Çakıl Taşları Fan Sitesi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Powered by Çakıl Taşları Fan Sitesi- www.cakiltaslari.forumm.biz

Copyright ©2010

Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi Çakıl Taşları dizisi, Çakıl Taşları fan, Çakıl Taşları dizi {FORUMDESC}

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapİletişim
Son Konular
Konu
Tarih
Yazan
Icinden Geceni Soyle
Dök içini.
Şu an neye ihtiyacınız var?
Şuan Nerede Ne yapıyor Olmak İsterdin ?
SOKAK POLİSİ 7.BÖLÜM EKLENDİ..
sondaki kelime ile cümle kur
Usteki Uye Hakkinda Ne Dusunuyorsun?
♪♪ Şu anda ne dinliyorsun ♪♪
Bugün Seni Anlatan Kelime ?*
bu cumleyi nasil tamamlarsiniz.= .............. Sözde KALDI
Ptsi Eyl. 02, 2024 11:15 pm
Çarş. Nis. 26, 2023 1:22 am
Salı Nis. 25, 2023 6:39 am
Cuma Şub. 28, 2020 10:56 am
Paz Ara. 18, 2016 11:57 pm
Cuma Nis. 15, 2016 8:36 am
Ptsi Haz. 22, 2015 9:26 am
C.tesi Mayıs 16, 2015 2:25 am
Cuma Nis. 17, 2015 10:52 am
Ptsi Nis. 06, 2015 11:05 pm

Similar topics

Paylaş|

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
YazarMesaj
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~
<b>Cinsiyet</b> Cinsiyet : Kadın
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 5001
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3934
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 14/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmir.
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Malik.
<b>Sevdiği Karekter</b> Sevdiği Karekter : Ekrem

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 6:51 am Paylaş

Herkese çok çok çok teşekkürler

Senaristimizden ses çıkmıyor ilk bölüm yakında gelicek!! =)

Fragman koyuyorum =) Bekletmek istemiyorum sizi ama bitoştan ses yok xD

Yıldızlar Kadar Uzaksın bana Bölüm-1 Fragmanı!!

Ekrem;hayrola cihan yoksa önceden burada güneş yokmuydu?! =)

Cihan;ağabeycim orası aşağıda bak şu yolu görüyonmu ordan gidiliyor oraya biz şimdi Sevile Ayçinin evine gledik bi soluklanalım sonra otele geçicez gel eve gidelim!
...
Ekrem;vayy kızlar güzelmi kızlar?

Ekrem;İzinsiz mi gircez eve

Sevil;noluyor be napıyorsun sen?

Sevil;sen cihanı nerden tanıyorsun?
Ekrem;arkadaşım!

Sevil;sen nerden çıktın?
Cihan;yumurtadan

Ekrem;yaa Ekrem!
Misafir
Misafir
| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 7:01 am Paylaş

Aaaaa btoş ben mi suçlu oldum şimdii (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 7:05 am Paylaş

~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
Aaaaa btoş ben mi suçlu oldum şimdii (:

tabiikide sen suçlusun ;)
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyPerş. Şub. 24, 2011 7:14 am Paylaş

Aaaa ben naptım şimdi (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 4986
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 3284
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 06/08/10
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Inspiration ~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 1:29 am Paylaş

Vaay çok güzel görünüyor fragman (:
Bekliyoruz sevgili biricik senaristlerim (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 1:40 am Paylaş

Beklemede kalın ilk bölüm bu gün geliyorrr (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 1:43 am Paylaş

Aneeym (:
Bekliyorum meraakla (:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 1:46 am Paylaş

Ece yayınlıyıcak bu bölümü gelince hemen koyar heralde (:
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 2:03 am Paylaş

Eceee çabuk gel Olum ya!
Hade ama (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 2:24 am Paylaş

| ¤ۣۜ..¤|♥️◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥️| ¤ۣۜ..¤

Ferhan ve Ece Ortak Senaryosudur!

Bölüm-1

----------------------|Bir Yaz Macerası Başlıyor!|----------------

Sevil
Sabah her zmanki gibi 7de kalktım,Ayçin’in mışılmışıl uyuyordu Caniliğim tuttu ve gidip mutfaktan bi bardak su kapıp geldim yine vicdanlıydımda bir şişe su getirmedim =) Ahh kıyamam ne kadarda güzel uyuyor ama bu uzun sürmicek çinçin hanım bismillah! Suyu kafasına boşalttım ve öyle bir çığlık attıki bir an tüm Antalya duydu sandım bu çığlık üzerine fermanımın yazıldığını bildiğim için koşarak kaçmaya başladım kendimi banyoya kilitledim az sonra banyoya ulaşmıştı bağırıp kapıyı yumrukluyordu ben ise kahkahalara gömülmüştüm

Ayçin;Sevil! Aç şu kapıyı bittin sen bittin! Off buz gibi suyu döktün ya!! Göstericem ben sana göstericem!
Sevil;Canım arkadaşım benim sakin olurmusun lütfen?
Ayçin;Olamam canım olamam! Sakin filan olamam sen er geç çıkıcaksın o banyodan bekliyorm tatlım buradayım!
Sevil;İnat değil mi çıkmıyorum! İşe gidiceksin nasılsa =)
Ayçin;yine sen kazandın hanımefendi yine sen kazandın!

Ayçin benden daha erken giderdi işe ben öğlenden sonra giderdim o daha çabuk paydos yapardı ben akşamüstü akşam gibi bırakırdım!
Biraz sonra kapıdan çıktığını duydum ve bende banyodan çıktım! Ucuz atlatmıştım kendime güzel bir khvaltı sofrası hazırladım vede afiyetle yemeye başladım,duvardaki çerçevelere gözüm kaydı,Annem ve Babam yanlarındada ben ve teyzem! Her bakışımda kalbimden bir parça daha kopuyor bir kez daha acıyor yüreğim,gözlerim tekrardan doldu artık ilk günki gibi acımıyor kalbim ama hiçbir şey hatırlamamk en kötüsü! Her gece bakıyorum resimlere bir sürü yere gitmişiz bir çok şey yapmışız ama hatırlayamıyorum!Resimlerden biliyorum yüzlerini,sesleri davranışları hiç biri yok! Deliriyorum bazen sinir kizleri geçirdiğimde oluyor hatırlayamadığım için bi dönem pskoloğada gittim ama bıraktığımda yine başladı! Neyse düşünmemeye çalışacağım! Kahvaltı masasını toparladım ve üstümü giyindim, Siyah kot mini şort,siyah askılı sporcu badysi saçlarımı saldım kırkmalırımı özenle taradım ve son olarakta kırmızı şağkamı taktım =) Çok mu tatlı oldum ne?!
Kırmızı sırt çantamı kapıp çıktım,minibüsü bklemeye başladım Allahtan bu sefer çok beklemedim hemen Kalkan’a indik! Kalkan ahh seviyorum burayı,kusursuz bir güzellikte,insana dünyada güzel yerlerin olduğunu hatırlatan bir yer! Deniz,kum,güneş ayrıcada mükemmel bir dağ! Bu dağın yamaçlarında evler,küçük bir kasaba! Ama oldukçada turistik bir yer! Bu yüzden turistler fazlalıkta,minibüsten inip caddede yürümeye başladım,benim çalıştığım restoranta daha vardı zamanımda öyle,yavaş adımlarla gezinmeye başladım,her yerinden çiçekler çıkan caddelerden geçtim çantamdaki fotoğraf makinemi çıkardım ve güzel pozlar yakalamaya başladım,kendimi geliştiriyordum !

Biraz sonra restorantın önüne geldim ve içeriye girdim fotopraf makinemı çantama koyup çalışanlar bölümüne girdim önlüğümü takıp şefin yanına gittim ve onun direktifleri üzerine hizmete başladım!

Ekrem
Uçaktan inip Muğla’ya ayakbastık,yanımda Cihan sırıtarak etrafını incileyordu sanırım bi kaç şy değişmişti ben iblmiyordum çünkü daha ilk kez geliyodum buraya napıcağımıda bilmiyordum! Cihan!a döndüm gökyüzüne bakıyordu biraz güldüm

Ekrem;hayrola cihan yoksa önceden burada güneş yokmuydu?! =)
Cihan;Aman be özlemişim buraları eko ondan!
Ekrem;Hadi ya ondan mı hiç bilmiyordum bak! ;)
Cihan;Ekrem sen bana bakıcağına kızlara baksana ağabeycim burası rus kaynıyordur!
Ekrem;o kadarda değil be cihan ben gittiğimiz yerde bakarım merak etme ;)
Cihan;hadi ağabeycim burada böyle dikilcezmi daha otobüse yeitşmemiz lazım koş koş!!

Ellrende bavullar koşarak gitti bende peşnden koştum ve havalimanından çıktık otogara geçtik ve Kaş-Kalkan otobüsüne bindik biraz sonra yolculuk başladı yaklaşık 2 saat sonra gelmiştik,otobüsten indik inmesine ama hiçte Cihanı anlattığı gibi bir yer değildi! Köydü lan burası! Biz turistik bir beldeye gelmemişmiydik turistler deniz filan hani nerdeler?

Ekrem;Lan oğlum nereye geldik biz?
Cihan;E kalkana gledik oğlum
Ekrem;ağabeycim nerde turist kızlar nerde deinz nerde kum?!
Cihan;ağabeycim orası aşağıda bak şu yolu görüyonmu ordan gidiliyor oraya biz şimdi Sevile Ayçinin evine gledik bi soluklanalım sonra otele geçicez gel eve gidelim!
Ekrem;ev nerde? Bak baştan söyliyim ben öyle köy evlerinde filan kalamam!
Cihan;köy evi değil merak etme dublex villamsı bişi ev işte ya of!
Ekrem;vayy kızlar güzelmi kızlar?
Cihan;Ekreemm!!!
Ekrem;tamam hem beni Ruslar bekliyor İngilizler bekliyor İskoçlar bekliyor---
Cihan;anladık seni dünya kızları bekliyor
Ekrem;ağabeycim sen ne çok konuşuyorsun yaa vır vır vır yürü gidelm artık ayakalrım bitti!
Cihan;bana diyene bak yürü şurdan!

Yavaş yavaş yürümeye başladık uzun bir yokuş vardı önümüzde ucunda ise güzel bir ev iki katlı bahçeli filan bahçeside büyük baya! İki genç kız nasıl böyle bir ev alabildilerse artık bunun kirası bile baya pahalıdır yavaş yavaş yaklaşıyoruz eve vardığımızda muhteşem bir bahçe görüyoruz Chan bavulları oracıkta bırakıp kapıya koşuyor ve çalıyor! Bende yanına gidiyorum çalıyoruz çalıyoruz ama açan yok,Cihana bakıyorum bişi hatırlamış gibi duruyor

Ekrem;eee yoklar!
Cihan;Dur dur onlar herlade işteler gel balkon kapısı açıktır!
Ekrem;İzinsiz mi gircez eve
Cihan;eveett!! Hadi gel!
Ekrem;ta-ta-tamam geldim!

Evin arkasını dolaştık ve balkona geldik merdivenden çıkıp kapıya ulaştık cihan açtı ve içeriye girdik salona! Geniş ve güzel bir yerdi modern bir şekilde döşenmişti daha çok kız evi gibi değildi çünkü mavi perdeler mavi koltuklar mavi eşyalar büblolar resmen mavi diyarıydı! Şaşırdım doğrusu ben böyle pembiş pembiş bişiler bekliyordum neyse boğulmıcam yani burada Cihan önce kendini koltuğa attı bende direk dürtükledm ve kaldırdım

Ekrem;Bavullar!
Cihan;kalsın dışarıda of!
Ekrem;manyakmısın alır götürürler!
Cihan;Ekremcim burası İstanbul değil kmse dokunmaz güven bana
Ekrem;eminmisin
Cihan;adım gibi
Ekrem;peki tamam

Gidip koltuğa oturdum onun kadar rahat olamıyordum çünkü hiç alışık dğeildim böyle şeylere canım sıkıldı kalkıp salonu gezdim büyük bir salondu gezerken duvardaki resimlere bakıyordum iki kız vardı yaklaşıp rsme iyice baktım biri kumral kabarık turuncumsu saçlı yeşil gözlüydü diğeri açık tenli siyah uzun saçlı ve en çok dikkatimi çeken özelliği siyah çekik gözleri! Çok güzel bir kızdı! Gözlerimi ondan alamadan Cihana seslendim

Ekrem;ağabeycim bunlarmı?
Cihan;neyler?
Ekrem;kızlar
Cihan;bakıyım

Yanıma geldi ve fotoğrafa baktı gülümsedi

Cihan;evet bu Ayçin kuzenim öürüde Sevil kuzenimin kankası benimde öyle bak yandaki fotoğrafta cenkerde var

Yan fotoğrafa bkatım esmer bir çocuk vardı Ayçine belinden sarılmıştı Sevil ise Cihana sımsıkı sarılmıştı şaşırarak Chana döndüm

Ekrem;Hepinizde kankasınız dimi?
Cihan;yok Ayçin ile cenker çıkıyorlar
Ekrem;sevil?
Cihan;yok seivlin sevgilisi yok
Ekrem;hmm eee başka başka bu kadarmıyız
Cihan;Bu kadarız hadi gel bi şeyler yiyelim
Ekrem;Burada yemeyelim restoranta filan gidelm
Chan;tamam o zaman hadi
Ekrem;Neyle gidicez?
Cihan;Minibüs!
Ekrem;Off gel bi araba filan kiralayalım
Cihan;iyi gel peşimden
Evden çıkıp meydana indik cihan bir yere girdi bi adamla konuştu ve çıktı ardından üstü açık 5 kişilik bi jip ile geldi ve bana sırıtarak gel yaptı bende yanına atladım ve güzel yollardan geçerek sanırım o anlattığı kalkan denen yere geldik! Hakkatende anlatıldığı gibi vardı! Jipi parkedip indik ve güzel bir restoranta girdik çok göz kamaştırıcıydı!Benden onaylanmıştı cihan tuvalete gitti bende masaya oturdum ve garsonun gelmesini bekledim birazdan biri yanıma menüyü verdi bende menüyü incelemeye başladım kız konuşmaya bşaladı ama Türkçe değil İngilizceydi galiba evet evet İngilizceydi kaldırıp başımı baktım garsondu ama İngilizce neden konuşuyorduki? Dur bi saniye bu bu o değimli? Yok canım o mu? O! Sevil!

Sevil
Bi kaç masaya daha baktım ve içeriye geçip siparişleri verdim ardından cam kenarındaki masada oturan birin gördüm sarışın mavi gözlüydü çok yakışıklıydı!! Ayh Sevil kendine gel müşterin o senin sanırımda yerli değil İngiliz iflandır kesin! Menüyü alıp yanına gittim ve masaya bırakıp İngilizce “hoş geldiniz ne alırdınız” gibi şeyler söylemeye başladım kafasını kaldırıp bana baktı anlamsızca bakıyordu acaba İngilizce bilmiyormu? Bir anda gözleri faltaşı gibi açıldı ve ayağa kalktı napıyordu bu?

Ekrem;Sen sen o sun!
Sevil;Pardon?

Türk tü sanırımda neydi bu şimdi?!Kolumdan tuttu napıyodu bu be! Hızla elinevurdum ve kolumu çektim

Sevil;noluyor be napıyorsun sen?
Ekrem;sevil sen misin?
Sevil;asıl sen kimsin be?!
Ekrem;ben Ekrem cihanın arkadşaıyım!
Sevil;Cihan mı? Cihan ne alaka yha of nerden çıktın sen yaa!!

Arkamı dönmemle diğer garsonla çarpışıp yere kapaklanmam vede üstüme yemek dökülmesi bir olmuştu! Lanetler savurarak elleimle yüzümü kapattım ve tekrar açtığımda gülerek bana elini uzatan o mavi gözlü çocuğu gördüm! Adı neydi off unuttum! Neyse elini tutmadan kalktım ve üstümü temizlemeye başladım!

Ekrem;Cihan diyorum!
Sevil;sen cihanı nerden tanıyorsun?
Ekrem;arkadaşım!
Sevil;ben? Beni nerden tanıyorsun?
Ekrem;Evinizde fotoğraını görmüştüm!
Sevil;Evim mi? Sen sen evime nasıl girdin ya?! Sapıkmısın hırsızmısın nesin kardeşim nesin!! Nasıl bi belasın sen of!
Ekrem;hop hop ağır ol kendine gel ne sapığı ne hırsızı ne diyorsun sen be!
Sevil;asıl sen kendine gel evime nasıl neden girdine cüretle bana bağırabiliyorsun?
Ekrem;Peki sen nasıl bana bağırabiliyorsun?!

Kavga ederken git gide üstüme geliyordu bende ona yaklaşıyordum burun buruna geldiğimiz anda o tanıdık sesi duydum!

Cihan;Sevil! Ekrem!

Arkamı döndüğümde Cihanı gördüm özlediğim o kardeşimi,koşarak boynuna atladım oda bana sarıldı ayrıldığımda konuşmaya başladım

Sevil;sen nerden çıktın?
Cihan;yumurtadan!
Sevil;Öfff yinemi
Cihan;Asıl sen burada ne arıyorsun erkemle ne yapıyorsunuz?
Sevil;Ekrem mi?
Ekrem;yaa Ekrem!
~yaRen
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~yaRen

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 2:48 am Paylaş

Yaaa ekrem canım ekrem (:
Nihahahahaha (:
Coook güzel olmus bayıldım bayıldım (:
'Ruslara' değilde'Çekik Gözlülere' bakıcan sen ekreeeem Very Happy
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:16 am Paylaş

Bayıldım çok güzel olmuş Very Happy
Birbirinize çok yakışıyosunuz xD
mavi*
Deneyimli
Deneyimli
mavi*
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 1462
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 1468
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 19/11/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:21 am Paylaş

çok güzel olmuş canım devamını sabırzılıkla bekliyorum...
cakilcigenc
Deneyimli
Deneyimli
cakilcigenc
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 629
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 633
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 23/10/10
<b>Nerden</b> Nerden : ÇaKıL tAşLaRı'M ailesinden:)
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : her şeyin bir anlamı var:)aslında mühim olan o anlamı görmek

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:28 am Paylaş

süper ya devam:d
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:42 am Paylaş

~կﻪгεռdemiş ki;
Yaaa ekrem canım ekrem (:
Nihahahahaha (:

Coook güzel olmus bayıldım bayıldım (:
'Ruslara' değilde'Çekik Gözlülere' bakıcan sen ekreeeem Very Happy

Teşekkür ederizz... (:
Aynen öyle...Ekrem çekik gözlülere bakıcak..(;
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:43 am Paylaş

brl.e(l)sdemiş ki;

Teşekkür ederizzz..(:
Beğenmenize sevindik...
Ahh ekomla sevilim tabi yakışıyorkar xD
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:46 am Paylaş

mavi*demiş ki;
çok güzel olmuş canım devamını sabırzılıkla bekliyorum...

Teşekkürler.Devamı en kısa zamanda inş.(:
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:48 am Paylaş

cakilcigencdemiş ki;

SaoL teşekkür ederiz...(:
Devamı en kısa zamanda inş (:
#Beril
Çakıl Taşları Tutkulusu
Çakıl Taşları Tutkulusu
#Beril
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 2282
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 2303
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 20/11/10

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:51 am Paylaş

~ÇakıL KoLik~ demiş ki:
brl.e(l)sdemiş ki;

Teşekkür ederizzz..(:
Beğenmenize sevindik...
Ahh ekomla sevilim tabi yakışıyorkar xD

Ece sana anlatmadı mı benim meşur lafımı ben bu lafı ece ile senin için söylüyorum sor anlatır
Misafir
Misafir
MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 3:55 am Paylaş

brl.e(l)sdemiş ki;
Ece sana anlatmadı mı benim meşur lafımı ben bu lafı ece ile senin için söylüyorum sor anlatır

Anlatmadı çiçeğimm...
Sonra anlatsın hemen girince sıkıştırırım ben onu (:
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 5:00 am Paylaş

brl.e(l)s demiş ki:

Ben onu daha bitoşa anlatmadım =)
saol kurabiyem =)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 5:01 am Paylaş

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim =)
Kendi adıma ediyorum ;)
Bölüm yakında sizlerle olucaktır
Yorumlarınız eksik olmasın =)
'Buse'
Forumcu
 Forumcu
'Buse'
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 411
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 427
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 22/07/10
<b>Nerden</b> Nerden : İzmiiir (:
<b>Kişisel İleti</b> Kişisel İleti : Aref nabzını nasıL durdurdu? O sandaLyeLer nasıL düştü? O yüzük ağzına nasıL girdi? Babam böyLe pasta yapmayı nerden öğrendi.? :)

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 5:12 am Paylaş

Çok güzel (:
Devamını bekliyorum (:
TZAC
Deneyimli
Deneyimli
TZAC
<b>Mesaj Sayısı</b> Mesaj Sayısı : 900
<b>Rep gücü</b> Rep gücü : 898
<b>Kayıt tarihi</b> Kayıt tarihi : 29/01/11

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 5:55 am Paylaş

çok gzl olmuş :D yeni bölümü merkla bekliyorum en kısa zamanda:)
~Ness~
Çakıl Taşı
Çakıl Taşı
~Ness~

MesajKonu: Geri: | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20 | ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~  ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20  - Sayfa 2 EmptyCuma Şub. 25, 2011 8:17 am Paylaş

Teşekkürler =)
Yeni bölüm Ferhan'a bağlı
Ona yağ çekin xD

| ¤ۣۜ..¤|♥◄███▓▒░░ уıℓ∂ızℓαя кα∂αя υzαкѕıη вαηα ░░▒▓███►♥| ¤ۣۜ..¤ ~ÇakıL KoLik~ ile ortak senaryomuzdur!4-Bölüm Sayfa;20

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 7 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki