Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:26 am Paylaş

bekliyoruuum.
Misafir
Misafir
| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:29 am Paylaş

chadlack_prensesdemiş ki;
Yb??

Bu akşam inş geliCEK xD
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:19 am Paylaş

askikiziDEMİŞ Kİ;
bekliyoruuum.

Bu gün koyacağız galiba...
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:40 am Paylaş

Bekliyoruuum.
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:55 am Paylaş

Bende ecenin girmesini bekliyorum ama hala faceye girmedi...(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 5:59 am Paylaş

Öfff hadi ece gir ama yaa ben çıkacağım şimdide...
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:22 am Paylaş

Bölüm Geliyoorr!! =)
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:25 am Paylaş

Gelsiiin
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:26 am Paylaş

GELİYOORR ŞİMDİ!! =)
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:27 am Paylaş

¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤

(Ece-Ferhan) ORTAK SENERYOSUDUR…!!

4.Bölüm:

Ekremden;
Koşarak sevilin peşinden gittim.
Ekrem:Ya bütün gün koşturucakmısın beni peşinden.
Sevil:Tatilmedinmi canım sen insan biraz enerjik olur hızlı hareket eder.Ayrıca bir dakika bile boşa gitmemeli doya doya yaşamalısın bu güzelliği.
Ekrem:Her şeyi çok biliyorsun ama daha dondurma yemeyi beceremiyorsun ağzının etrafına hep dondurma bulaşmış.
(Ekrem sevile paçete uzatır.Sevil peçeteyle azını siler.)
Sevil:Kumsalda yürümel istermisin ben hep yürürüm dondurma yerken.
Ekrem:Olur yürüyelim.
(Seville ekrem sahile inip deniz kenarında yürümeya başlarlar.)
Sevil:Şey fazla yürüyebilirmisin.Biraz uzaklaşalım.
Ekrem:Neyden.
Sevil:İnsanlardan bikinili kızlardan erkeklerden.Gözlerden uzaklaşalım.
Ekrem:İyiydik böyle.
Sevil:Salak.Kızları gördün tabi içine düş.
Ekrem:Sadece şaka yapıyordum.Buralar kalabalık bildiğin bir yer varmı ?
Sevil:Evet çok güzel bir yer var.
Ekrem:E hadi ne duruyoruz gidelim o zaman.
Sevil:Ama baya bi yürümemiz gerekiyor.
Ekrem:Niye yürümemiz gerek arabayla gidelim.
Sevil:Zaten arabayla gidemedikleri için sessiz.Araba gelmiyor.Yane kum olduğundan.
Ekrem:Ne kadar yürüyeceğiz.
Sevil:Öf ya ne korkuyorsun yürümeye.Ne biliyim ben.Yürüyerek gittiğim için km hesaplıyamıyorum.
Ekrem:İyi hadi gidelim.
Sevil:Tamam ama çıplak ayakla gidemeyiz.Bide susarız.Atıştırmalı bişilerde alalım acıkırım ben.
Ekrem:Görende pikniğe gidiyor sanır bizi.
Sevil:Onun gibi bir şey.
(Seville ekrem şezlongtaki eşyalarını alıp eve giderler.Sevil anahtarla kapıyı açar.)
Sevil:Ben duş alıp üstümü giyinicem sende duş al her odada banyo var zaten.
Ekrem:Ne gerek duş almaya.
Sevil:Ya biz daha yeni denizden çıkmadık mı?
Ekrem:Evet çıktık hatta denizde az kalsın boğuluyordun.
Sevil:Eee o zaman yapış yapış tuzlu su nasıl rahat ediceksin.
Ekrem:Tamam(Ekrem odasına çıkar.Sevilde mutfağa girip ufak bir çanta alır.İçine Birkaç atıştırmalık bişi ve birkaç eşya daha koymuş)
Sevil:Suları şimdi koyarsam ılır en iyisi giderken buzluktan çıkarmak.
(Sevilde odasına gidip duş alır.Saçları sıcak olduğu için kurumaya başlamıştır bile.Yine beyaz şortunu giymiştir.Üstüne ince beyaz bir gömlek giymiştir.Gömleğinin ortadaki üç tane düğmesini iliklemiştir.Gömlek ince olduğundan kırmızı bikinisinin askıları belli oluyordur.Gömleğinin üstten üç tane düğmesi açıktır.Boynunda çok güzel bir kolyesi vardır.Beyaz çerçeveli güneş gözlüğünüde gömleğinin önüne geçirmiştir.Son olarakta başına kırmızı yuvarlak şapkasını geçirmiştir.Koşarak aşağı inmiştir ve ayakkabı ve terlik dolabını açıp içinden parmak arası kırmızı terliğini çıkartıp giymiştir.)
Sevil:Ekremmm..Hadi yaa ben hazırlandım sen hala çıkamadın.
Ekrem:Tamam geldim.(Ekrem sevili görünce donup kalmıştır.Evet sevil sahilde baktığı bütün kızlardan daha güzeldir fiziği bacakları yüzündeki mazumluğu gözleri.Saçları kesinlikle çok güzeldir ama nedense bunu daha yeni farketmiştir.)
Sevil:Oğlum kendine gel dondun.Ben hızlı olalım dedikçe sen hareket etmiyorsun yaa.
Ekrem:Hı,ha tamam gidelim.
Sevil:Dahisene hala merdivenlerde ne duruyorsun.Ben mutfaktan çantayı alıp geliyorum.(Sevil mutfağa gidip buzluktan bu gibi suları çıkarır ve çantaya koyar ve hızlıca koşarak kapıdan çıkıp kapıyı kilitler.)
Sevil:Hadi ekrem yaa ağır vasıta gibisin hızlan.
Ekrem:Önden sen yürü küçük hanım.Yolu siz göstericeksiniz.Çanta dediğim şey piknik sepeti mi?
Sevil:Evet.Bak burdan aşağı inicez.Şu yoldan düz giderken kenardaki yerden kumsala sapıcaz.
Ekrem:E orası gittiğimiz yer zaten.
Sevil:Gidiceğimiz yer onun baya bi ilersinde.
Ekrem:Tamam.Bu arada şapkan çok tatlı duruyor.
Sevil:Teşekkürler.Güneşe karşı hassasım biraz çok uzun süre güzel altında kalınca burnum kanıyor.
Ekrem:Peçete alsaydın bare.
Sevil:Aldım zaten.Burdan kumsala sapalım.
Ekrem:Snaki biraz daha sakin yane diğer taraf tıklım tıklımda.
Sevil:Sen bunamı sessiz diyorsun.
(Tekrardan sahile inmişlerdir.Deniz kenarından bir süre yürümeye devam etmişlerdir.Ekremse elinde telefona bakıyordur.Sevilde denizin dalgalarını dinliyordur.10 dakika yürüdükten sonra)
Ekrem:Hat çekmiyor.
Sevil:Sen manyakmısın.Tatile geldin telefonla işin ne.
(Sevil kimsenin ekreme yapamayacağı bir şey yapmıştır.Bunu yapanlarada her zaman sert tepki veriyordur.Sevil ekremin elinden telefonu almıştır.Kaptamıştır ve talafonunun içini açıp bataryasını almışır sonra tekrardan ekreme telefonunu uzaktmıştır.Ekrem telefonunu almıştır.)
Ekrem:Bataryamı verirmisin.(Almaya çalışmıştır.)
Sevil:Hayır veremem.(Sevilde elini kaçırmıştır.)
Ekrem:Ver şunu.!
Sevil:Vermiyorum.
Ekrem:Ver dedim.
Sevil:Hayır.Bende kapattım.
Ekrem:Benim arıyan ve merak edenler oluyor ver şu bataryayı.
Sevil:Hayır vermiyorum.Zaten çekmiyor.
Ekrem:Fotoğraf çekicem.
Sevil:Bnede fotoğraf makinası var çekersin.
Ekrem:Ya ne inatçı çıktın sen yaa.
Sevil:Öyleyimdir.Tatile geldin çık artık sanal alemden.
Ekrem:Allah bilir senin feysin bile yoktur.
Sevil:Kendi adına konuş.Çünkü var.ama ben senin gibi telefonuma bağlı değilim.Telfonum feysim beni değil ben onları yönetiyorum.
Ekrem:Öff..
Sevil:Öfleme yaa.
Ekrem:Daha ne kadar var yürümekten yoruldum.
Sevil:Daha bunun kadar yol daha gideceğiz.
Ekrem:Ohaa..
Sevil:Noldu gözünmü korktu.
Ekrem:Sadece yoruldum.
Sevil:Gel biraz oturalım.
(Sevil kumların içine oturmuştur.Bacaklarınıda uzatmıştır.)
Sevil:Hadi gel sende otur.(Ekremde yanına oturmuştur.Sevil fotoğraf makinasını çıkartır.)
Sevil:Resmimi çekermisin.?
Ekrem:Tamam ver.İyide bu açılmıyor.
Sevil:Nasıl açılmıyor yaa.
Ekrem:Açılmıyor işte.
Sevil:Öff kahretsin pilini takmayı unuttum aceleden.
Ekrem:O zaman ben bataryamı geri alıyım çekmek için.
Sevil:Tamam veririm ama telefona bakmıyıcaksın.
Ekrem:Tamam hadi ver.(Ekrem bataryayı telefuna takar ve açar.)
Ekrem:E hadi poz ver.
Sevil:Öf ekrem ya ne pozu çek işte böyle güneşe bakarken.
(Ekrem 2 kare güneşe bakarken çekmiştir.)
Ekrem:Çektim.
Sevil:Ver bakıyım.Ya güzel çıkmamış ikincisi.Sil
Ekrem:Hayır güzel.Silmiyicem.
Sevil:Banane yaa.
Ekrem:Telefon benim telefonum.Ayrıca sen çektirdin.
Sevil:Fotoğrafta benim fotom.Öf iyi silme.
Ekrem:Gel bi tanede beraber çekinelim.
Sevil:Tamam(Çekmişlerdir.)
Ekrem:Güzel ikimizde güzel çıkmıız.
Sevil:Evet bende beğendim çok tatlı çıkmışım.
Ekrem:Sen zaten çok tatlısın.
Sevil:Ah evet biliyorum öyleyimdir.
Ekrem:Çok mütevazisin.
Sevil:Gerçekler.
Ekrem:Bir tanede yüzden fotoğrafını çekeceğim.
Sevil:Tamam.(ekrem sevili yüzünden çotoğrafını çekmiştir.)
Ekrem:Bak bence güzel çıktı şapkada tatlılık kattı.Gözlerine.
Sevil:Evet güzel çıkmış istiyorum bunları at telefonuma.
Ekrem:Tamam eve gidince atarım.(Sevil telefonunu çıkartır.)
Sevil:Şimdi.(Fotoğrafları aktarmışlardır.Sonra sevilde ekremi kendi telefonundan çekmiştir.Ekremin haberi yoktur.)
Sevil:Bak pozlarını yakaladım.
Ekrem:Sen ne ara çektin yaa.
Sevil:Sen manzarayı izlerken.(Ekrem fotoğraflara bakmıştır.)
Sevil:Güzel çekmişim güzel çıkmışsın.
Ekrem:Her zamanki karizmam sağol.
Sevil:Hadi kalk ya daha gitceğimiz yere varmadık.
Ekrem:Kızım nereye getirdin yaa hiç kimse yok buralara ne biçim plaj.
Sevil:İyi işte insanlardan uzak.(Seville ekrem tekrardan yürümeye başlamışlardır.10 dakika sonra Sevil ekremi götürmek istediği yere varmışlardır.Ekrem yine telefonuna bakyordur.)
Sevil:Ve işte bahsettiğim yer burası.(Ekrem telefondan kafasını kaldırıp etrafa bakmıştır ve gördüğü manzara karşısında şaşkınlıktan azı açık kalmıştır.Adeta büyülenmiştir.Bir kez daha buraya aşık olmuştur.Sonra sevile bakmıştır.Sıcacık gülümsemesiyle ekreme gülümsüyordur.Burası eşsiz benzersiz bir yerdir.O kadar güzeldir ki.Sevile bakıp gülümsemiştir.)
Ekrem:Ben buraları nerden biliyorsun burası çok güzel.Eşi benzerini daha hiçbir yerde görmedim.
(Ekrem hala çevresine bakınırken dünyada eşi benzeri olmayan bir tatlılık daha vardır ama bunun farkına daha varamamıştır.Sevil gülümsemesiyle tavırlarıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir masum melek kadar tatlıdır.)

!!!...4.BÖLÜM SONU..!!!
ACABA SEVİLİN EKREMİ GETİRDİĞİ YER NASIL BİR YER.?

5.BÖLÜMÜ BEKLEMEDE KALIN…
EN KISA ZAMANDA GELİCEKTİR…!

AMA LÜTFEN YORUM YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİZ YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ..!!

TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:36 am Paylaş

çok gzl olmuş ellerinize sağlık :)beklemedeyiz:D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:40 am Paylaş

TZACdemiş ki;
Sağol tuğçemm.Teşekkür ederimm...(:
Beğenmene çok sevindim...
5.Bölüm ecede....
Dimi btoş(ece)...

sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 7:54 am Paylaş

harikaa Very Happy
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 8:02 am Paylaş

TZAC demiş ki:

Teşekkür ederiz =)
Beklemeye devam =)
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 8:35 am Paylaş

Çok güzel olmuş elinize sağlık devam
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 9:14 am Paylaş

Çooook Güzel Olmuş.Bayıldııım.Muhteşeem. :D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyPerş. Mart 17, 2011 9:34 am Paylaş

sevil:Ddemiş ki;
harikaa Very Happy

Sağol teşekkür ederim...tatlım..
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 18, 2011 2:46 am Paylaş

süper olmuşş.
rya
Forumcu
 Forumcu
rya
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 327
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 300
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bla Bla Bla
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Lαηєт Giяsiη.

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 18, 2011 4:37 am Paylaş

Çok güzel kızlar devam.
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 18, 2011 4:44 am Paylaş

askikizidemiş ki;

Sağol teşekkür ederiz...(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 18, 2011 11:40 pm Paylaş

cerenmoraydemiş ki;
süper olmuşş.

Sağol tatlım teşekkür ederimm...(:
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyCuma Mart 18, 2011 11:47 pm Paylaş

askikizi demiş ki:
~Hümeyra~
Süper Moderatör
Süper Moderatör
~Hümeyra~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 10527
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3942
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 08/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbuL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aslı Enver ♥

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mart 19, 2011 12:01 am Paylaş

çok güzel olmuş
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mart 19, 2011 4:15 am Paylaş

ryademiş ki;

Çok güzel kızlar devam.

Sağol canım teşekkür ederiz...
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 6 EmptyC.tesi Mart 19, 2011 7:41 am Paylaş

Çok tşeekkürler ama yorumlar çok az kızlar
Biraz daha yorum lütfen

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki