Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Sonraki
YazarMesaj
kırmızı_gül
Deneyimli
Deneyimli
kırmızı_gül
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 948
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 949
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Evden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : 'O'
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 Empty
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 7:44 am Paylaş

ya bunlar terasta değillermiydi
ne ara bahçeye geçtiler
türkü birde seks manyağı değilim diyor tabi cnm bizde yedik...
ellerine sağlık cnm bu bölümde diğer bölümler gibi harika olmuş
yb bekliyorum
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 7:51 am Paylaş

Teşekkürler tatlım (:
Şöyle , terastan çıkıp eve gitmişler.
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1627
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1644
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/12/10
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Ümit (:

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 9:10 am Paylaş

Vayy canına.!
Muhteşemdi yaa bayıldım. Crying or Very sad
Yani senden böyle birşey bekliyordum ama bu kadarını hiç tahmin etmemiştim. :zaa:
Sen neymişsin be abi.? Embarassed
Okurken kalbim yerinden çıkıcak kadar hızlı attı, emin olabilirsin.
Yeni bölümü bekliyorum.
Son bir şey söyleyeceğim. :Muhteşemsin. :kalpp:
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 11:09 am Paylaş

YarıSansürlüü <3 :D
Çok güzel olmuuş.
ve cidden git gide sapıklaşıyooo :D
Ama güzel yazıosun valla :D
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 12:33 pm Paylaş

harika olmuş cnm ellerine sağlık:D
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 1:11 pm Paylaş

eveeet sevgili sapıkdaşım Ece :D
mutheşem bir böümdü.
evet,hiç öyle biri değil Türkü.gerçekten yani.aklının ucundan bile geçmez :D
of,bir sonraki bölümü geç okuyabileceğim.o yüzden yarın yeni bölümü koyduğunda yorum yaptım say.gelince bol bol yorum yaparım ben (:
~│•Özgé•│~
Co-Admin
Co-Admin
~│•Özgé•│~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 13857
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4359
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 01/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Eskişehir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melo'm ♥
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPaz Ağus. 28, 2011 10:17 pm Paylaş

Vay vay vay :D
Bölüm çok güzel olmuş Ecoo :zaa:
Çok iyi gidiyor,yarı sansürlü olmayaydı daha iyiydi ama neyse. Crying or Very sad
Devam devam. :hehe:
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 698
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2702
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : Bursa
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Kantarcılar ♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 1:09 am Paylaş

Çoook manyak bi bölüm olmuş Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 1277881960
Ama çok beğendim,ellerine sağlık.
Arada sırada sapıklaşmak iyi oluyomuş
Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 277638789
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002168061621#!/profile
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 3:45 am Paylaş

~нande~ demiş ki:
YarıSansürlüü <3 :D
Çok güzel olmuuş.
ve cidden git gide sapıklaşıyooo :D
Ama güzel yazıosun valla :D
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 4:29 am Paylaş

Yeni bölüm ne zaman şekerim.?
Ama bu sefer sansürsüz olsun. :zaa:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 5:23 am Paylaş

Teşekkür ederim sapıkdaşlarım :zaa:
Bölüm biraz geçe gelebilir , beklemede kalın (:
_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 5:24 am Paylaş

Bekliyorum/z.
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 6:24 am Paylaş

18. Bölüm
Türkü

Zamanın oyunu bazen fazla sert geliyordu. Eğer mutluysanız geçen zaman kendini hissettirmiyordu ama tam aksiyse ne gün dönüyor çabukça akşama ne de uykusuz geceler bitmek biliyor. Sanki kötü kaderle iş birliği içersindeydi. Her ikisinin de tadına varmıştım. Tam karşısındayken onu görmeden geçen bir ay cehennem azabından farksızdı önceleri. Sonra onunla eriştiğim mutluluk, günlerin adını bile unutturmuştu. Neyse ki geriye dönüp geçen günleri sayacak kadar matematiğe sahiptim. Neredeyse 15 gündür evime uğramıyordum. Ümit’ in evinde kalıyordum. Onun isteği üzerine. İşe beraber gidip beraber geliyorduk. Onun dışında sürekli evdeydik. Mutluluğun doruklarındaydım. Özgür durumdan rahatsızdı tabii. Bir yandan mutlu olduğum için benim adıma çok sevindiğini söylese de diğer yandan hala zarar görebileceğime dair şüpheleri olduğunu belirtiyordu telefon konuşmalarımızda. Her seferinde Özgür’ ü ikna etmek çok zor olmuyordu, neşeli halim onu çabuk rahatlatıyor ve mutlu olduğum inancıyla şüphelerinden vazgeçiyordu en sonunda. Ümitt hayallerimi gerçeğe dönüştürürken beni kendine daha çok bağlamıştı. Eğlenceli zaman geçiriyorduk her günümüz ayrı bir hikayeydi. Hele film izlemeye kalkıştığımızda asla sonunu getiremiyorduk. Ben mutlaka onun filmlerinden birini izlemek istiyordum ve oda kırmıyordu. Sonra bütün replikleri oyuncuyla birlikte söyledikçe deliymişim gibi bana bakıyordu. Ve gülme krizlerinden çıkmamız kolay olmuyordu. Geceler… Onun kolları yaşam alanı bulabildiğim tek yerdi. Uykuyla geçen zamanı telafi etmek pek mümkün değildi tabii ama uyumamak için diretiyordum. Bazen sızıp kalıyordum yatak sohbetlerimizde. Ama bir şeyler oluyordu. Ümit son günlerde rahatsız edici bir şekilde dalgındı. Tabii geçen zaman boyunca, arada gözlerime şefkatle baktığında birden kendini toparlama isteği duyan ve yapmaması gereken bir şey yapıyormuş gibi düşünceli olan hallerini de yakaladığım oluyordu. Onunla ne olduğu konusunda konuşmak istememiştim. Çünkü bizimle ilgili bir şey değildi. Bütün bunlar dışında mutluluğumuz kıskançlık uyandıran cinstendi. Üstelik yanında olmamdan hoşlandığı da aşikardı. En iyisinin kurcalamadan hayatıma devam etmek olduğuna karar vermiştim.

Yine onun kollarında huzurlu ve ılık bir akşamın tadını çıkarıyordum. Henüz çok geç olmamasına rağmen yataktaydık. Tabii ki. Omzunda yatıyor kokusuyla içimi dolduruyordum. Kolları beni sarmış ama hareketsizdi. Dalgındı yine son birkaç gündür olduğu gibi. Ben sadece kokusunun tadını çıkarıyordum.
“ Türkü…” Sesi derinden ve etkileyiciydi her zamanki gibi. Ama büründüğü ciddiyet beni korkutmuştu. Yine de sakin olmayı denedim.
“ Evet ?”
“ Konuşmamız gerek.” Bu hali fazlasıyla korkutuyordu beni. Onu ilk defa bu kadar ciddi görüyordum. Yattığım yerden doğruldum ve ona doğru oturdum. O yataktan tamamen kalktı ve cama doğru ilerledi. Aynı zamanda yatağın yanındaki komedinin üzerinden sigarasını almayı eksik etmedi. Dışarı bakıyordu.
“ Ne hakkında ? Kötü bir şey mi var ?” Sigarasını yaktıktan sonra derin bir nefes aldı.
“ Ben nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum ama yaptığımız şey doğru gelmiyor Türkü, artık kendi evinde kalman daha uygun sanki. Yani tabii ki görüşmeye devam edeceğiz ama…” Sözlerinin yarattığı şok etkisiyle yerimden fırlayarak ona doğru yürüdüm. Gözlerimi üzerine dikerek söze devam ettim, hala yüzüme bakmıyordu.
“ Yaptığımız şeyin yanlış tarafı ne Ümit ? Ve neden bu kadar zaman sonra yanlış geldiğini söyleyebilir misin ? “
“ Bak Türkü, seni kırmak istemem. Lütfen yanlış anlama seni öylece bir kenara atıyormuşum gibide düşünme. Sadece evinde kalman daha doğru olur.” Sinirlenmiştim. Bu acının kendini başka bir şekilde gösterişiydi. Ellerimle başımı iki yandan tuttum. İşte şimdi gerçekten deliymişim gibi bakabilirdi, delirmek üzereydim. Güçlükle yutkundum. Gözlerimi kapatıp derin nefesler alarak konuşmaya başladım.
“ Hayır bu bu şaka olmalı. Elbette zorla burada kalmayacağım ama başka bir şey var. “
“ B-ben-“ Çenesinden tutup gözlerine bakıyor olmam sözlerini tamamlamasına engel olmuştu. Bende gözlerimden akan iç acıtıcı o sıvıya engel olamamıştım.
“ Gözlerime bak Ümit ! Gözlerime bak ve doğruyu söyle. Bu gerçek bir terk ediş değil mi ? Evden ayrılınca birkaç gün sonra tüm bağları koparacaksın değil mi !? “
“ Üzgünüm…” Artık öfkemi bastırmıyordum. Öfkeli sözlerin içimdeki son gurur kırıntılarını kurtarmasını dileyerek acınası halimin bir nebze olsun güçlü durmasını sağlayabilirdim ancak.
“ Üzgünsün öyle mi !? Farklı olduğumu düşünüyorsun sanmıştım. Kalbinde bir yer edinebildim sanmıştım… Sen lanet herifin tekisin ! Yo, hayır tek suçlu benim aslında. Sana kör gözlerle bağlandım. Beni kullandığını fark edemedim tek suçlu benim…. “ yumruklarımı göğsünde savurmaya başladım. Artık bağırıyordum. Çok zavallı gözüktüğüme emindim. Ama daha fazla hiçbir şey zaten canımı yakamazdı. Onurum incinmişti uğruna ölümü göze alabilecek kadar sevdiğim adam tarafından.. Hem de yaşanan onca şeyden sonra. Geri kalanın ne önemi vardı ki ?
“ Neden sadece aşkımı reddedip yoluma gitmeme izin vermedin !? Neden beni dünyana kabul ettin o zaman, neden…” Ağlayarak göğsünü yumruklamaya devam ediyordum. O kılını dahi kıpırdatmıyordu. Son darbemden sonra hıçkırıklarımı hazmedip toparlandım. Ellerimin tersi ile gözyaşlarımı sildim. Dağılan saçlarımı düzeltmeye başladım ve ondan birkaç adım uzaklaştım. Yüzüme bakmaya cesareti yoktu, gözlerini yere dikmiş hareketsiz duruyordu.
“ Seni suçlamayacağım. Sen zaten hep böyle pisliğin tekiydin. Bu hale gelmemin tek sorumlusu benim. Lanet olası kalbimi dinledim sadece. Seninde herkes gibi olduğunu bilmeyen kalbimi… En kötüsü ne biliyor musun ? Eğer beni kullanmayıp reddetseydin bu kadar kirlenmiş olmayacaktım. Pislik içinde yüzen dünyana ait o ellerin ne bedenimi kirletecekti ne de ruhumu… Kendinle gurur duymalısın. Mesleğinde gayet başarılısın.” Sözlerimden sonra yüzüne tiksinerek bir bakış atmıştım. Görmüştü oda.
“ Ben seni kullanmadım, bunu söylemeye hakkın yok.” Öfke beynimi yönetiyordu yine. Sözlerinin üzerine saldırgan tavrıma engel olmamıştım. Hızla yaklaşıp sağ yanağına hızlı bir tokat attım.
“ Sakın.. bana bunu yapmadığını söyleme. Sakın ! “ Arkamı dönüp gözyaşları içinde giyinmeye başladım. Beni izlediğini hissedebiliyordum. Küçük valizime etraftaki eşyalarımı doldurdum hızla. Bir odaya bir banyoya koşuşturup duruyordum. Valizle işim bittiğinde son kez yüzüne baktım. Boşluk. İfadesizce duruyordu hala bıraktığım yerde. Böyle birine nasıl aşık olduğumu düşünüyordum. Başımı öfkeyle iki yana sallayarak tiksinen yüz ifademi görmesi için birkaç saniye durdum. Sonra başını önüne eğdiğine arkamı dönüp lanet olası evden çıkmak için hızla odadan çıktım. Kendimi dışarı attığımda yağmur başladı. Ne kadar kara bir gündü böyle.. Varlığımı bağladım her düğüm bir bir çözülmüştü. Ne yaşamak için bir nedenim kalmıştı ne de sevmek için. Bu kadar kör ve aptal olabildiğime inanamıyordum. Bunu hak etmek için ne yapmıştım..? Ah.. doğru ya. Bu benim cezamdı. Yaptığım kötü şeylerin cezası. Onsuz yaşamak mümkün müydü ? Değilse de başka çarem yoktu ki. Kullanılmış ve bir kenara atılmış eski bir eşya gibiydim onun için artık. Yeni oyuncağından sıkılmıştı belli ki. Kalbim acıyordu. Canım acıyordu. Daha birkaç dakika öncesine kadar onun kollarında olmanın verdiği mutluluk işliyordu iliklerime. Şimdi ise acının dibine vurmuştum. Tekrardan. Yağmurun altında nereye gittiğimi bilmeden yürüyordum. Sadece yürüyor ve içine hapsedildiğim acının her damlasında boğuluyordum. Yaşayabilmenin bir yolu var mıydı…? Yoksa bu terk ediliş sonum mu olacaktı ?

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 6279a963

Kapının önüne konulan türkü'cük :aglarim:

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 7c7cdc58

Eğer pislik biri olmasaydın , seni yerdim oluumm :zaa:
CanseL~
Moderatör
Moderatör
CanseL~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5842
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2961
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/10/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Los Angeles Kızı

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 6:32 am Paylaş

Eceee.
O Ümiti Öldürmeme Az kaldı ama kıyamamki :/
Bölüm Gerçekten Çok Harika olmuş ellerine sağlık.
1.bölümcük daha ekleymezmisin ?
physikçi
Deneyimli
Deneyimli
physikçi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 6:35 am Paylaş

Anaam.!
Bekliyordum bu ayrılığı ama yaa. Sad
Off, kapının önüne koydu kızı resmen.!
Onun ağzını burnunu kırmak istiyorum.
Türkü az bile söyledi.!
Ümit'i şuan benim elime verecekler var yaaa.!
Tamam sakinim. Embarassed
Eline sağlık, çok güzel ama sapık olmayan bir bölümdü.

_' TürkÜmit ' _
Deneyimli
Deneyimli
_' TürkÜmit ' _

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 6:41 am Paylaş

Ohaa !
Ümit'i boğazlamak istiyorumm !
Türküme kıyamam yaa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 1371890812
Çok güzel olmuş canım.
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 6:50 am Paylaş

CanseL~
Teşekkürler tatlım (:
Olmaz canım , bir kaç senaryo daha hazırlıyorum İmpossible filan bu gün gelemez :/

physikçi ;
Sapıklık sizin başınıza vurmuş her bölüm şey yapsınlarda bende bannlanıyım Crying or Very sad
Teşekkür ederim (:

_' TürkÜmit ' _ ;
Teşekkür ederim (:
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 8:25 am Paylaş

süper olmuş canım Very Happy
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 8:57 am Paylaş

ellerine sağlık cnm çok gzl olmuş:D
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 9:24 am Paylaş

Vay pislik vaay.
Vay vicdansız vaay.
Güzel bir bölüm olmuş. :D
Ah Türküüüüm ahh garibanııım babanada dönemezsin smdi Özgür çok kızacak Ümite. :D
Ve bölüm sonundaki Türkünün resminide ilk kez gördüm :D
The Meadow
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
The Meadow
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5298
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 4149
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Just Breathe♥

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptyPtsi Ağus. 29, 2011 2:32 pm Paylaş

hmm Türkü mutluluğu Özgür'ün kollarında aramaya başlamasın,Özgür de dünden razı :D
o kadar hızlı ilerlerse olacağı buydu.
devaaaam (:
●Ķevseŗ●
Moderatör
Moderatör
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1831
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1333
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 31/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : herhangi bir yerden
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Hayal 'gerçekten' gü

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptySalı Ağus. 30, 2011 1:53 am Paylaş

Çok güzel bir bölüm olmuş Ece'cim
Ellerine sağlık (:
Hep kavuşmalar aşklar birde...(sen anladı o noktalı kısmı) :hehe:
Ayrılık iyi olmuş ama yinede parçalamak istiyorum Ümit'i
Ümit'i değil Türkü'nün gitmesine izin veren kalbini
Yeni bölümü meraklan bekliyorum elma şekeri :lolipop:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptySalı Ağus. 30, 2011 3:48 am Paylaş

Teşekkür ederim Duygusaldaşlarım Crying or Very sad
Ümit'ime çok yükleniyorsunuz ama , oda Avea'ya geçsin Crying or Very sad
Hance'ciğim bu Türkü'nün yeni filminden bir fotoğraf (:
~DişiAslan~
Moderatör
Moderatör
~DişiAslan~
Yarışma Birinciliği : Kupa

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4445
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1152
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : yatılığagelcengaliba.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : payabılıklı~
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Secilmedi

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptySalı Ağus. 30, 2011 7:57 am Paylaş

Eceee :zaa:
Bu senaryoyu okumayalı çook uzun zaman oldu Smile
16. bölüme kadaar müthiiş (:
17...Ahh o 17 Surprised
Iı böylee nasıl desem Laughing

Bu arada Meltem'e ve Meris'e katılıyooorum!

Son bölümdede Ümit'e azcık kızdım aslında çok kızdım da ( Evil or Very Mad ) kıyamam ben onaa Razz

Neyse,seni YÜZYILIN SENARİSTİ ilan ediyorum Crying or Very sad Cool
36tugce
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
36tugce
Yarışma Birinciliği : Kupa2

<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2727
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 9819
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Berlin
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : KülegeçKantarcilar

MesajKonu: Geri: Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa - Sayfa 16 EmptySalı Ağus. 30, 2011 11:58 am Paylaş

ask ben yb istiyorum hadi ya off off ümük e hala sinirliyim ama bu isde bi is var yani ümük bunu caponuma yapmaz
http://daghankulegec.forumieren.org/

Girdap 34. Bölüm; " Ambargo "97.sayfa

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
16 sayfadaki 29 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Sonraki