Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:14 am Paylaş

Girdap 2. Bölüm

- İstanbul'a Hoşbulduk-

Türkü

Gözlerimi açtığımda gün ağırıyor havaalanı ise kalabalıklaşıyordu. Kalkıp herşeyimi kontrol ettim. Yanımda bir bayan daha vardı. Bavulumu ona emanet edip ilerideki büfeye doğru ilerlerdim.
Her sabah ki gibi kahve içmem gerekiyordu. Bunu yapmadan tamamen uyanamam. Büfeden kahve alıp ilerlemeye devam ettim. Köşede bir kapı vardı evet sanırım dışarıya açılıyordu. Kapıyı itekleyerek açtım dışarıda 2-3 kişi vardı bazısı telefon ile konuşuyor bazısı sigarasını içiyordu. Bende kolonlardan bir tanesine yaslanıp tek elimde kahve diğer elimlede cebimden sigara paketini çıkarmaya uğraşıyordum. Sonunda paketi çıkarabildim ve içinden bir tane alıp dudaklarıma aldım. Şimdi sıra ateş bulmaktaydı. Paketin içinde çakmak yoktu cepleri aradım çantama baktım ama yok. Harika! Her zaman ki gibi çakmağı unutmuştum. Tam o sırada önümde bir çakmak belirdi ucunda ise ateş. Yavaşça sigramın ucunu yakıp derin bir nefes çektim ardından o kişiye döndüm. Tahmin ettiğim gibi bir erkekti. Ve tamamen sırıtıyordu. Off olamaz!
"Teşekkür ederim" diyip kafamı çevirdim.
O ise hiç bir şey söylemeden sırıtmaya devam ediyordu.

Sigaramı çabucak bitirip yere attım ve kahvemdende son yudumu alıp köşedeki çöp tenekesine bırakarak içeriye girdim. Banka doğru ilerledim ve az ileride oturan kadından 'teşekkür' ederek bavulumu aldım. Tekrardan geçip yerime oturdum uçağın kalkmasına pek yoktu. Ama daha erkendi yinede. Etrafıma bakınırken karşımdaki bankta tanıdık bir ağız ile karşılaştım. Tam karşımda yine aynı çocuk sırıtıp duruyordu. Kurtuluş yok mu senden ya? Aslında yakışıklı çocuk. Of türkü! Ümit'e gidiyorsun, unutma! (hayır gitmesende olur yani biz bakarız ümüte xD ) Bavulumuda alarak ayağa kalktım ve ilerideki banklardan birine oturdum. Çok geçmeden süpriz ağız tekrar karşıma geçti. Tekrar ayağa kalkıp bu sefer Bay ağız'a doğru ilerledim
"Peşimi bırak! Yoksa başın belya girer!"
Diyerek işlemleri tamamlamak adına yürümeye başladım. Çaktırmadan Bay Ağız'a baktığımda hala sırıttığını gördüm. Ne kadar da sinir bozucu.

Uçakta ki koltuğuma yerleştim. Cam kenarıydı vede acayip konforluydu. Rahat rahat ümitime gidebilirim artık. Çıkartıp tekrardan telefonuma baktım. Biraz sonra yanıma birinin oturduğunu fark ettim.

Süpriz Ağız?! Yine mi bu ya! Sakız mıdır nedir! Hışımla kendisine döndüm
"Sakın bir kelime dahi etme! Sakın!"
Tekrar arkama yaslandım ama yok bu çocuk hala daha sırıtıyor. Gözlerimi kapatıp sakin olmaya çalışarak tekrardan kendisiyle muhatap oldum
"Sırıtmayıda kes!"
Tek gözümü açıp ona baktım,talimatı mı yerine getirmişti. Oh be!

Süper yani bir tek süpriz ağızımız eksikti. Buyrun kurtlar sofrasına. Mp3'ümün kullaklarını takıp şarkı dinlemeye başladım. Şarkı dinlemek beni öylesine rahatlatıyordu ki. Böyle bir huzur başka yerde yok. Ümitin kollarındaki huzur bambaşkadır tabii. O hep hayal ettiğim kokusu. Yanında çok mu kısa kalırım acaba? Amaann boyun ne önemi var ki kalpler birleştikten sonra.( hıhı ondan. Yer cücesi hayal aleminde daha fazla ileri gitme yoksa seni boğdurtabilirim. Valla yaparım ayağını denk al +18e girme! Çizgi göz.)
Gözlerimi konforlu koltuklarda müziğin huzurunda yavaşça kapattım ve uykuya daldım.

Sarsıntıyla birlikte gözlerimi açtım. Yere inmiştik. Süpriz ağız hala yanımdaydı. Herkes inmeye başladığında bende kalktım. Süpriz ağızı geçerek uçaktan indim. Evet artık İstanbul'daydım. Onunla aynı şehirde. Onunla aynı havayı soluyorum. Bu bile heyecanlanmama yetiyordu. Alandan geçerek içeriye girdim ve kolaylıkla bavulumu bulup aldım. Şimdi nereye gidicektim? Hmm,evi ataşehir. Ama şimdi gidip evinin kapısına dayanamam değil mi.? (heralde öyle. Manyak değilsen dayanmazsın ama senden beklenir o.) Şimdi bir otel bulmalıyım. Nerden? Küçük bir pansiyonda olabilir. Yapım şirketi neredeydi?

Bir taksi çeviripKadıköy'e gitmesini söyledim. Az da olsa bir bilgim vardı en azından bunu kullanarak yapım şirketinin oralarda bir yerlerde olduğunu tahmin ettim hem evine de yakın.
Taksici Kadıköy'e geldiğimizde dönüp bana baktı gülümsedim ve parayı çıkartıp uzattım ardından da indim. Bavulumu aldım. İşte daha da yaklaştım sana Ümit'im. Tam bavulumu alacaktım ki kloumdaki çantam uçup gidiverdi. Ah tanrım olamaz! Bende kap-kaç cının peşinden koşmaya başladım. Tam önümdeydi ama hala ısrarla koşuyordu biraz daha koşturduktan sonra çantamı kenara fırlatıp gözden kayboldu bende hemen çantamı yerden aldım. Cüzdanımı almıştı kahretsin! Tüm param onun içindeydi benim !

Ne yapıcam ben şimdi? Otel? Yapım şirketi? Ümit? Aşkım? Ben...ben... Heyy,dünya dönüyor! Hemde fır dönüyor. Yer ayaklarımın altından kayıyor. Be evet gözlerim kapanırken yere düşüyorum. Hop. O kimin eli öyle? Sanırım biri beni tuttu. Türkü! Sen bayılmana devam etsene!(bencede geber adsjfşd)

BİTTİ ! :D

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 Abuk
Bu kız yenir!
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:25 am Paylaş

Süpriz Ağız :D

Ellerine sağlık 2.Bölümde çok güzeldi...
Yeni bölümÜ beklemedeyim. Very Happy
sıcakbuz
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sıcakbuz
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2607
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1929
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Çanakkale
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : kuskunç :D

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:47 am Paylaş

süpriz ağız Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 650269930 Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 3726834481 süper olmuş
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:59 am Paylaş

çok güzel olmuş canım :D
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 2:28 am Paylaş

~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
Süpriz Ağız :D

Ellerine sağlık 2.Bölümde çok güzeldi...
Yeni bölümÜ beklemedeyim. Very Happy

Teşekkür ederim kankaların gülü :D
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 2:29 am Paylaş

hatice_sevil demiş ki:
süpriz ağız Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 650269930 Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 3726834481 süper olmuş

Teşekkür ederim (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 2:29 am Paylaş

müge demiş ki:

Çok sağol canım (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 7:25 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
müge demiş ki:

Çok sağol canım (:
ne demek canım
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:08 am Paylaş

Günah lan gebermesin (:
Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. (:
Dilαrα~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Dilαrα~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4609
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4069
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : ηoмα∂.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : мιℓкуcσυρℓє'м♔

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:30 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Günah lan gebermesin (:
ekrem<3 sevil
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
ekrem<3 sevil
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 107
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 178
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/07/11
<b>Nerden</b> Nerden : Umıtın gozlerınden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : SEVIL EKREM ASKINA A

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 1:28 pm Paylaş

Cok guzel ınsallah turku nun kolundan tutan umıt tır ne komık olur ama bı dusunsenıze yerde ararken gokte buluyor
goktug
Deneyimli
Deneyimli
goktug
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1266
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1263
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/11/10
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 5:05 pm Paylaş

ayy muhteşem olmuş türkü gelir gelmez ilk olayını yaşadı bakalım başka ne olaylar olacak ?tutan kişi melike olabilir mi?hani sonra onda kalır arkadaş olurlar falan bari bir kopya ver türküyü tutan kız mı?erkek mi? neyse bunlar benim tahminlerim Exclamation yeni bölümü heyecanla bekliyorum
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 11:05 pm Paylaş

dadlucadııı demiş ki:
physikçi demiş ki:
Günah lan gebermesin (:

İkinizede teşekkür ederim Very Happy
Savaşta herşey mübahtır Crying or Very sad
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 11:05 pm Paylaş

ekrem<3 sevil demiş ki:
Cok guzel ınsallah turku nun kolundan tutan umıt tır ne komık olur ama bı dusunsenıze yerde ararken gokte buluyor

Ahahah Crying or Very sad
Evet bak çok güzel bir karşılaşma olabilirdi Crying or Very sad
Teşekkür ederim (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptySalı Ağus. 02, 2011 11:07 pm Paylaş

goktug demiş ki:
ayy muhteşem olmuş türkü gelir gelmez ilk olayını yaşadı bakalım başka ne olaylar olacak ?tutan kişi melike olabilir mi?hani sonra onda kalır arkadaş olurlar falan bari bir kopya ver türküyü tutan kız mı?erkek mi? neyse bunlar benim tahminlerim Exclamation yeni bölümü heyecanla bekliyorum

Hmm... Kopya istiyorsanız şunu söyleyeyim Bay Kantarcılar 4.Bölümde ortaya çıkacaktır :zaa:
Türkü'yü kimin tuttuğunu söyleyemiyeceğim vallahi, öğrenirsiniz sonra Razz
Çok teşekkür ederim Very Happy
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 12:56 am Paylaş

Vay vay vaaaay! Ünlem güzeline bak seeeen.xD Kızııım bu senaryon en en en eeeennnn süperiydi lan! O kadar akıcı yazmışsın ki bi an kendimi Türkü sandım! xD
Aralarda dalmana bitiyorum fesleğenim.xD Tam yerlerinde dalıyosun var ya.xD Her neyse 3'ü okudum ama 3'ü burada yayınlamamışsın xD Bende feysten okudum fakat 3'ün yorumunu da yapıyorum say.xD İşte her neyse lafı kısa kes Zeynep xD İşte ben bu senaryoyu çoook beğendim.xD Ama bak çok sapık yazıp olayları açma tiksiniyorum kızım.xD Hadi hadi çabuk yaz 4'ü xD Çüüüşşş! (hem senaryoya gelsin hemde bb anlamında xD)
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:05 am Paylaş

e.s.sever demiş ki:
Vay vay vaaaay! Ünlem güzeline bak seeeen.xD Kızııım bu senaryon en en en eeeennnn süperiydi lan! O kadar akıcı yazmışsın ki bi an kendimi Türkü sandım! xD
Aralarda dalmana bitiyorum fesleğenim.xD Tam yerlerinde dalıyosun var ya.xD Her neyse 3'ü okudum ama 3'ü burada yayınlamamışsın xD Bende feysten okudum fakat 3'ün yorumunu da yapıyorum say.xD İşte her neyse lafı kısa kes Zeynep xD İşte ben bu senaryoyu çoook beğendim.xD Ama bak çok sapık yazıp olayları açma tiksiniyorum kızım.xD Hadi hadi çabuk yaz 4'ü xD Çüüüşşş! (hem senaryoya gelsin hemde bb anlamında xD)

Evet bencede güzeldi kesinlikle...
2.Bölüm aktı gitti anlamadım nasıl bittiğini...
Zaten ecenin anlatımı çok güzel...
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:09 am Paylaş

~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
e.s.sever demiş ki:

Ay ay ay şımartın beni üçüzlerim :hehe:
Eh artık sizdende karşılığını alırız herhalde :zaa:
Geliyim mi feyse?
3ü bu gün koyacağım zaten , 4e başlamadım daha başlarım bir ara artık zaten başladıktan sonra gerisi geliyor Crying or Very sad
Zey, 3ün yorumunu burayada isterem isteremde isterem Crying or Very sad
Neyse öptüm sizi Mad
ηiℓуу●
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
ηiℓуу●
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 8065
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3979
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Petrova Fire.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:18 am Paylaş

Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
e.s.sever demiş ki:

Geliyim mi feyse?
3ü bu gün koyacağım zaten , 4e başlamadım daha başlarım bir ara artık zaten başladıktan sonra gerisi geliyor Crying or Very sad
Neyse öptüm sizi Mad
Feyse filan gelme! Konuşcak bişiyim yok seninle!
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:21 am Paylaş

Tamam bekliyorum 3.Bölümü.
Zey sakin ol sende hayatım, eve bu gün çok gerildik sende haklısın...
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:24 am Paylaş

e.s.sever demiş ki:
Ümi[T]ürükÜ demiş ki:
~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
e.s.sever demiş ki:

Geliyim mi feyse?
Neyse öptüm sizi Mad
Feyse filan gelme! Konuşcak bişiyim yok seninle!

Ağlıyım mı şimdi ? Sad
Neyse sohbet olmasın!
Sende haklısın Sad
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:39 am Paylaş

Girdap

3.Bölüm 'Yalvarış'

Türkü
Her tarafım ağrıyor. Gözlerimi yavaşça açmaya çalıştım. Biraz aralayabilmiştim. Her taraf bembeyaz.
Kapım yavaşça açıldı vede içeriye hemşire girdi.

Hemşire:Ohh.. Uyanmışsınız
Gülümseyerek bana yaklaştı. Serumu mu kontrol ederken yakındım.

"Evet uyandım ama hiç memnun değilim. Serumu çıkartır mısınız lütfen? Çıkmak istiyorum."
En tatlı gülümsemelerimden birini takınıp sinsi gülümsemi geri ittim. Oyunculuğumu seviyorum ya her zaman yardımı dokunuyor.
Hemşire ciddi bir tavır aldı ve elindeki kağıda birşeyler yazarken göz ucuyla bana baktı.
"Doktorunuz birazdan burada olur. Onun onayı olmadan çıkamazsınız. Eşyalarınız şu tarafta."
İşaret parmağını kullanarak köşeyi gösterdi. Evet boş çantam oradaydı. Bavulum? Orada duruyordu. Kıyafetlerimde yanında. İyide bavulum nerden çıktı? Hemşireye baktığımda aklımı okumuş gibi yanıtladı.
"İnsanlık ölmemiş olmalı. Bir beyfendi sizi buraya kadar getirdi yanında da bunlar vardı. Kapkaça uğradığınızı görmüşve bavulunuzu alıp yanınıza gelirken de bayılmışsınız. Oda sizi buraya getirdi."
"Peki şimdi nerde? İsmi nedir?"
Hemşire biraz kıkırdadıktan sonra kağıtları topladıve kapıya doğru ilerlemeye başladı.
"Yalnızca sizi nasıl bulduğunu anlattı.İsmini söylemedi ve geçmişolsun dileklerini iletmemi istedi."
Bu kadarmı yani?
"Ah evet bir şey daha."
Oh. Ne ?
"Doktor birazdan burada olacaktır."
Seni hemşire cadolozu! Herşeyi anlattın da bir tek adamın ismini mi öğrenemedin?Sanki doktor çok umrumda.
"Sağol ama umrumda olduğunu sanmıyorum."
Hemşire gülümsedi ve kapıdan çıkarken gülümsedi.
"Doktora bu mesajını kendin iletmek istersin sanırım."
Sonunda gitti ukala şey! Evet Türkü kızım,kaçmalısın. Hastaneden kaçma operasyonu başlasın!
Oturur pozisyonu aldım ve kolumdaki serum iğnesini çıkarttım. Aoww. Acıyormuş! Kan gelmemesi için elimle o noktaya bastırdım. Yataktan kalkıp eşyalarıma yöneldim. Hastane elbisesini bir çırpıda çıkartıp kotumu giydim.Tişörtümüde üstüme geçirdikten sonra çantamı aldım. Ah evet cüzdanım yoktu. Demek ki hiçbiri bir rüya değil! Bavulumuda elimle kavradım ve sürüklemeye başladım. Gizlice odadan kafamı uzattım. Şükürler olsun ki kimsecikler yoktu. Kötü şans kraliçesiyken bu şansıma şaşıyordum. Hemen danışmaya doğru ilerledim. Yarım ay şeklinde bir masa vardı. Arkasında ise dolaplar ve memurlar. 3 tane kadın duruyordu. Soldaki doluydu. Bende ortada duran kadına ilerledim.
"İyi günler. Türkü Turan. Düb sabah biri tarafından acile getirilmiş. Kimin getirdiği hakkında bir bilginiz var mı?"
Kadın bilgisayarda birşeylere baktı ve bakışlarını bana yöneltti.
"Acile girişi gözüküyor. Beyfendi ifadesini verip gitmiş. Bir bilgi yok."
"Hıı.. Peki o halde çıkışı yapılıcak. Ödeme ne kadar ?"
Kadın yine bilgisayara baktı ve bu sefer gülümseyerek bana döndü.
"Ödeme yapılmış. Geçmiş olsun."
"Teşekkürler."
Vay be. Kim kibu hayır sever vatandaş? Bana bu kadar yardımı dokunmuş teşekkür bile edemedim.
Ah türkü öyle dikilmeyi bırakta bir an önce kaç şu yerden.Hızla bavulumu sürükleyerek çıktım hastaneden. Hemşire her nerdeyse hiç karşıma çıkmamıştı. Cehenneme gitsin. Evet. Şimdi nereye? Param yok. Aslında var. Çok az. Oda kotumun cebindeki kadar. Sanırım bir taksi çevirebilirim. Ah işte taksi geliyor.El hareketi ile çevirdim ve önümde durmasını sağladım.Taksiye binip cebimden hem paramı hemde adresi çıkarttım. Paramın az olduğunu vede bu adrese gitmem gerektiğini istanbulda yeni olduğumu söyledim. Biraz yalvarıştan sonra şoför kabul etti ve beni oadrese götürüceğini ama o paranın yalnıza yarısını alıcağını söyledi.Fazlasıyla teşekkür edip beklemeye başladım. Ve taksi durdu. Gelmiştik. Tekrar teşekkür ederek parayı verdim vede indim. İşte o bina. Onun çalıştığı yer. Yapım şirketi. Bu şirkette neler var neler. İçinde stüdyolar bile mevcut. Sitcom çekimleri için. Bunu oraya gizlice giren bir hayrandan öğrenmiştim. O stüdyolardan brine girip Ümiti aramıştı ama Ümiti değil güvenlikçileri bulmuştu. (Zaaaaaaaa iksdeeeee. Ergenim geldi. İksde) Ama ben böyle bir yanlış yapmayacağım. Kesinlikle böyle olmayacak. Onun karşısında o diğer hayranlar gibi olmayacağım. Onlar gibi çığlık atmıyacağım. Boynuna atlamadan sapasağlam ayakta kalacağım. Ve gerekirse ilk cümleyi ben söyleyeceğim. Evet türkü turan budur. Böyledir.
Gözlerimi o binadan ayırdım ve etrafımı incelemeye başladım. Cadde sayılabilecek bir yerdi. Karşı tarafta apartmanlar uzanıyordu. Ve tam binanın karşısında bir dükkan vardı. Tabelasından ev yemekleri yaptığını anladığım bir dükkan. Ne bir işçi aradıkları yazıyordu nede başka bir şey. Karşı tarafa geçip dükkanın önünde durdum.

Kızım Türkü, sen neler başardın bir tek şu işi mi alamıcaksın yahu! Haydi göster kendini. Hı olmadı, biraz acıtasyon biraz yalvarış yakarış kaparsın işi. Sesini düzenle vede içeriye gir.
İçeriye girdim.Gayet mütevazi bir yerdi. Her iki yandada masalar diziliydi. Ortası bir yol oluşturuyordu.Tam karşıda bir bar vardı. Barın önünde tabureler diziliydi. Arkasında ise bir oğlan elindeki bardağı kurulumakla meşguldü. Demek ki burada çalışıyordu. İlerleyip barın önündeki taburelerden birine oturdum.
"Kolay gelsin"
En sevecen ses tonumu ve en masum gülüşümü takındım. Oğlan kafasını kaldırıp bana baktı. Sarı uzun dalgalı saçları ve ela gözleri vardı. Yüz hatları sert ama genç biriydi. (oy oy oy. Yenir o ablasııı yeniirr.şekerliğe bak sen. Aleexxxx sana bir şarkı armağan etmek istiyorum yavrum. 'seni anaannn benim için doğurmuş canımmmm. Hamurunuuuubenim için yoğurmuuuşşş.acagjsfaksha)
"Sağol."
Ne o? Konuşmayı daha yeni mi öğreniyor yoksa?
"Ben patron ile görüşmek istiyorumda."
"Neden?"
"İş isticektim."
"İşçi aramıyoruz. "
"Biliyorum ama şansımı denemek istiyorum. Ve sanırım senin şu an bana patronu söylemen gerekiyor. Yoksa kendim bulur ve senide şikayet edebilirim."
Oğlan uzun uzun bana baktıktan sonra eliyle bir kapıyı gösterdi.
"Mutfakta."
"Çok teşekkür ederim"
Kibarlığı elden bırakmamak gerek değil mi ama. Mutfak kapısına doğru yürüdüm. Tam açıcakken açıldı. Patron olduğunu sandığım şahıs çıktı içeriden.
"İyi günler."
Orta yaşın üstünde gözlüklü hafif göbekli bir adamdı. Yanımdan geçip biraz ilerledi ve durup yüzüme baktı.
"Ne oldu?"
Hıh. Keyifsizin teki.
"Ben iş isticektim de."
"Umarım gözlerin bozuk değildir. Çünkü ne dükkanda nede camda öyle bir şey yazıyor. Sen nerden çıkarttında geldin?"
Bir tarafımdan çıkardım demek için can atıyordum ama olmaz. Yapamam. Yoksa olmayan işimi kaybederim.
"Benim bir işe ihtiyacım var. İstanbula dün sabah geldim ve ayağımı yerem basar basmaz kapkaça uğradım. Tüm param gitti. Kalacak bir yerim yok. Yiyecek birşeyim yok. Lütfen burda çalışmak için herşeyimi verebilirim."
"Başka?"
"Şey. Eğer bana iş verirseniz en iyi şekildeyapıcağıma söz veriyorum. Konuşmam yalnızca işimi yaparım. Süpürürüm. Bulaşık yıkarım. Servis yaparım. Ama birde burada kalmama izin verirseniz size minnettar olurum. İçerde bir yerlerde yatarım. Lütfen."
Hiç bukadar yalvardığımı hatırlamıyordum. Öyle akıcı konuşuyordumki kendim bile kendime iş verebilirim.
"Tamam bittiyse gidebilirsin."
"Ne?!"
"İşe almıyorum seni. Git."
"Yalvarıyorum size! Başka bir çıkış yolum yok!"

Hala daha adam yüzüme bakmıyor. Yok artık ya bu kadar Türkü. Yetti bee aaa! Arkamı hızla döndüm ve hızlı adımlar ile kapıya doğru yürümeye başladım.

"Küstah moruk. Başka bir seçeneğim yok burda çalışmam gerekiyor diyorum ama adam gıt kafalı neden alsın ki beni!"

Aman tanrım.Ben bunları dışımdan mı söyledim? Kahretsin!

"Hey sen! Dur bakalım. Bu küstah moruğu ikna ettin"
"Yeri süpürür temizlersin. Bulaşık makinem olduğu için bulaşıkcıya ihtiyacım yok. Daha sonra Özgüre yardım edersin. Mutfakta kiler var. İki minder ve çarşaf filan var. Onları alıp barın arkasında uyuyabilirsin."

"Çok çok çok tşekkür ederim. Gerçekten çok sağolun bu işe o ka-"
"Çok konuşmam demiştin."
"Ah tamam sustum"
Adam son kez gitmeden önce hafifçe gülümsedi ve gitti. Barmene döndüm. İsmi Özgürdü sanırım. Gidip yine aynı yere oturdum. Kıs kıs gülüyordum. Kafasını kaldırıp hafif gülümseyerek baktı.(haydi toplu katliam yapalım ve alexin o an ki tipine eriyerek intihar edelim ow yeeaahhh) Ben gülmeye başlayınca gülümsemesi büyüdü ve oda gülmeye başladı.
"Bravo kaptın işi" dedi gülerken.
Derin bir nefes aldım ve "Hı-hı. İkna kabileyetim yüksektir" dedim.
"İyi öyleyse. Bu arada ben Özgür."
Barın öbür tarafından elini uzattı. Gülümseyerek uzattığı elini sıktım ve
"Bende Türkü memnun oldum."
"Aramıza hoşgeldin..." gerisini söylerken hafifçe yaklaştı "Aslında pek fazla kişi çalışmıyor ama patron bir orduya para veriyormuş gibi hissediyor kendini."
Kıkırdamaya başladım ve dayanamayıp elimi çeker çekmez Özgüre sarıldım. Günlerdir buna ihtiyacım vardı. Biraz şaşırmıştı ama sonra oda hafifçe sarıldı. Evet. Sanırım güzel bir dostluk doğuyor.

----- Bölüm The End'i -----

Evet son bölümü yazarken kendime lanetlar saydırdım. Nasıl olduda alexle türkü sarıldı bilmiyorum . Ama türküyü parçalamak istediğime eminim. Hem ümit hemde alex ha. Türkü kızaamm oyarım o çizgi gözlerini.
Şok şok şok! Senarist kendi karakterine daldı Crying or Very sad

Özgür'ümüz - Alex Pettyfer

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 26511518836922455431418
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 1:51 am Paylaş

çok güzel olmuş canımm :D
türkü.
Deneyimli
Deneyimli
türkü.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 909
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 907
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 10/06/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 2:02 am Paylaş

çok beğendim çok güzel olmuş Very Happy bnce türküyü hastaneye getiren ümit Very Happy
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 2 EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 2:09 am Paylaş

türkü. demiş ki:
çok beğendim çok güzel olmuş Very Happy bnce türküyü hastaneye getiren ümit Very Happy
bencede Ümit benim içimdende öyle geliyor ayrıca 4. bölüm de gelicekmiş kesin Ümit ya ...

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 15 ... 29  Sonraki