Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
ÜmiTürkü<3<3
Deneyimli
Deneyimli
ÜmiTürkü<3<3
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 666
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 643
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 25/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : izmir
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Melodiyi Dinle ~#
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Sevil

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 8:52 am Paylaş

dewamm =))
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 9:27 am Paylaş

Teşekkürler canım
Bi kaç yorumdan sonra devamı gelir =)
☺ßLacKßéRRy☺
Üye
 Üye
☺ßLacKßéRRy☺
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 53
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 36
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/02/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 10:01 am Paylaş

çoookk güzell olmuş yb bekliyorumm Very Happy
Düşler Diyarı
Deneyimli
Deneyimli
Düşler Diyarı
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1422
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1323
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 16/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İstanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : BestEkrem

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyCuma Şub. 25, 2011 11:53 pm Paylaş

Süperrr
sevil:D
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 2:20 am Paylaş

yeni okuyucunuz
çok beyendim senaryonuzu :D
yeni bölüm ne zaman Very Happy
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 4:51 am Paylaş

☺ßLacKßéRRy☺demiş ki;
çoookk güzell olmuş yb bekliyorumm

SaoL teşekkür ederizz...(:
Yb kısa zamanda gelicek..(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 4:52 am Paylaş

Düşler Diyarıdemiş ki;
Süperrr
Saol teşşekür ederizz (:

Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 4:54 am Paylaş

sevil:Ddemiş ki;
SaoL teşekkür ederiz tatlımm (:
Yeni bölüm kısa zamanda gelicek (:
Angel.
Üye
 Üye
Angel.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 46
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 35
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:15 am Paylaş

Woowwww...
Ferhanımm...
Yeni bölüm süper....!!
Ellerinize sağlıkkk...(:
Angel.
Üye
 Üye
Angel.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 46
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 35
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 21/01/11
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Aycin

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:17 am Paylaş

Yeni bölüm ne zamana?? (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:25 am Paylaş

_angel_demiş ki;
Woowwww...
Ferhanımm...
Yeni bölüm süper....!!
Ellerinize sağlıkkk...(:

SaoL teşekkür ederimm şeymamm...(:
Bu bölümü ecem yazdı 2.bölüm benimm xd
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:26 am Paylaş

_angel_demiş ki;
Yeni bölüm ne zamana?? (:

Bu gün gelicekk xD
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:29 am Paylaş

_angel_ demiş ki:
Woowwww...
Ferhanımm...
Yeni bölüm süper....!!
Ellerinize sağlıkkk...(:

Teşekkür ederim =)
Ben onu kendime olarak algıladım ;)
Catlak.
Üye
 Üye
Catlak.
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 52
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 54
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 13/01/11
<b>Nerden</b> Nerden : istanbul
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : onun bunu bilmemesi

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:32 am Paylaş

Wayyy....
Btanelerimmm...
Süper ! süper ! süpEr !!!
2.Bölümü bekliyorummm...xD
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 7:42 am Paylaş

Güzel yorumlarınız için her ikimizde çok teşekkür ederiz...
1.Bölümü sayfa sayfa gezip gezip aramayın..(:
1.ßÖLÜM 5 SAYFADA...!!

¤ۣۜ..¤|♥️◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥️| ¤ۣۜ..¤

(Ece-Ferhan) ORTAK SENERYOSUDUR…!!

2.ßöℓüм:
Sevil:Cihan keşke geliceğini haber verseydin.
Cihan:Size sürpriz yapmak istedim.
Sevil:Ya ya ne güzel bir sürpriz oldu sorma.Neyse siz burda oturup beni bekleyin müdürden izin alıcam bu günlük.
Cihan:Ya vermezse.
(Sevil üstüne bakarak)Sevil:Bence kesin izin vericektir.(Sevil hızlı adımlarla müdürün odasına gider.Müdürde haliyle üstünü görünce izin vermiştir.)
Sevil:Tamam hadi kalkın gidiyoruz.
Cihan:İzin verdimi?
Sevil:E yane üstümü görünce.(Cihanın kiraladığı jipe binmişlerdir.)
Cihan:Ya siz niye kafeye girdiğimde bağrışıyordunuz.Bütün kafe dönmüş sizi izliyordu.Ayrıca siz ne zaman tanıştınızda birbirinize bağırmaya kavga etmeye başladınız.
Sevil:Düşünsene cihan ben bir garsonum siparis almaya gidiyorum.Tanımadığım biri bana sen sevilmisin diyor? Beni nerden tanıyorsun dediğimdeyse evinizinde fotoğrafını görmüştüm diyor.
Cihan:Abicim sende desene Cihanın arkadaşıyım diye.
Ekrem:Dedimde bağırmaktan beni duydumu bilemiyorum yane.
Sevil:Ya sen niye cihanın gelmesini beklemiyosun ki nasıl olsa o tanıştırıcaktı.
Cihan:Neyse tamam yaa bu konuyu burda kapatın bitsin yoksa bu konu uzarda uzar.
(Jiple evinin önüne qelmişlerdir.Ekremle Sevil arabadan inmiştir.Cihanda arabayı park ediyordur.Sevil bahçeye girince bavulları görmüştür.)
Sevil:Bi dk. siz eve nasıl girdiniz.
Ekrem:Balkon kapısından.(Cihanda arabayı parkedip gelmiştir.)
Sevil:Cihan buranın özgürlüğünü özledin heralde bavulları atmışsınız bahçeye.
Cihan:Burası çok başka yaa.Hiç bir yere benzemiyor.Çok güzel.
(Sevil evin kapısını açmıştır.)
Sevil:Hadi bavullarınızı içeriye taşıyın.
Cihan:Orda kalsınlar.
Sevil:Cihan.
Cihan:Tamam.tamam.Ekrem ne bakınıp duruyosun etrafa taşısana bavullarını.Hey ekrem kime diyorum.
Ekrem:Ha.Efendim bişimi dedim cihan.
Cihan:Abi bavullar diyorum hane içeri taşısak diyorum.(Sevil ufak bir kahkaha patlatmıştır.)
Sevil:Aşık olmuş bu.
Ekrem:Yo-yok.Ben kimseye aşık felan değilim.
Sevil:Akıllım o tür bir aşktan bahsetmiyorum.
Ekrem:Ya neyden bahsediiyorsun.
(O sırada bavulları içeri taşımışlardır.)
Sevil:Dur sana gösteriyim.(Ekremin kolundan merdivenlere doğru çekmiştir.)
Sevil:Cihan sende takip et bizi öyle uyuz uyuz durma.(Sevil ekremi kolundan çekerek iki kat merdiven çıkmışlardır.Cihanda arkadan takip ediyordur onları.Merdivenden çıkınca önlerine bir kapı gelmiştir.Ahh evet burası çatı kapısıdır.Sevil kapıyı açar.Orası büyük bir terastır.Kocamandır.Sevil ekremi biraz daha çekiştirerek.Terasın ucuna getirmiştir.)
Sevil:İşte böyle bir aşktan bahsediyordum.
Ekrem:Vayy canına.Burası muhteşem.Harika.(Ekrem gördüğü manzara karşısında şoka uğramıştır.Nutku tutulmuştur.Önlerinde deniz vardır.Arkalarındaysa Yemyeşil bir orman.Güneşin tarif edilmez o güzel renkleri denize yasıyordur.)
Cihan:Ah en çokta sizin terasınıza bayılıyorum Sevil.
Sevil:Burda akşamları oturmak pahabiçilemez.Gün batımını izlemek.Güneşin denizin içine girermişçesine ortadan kaybolması izlemek muhteşem.
Cihan:Seninde dediğin gibi sevil buraya aşık olmamak elde değil.Bir kere buraya geldiğin zaman.Bi daha buraya gelmek için yazın bitmesini iple çekiyorsun.
Ekrem:Vay canına.Bu evin yeri çok güzel.Önümüz deniz arkamızsa yemyeşil orman.
Cihan:Abicim sen bence en çok plajın hemen aşağıda olduğuna sevindin.
Ekrem:Ne alaka yaa.
Sevil:Şimdi buraya neden geldiği anlaşıldı.
Ekrem:Anlamadım.
Sevil:Sen niye buraya geldin ki.İstanbulun kızları bitti.Sıra Antalyayamı geldi.
Ekrem:Ben buraya tatile geldim hanfendi.
Sevil:Ha tabi unutmuşum sizin için tatil bikinili kızlara bakmak tabi.Bende Cihanın arkadaşısın diye farklı sanmıştım.
Ekrem:Ben kızlarla ilgili azımı bile açmadım sen kendi kendine.Resmen beni abaza yaptın.
Cihan:Değilmisin.?
Ekrem:Cihan..!!
Cihan:Tamam şakaydı.
(Ekrem gözlerini tekrardan sevilin gözlerine yöneltir.Sanki gözlerinde kırgınlık ve sinirlilik vardır.Bunu bilemiyordur ama Sevilin gözleri gerçekten çok dikkatini çekmiştir.Simsiyah boncuk gibi kocaman çekik gözleri gerçektende çok güzeldir.Ekrem renkli gözlü kızların her zaman daha güzel olduğunu düşünüyordur her zaman taki sevilin gözlerini görene kadar.Ekrem bunları düşünürken farkında olmadan sevile yaklaşmıştır.Burun burunadırlar.Ekrem gayet yavaş ve sakin bir şekilde.
Ekrem:Sen beni ne kadar tanıyorsun ki.
(Sevil biraz ekremin yaplaşmasından ve sesindeki sakinlikten tedirgin olmuştur.Doğru söylüyordur onu sadece yarım saattir tanıyordur ve sanki yıllardır tanıyormuş gibi yorum yapmıştır ama biliyordur oda diğer erkekler gibi buraya kız tavlamaya geldiğine emindir.Yanılıyorda olabilirdir.)
Sevil:Peki tamam seni tam yarım saattir tanıyorum.Yalan söylüyorsam yalansın de.
Cihan:Ya neyse kesin kavgayı daha birbirinizi tanımadan kavga etmeye başladınız.Sevil sende git üstünü değiştir.
Sevil:Ay.Haklısın ben üstümü değiştirmeyi unuttum.Neyse ben hemen gelirim.
(Sevil üstünü değiştirmek için aşağı odasına geçer.)
Sevil:Ne giysemki.(Dolabını açar.İçinden beyaz şortunu kısa kollu şeker bembesi tişörtünü çıkartır.Tişörtünün üstünde değişik desenler vardır.Ayağınada beyaz parmak arası terlik giyer.Saçlarını dağınık bırakır.Tekrardan terasa gitmek için merdivenlerden çıkarken aşağı inen cihanı görür.)
Sevil:Cihan nereye gidiyorsun.
Cihan:Ya diğer arkadaşlarım beni bekliyor şimdi ilk gün gelicem diye söz vermiştim.
Sevil:E ekremi niye götürmüyorsun.
Cihan:Ya o burda kalsın hem siz tanışın konnuşun belki kavga ettiğiniz kadar kötü biri değilsinizdir.
Sevil:Nayse ben seni kapıya kadar geçiriyim madem.
Cihan:Gerek yok ben inerim.Sen ekremle ilgilen.
Sevil:Tamam.(Sevil terasa çıkar.Teras çok güzeldir.Terasta çok güzel bir salıncak,4 kişilik bir masa ve çok güzel çiçekler vardır.Ekremde salıncağa oturmuştur.Sevil yanına gider.Ekremin yanına oturur.Ekrem kafasını sevile çevirir.Bi süre sessizlik olur yavaş yavaş sallanıyorlardır.İkiside manzaranın güzelliğini izliyorlar gibi görünsede.Biraz tedirgin olmuşlardır.Sonunda sevil sessizliği bozar.)
Sevil:Buraya nasıl geldin.
Ekrem:Otobüsle.
Sevil:Yane öyle değil kim ikna etti seni nasıl ikna oldun.
Ekrem:Cihan ikna etti.Aslında pek gelmek istemiyordum ama geldiğime deydi.Burası çok güzel kusursuz bir yer.
Sevil:Evet öyle manzarası baş döndürücü.
Ekrem:Tamam manzarasına aşık olduğunu anladım.Hiç plaja felan gitmezmisin.
Sevil:Ayçinle beraber sıkça gideriz.
Ekrem:Peki yanmamayı nasıl bezerdin.Çünkü anladığıma göre bütün yaz burdasın.
Sevil:Ben güneşlenmeyi sevmem.Denizde yüzer çıkarım.Ayçin güneşlenmeyi daha çok sever o denizden çıkıp güneşlenmeye giderken ben saçlarımı kurulayıp gözlüğümü ve şapkamı takıp ilk işim gibip dondurma almak olur.Daha sonrada dondurmayı yiyerek çıplak ayakla plajı boydan boya deniz kenarında yürüyerek geçiririm.Ayrıca derden çıkardın.Bende yanmışım farketmiyormusun.
Ekrem:Ama çok az galba dondurma yerken ayağında şortla deziyorsun galba.
Sevil:Sen nerden biliyorsun.
Ekrem:Bunda bilmiyicek bişi yok bacakların şort kısmına kadar yanmış.Neyse plajda gezerken dondurma yemeyi sevdiğini söylemiştin.Neli dondurma seversin.
Sevil:Bunu niye soruyorsun ki.
Ekrem:Sadece seni tanımaya çalışıyorum.
Sevil:Peki tamam ama bu soruya ilk sen cevap var neli dondurma seversin.
Ekrem:Niye sorduğum soruya bana aynı soruyla dönüyorsun.
Sevil:Şundan erkekler kızlara bu gibi sorular sorarlar.örneğin.Erkek hangi sondurma sevdiğini sorar kızda.vişnesi sevdiğini söyler.Erkekte ne tasadüf bende vişneli dondurma seviyorum der.Sonrada a bak ne kadar ortak yönümüz var.der.Halbuki sevdiyordur.(Ekrem birden kızardığının farkına varır.Bu kız diğer kızlardan kesinlikle farklıdır.Kişiliği kesinlikle yerine oturmuştur.Şımarık değildir.Tanıdığı hiçbir kıza benzemiyordur.Çok ilgisini çekmiştir.)
Ekrem:Peki tamam sana söz veriyorum sevdiğim şeyden iğreniyorsan bile doğruyu söylüyücem.
Sevil:Söz mü? Her zaman dürüst olucakmısın.?
(Ekrem gülümser.)
Ekrem:Söz.Eee söylemedin hala neli dondurma seviyorsun.
Sevil:Çilekli ve kakaolu severim sen.
Ekrem:Kakaolu ve vişneli.
(İkiside birbirine bakıp gülümsemiştir.)
Sevil:Hayatta en kızacağın ve üzüleceğin şey.
Ekrem:Bilmem hiç düşünmedim ama aldatılmak olurdu galba.Senin.
Sevil:Değer verdiğim birinin bana yalan söylemesi.Sevgilin var mı?
Ekrem:ııı.Hayır yok.Senin.
Sevil:Yok.Peki sevdiğin biri var mı?
Ekrem:Hayır.Galba aşkı önemsiz buluyorum daha doğrusu aşktan kaçıyorum.
Sevil:İlginç.Peki niye.
Ekrem:Galba cihanın yaşadıkları benide sarstı.
Sevil:Ama herkesin başına aynı şey gelicek diye bişi yok.Peki aşkı bana bir cümleyle açıkla akş sence nedir.?
Ekrem:Acı çekmek.
Sevil:Öf ekrem çok iç açıcısın yane.
Ekrem:Sen dedin doğruları söyle diye.Söyleyincede suç oldu.Bence acı çekmek.
Sevil:Hiç aşık oldunmuki?
Ekrem:Hayır olmadım.
Sevil:Peki ozaman nerden biliyorsun.
Ekrem:Cihanın yaşadıklarını gördükten sonra.Peki sence aşk ne demek.
Sevil:Ben hiç aşık olmadım ama en yakın arkadaşlarımdan gördüğüm kadar açıklama yapabilirim.Bence aşk dünyanın en güzel duygusu.Sevdiğin kadar karşındakinin seni sevdiğini bilmek müthiş bir duygu olmalı.Seni seven gözlerin ışıl ışıl gözlerinin içine sevgiyle bakması,bir kalbin senin için çarptığını bilmek,elini tuttuğunda gözlerindeki ışıltının arttığını görmek,heyecanlandığında iliklerine kadar üşümüşcesine vücüdunun her yanını garip bir his kaplaması müthiş bir duygu değilde nedir.En yakın arkadaşım cenker ve ayçin birbirlerine her baktıklarında o yüzlerindeki sıcacık gülümseneyi görmek birbirlerine aşık olduğunu her haliyle o kadar belli ediyorki.
Ekrem:Aşkı yaşamış kadar anlattın.
Sevil:Hayır ben sadece gördüğüm kadarını anlattım.
Ekrem:Neyse kapatalım bu konuyu.(Sevil içten sıcacık bir gülümsemeyle.)
Sevil:Seni pek sarmadı galba.
Ekrem:Öyle oldu.Biraz bana ailenden söz edermisin.
Sevilden;Aile,bu kelime canımı çok acırtıyor.Birden neşeyle parlayan yüzümün solduğunu farkediyorum.Sıcacık havada içimin buz kestiğini hissediyorum.Tüylerim diken diken oluyor.Daha fazla kendimi tutamıyorum ve yanaklarıma düşen göz yaşlarımı farkediyorum.Çok hızlı bir şekilde akıyorlar.Tutmaya çalışıyorum.Dursana ağlama,tut kendini ağlamanın sırası değil şimdi.Olmuyor tutamıyorum. 2 yıldır ailemden annemden babamdan kimse söz etmemişti.Ağızlarını bile açmıyorlardı.Ayçin canım benim zor günümde en çok o bana destek çıkmıştı.Şuanda ayaktaysam bu kesinlikle ayçinin sayesindeydi. Ekremde şaşkın ve canı yanmış gibi yüzüme bakıyor.Galba kötü bişiler olduğunu anladı ve bu soruyu sorduğu için kendini suçlu hissediyor.Onun ne suçu olabilirdiki.Yeni tanışmıştık ve beni tanımaya çalışıyordu. Ailemin öldüğünü nerden bilebilirdiki.Cihanda bahsetmiş olamazdı.
Ekrem:Ş-şey be-ben özür dilerim.(Oda çok kötü olmuştu bu her halinden belliydi.)
Sevil:senin bir suçun yok sadece beni tanımaya çalışıyorun.
Ekrem:Anlatmak istemiyorsan anlatmaya bilirsin.
Sevil:Annem ve babam(sevil eliyle şortunu sıkar.) 2 yıl önce öldü.
Ekrem:B-ben bilmiyordum.Cihan bahsetmemişti hiç.
Sevil:Unutmuştur eminim.
Ekrem:Peki nasıl öldüler.
Sevil:Trafik kazası...... burda yaşıyorduk bu evde.Annemler 15 günlüğüne teyzemin yanına istanbula gitmişlerdi.Ben gitmemiştim ayçinle beraber 15 gün gezmiştik.Annem ve babamlar eve dönüyorlardı.Yolda giderken uykulu bir araba sürücüsü babamlarım üstüne doğru gelmiş.Babamda direksiyonu kırmış ve birkaç kere araba takla atmış.(Sevilin ağlaması hızlanmıştır ve hıçkırarak ağlamaya başlamıştır.)
Sevil:Annem bayılmış ama babam kendine gelmiş ve o haldeyken telefonunu bulmuş.Galba ölüceğini anlamış ve bir ses kaydetmiş."Sevil seni seviyoruz kızım.Bunu sakın unutma.Bana söz ver okulunu bitirip iş sahibi ol ve her zaman başın dimdik olsun.Seni tüm kalbimizle sevdiğimizi sakın unutma."BİZ HER ZAMAN SENİNLE OLACAĞIZ HER ZAMAN KALBİNDE OLACAĞIZ." hayatta ne olursa olsun inadına o güzel gülümsemeni yüzünden eksik etme kızım…
(Sevilin hıçkırıkları sesli bir hal almaya başlamıştır.Gözlerindense hiç durmadan yaşlar akıyordur.Dudakları titriyordur.Durdurmaya çalışıyordur ama durduramıyordur.)
Ekrem:Ben çok üzüldüm.(Sevil zoraki konuşarak)
Sevil: babam ses kaydını bana göndermeyi başarmıştı.Ayçin ben ve cenker dışarıda kafede oturuyorduk.Sevinçle annemleri bekliyordum bu gün gelicekler diye.Sonra telefonuma mesaj geldi.Ses kaydı mesajıydı.Etraf gürültülü olduğu için kulaklığımı taktım.Babamdan gelen ses kaldını sevinçle açtım.Birden yüzüm düştü.Ses kaydının bitmesine yakın ağlamaya başladım yerimden kalktım ve durmadan babamı aramaya başladım.Telefonu açmıyorlardı.Yarım saat hiç durmadan aradım.Ayçinlerse deliye dönmüştü nolduğunuda anlatmıyordum.Sonunda sadece trafik kazası geçirdiler diye bildim.Ayçinde annamin cep telefonunu aramaya başladı.40dk. sonra telefonu biri açtı.
2 Yıl Önce Trafik Kazası Gecesi;
x:Alo.Siz Hüseyin Çokçetinin kızımı oluyorsunuz.
Sevil:Onlar nasıl iyilermi hangi hastanedeler bişi söyleyin.
x:Ben ço-çok üzgünüm.Anne ve babanızı kaybettik başınız sağolsun.
(Sesimin çıktığı kadar bağırmaya başladım.)
Sevil:Hayır onlar ölmüş olamaz hayır.Onlar beni bırakamazlar.Bırakmadılar.Bişiler yapın nolurr…
x:Üzgünüm hayata döndürmeye çalıştık.Ama başaramadık…
[Sevil beni bırakmış olamazlardı birden gözlerim karardı.Sadece yere sertçe çarpışımı hissettim.Sonrası boşluk.Sonrası yok.Acı bir karanlık.]
(Ekremde sevili dinlerken gözleri dolmuştu nerdeyse oda ağlıyıcaktı.Elini sevilin omzuna attı.)
Ekrem:B-ben gerçekten çok üzüldüm.
Sevil:Sonra uyandığımda evdeydim.Teyzem istanbuldan gelmişti.6 saat baygın yatmışım.İşte acılı hikayem böyle.Küçük yaşta annemi babamı kaybettim.Şuanda bi tek bağlı olduğum teyzem var oda istanbulda.Ayçin kardeşim gibi.Her zaman yanımda.Cihanla cenkerde her zaman destek çıktılar bana.Arkamda büyük bir destek olduğunu her zaman hissettim.
Ekrem:Sen çok güçlü bir kızsın.
Sevil:Asla pes etmiyicem.Ne kadar zor zamanlar geçirsede babamın sözleri geliyor aklıma ve kendimi tekrardan toparlıyorum.Be-belki o ses kaydı olmasaydı.Şuan hayatta olmazdım.Benim tek yaşama sebebim Babama verdiğim söz.Zorda olsa babama verdiğim sözü tutacağım.Derslerim çok iyi iyi bir iş sahibi olucağıma eminim.Babamında dediği gibi Zor zamanlarımda yanımda olduklarını(elini kalbinin üstüne koyarak) şuracıkta hissettimm...!

2.BÖLÜM SONU…!!! YORUM+TAHMİN+EN SEVDİĞİNİZ YER..!!

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR…Very Happy(:

En son ~ÇakıL KoLik~ tarafından C.tesi Şub. 26, 2011 9:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 8:00 am Paylaş

Yorumlarınızı bekliyoruzz...
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 8:02 am Paylaş

şua ağlıyorum süper olmuş cnm hepsini yazsam repliklerin yeniden yazdın zaneddelerler o yüzden yazmıyorum cnm süper :D
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 8:12 am Paylaş

Harika olmuş bayıldım ellrinize saglık :D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 8:21 am Paylaş

mügedemiş ki;
şua ağlıyorum süper olmuş cnm hepsini yazsam repliklerin yeniden yazdın zaneddelerler o yüzden yazmıyorum cnm süper :D

SaoL çok teşekkür ederimm...(:
Yok ya o kadarda duygulumu ağlıyıcak kadar (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 9:16 am Paylaş

TZACDEMİŞ Kİ;
Harika olmuş bayıldım ellrinize saglık

SaoL teşekkürler tuğçemm Very Happy
müge
Deneyimli
Deneyimli
müge
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1700
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1671
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 09/09/10
<b>Nerden</b> Nerden : İSTANBUL
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : sevmek kolay aşk zor
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 9:18 am Paylaş

~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
mügedemiş ki;

SaoL çok teşekkür ederimm...(:
Yok ya o kadarda duygulumu ağlıyıcak kadar (:
canım ben aşırı derecede duygusalım annesi babası ölmüş arkaaşlarımda var onların duygularını hissetiğimden duygusalıkda var ee cnm sende çok duygusal yazmışsı elimde değil yani cnm
Bihter
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
Bihter
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2265
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1356
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 27/07/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : .........

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 9:24 am Paylaş

çok güzel olmuş Ferhancığım..
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2230
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2282
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/08/10
<b>Nerden</b> Nerden : BURSA
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : "TÜRKÜ TURAN-MELİKE EMİROĞLU"

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 10:43 am Paylaş

çok çok güzel olmuş
~Hande~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Hande~
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 3800
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3621
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 05/11/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 11:36 am Paylaş

YENİ OKUYUCUU

Çoook Güzel Bir seneryoo bittimm Muhteşemm :D
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 3 EmptyC.tesi Şub. 26, 2011 9:23 pm Paylaş

Bihter demiş ki;çok güzel olmuş Ferhancığım..
SaoL çok teşekkür ederiz bihterimm...

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki