Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir
| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 8:41 am Paylaş

YENİ BÖLÜM GELİYOR....
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 8:45 am Paylaş

UMARIM BEĞENİRSİNİZ!

| ¤ۣۜ..¤|♥️◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥️| ¤ۣۜ..¤

3 – Bölüm

Ekremden
Gözyaşlarını tutmaya çalışıyor ama başaramıyordu! Dayanamayıp kolumu omzuna atmış biraz olsa kendini iyi hissettirmeye çalışmıştım! Gözyaşlarını sildi ve her şeyi anlatmaya devam etti! Çok şey öğrenmişti! Tüm zorluklarla başa çıkıp hala yaşam sevinci duyan mutlu huzurlu olması beni çok şaşırtmıştı! Sözlerini bitirip gülümsedi! Gözlerime baktı! Öyle anlamlıydıki bu gözler,neler saklıyordu neler! Neler görmüştü gözleri! O siyahlığın içinde bin bir türlü renk saklıydıda siyah ile kamufule oluyordu! Dudakları neler söylemek istiyorduda söyleyemiyordu! Avaz avaz bağırmak dururken susuyordu! Saklıyordu kendi içinde! Nasıl bir kızdı sevil?! Anlamsız! Anlamı yok! Tarif edemiyeceğim bir şey! Dudaklarının kenarındaki mükemmel gülümsemesi tüm yüzünü kapladığında dudaklarından tek nefeste muhteşem sesi çıktı!

Sevil;eee sıra sende beyefendi! ;)
Ekrem;be-be-ben mi?
Sevil;evet ben anlattım hadi birde seni dinleyelim!

Şimdi ne diyecektim peki! Kaşlarını kaldırdı ve beni ciddi bir şekilde dinlemeye başladı! Yani ben konuşursam dinleyecekti! Neyse biryerden başlamalı diye düşündüm ve başladım !

Ekrem;şöyleki ailemde kimseyi kaybetmedim! Nasıl bir duygu olduğunuda bilmiyorum! Çevremdekiler beni el bebek gül bebek yetiştirmişler şımarık bir çocukluk geçirdim anlıyacağın!
Sevil;belli
Ekrem;dinlicekmisin?
Sevil;tabi tabi devam et lütfen
Ekrem;istanbulda güzel bir hayatım var,çapkın olduğum söylenir öyleyimde =D
Sevil;kabul mu ediyorsun?
Ekrem;evet her erkek çapkındır,ama Abaza değilim!
Sevil;hadi canım
Ekrem;evet,Abazalık başka çapkınlık başka şimdi bana açıklattırma (küçükler var sevil!)
Sevil;tamam tamam devam et!
Ekrem;işte böyle güzel güzel monoton bi hayatta yaşarken cihan ile tanıştım! İlk görüşte arkadaşlık =) uzun zamanlar osnucunda çok iyi iki dost olduk ama Zeynep! O Zeynep cihanın hayatına girdi ve her şeyi berbat etti! O kız çok canını yaktı cihanın! Önce onu sevmiş gibi yaptı bizde yedik! Sevgili oldular! Sonra Zeynep hanımı gece gece sokakta gördüm! Tesadüftü yani! Yanına bir adam yaklaştı o kadar seslendim ama duymadı ve adamın koluna girip bir eve doğru ilerlediler bende peşlerinden eve girdiler! Ama nasıl girdiler sen tahmin et! Dudak dudağa! Kendimi eve zor attım! Cihan vardı evde! Her şeyden habersiz zeynebi arıyordu! Ama hanımefendi tabiî kide kapatmıştı telefonunu! Cihan çok endişelendi! Ben hiçbirşey söyleyemedim! Ertesi gün Zeynep bize geldi! Onları gördüğümü bilse kesin bana yapmadığını bırakmazdı! Sustum biraz izledim! Çok iyi rol yapıyordu sonunda dayanamadım ve her şeyi söyliyiverdim bir anda! Çok büyük kavga oldu! Cihan zeynebi yaka paça attı evden! Yolu gören bir balkonumuz vardı evde! Zeynep gidince cihan hızını alamadı ve balkona çıktı! Zeyep koşarak kaçıyorduki bir araba geldi ve çarptı! Gözlerimizin önünde! Cihanın yüz ifadesi hafızama öyle bir kaızndıki! Keşke diyorum söylemesemiydim,biraz daha susmalımıydım! Kavgaya engelde olabilirdim ama olmadım! Aslında her şey benim suçum! Cihanın şu hali! Günlerce yatağından çıkmadı! Çok etkilendi! Cenazesine bile gitmedi! Ama zorlada olsa mezarına götüdüm en azından onu yaptım sevil! Cihan affetmişmidir? Hala en yakın arkadaşım o benim ama içinde neler oluyor bilen varmı? Yok! Hala daha beni en yakın arkadaşı olarak görüyormudur sence? Ben olsam çok zorlanırdım! Aşık olduğum kadının ölümüne sebep olan birini affetmek! Çok zor olurdu sevil!

Gözlerim dolmuştu sanırım kendimi cihanın yerine koyuyordumda! Çok zordu be! Kim kaldırabilirki böyle bir yükü?! Kimse! Peki yha cihan? Ne kadarda güçlüydü! Ne kadarda cesurdu! Hala bu acımasız hayata devam etmesi üyük bircesaretlilik! Sevile baktım tekrardan! Onunda gözleri odlmuştu! Az önce ağlaması dinmişti zaten! Ben ona bakınca toparlandı ve o muhteşem gülümsemesi yayıldı tekrardan yüzüne!

Sevil;senin suçun değil Ekrem! İnan bana! Allahından buldu oda! Olmasaydı çok daha iyiydi tabii ama olması gerekiyormuş olmuş! Cihan benim tanıdığım en kuvvetli en cesur erkek! En iyi kalpli kişi! Böyle düşünmen çok acımasızca! Kendine kötülük yapıyorsun! Sen cihanın affetmesi gereken bir şey yapmadın ki! Bunları düşünmemelisin! Cihan eğer seni affetmemiş olsaydı,seni buraya getirmezdi!
Ekrem;haklısın,sanırım!
Sevil;hadi bak buraya geldin! Gezelim mi biraz? Mesela hmm senin için en iyi yer plaj olmalı hadi plaja inelim ne dersin?
Ekrem;tamam! =)
Sevil;ben inip hazırlanıyım sende kendine bir oda seç hem eşyalarınıda bırakmış olursun
Ekrem;boş odalar nerde?
Sevil;gel gösteriyim

O önden girdi içeriye bende peşinden bir kat aşağıya indik 2inci kattaydık! Uzun bir koridor ve karşılıklı kapılar vardı kaç tane olduğunu saymadım! En diptekini gösterdi ve sırayla saymaya başladı!

Sevil;şimdi şu en dipteki benim odam yandaki ayçinin ayçinin karşısındaki cenkerin geldiği zaman kaldığı oda diğerleri boş! Birde cihan genelde cenkerin yanındakini seçiyor!
Ekrem;o zaman bende senikinin karşısındakini alıyım!
Sevil;tamam hadi ben hazırlanıyorum
Ekrem;tamam

O odaya girdi bende seçtiğim odaya!
Geniş ferah bir yerdi çok güzel dekorasyon edilmişti! Hem erkek gözüyle hemde kadın gözüyle gayet hoştu! Yatağın üzerine çantamı bıraktım ve işinden deniz şortumu çıkardım ve giyindim,birde beyaz düz bir bady giydim! Ve çıktım sevil tabiî kide daha hazırlanamamıştı! Aşağ kata indim ve salona oturdum! Tv yi açmak aklımdan geçiyorduki bi kaç ses duydum! Sevil iniyordu sanırım merdivenin başına yürüdm ve merdivenlerden bir meleğin inmeye çalıştığını gördüm elindeki kocaman plaj çantasında bir şeyler arıyor bir yandanda telefonda konuşuyor ve basamakları yavaş yavaş iniyordu! Siyah uzun saçlarını dağınık topuz yapmıştı,üzerinde kırmızı straptez bir bady altındada yine o beyaz şortu vardı! Çantasından güneş gözlüğün çıkardı ve bana bakıp gülümsedi yine telefon ile konuşmaya devam etti! Merdivenlerden indiğinde gözlerimi kırpmayı yeni akıl etmiştim çünkü az önceden beri fazlasıyla büyüktüler!

Sevil;tamam tatlım biz bekleriz sizi bb

Telefonu kapatıp bana baktı

Sevil;hazırmısın?
Ekrem;evet,sen?
Sevil;hazırım ahh bir saniye fotoğraf makinemı alıyım
Ekrem;fotoğrafmı çekiyorsun?
Sevil;evet =)
Ekrem;profesyonel?
Sevil;pek değil ama güzel anlar yakalarım =)
Ekrem;iyimiş =)

İçeriden fotoğraf makinasını aldı ve parmak arası terliklerini giyip kapıdan çıktı bende peşinden,meydana doğru yürümeye başladık

Ekrem;ımm şey biraz önce kiminle konuşuyordun?
Sevil;ayçin ile! Gecikicekmiş biraz daha sonra aramıza katılıcaklar aslında onlara seni söylemedim sürpriz olucak ;)
Ekrem;hmm tamam
Sevil;Evet minibüsümüz geliyor =)

Eliyle bize doğru yakalaşan minibüse işaret etti,minibüse bindik ve kısa yolculuğumuz başladı
Tüm yolculuk boyu dışarıyı izledim! Tamam tamam yalan yok sevildie izlemiş olabilirim ama tüm suç onun çünkü cam kenarına oturdu vede onu görmemi sağladı! Dışarıya bakmak için ona doğru dönüyor ve onuda görüş açıma alıyordum =) ama halimden memnundum!
Biraz sonra minibüsten indik! Az öncede buralarda yürümüştüm barlar sokağı sanırım! He taraf bar dolu! Biraz daha yürüdk ve bi kaç cafenin önünden geçtik işte plaj,sahil,kum,deniz,güneş,kızlar!
Gülerek plajada ilerlemeye başladım ki sevilin yanımda olmadığının farkına bile varmamışım etrafımda bi kaç tur döndüm aceleyle daha sonra fark ettimki arkadaki şezlonglardan birinin üstüne uzanmış bana el sallıyor!
Koşarak yanına gittim ve yanındaki şezlonga attım kendimi

Ekrem;ödüm koptu
Sevil;kızları görünce unuttun beni xD neyse ben biraz yüzücem
Ekrem;bende
Sevil;sende ne?
Ekrem;yüzücem
Sevil;tamam hadi o zaman

Ayağa KALKIp üstünü çıkartmaya başladı bende arkamı döndüm ve üzerimdeki bodyi çıkartıp denize doğru ilerlemeye başladım!
Arkamdan geldiğini duyabiliyordum hızlandım ve denize ayaklarım bastı! Yavaş yavaş ilerledim ve sonunda kendimi denizin serin sularına bıraktım!
Akdenizin suyu bi başkaydı! Daha önce gittiğim yerlere benzemiyordu! Derin bir nefes alarak dahada derinlere gittim! Elimden gelse uzun bir süre orada kalabilirdim ama nefes işi bu! İyice derinlere yüzdüm aşağıları çok daha güzeldi! İnsanın gittikçe derinlere inesi geliyordu! Dalabildiğim kadar aşağıları istiyrdum! Nefesimin yetmeyeceğini anladım! Azalmıştı! Artık yukarıya suyun yüzeyine çıkmalıydım! Çıkmak için geri döndüm ve benim arkamda ama çok daha derinelere ilerleyen bir kızı gördüm! Sevil’di bu! Benden çok daha hızlı vede çok daha derinlere dalıyordu! Nefesim artık tükenmişti onu bu maviliğin içinde izleyememenin burukluğu ile yüzeye çıktım! Biraz bekledim ama çıkmadı! Bakmaya karar verdim ve kendimi zorlayarak derin bi nefes daha aldım ve daldım! İşte oradaydı! Derinlerde! Oldukça derinlerde! Oda benim gibi kapılıp gitmişti bu büyüye! Bir şey beni onun yanına çekiyordu! Maviliğin,denizin, büyüsümüydü? Yoksa onun büyüsümü? İkiside beni etkilemişti! İşte aamızda az bir mesafe vardı! Ne kadarda derinlere inmişti hemde tek seferde! Onunda benimde nefesim tükenmişti geri dönüpte beni gördü ve şaşkın bir gülümseme yayıldı yüzüne ama ayrıcada kendini zorluyrdu çünkü artık nefesi bitmişti! Yukarıya çıkmak için çabalamaya başladı ama panik yapıyordu vede çırpınıyordu buda daha fazla nefes vermesine yol açıyordu! Napıcağımı bilmiyordum! Hiç düşünmeden kolundan tuttum ve yukarıya doğru çekmeye başladım yüzeye doğru çıkıyorduk! Çıktıkça rahalıyor gibiydi ama nefesi tamamen bitmiş baya da su yutmuştu! Sonunda yüzeye çıktık derin bir nefes aldım kendi nefesimin bittiğinin farkında bile değildim!

Sevile baktım derin derin nefes alıp veriyordu onun belinden tutmuş syun üzerinde tutmaya çalışırken buldum kendimi ve aceleyle bıraktım!

Ekrem;iyimisin?
Sevil;i-iyi-iyiyim öhö öhö teşekkür ederim öhöö çok saol hayatımı kurtardın
Ekrem;yok öyle şeyler deme!bişi olmıcaktıki zaten ;) kim olsa öyle yapardı =) iyisin dimi şimdi
Sevil;iyiyim saol tekrardan ama artık çıkmak istiyorum
Ekrem;çık-çık-çıkmak? Kim kim benle??
Sevil;denizden çıkmak istiyorum
Ekrem;he hee evet hadi yardım ediyim mi?
Sevil;yok gerek yok teşekkürler =)
Ekrem;öemli değil

Gözüm onda kıyıya doğru yüzmeye başladım yanımdan geliyordu ve kıyıya çıktık iyice kurulandık biraz su içti toparlandı

Sevil;eee?
Ekrem;ne?
Sevil;beğendin mi?
Ekrem;evet çok güzel!
Sevil;öyle! =) ayy canım ne çekttiiii
Ekrem;ne çekti?
Sevil;şöyle kıtır kıtır bir külahın üzerinde çikolatalı çilekli enfes bir dondurma!!
Ekrem;hmm benimde ağzımın suyunu akıttın çok sağol yani
Sevil;ee ne duruyorsun?dondurmacıya kadar yarışa varmısın?
Tam ağzımı açıcakken yerinden ırladı vede koşmaya başladı!banada peşinden koşmak kaldı!

Ekrem;bekle!heyy!seviill!!
Sevil;hadi!!

Dondurmacının önünde durdu ve hemen kendisininkini istedi bende yanına ulaştığımda soluk soluğaydım

Ekrem;beklesene yaa canım çıktı
Sevil;bana ayak uydurucaksın hıh!

O sırada dondurmasıda gelmişti! Dondurmasını kaptığı gibi hızlı aıdmlar ile limana yöneldi! Bende kendiminkini söyledim ve hazırlarken dondurmacı benimle konuşmaya başladı

Xx;eee delkanlı kızlar böyle npıcaksın?seviyorsan katlanıcaksın! Al bakalım buda seninki =)

Elindeki dondurmayı aldım ve şaşkınlıkla adamı dinlemeye devam ettim!yoksa bizi? Bizi sevgilimi sanmıştı?olabilir yani bir erkek ile ibr kız yan yana gelnce öyle gözükür! Neyse yaa böyle olamıcağımızı herks biliyor!biliyorlar!değil mi?

Xx;Sevgilinin peşinden gitsen iyi olucak başına bir şey gelmesin hadi koş
Ekrem;iyide o benim sev—neyse yaa tamam saol abi

Parasını verip limana doğru koşmaya başladım

Bölüm sonu
REPLİK İSTİYORUUZZ!!!
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 9:18 am Paylaş

Yorum??
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyCuma Mart 11, 2011 7:13 pm Paylaş

Çooook Güzel olmuşş.Smdi okuduum :D
En çok güldüğüm Repliik:
cerenmoray
Deneyimli
Deneyimli
cerenmoray
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1649
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1649
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 15/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : kır\lül...
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : türküMM ümitiMM
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 2:07 am Paylaş

süper..
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 3:26 am Paylaş

askikiziDEMİŞ Kİ;

En çok güldüğüm Repliik:

Sağol çok teşekkür ederiz...(:
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 6:13 am Paylaş

ellerinize sağlık çok gzl olmuş:D
sunny
Deneyimli
Deneyimli
sunny
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 738
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 735
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : Manisa

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 10:22 am Paylaş

Bence de çok güzel olmuş devam..)
ümitim♥türküm
Deneyimli
Deneyimli
ümitim♥türküm
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 689
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 661
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : ES ÜmiTürkü

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 10:40 am Paylaş

yeni okuyucu
süper yazıyorsunuz
devam edin
saddsdd
Foruma Alisiyor
Foruma Alisiyor
saddsdd
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 274
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 278
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 30/08/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyC.tesi Mart 12, 2011 9:39 pm Paylaş

muhteşem olmuş Very Happy
süper yazıyorsunuz =)
yeni bölümü bekliyorum
:gulumse:
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
sevil:D
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 12:02 am Paylaş

çok güzel olmuş
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:26 am Paylaş

askikizi demiş ki:
En çok güldüğüm Repliik:

Teşekkürler =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:27 am Paylaş

cerenmoray demiş ki:
süper..

teşekkürler =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:27 am Paylaş

TZAC demiş ki:
ellerinize sağlık çok gzl olmuş:D

teşekkürler
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:28 am Paylaş

sunny demiş ki:
Bence de çok güzel olmuş devam..)

teşekkürler
devamı ferhan'da =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:28 am Paylaş

ümitim♥türküm demiş ki:
yeni okuyucu
süper yazıyorsunuz
devam edin

hoşgeldin tatlım
teşekkür ederiz
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:30 am Paylaş

saddsdd demiş ki:
muhteşem olmuş Very Happy
süper yazıyorsunuz =)
yeni bölümü bekliyorum
:gulumse:

çok teşekkür ederiz
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 1:30 am Paylaş

sevil:D demiş ki:
çok güzel olmuş

teşekkürler
rya
Forumcu
 Forumcu
rya
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 327
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 300
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 24/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : Bla Bla Bla
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Lαηєт Giяsiη.

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 5:59 am Paylaş

Ne desemki bilmiyorum bayıldım.
Ama başlığa bakılırsa bunlar kavuştuktan yada kavuşamadan ayrılcaklar ay allah korusun Very Happy
Devam kızlar.
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:20 am Paylaş

rya demiş ki:
Ne desemki bilmiyorum bayıldım.
Ama başlığa bakılırsa bunlar kavuştuktan yada kavuşamadan ayrılcaklar ay allah korusun Very Happy
Devam kızlar.

teşekkürler tatlım =)
artık bilemiyoruz
zaman göstericek =)
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPaz Mart 13, 2011 7:29 am Paylaş

Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederiz...(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPtsi Mart 14, 2011 8:34 am Paylaş

Yeni bölüm bende bu hafta yazacağımm....(:
Angel.
Üye
 Üye
Angel.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 46
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 35
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPerş. Mart 17, 2011 2:46 am Paylaş

Eeee hadi yeni bölüm gelsin lütfen artık....
bekliyoruz....
Catlak.
Üye
 Üye
Catlak.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 52
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : onun bunu bilmemesi

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPerş. Mart 17, 2011 2:59 am Paylaş

Yb??
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 5 EmptyPerş. Mart 17, 2011 4:10 am Paylaş

_angel_ demiş ki;
Eeee hadi yeni bölüm gelsin lütfen artık....
bekliyorz....

Tamam yeni bölümü ece okusunda gelicek...(:

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki