorduk,ve şimdilik onu görmem imkanız gibiydi. Gele bile ailem izin vermicekti bende kaçıcaktım. Ama sabredemiyordum artık bir an önce karşısına çıkıp aşkımı ona göstermeliydim. Reddetme olanığı fazla yüksekti ama yinede onu görmem yeterdi benim için. Ah ne diyorum ben onu görmek tabiî kide yetersizdi.
Bavulumu hazırlamıştım tam, duvarıma yöneldim o sırada da babam içeriye girdi.
"Noluyor?"

Duvarımdan dev boyutta ki posterini özenle çıkartırken göz ucuyla babama baktım. Endişeli bir hali vardı, birşey demeden posteri yavaşça katlayarak bavuluma yerleştirdim ve aynı şekilde diğer postere yöneldim. Ah ne tatlı gülümsemiş ya, neyse türkü şimdi babanın kalbine indirmeden açıklama yapman gerekiyor. bir kaç küçük posteride bavuluma yerleştirdim ve babama dönüp gülümsedim.
"Gidiyorum"
Tekrar kitaplığıma döndüm. Çerçevelettirdiğim fotoğrafları, ve diğer ıvır zıvırları kucağıma alıp bavuluma tıkıştırdım. Son kez dergilerini alıp koydum bavulum zorla kapanıyordu. Tüm gücümle üzerine kuvvet uygulayarak fermuarını çektim. Babam ise soru yağmuruna başlamıştı
"Nasıl? Nereye gidiyorsun? Ha anladım bu ıvır zıvırları çöpe atmak için topladın, ordanda arkadaşına gidiceksin değil mi??"
Ne kadarda iyimser bir babam vardı benim. Annem yavaştan yavaştan ağlamaya başlamıştı, kıyamam birtaneme ya. Anneme bir an için sarılmak istedim ama, yapmamalıydım. Tavırımı koydum, geri dönüşü yok! Babama bir cevap borçluydum.

"Bak baba. Benim deli olduğumu filan sanıyorsunuz ama ben gayet sağlıklıyım,ne yaptığımı gayet iyi biliyorum. 19 yaşında koskoca bir kızım yetişkin oldum artık. Bu yüzden gidiyorum. İstanbul'a! Ümit'i bulucam anladın mı ?"
Derin bir efes verdim,oldu işte söyledim içimdekileri. Gözlerimi yumup Babamın kükremesini bekledim ama yok küçük bir miyavlama gibiydi sesi.
"Hiç komik değil türkü"
Babama acıyarak baktım,kendine yediremiyordu. Koskoca Ali Turan'ın kızı evden kaçamazdı değil mi ? ama kaçıyorum Baba!
"İzninizle, artık gitmeliyim"
Kapıya doğru yürümeye başladım bavulumuda peşimden sürüklüyordum. Annem önüme geçti.
"Kızım gel konuşalım,yapma böyle gitme. Paran yok bir şeyin yok. Nerde kalır ne yersin? Hem o adamı görmen garanti değil ki"
Evet şimdilik param yoktu. Ama bankada bir hesabım vardı küçüklüğümden beri para biriktirirdim. Şimdiye kadar baya olmuştur. Ordan paramı çeker gece uçağına atlar hoop istanbul. Güzel bir otelde kalırım,ardından iş bulurum. (işsizlik almıi başını gidiyor türküüü!! sen birde ilk günden iş bulcan ha peh =P pabucumun fanıııııı asfgadsa) Ve yapım şirketini adresi nasıl olsa telefonumda kayıtlı. Ve birkaç şirketin daha adresi var. Böyleliklede Ümit'ime kolaylıkla ulaşırım. (ümit seni isticekmikiiiiiii çekik gööözzzzz xD ) Evet,evet aynen böyle yaparım.
"Anne başımın çaresine bakabilecek yaştayım. seni haberdar ederim Hoşçakal,Seni seviyorum"
Başkada birşey söylemeden merdivenlerden indim ve dış kapıya ulaştım Annemde peşimden geliyordu onlara dönüp bakmadım ama babamın sesini işitmiştim.
"Bu kapıdan çıktığın an bir daha geri dönemezsin!"

Yavaşça ona döndüm boğazımda bir yumru oluşmuş sesimin çıkmasına engel oluyordu.
"Peki"
diyebildim sadece ve evden çıktım.
Kapıyı ardımdan kapatarak, yürümeye devam ettim. Herşeyim yanımdaydı az bir miktar olsada param cebimdeydi. Çantama sıkı sıkı sarıldım ve bir taksi çevirdim. Taksiye binip adama bankaya gideceğimizi söyledim ve yola çıktık. O boğazımdaki yumru gitgide çözülmeye başlamış, onun yerine gözlerime yaşlar gelmişti. Hayır Türkü sen ağlamazsın! Senin ağladığın nerde görülmüş ki?! Toparlan ve kendine gel! Hemen cebimden telefonumu çıkarttım ve notlara girdim adresleri kaydettiğime emin olduktan sonra kapattım. Ve Ümit'in o gülen yüzüyle karşılaştım. Bir tutam karamel tonlarındaki saçı yüzüne düşmüş,ağzı kulaklarında gözlerinin içi en derinlerindeki mavisi bile parlıyor. Ona öylece bakmak bile bana öylesine bir haz veriyordu ki. Onun karşısına çıkıpta "sana aşığım" demek ne kadar zor olucaktı acaba ? Ne yapardı ? hafifçe gülümser, bana yaklaşır ve "ilk görüşte aşk'a inanırmısın?" sözcüklerini ağzından dök.... Ahh, dökülmesi ne kadarda güzel olurdu. Türkü sen tam bir kaçıksın kızım! Sapıksın ! Şoförün sesiyle kendime geldim
"Geldik Hanımefendi"
Etrafıma bakındım evet gelmiştik.
"Afedersiniz, küçük bir işim varda beni bekleyebilirmisiniz lütfen?"
Adam gülümseyerek başını 'evet' şeklinde salladı.
"Teşekkür ederim" diyerek arabadan inip bankaya doğru yürüdüm

Havaalanına gelmiştim. Tabii ilk önce bankadan tüm paramı çektim yaklaşık 4 binliram vardı. Pekde az değil hani... (Az mı ?! Kızım rüyamızda nah görürüz biz onu çizgi göz!) Bu gece tüm İstanbul uçakları kalkmıştı , doğrudur yani saat 1;45 ti! Bende yarın sabaha ilk uçağa bilet aldım ve geçip bir banka oturdum. Bavulumu bankın üstüne yatırdım bende üzerine başımı koydum ve kendimi uykunun kollarına bıraktım...

1.Bölümün sonu

Şimdilik Bay Kantarcılar yookkk Crying or Very sad
Çizgi göz ile idare edin artık Crying or Very sad
Sizi seviyorum Mad

Bölüm Resmi*
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Blendtrk
ysmn98
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ysmn98
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 180
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 185
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : Ankara
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Susmak kabullenmek d

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 9:08 am Paylaş

wowww süper ötesi olmuş yeni bölümü bekliyorum :d
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 9:13 am Paylaş

Teşekkür ederim Very Happy
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 9:58 am Paylaş

canım resmen benim Ümite olan aşkımı anlatıcaksın galiba sanaryonda kesinlikle bundan eminim eline klavyene sağlık çok güzel olmuş canım hayranlıktan aşka beni anlatıyor canım Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 10:13 am Paylaş

süper muhteşm harika türküye bi şi olmaz dimi dışarda yatıyo üşütmez dimi cnm Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 650269930 Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa 3726834481
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 10:21 am Paylaş

cnm süper ötesi olmuş türkünün bu aşkı beni bile duygulandırdı ne aşkmış be Laughing ümiti bulduğunda ne yapacak çok merak ediyorum buarada tekrar soruyorum diğer senaryolarına devam edecek misin ?bölüm harikaydı Exclamation devamını bekliyorum
ekrem<3 sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem<3 sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 107
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 178
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Umıtın gozlerınden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SEVIL EKREM ASKINA A

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 3:12 pm Paylaş

Resmen butun kızların yapmak ıstedıklerı ama yapamadıklarını anlatıyosun bu senaryodan cok guzel seyler cıkacak merakla 2. Bolumu beklıyorum hemen olursa sevınırım
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 11:33 pm Paylaş

ekrem<3 sevil demiş ki:
Resmen butun kızların yapmak ıstedıklerı ama yapamadıklarını anlatıyosun bu senaryodan cok guzel seyler cıkacak merakla 2. Bolumu beklıyorum hemen olursa sevınırım
katılıyorum resmen türkünün yaptııklarının yapmamak için kendimi tutuyorum aklıma estiği an bavulumu toplayıp ataşehire gidip Ümitin evini bulmak istiyorum ...
masmavi970
Deneyimli
Deneyimli
masmavi970
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1264
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1307
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11
<b>Nerden</b> Nerden : evden

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPaz Tem. 31, 2011 11:45 pm Paylaş

sabırsızlıkla 2.bölümü bekliyorum
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPtsi Ağus. 01, 2011 1:13 am Paylaş

Herkese çok ama çok teşekkür ederim Very Happy
İyi , güzel , Türkü'de kendinizi buluyorsunuzda ilerdeki bölümlerde kızı boğazlamak isteyebilirsiniz dikkat :D
Diğer senaryolarım devam edemeyeceğim gibi görünüyor canım...
Ama bu kadar yorumcuk olur mu hiç ? Uzun uzun güzel güzel yazıyoyorum bölümü. Hadi bir kaç sayfa daha yoru
m Very Happy
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPtsi Ağus. 01, 2011 2:44 am Paylaş

Çok güzel olmuşşş...
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPtsi Ağus. 01, 2011 2:47 am Paylaş

cnm bölüm süperdi diğer senaryolarında en az bunlar kadar güzel keşke devam etsen ama şimdi bu senaryonun 2. bölümünü bekliyorum
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPtsi Ağus. 01, 2011 3:01 am Paylaş

Teşekkür ederim Very Happy
Yorumlar çabuk çabuk gelirse bölüm de o kadar çabuk gelir Very Happy

mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptyPtsi Ağus. 01, 2011 3:14 am Paylaş

Oha kanka formundan hiç düşmemişsin hiç endişelenme :D
Süper olmuş
Devam (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptySalı Ağus. 02, 2011 12:17 am Paylaş

Teveccünüz efendim :D
Sağol hayatım, en yakın zamanda geliyor bölüm ama şimdi bunun altına bir yorum daha gerekli değil mi ? :zaa:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:10 am Paylaş

Ellerine sağlık Btoşum.
Çok güzel bir bölümdü...
2.Bölümü bekliyorum (:

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki