Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 Empty
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 6:15 am Paylaş

Teşekkür ederim (:
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 6:38 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
Oha.
Oha.
Oha.
Harika.
Muhteşem.
Ellerine sağlık Canım gerçekten Çok güzeL olmuş Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 650269930
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 6:46 am Paylaş

harikaaaa.
telefondan okuyacaktım rahat bırakmadılar bende geçtim pc'nin başına :D
sapıkdaş.sevdim bunu :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 7:28 am Paylaş

Teşekkür ederim (:
Ezgi , hepimiz sapıkdaşız :zaa:
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 8:41 am Paylaş

Kızzııııım , sana boşu boşuna Coşkun demiyorum ben değil mi Crying or Very sad
Eşeeek yine erittin beni , bölüm de çok ekşın göremedim Smile
Meloo haklııı , nerde fantastikizm Crying or Very sad
Ama duygusal bir bölümdü kabul ediyorum , çok harikaydı Surprised
Elllerine sağlık Coşkun'um <3
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 9:04 am Paylaş

off off yarin cabuk gel Very Happy Very Happy
http://daghankulegec.forumieren.org/
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 9:49 am Paylaş

ŞekerPare;
Çok sağol bebeğim :D
Fantastikizm yehuu Crying or Very sad
Coşkun'un kurban olur sana :D

Tuğçe;
aşk , sabret :zaa:
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 10:38 am Paylaş

Çok güzel olmuşşş. :D
Bayıldım.
Cidden masum bi bölümcük olmuş. :D
ümit ibrahim kantarcı
Deneyimli
Deneyimli
ümit ibrahim kantarcı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1555
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1877
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Seul [güney kore]
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Oppa :)

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyC.tesi Ağus. 27, 2011 10:55 am Paylaş

physikçi demiş ki:
Off yaa daha (+18) bi bölüm bekliyordum senden.
Napalım canım şansımızı zorlamamak gerekir. Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 3268751438
Çok güzel bir bölüm olmuş canım.
Yeni bölümü bekliyorum. (:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 4:35 am Paylaş

Çok güzel olmuş Ececim ellerine sağlık
Her bölümde aynı hayranlık
Artık ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten (:
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 5:07 am Paylaş

ask nerelerdesin sen Sad
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 5:19 am Paylaş

Yeni bölüm bugün yok mu.??
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 5:19 am Paylaş

Teşekkür ederim canlar , ama utanırım ben böyle :utanirim:
Tamam Tuğçe'm geliyor birazdan (:
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 5:34 am Paylaş

allahhhhhhhhhhhh ask ölürüm sana cook :yeep:
thanks bekliyorum sabirsizlikla :kizlar:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 5:57 am Paylaş

Bende bekliyorum Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:22 am Paylaş

17. Bölüm; Islak;

“ Sence Kerim bizi burada da yakalayabilir mi ümit ?”
“ Sanmam. Hem önce kapıyı çalması gerek.”
“ Ya bahçeye dolaşırsa direk ?”
“ Beraber oturur sohbet ederiz o halde. Zaten o sadece otoritesini korumaya çalışıyor, onun sert uyarılarına aldırma. “
“ Mmm… peki.” Sallanan hamakta dudağından bir öpücük almak için uzanmam zor olmuştu. Sigarasını dudaklarından ayırmasıyla yakaladığım fırsatı değerlendirebilmiştim ama.
“ Ah Ümit bunu yapma ! “
“ Ne, neyi yapmayım ?” Sözlerim onu şaşırtmıştı.
“ Aynı anda hem sigaranı içine çekerken hem de gözlerini kısıp bu kadar derin bakma.” Gözlerini devirerek kısa bir kahkaha atmıştı. Cevap vermemişti sadece gülmekle yetinmişti.
“Bu şekilde ne kadar seksi ve çekici olduğun hakkında bir fikrin var mı ? “
“ Sadece bu şekilde mi ? Üzüldüm şimdi. “ Yalancı bir hüzünle dudaklarını bükmüştü.
“ hayır. Her şekilde öyle olduğunu söylemek oldukça mantıklı ama bu halin daha başka. Derin bakışlarını söylemiyorum bile. Gözlerinin etrafında oluşan çizgiler, ki bunlar güldüğünde de ortaya çıkıyor, beni hep hayran bırakmıştır. Eğer daha evvel başlamamış olsaydım sigara içerken çekilmiş herhangi bir görüntün sayesinde sigaraya başlayabilirdim. Yani benim kadar çıldırmış olan herkes başlardı. Sigara gibi olumsuz bir şey bile seninle mükemmelleşiyor…” Sözlerim onu utandırmıştı biraz. Gözlerini kaçırıyordu gülümserken. Yanaklarına hafifçe oturan kırmızılık onda gördüğüm onlarca tatlı şeyden bir tanesiydi. Hep ben utancın kurbanı olurdum ama bu kez oda yüzüne hücum eden kanı engelleyememişti.
“ Utanmışa benziyorsun ? “ Gıcıklık sırası bendeydi.
“ Hayır neden utanayım ki bunları ilk söyleyen sen değilsin.” Savunması içime oturan kocaman öfkeyi yüzüme yansıtmama neden olmuştu. Kıskançlık çatık kaşlarımda kendini gösteriyordu şüphesiz. Halime kıkırdadı.
“ Seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor. Tamam kabul ediyorum bu kadar içten ve inançla söyleyen tek kişisin. “ sözlerinin sonuna doğru dalgınca gözlerini yere dikmişti. Ben ise içimdeki ani duygu değişikliğini yüzümdeki kocaman sırıtma ile haykırıyordum adeta. Tekrar bana baktığında başını iki yana sallayarak gülmüştü. Muhtemelen çocuk gibi görünüyordum ama umurumda değildi. Mutluydum ve o yanımdaydı.
“ Ve ellerin… Ne çok kaba ne de bir kız eli gibi. Uzun parmakların narin duruyor. Ama erkek olduğunu yansıtıyorlar. Ellerin benim sevdiğim organlarından bir kaçı. “
“ Organ ? Ah tanrım, delisin sen. Peki ya diğerleri neymiş ?” Gülüyorduk ikimizde komik tabirime.
“ Hepsi işte, ayırt etmek kolay mı sanıyorsun !? Her neyse ben bir su alıp geleyim.”
“ Tamam” Gülümseyerek yanından kalkmış ve evin bahçeye açılan kapısından mutfağa doğru ilerlemiştim. Dolaptan soğuk bir bardak su ile tekrar bahçeye döndüm. Kapıdan dışarı adım atarken Ümit’ i bana arkası dönük bir şekilde hamakta görüyor olmam ani ve hain bir saldırı planı getirmişti aklıma. Elimdeki sıcak ve soğuğun çatışmasından doğan sebeplerle buharlaşmış bardağa bakarak hınzırca sırıttım. Çok sessizce ilerledim, gerilim filminde avını yakalamaya çalışan bir katil gibi parmaklarım üzerinde ilerliyordum. Yaklaştım, yaklaştım ve tişörtünün yakasını hafifçe aralayarak buz gibi suyu içine döktüm.
“ Heeeeeeyyyyy ! “ Bağırarak ayağa fırlamıştı. Bense olduğum yerde kahkahalara boğularak dikiliyordum.
“ Seni küçük cadı , önümde kocaman bir havuz olduğunu unuttun sanırım bunu yaparken ? “ bu sefer o hain bir saldırı planı bulmuştu ve sırıtarak yaklaşıyordu. Bende kahkahalarımın arasından hem konuşuyor hem de geri geri ilerleyerek kaçacak bir delik arıyordum.
“ Hayır bunu yapmayacaksın Ümit, gelme dur hayır !” Yaklaşıyordu gülerek ve sakin adımlarla. Hala gülüyor bir kaçış yolu arıyordum. Sağ tarafımdaki çok uzun olmayan ama yoğun haldeki çalıları gördüm. Arasında kaybolabilirdim. Hızla koşarak çalıların arasında girdim. Arkamdan geliyordu oda hızla. Birkaç adımı ayakta attıktan sonra yerde dizlerimin üzerinde ilerleyerek bir çalılığın arkasına saklandım. Kahkahalarımı bastırmak için ellerimle ağzımı kapatmıştım. Birkaç dakika öylece bekledim ama Ümit beni bulamamıştı. Yani pek mümkün değildi. Endişelendim bir anda kafamı açığa çıkararak seslendim.
“ Ümit ? “ Görünürde yoktu. Ayağa kalktım ve bakınmaya başladım. Aniden ayaklarım yerden kesildi. Korkuyla cırladım.
“ Aaaaaay ! “ Ümit beni kucağına almıştı ve hala haince sırıtıyordu.
“ İntikam ! Bu sefer fazla ıslak. “ Göz kırpmıştı gülerek.
“ Hayır, sen uslu bir çocuksun bunu yapmayacaksın değil mi… İbo? “ son kelimeyi duyduğunda ağzını kocaman açmış hayretle başını sallamıştı. Küçükken ablalarının ona bu şekilde hitap ederek dalga geçtiklerini her hayranı bilirdi. (bu da yalan nihahaha)
“ İşte bunu söylememen gerekiyordu ! “ Gülerek yürümeye başladı. Havuzun kenarında durduğunda engel olmak için herhangi bir girişimde bulunmadım. Havuzda onunla beraber ıslanmanın nesi kötü olabilirdi ki ? Tabi benimle beraber atlarsa.
“ Hadi ama çocukluk anılarının-“ Sözümü tamamlamadan beni havuza atmıştı. Ah orda öylece dikiliyordu oysa ben onun da benimle olacağını düşünmüştüm. Ve neden olmasın ? Kafamı sudan çıkararak ona doğru yüzdüm.
“ Ah tamam sen kazandın hadi yardım et de çıkayım şuradan. “ Elimi uzatmıştım ama gülerek bana bakmaya devam etti.
“ Ne ? “ Sahte bir ciddiyetle elimi tutmasını bekledim.
“ Bu sahneyi bilmek için oyuncu olmana gerek yok. Eğer biraz uyanıksan elini uzattığın anda suya çekileceğini bilirsin. “
“ Ah ! Çok fesatsın, peki tamam kendim halledeyim.” Havuzdan çıkmak için çabalıyormuşçasına tutunmaya çalıştım, Ümit önümde dikiliyordu. Gülerek çıkışımı izliyordu. Tam çıkıyordum ki ani bir hareketle, onun da hiç beklemediği bir anda tişörtünü önünden tutarak çektim. Ve o da sudaydı. Ona döndüm. Gözlerini kısmış inanamaz bir ifade ile bakıyordu.
“ Bu sahneyi bilmek için de uyanık olman yeterli. Küçük bir cadı intikamını daima alır.” Onun yaptığı gibi göz kırparak güldüm. Arkamı döndüm ve çıkma çabalarıma devam ettim. Arkamdan beni yakalayarak kendine çekti.
“ Böyle kolay sıvışacağını sanıyorsan, büyük hata. “ Bedenimi kendine çevirdi.
“ Sıvışmak ? Senin olduğun yerden sıvışmak isteyecek kadar aptal biri değilim, henüz bunu çözememiş olman, ‘büyük hata’. “ Gülmüştü sözlerime. Suyun içinde bedenlerimiz birleşmişti yine. Elleri belimdeydi ve kendi bedeniyle bütünleşmemi istiyormuşçasına baskı uyguluyordu bedenime. Islak dudakları dudaklarımla buluştuğunda tarif edilemez bir haz duyuyordum. Hızla öpüşmeye devam ediyorduk. Kalbim yine olduğu yere sığmayacak kadar devleşmişti, hızını tarif etmek mümkün değildi. Alt dudağın dudaklarımın arasındaki hareketi içimdeki garip uyuşmaya neden oluyordu. Daha fazlasını istiyordum. İçimdeki haz duygusu ve daha ileriye gitme isteği seks manyağı olduğumdan değildi.(kesinlikle öylesin) Yalnızca bu aşkla bütünleştiği zaman bu kadar cazip geliyordu. Hızlanan dudaklarımızı nefes almak için ayırdık. Alnını alnıma dayamıştı. Gürültülü nefes alışlarımız ne kadar istekli olduğumuzu kanıtlıyordu adeta.
“ Biliyor musun sudayken kıyafetlerimin ağırlığını taşımak beni yoruyor.” Gülmüştü sözlerim üzerine.
“ Hmm seni yormak istemem. “ Sözleriyle birlikte elleri belimden ayrılarak bluzumu çıkarma çabalarına girişti. Bende durmuyordum. Birbirimizin kıyafetlerini çıkarırken dudaklarımız yine buluşmuştu. İçimizdeki istek hızımızı arttırıyordu. Bacaklarımı beline dolamıştım. Elleri çıplak tenimde suyla birlikte geziniyordu. Kollarımı boynuna dolamış, dudaklarının boynumdaki gezintisinden duyduğum hoşnutluğun yankılanmasına izin veriyordum. İniltilerim çok sesli değildi. Onunkileri de bastırmıyordu. Dudakları yine dudaklarımı buldu. Her dokunuşunda yeniden doğuyordum. Tenlerimizin temasını suyun hiçbir zerresi engelleyemiyordu. Her hareketimiz suda dalgalar oluşturuyordu. Yine dudakları boynuma ulaştığında ellerimle saçlarını kavramış olabildiğince fazla nefes alıyordum. İç içe geçmiştik. Haz beraberinde uyumu da getirmişti. Bu sefer acı da yoktu ilkinin başlangıcında olduğu gibi. Sadece haz vardı. Ve istek. Bitmemeliydi.
“ Mmm… birilerinin görme riskinin olmadığı bir yer biliyor musun devamı için ?” Sesim kendinden geçmiş çıkıyordu.
“ Aslında….birkaç yer biliyorum….hepsi de evin içinde oluyor ama…” Öpücüklerine devam etmiş aralarda konuşmuştu.
“ Bana kalırsa içi de dışı da uygun… ama Kerim böyle bir haberi kaldıramaz sanırım ve kovulan yalnızca ben olmayabilirim…” Dudaklarını tenimden ayırıp gülerek yüzüme baktı.
“ Haklı olabilirsin. Hadi o zaman Kerim’ in yüreğine indirmek istemem.”
“ Tamam” Dudağımı ısırarak güzel gözlerinde kaybolmuştum. Hayat bütün harikalığı ile bana çalışıyordu sadece. Mutluluğum kimsenin bugüne kadar sahip olmadığı büyüklükteydi. O hem bedenime hem de ruhuma bir bir işlerken aşkımın eşsizliği netleşiyordu…

Evet sapıkcanlar , yarı sansürlü bir şekilde yazmaya çalıştım , eğer bannlanırsam sorumlusu Meltem ve de Meris'tir bu bölümün bütün hakları onlarda saklıdır Crying or Very sad

Bu adam çok kuuulll
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 58840906928287681248

Şunu yesek mi napsak?
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 70351340196680238006

Kerim çavuş Crying or Very sad Çok sinirlidir , çarpar ona göre :D
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 A65d9f6d

CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:29 am Paylaş

Ecee.
Naptın Sen
Bu senayo gitgide Sapılaşıyo :zaa:
Neyse llerine sağlık bölüm harika olmuş Ve çokca Sapıkca :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:33 am Paylaş

Evet , çünkü yazarı sapık Crying or Very sad
Daha duuur bu hiç bir şey :D
Neyse, teşekkür ederim tatlım (:
mltm
Moderatör
Moderatör
mltm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 11933
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4139
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Özge'm♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:37 am Paylaş

Kankaa.
Ben düşünüyorum da, bu senaryo benim için yazılmış. Crying or Very sad
Bölüm başlığını görünce ilkten bir 'nööfff' demedim değil. Crying or Very sad
Ama bence böyle de fantastikizmi yaşatmış olduk ve seninle niftihar ediyorum. Crying or Very sad
Bu ıslak bölüm için teşekkürler, ellerine sağlık.

-Ben bir şey görmedim kanka normal bir bölüm yani neden öyle dedin ki şimdi? Crying or Very sad
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:37 am Paylaş

Uhh.
Daha neler yaptırıcan Kız bunlara Crying or Very sad
cσηтєѕѕ.
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
cσηтєѕѕ.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 9426
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2229
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 11/09/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Tuğçe'm.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:45 am Paylaş

Narikaaa , Narikaa , Nariikaa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 3268751438

Heeyy Coşkuuuun , yaz yaz sonra suçu üstümüze at yemezler Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 3268751438

La ikizz doğru dedi , seninlen niftihar ediyorum Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 3268751438

Daha nice nice güzel bölümler görmek dilekleriyle Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 795560
ümit ibrahim kantarcı
Deneyimli
Deneyimli
ümit ibrahim kantarcı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1555
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1877
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : Seul [güney kore]
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Oppa :)

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 6:54 am Paylaş

CanseL~ demiş ki:
Ecee.
Naptın Sen
Bu senayo gitgide Sapılaşıyo Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 795560
Neyse llerine sağlık bölüm harika olmuş Ve çokca Sapıkca Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 795560
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 7:02 am Paylaş

mltm;
Hemen sahiplen zaten Crying or Very sad
Kanka , odunlaşma gözünü seviyim krolaşma ya Crying or Very sad
Bence de gayet masum bir bölümdü ama , edepli üyeciklerimize yazık Crying or Very sad

CanSel~ ;
Sen daha çok şaşırıcaksın :D

cσηтєѕѕ. ;
Sen de mi Nayıırrr Crying or Very sad
Direk ikizine uy sende , ama sonra ders istersin benden :zaa: Crying or Very sad
Neşekkür nederim nuleyn Crying or Very sad

ümit ibrahim kantarcı ;
Teşekkürler (:
Feronia'
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
Feronia'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3521
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3076
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 02/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Kayseri.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : EskiNick-♥TürkÜmiT♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 7:04 am Paylaş

Oha lan!
3 bölüm geri kalmış olabilirim Crying or Very sad
Ama hepsini okudum Crying or Very sad ÇÜŞ ! dedim 15. bölümde.
Türkü ne kadar hızlıymış öyle. Bende bir an koltuk heba oldu demiştim ama Crying or Very sad yukarı çıktılar Crying or Very sad
16. bölümde babasından aldığı şok gerçekten üzücüydü :/ Bende hiç beklemiyordum.
Ve bu bölüm Crying or Very sad kızım bu bölümde sansürleyecek ne var ki yane :a
Hiç bir şey yoktu ^^
Ayrıca bunlar seks manyağı ciddiyim. Rahat duramıyolar Crying or Very sad
Devam ^^
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 15 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 7:14 am Paylaş

Thanks bebiş :D
Bunlar kafayı bu işle bozmuşlar valla bak Crying or Very sad

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
15 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 29  Sonraki